Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - סיטרואן C3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו לפני שהיא הגיעה למערכת, יוליאן החליט שהוא לא מתאפק ומארגן לעצמו נסיעת מבחן על סיטרואן C3 החדשה.

בואו לקרוא מה הוא חשב עליה.

main.jpgסיטרואן-C3-2017-2.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מעניין עד כמה העור בדשבורד ובדלתות עמיד בחום/שמש שלנו. אני הייתי מעדיף פלסטיק איכותי כנראה. למרות שכחדש זה נראה עדיף על הפלסטיק ללא ספק.

פורסם

מקדים את כולם יוליאן! לא ראיתי עדיין אף מבחן על כבישי ישראל.

אחלה סקירה, ברורה וממוקדת ועם שורה תחתונה ברורה וחסרונות ויתרונות שמאוד יעזרו למי שמתעניין ברכב.

נהינתי מאוד לקרוא.

פורסם

אם הייתי חושב על מחליפה היא הייתה באה בחשבון אך הייתי לוקח אותה עוד פעם לנסיעה לחוות שוב את הגיר,לא היה קליק ראשוני בינינו, אבל הייתי מחכה גם לאיביזה החדשה.

תודה מייק, דבר אחד שמעניין היה לבדוק ולא ניתן היה זה צריכת דלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קצת התבלבלו עם המחיר לא? המקבילה של פיג'ו כבר מזמן לא בסדר גודל של המחירים האלה ובמיוחד בארץ שלרכבים צרפתיים קשה מהרגיל.

פורסם

תודה על השיתוף, יוליאן.

אין בגיר מצב ספורט לתגובה נמרצת יותר?

לעניין המתלים, גם הקקטוס פוסעת לעתים הצידה על שברי אספלט. אין מה להתרגש מזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
קצת התבלבלו עם המחיר לא? המקבילה של פיג'ו כבר מזמן לא בסדר גודל של המחירים האלה ובמיוחד בארץ שלרכבים צרפתיים קשה מהרגיל.

אם המחיר מבלבל, זה לא בעיה. מחירי "המבצע" יהפכו לימי מכירות, שבועות, וחודשי מכירות, ויהיו בהמשך מחירים סופיים, וזה עוד לפני משא ומתן.

אחרת זה יימכר במחירים אחרים, באתרים כמו מוטודיל, ודומיהם.

פורסם (נערך)

התבלבלו לטובה או לרעה?

כי הפיגו יקרה יותר.

יש מצב ספורט אך לא בדקתי אותו.

באוטו ציינו שמצב ספורט תורם מאוד אבל התשלום היה בסלד גבוהה יותר.

לכן כניראה זה יתורגם לצריכת דלק פחות טובה ויותר רעש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
... גם הקקטוס פוסעת לעתים הצידה על שברי אספלט. אין מה להתרגש מזה.

אכן, וזה אחד הדברים שאני לא אוהב בקקטוס. לא דרמטי אבל הייתי שמח אם היא לא הייתה.

לפחות ב-C3 שמו את הצג המרכזי ופתחי האיוורור בסדר הנכון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני בשבוע האחרון מתנייד עם סיטרואן C4 פיורטק.

אני חייב להגיד שהמנוע 3 צילנדרים חביב לחלוטין בC4 אבל בפקקים מתגלה החסרון שלו - הוא מווברץ מאוד ובפקקים ארוכים זה פחות נעים, דווקא בהתחלה לא הרגשתי אבל ככל שהזמן עבר יותר הרגשתי את המנוע יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני בשבוע האחרון מתנייד עם סיטרואן C4 פיורטק.

אני חייב להגיד שהמנוע 3 צילנדרים חביב לחלוטין בC4 אבל בפקקים מתגלה החסרון שלו - הוא מווברץ מאוד ובפקקים ארוכים זה פחות נעים, דווקא בהתחלה לא הרגשתי אבל ככל שהזמן עבר יותר הרגשתי את המנוע יותר.

חכה, זו רק ההתחלה. ככל שמצטברים הקילמוטרים והבלאי, המנוע יהפוך להיות עוד יותר מווברץ.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

אצלי בספייס גם 3 צילנדרים,אולי לאט לאט יש יותר ויברציות אך לאחר כמעט 50 אלף קמ ו3 שנים כמעט, אין רעידות חריגות.

אולי כשהייתה חדשה היה פחות אך לא מורגש שינוי חריג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
חכה, זו רק ההתחלה. ככל שמצטברים הקילמוטרים והבלאי, המנוע יהפוך להיות עוד יותר מווברץ.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

ספציפית מדובר ברכב עם 20 אלף קילומטר עליו, זה מרגיז בגלישה איטית.

לגבי הספייסטאר לא נסעתי או נהגתי מספיק לדעת.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...