Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רבותי,

המחשב שלי שבק חיים. אחרי מסך הפתיחה של לוח האם הוא נותן שלושה ביפים וממשיך למסך שחור. ניסיתי לאפס את ה-cmos עם הג'אמפרים ועל ידי הוצאת הסוללה אבל ללא הועיל, ופה ההבנה שלי בנושא מסתיימת. לביוס אני לא מצליח להכנס.

אי לכך ובהתאם לזאת אני מחפש טכנאי מחשבים באיזור חולון-ראשל"צ שיוכל לאבחן את הבעיה.

תודה

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כנראה לא מזהה זכרון RAM , או איזשהי חומרה אחרת.

אני מוכן לבדוק תמורת בקבוק בירה.

אני לא טכנאי מוסמך אז אין אחריות, מה שכן אין פה יותר מדי מה להרוס, ויש לי ניסיון.

בכל מקרה לא נעים לי לגנוב עבודה למי שהציע את עצמו , אז אם אין בעיה לשלם כסף לך אליהם.

Miata ND2

פורסם

לפי כמות האנשים שהציעו עצמם- ממליץ לך להזמין פיצה ולארח את חברי הפורום ועל הדרך גם יתקנו לך את המחשב -WIN WIN :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היי תודה על העצות. כרטיס המסך בן שנה ועבד בלי בעיה לפני כן, אבל אנסה לנתק אותו ואת הראם ולראות מה קורה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

לפי זה שיש מסך פתיחה, אם הייתי צריך להמר, הייתי מהמר על הזיכרון. כדי לבודד את הבעייה אפשר להוציא את המודולים, וכל פעם לשים רק אחד, לראות אם משהו משתנה.

כמו כן אפשר לנקות מגעים של כרטיסי הזכרון על ידי מחק לבן רך. בעדינות לשפשף את המגעים, עד שהם שוב נראים מבריקים ונקיים בצבע זהב. צריך מאוד להזהר, כי קרוב לסלוט יש רכיבים, אפשר לתלוש בטעות רכיב בגודל 2ממ.

או, פשוט - להוציא ולהכניס את כרטיסי הזיכרון מספר פעמים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש מסך פתיחה, אבל אני לא מצליח להכנס לביוס. אני שומע שלושה ביפים בהפרש של כדקה ביניהם. ניתוק הראם לא עזר :(

פורסם
אין מסך פתיחה. הוא אמר שיש מסך שחור, דהיינו אין מסך.

ציפצופי זיכרון זה ציפצופים ארוכים, כנ"ל מעבד.

כרטיס מסך זה 3 ציפצופים קצרים.

כרטיס מסך וזכרון זה אותם צפצופים ברוב הביוסים, 1 ארוך + 2 קצרים.

צפצופים ארוכים וקבועים זה לוח אם

כשאין צפצופים זה עדיין יכול להיות לוח אם ומעבד

ועוד ועוד

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

דגם לוח אם? (99% GIGABYTE), האם המסך עצמו כאשר אתה מנתק את כבל המסך מהמחשב אתה מקבל הודעת NO SIGNAL? האם אתה מחובר עם כרטיס מסך ON BOARD או נפרד?

האם בין צפצוף לצפצוף המאווררים נכבים ונדלקים שוב?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...