Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכנן לטוס לגרמניה בספטמבר ורציתי התייעצות קלה על איזה רכב להשכיר

החברת השכרה לא מבטיחה לי את הרכב אלא קבוצת רכב אבל רוב הסיכויים שאקבל את הרכב שרשום

אנחנו זוג בני 22, צריכים רכב שיוכל לעמוד במהירות גבוה, לא חייב מטורפת אלא גבוהה(כבישים בלי הגבלה)

רכב חסכוני כי יש לנו לעבור 1900 ק"מ עם הרכב, שיהיה נוח מרווח

האופציות שהחברת השכרה נתנה לי

Audi A3 ידני מנוע 1.8 מחיר 338€

WV Passat ידני מנוע 2.0 מחיר 338€

WV Golf ידני מנוע 1.6 מחיר 290€

Mercedes c class ידני מנוע 2.0+ GPS 360€

אני לא בטוח אבל לפי נתוני צריכת דלק ה Passat הכי חסכוני, אז חשבתי שהכי נכון לי לקחת זה הפאאסט

אני מתכנן לעבור בהרבה ערים בגרמניה,

מתחיל בברלין, מינכן, פרנקפורט,שטוטגארט, נירנברג, מסלול המירוצים נורבוגרייב, קונסטאץ, טיטיזי - נוישטדט, טרייברג, זארבריקן.

אתם רואים פה הרבה ערים בגרמניה, אז בטח יעלה נושא החנייה, כל מלון שלקחתי יש בו חניה חינם, ככה שזה לא אמור להפריע לי, הבעיה היא בין המקומות שאני אלך אליהם ואצטרך לשלם חניה (חנות האוטלאט של אדידס, מוזיאון אודי, מוזיאון BMW, primar Berlin, מסלול מירוצים.

רציתי לדעת את דעתכם בנושא זה

תודה ויום טוב

אם זה לא הפורום אעביר את האשכול

מי שמעוניין לדעת כמה יצא עד עכשיו בחישובים אשלח לו בפרטי..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזו חברת השכרה?

אני מאוד אוהב את הצי של סיקסט ואני משכיר מהם כבר שנתיים ברציפות, לפחות בארה"ב, הרכבים שלהם הם Fully loaded .

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

חברת Alamo.

Sixt לא נותנים ק"מ בלי הגבלה

ניסיתי את חברת אופרן

אני שואל איזה רכב עדיף לי לקחת, לא איזה חברת השכרה..

פורסם

אני מאוד אהבתי את המרצדס, רכב נוח לנהיגה.

לא בדקתי מה הייתה צריכת הדלק אך אני קיבלתי בנזין אוט׳ (בפולין).

לגבי חברת השכרה, בדקת ב- rentalcars?

דרכם המחיר זול יותר ומקבלים ק״מ ללא הגבלה.

פורסם (נערך)

תזמין דרך שלמה SIXT, שכרתי דרכם פעמיים בגרמניה, פעם אחת הזמנו פורד מונדיאו סטיישן (שודרג לאודי A6 סטיישן TDI תמורת 10 יורו ליום) בפעם השניה הזמנתי גולף וקיבלתי קשקאי דיזל מאובזרת למדי.

בשני המקרים הרכבים היו נקיים, ללא שריטות או דפיקות, עם ביטול השתתפות עצמית, שלושה נהגים (כולל נהג בגיל שלך בפעם השניה ובפעם הראשונה אני נהגתי והייתי בן 21) וללא הגבלת ק"מ. המחירים גם היו טובים יחסית, על הגולף שילמנו כ-1800₪ ל-13 ימים (החזרה ולקיחה בשדה תעופה, אבל לקחתי בשדה X והחזרתי בשדה אחר) וכך גם היה עם ההזמנה של המונדיאו. (עליה שילמנו משהו כמו 1800₪ ל-9 ימים)

לזוג בתכלס אין צורך ביותר מגולף או משהו בסגנון הזה, ואודי A3 עד כמה שזכור לי בחלק מחברות ההשכרה נחשבת לאותה קטגוריה כמו גולף. כמובן שאין התחייבות על דגם. אני הזמנתי גולף והציעו לי קשקאי ופורד C MAX.

עריכה: ראיתי שאתה רוצה לבקר ברינג - אין בעיה, אבל אסור להיכנס למסלול עם רכב שכור של חברת השכרה. הביטוח של חברת ההשכרה לא מכסה נהיגה ספורטיבית!

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

Alonjp

אני מעדיף לא להשכיר דרך Rent a car יש בעייתיות עם הגיל שלי בהרבה חברות השכרה, רוב חברות ההשכרה מחייבות לגיל הזה ביטוח החזר השתתפות עצמית, ובאתר זה לא נותן את כל האופציות..

Dorsht

אחי בדקתי בשלמה sixt אני מוגבל בק"מ..

אם תוכלו להתייחס לסוג הרכב שאני הולך לשכור זה יהיה מעולה, כי זה המשמעות הכי גדולה מבחינת איזה רכב לקחת , מבין האופציות למעלה ומה לדעתכם ייתן את מחיר כדאיות הכי טוב

פורסם

לא יודע איך הגעת למסקנה שרוב הסיכויים שתקבל את הרכב שהזמנת.

אתה כמובן מזמין קבוצת רכב ולא רכב ספציפי.

לפני שנתיים הזמנתי פאסאט במינכן.

מכיוון שהייתי עם אשתי ותינוק בן חודשיים, אמרתי לנציג שלא מעניין אותי איזה רכב יתן לנו, העיקר שיהיה מקום למזוודות ולעגלת תינוק.

פינק אותנו ב-cx5 דיזל שהיתה מושלמת. חסכונית, מלא מקום במושב האחורי, מלא מקום בתא המטען ובונוס נוסף היה שכדי להחליף חיתולים השכבנו את הילד בתא המטען ולא היינו צריכים להתכופף.

פורסם (נערך)

כמה אתה מוגבל תקציבית?

לכמה זמן אתם נוסעים?

עקרונית יתאים לכם גולף (או מקביל), אבל אם התקציב מאפשר אפשר להתפנק.

נסה לסגור רכב דיזל.

הערות לגבי תכנית הטיול:

1. מומלץ לא להכנס למרכזי ערים גדולות (ברלין, מינכן,קלן, המבורג) ברכב אלא בתח"צ.

2.התוכנית שלכם מתאימה לטיול של חודשיים. אם אתם נוסעים לשבוע-שבועיים אני ממליץ המלצה חמה לתכנן אותו מחדש מאפס, לתא שטח מצומצם. אני טיילתי עם המשפחה שבועיים בבוואריה וביער השחור ושרפתי בערך 3000 ק"מ. בתוכנית שלך לא תראה דבר חוץ מאספלט , אלא אם מדובר בטיול ארוך מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין שום בעיה להיכנס למינכן ולהמבורג - מניסיון.

בברלין כשהייתי עם רכב הוא נשאר במלון כי אין איפה לחנות, אבל במינכן ובהמבורג לא הייתה לי כלל בעיה להתנייד עם הרכב, דווקא בשטוטגרט לקח לי הרבה יותר זמן להתנייד עם הרכב בתוך העיר.

2000 ק"מ בשבוע זה סביר למדי, בהתחשב במהירות הנסיעה הממוצעת בגרמניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

2000 ק"מ שמתפזרים בצורה הזו לא מותירים זמן לראות דבר.

ברלין לבדה מצריכה שבוע בתור מינימום. מינכן עוד 4 ימים לפחות. הבעיה אינה לשרוף קילומטרים, אלא להספיק לעשות משהו נוסף.

בערים הגדולות בהחלט מומלץ להמנע מכניסה למרכז, הזמן שיתבזבז על חיפוש היעד וחניה, והכסף על חניה לא מוצדקים, כאשר יש תח"צ מעולה.

ועוד הערה: הנהיגה בחו"ל היא עבודה קשה ומתישה. בגרמניה הכבישים מעולים, הנהגים אדיבים, אבל אינך מכיר את הדרך, החוקים והמנהגים, וגם. מזג האוויר לא תמיד נוח לנהיגה, ולכן המאמץ הרבה יותר הגדול מכפי שאתה רגיל באיזור הבית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו אני מסתכל על התוכנית, אני בשבועיים הספקתי פחות מזה, אמנם ביקרתי בחלק מהערים הללו אבל זה היה טיול שמוקדש לנושאים ספציפיים בעיקר. (רכב ותעופה)

דווקא הנהיגה בגרמניה לא עייפה אותי, נהגתי גם 5-6 שעות ללא בעיה, לא מתעצבנים על הנהגים כמו בארץ.

לא כולם רוצים להשאר בעיר, חלק מחפשים לראות כמה נקודות ספציפיות שרואים ביום או יומיים ונוסעים מאותו מקום.

פורסם (נערך)

דור, שתי הערות:

1. אתה מטייל מנוסה ויודע לבנות תוכנית טיול לפי מטרות ויכולת.

2. הספקת לנהוג בחו"ל מספיק כדי לדעת מה מתרחש סביבך.

התוכנית שסיפק הבחור אינה תוכנית, אלא נראה כאילו תלה מפה של גרמניה וזרק עליה אינדיקים. חוסר הבנה מוחלט של סדרי הגודל של המדינה ושל עושר האתרים, שמצריכים זמן. וגם של אתגרי הנהיגה והניווט בסביבה לא מוכרת וברכב לא מוכר.

פורסם

לא כל כך מסכים לגבי הזמנים שספריאל נתן,

הייתי פעמיים בגרמניה בשנים האחרונות ומברלין בכלל לא התלהבתי, נכון, נתתי לה 5 ימים אבל בדיעבד הייתי בהחלט סוגר אותה ביומיים.

לעומת זאת למערב אוסטריה לבד נתתי 10 ימים שלא הספיקו לכלום.

כל אחד ומה שהוא אוהב לראות.

לנושא הדיון: כדאי לך לדחוף לדיזל קטנה, אתם זוג, למה לכל הרוחות אתה שוקל פסאט? תתפנקו לכם במיני-קופר דיזל שתעשה את העבודה יופי ומאובזרת בכל טוב.

סתם כדי לתת לך סדר גודל, 10 ימים בהרי אוסטריה, 2000+ ק"מ עם מיני קופר דיזל: 100€ של דיזל.

פורסם (נערך)

שטן - שבוע בברלין זה מעט. מאד.

מדובר מרכז תרבות מהשורה הראשונה. נכון שלא לונדון או ניו יורק, אבל רק דרגה אחת מתחת.

בסתיו שעבר טסתי עם המשפחה לבריסל, שם שכרתי רכב ונסעתי לקלן (3 לילות, יומיים בעיר) ולעיירה באיזור קובלנץ (עוד 3 לילות). סיכמתי את הטיול כאן. שים לב כמה פעילות קיימת בתא שטח יחסית קטן. אז לנסוע לשבוע או אפילו שבועיים ולנסות "לכסות" את כל גרמניה? עברו שנות ה-70 עם הטיול ל"אירופה הקלסית" - 9 מדינות ב-8 ימים. צריך לבחור יעד, לתכנן את הטיול באיזור מוגבל עם יחס נכון בין זמן הנסיעה לזמן השהיה באתרים, להשתדל לא לנהוג יותר מ-3-4 שעו ביום (חוץ מקטעי קישור ארוכים, שצריכים להיות מעטים - לא יותר מיום או שניים בשבוע ברכיבה ארוכה הכרחית).

בזה אני לא ממעט בערכם של מקומות אחרים. באוסטריה הייתי שבוע שכלל רק את איזור זלצבורג וקצת טירול, ועוד כמה ימים בוינה בלי לצאת מהעיר. ובכלל לא נגעתי במה שבין לבין.

ד"א - לגבי צריכת דלק - אכן עדיפות לדיזל, אבל בפינלנד הגעתי עם גולף סטיישן בנזין TSI (הספק 85 כ"ס) לצריכה של כ-18 קמ"ל, והיה מדובר ב-4 מבוגרים ו-4 מזוודות גדולות.

• תוכן חדש...