Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורטה 0 קילומטר עולה 102, סיד 103, 308 עולה 95.

הייתי מוכן להוסיף 15,000 בשביל לקבל משפחתית חדשה ולא רכב משומש בן 3.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור בעל ניסיון עם קורולות - הן אכן סוסות עבודה. ממש.

הקורולה האחרונה שלי (ז"ל) היתה רובוטית 2008. טחנה עבודה - 125,000 ק"מ ב-4 שנים ו-4 חודשים אצלי. שום תקלה למעט בלאי (וגם זה לא הרבה.

כעת עשתה טוטאלוס ומסתבר שכשמכרו לי אותה רימו אותי ואמרו שהיא 2 ידיים פרטיות כשמסתבר שהראשונה היתה מליסינג לחברה, אפילו לא נהג פרטי (כן, אני יודע, יצאתי תמים/מטומטם או וואטאבר... למדתי...).

אז גם כזאת שאמורה על הנייר להיות לא שמורה, נתנה עבודה מדהימה.

אז זו הסיבה שאנשים רוצים קורולות. מצדיק את המחיר? כל אחד וסדרי העדיפויות שלו.

פורסם

אההה ו... כמובן שאני חושב שזה מחיר מוגזם עבור רכב מהשכרה. מפרטי או אפילו מליסינג (נהג יחיד) זה משהו אחר.

פורסם
קיה פורטה.

קורולה יותר נוחה.

אבל כן, המחיר מוגזם. קורולה מליסינג אפשר למצוא בפחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ישבתי לפני אי אילו ימים עם איש מכירות מאחת מחברות הליסינג/השכרה הגדולות. הוא טוען שהוא מצליח להעיף כל קורולה העומדת למכירה באחוזים בודדים מתחת למחירון - השוק מדבר יותר מלוי יצחק.

שאלת הכדאיות היא סיפור אחר - אישית לו היו לי 85000 ש"ח הייתי מחפש קיה פורטה או יונדאי i30.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שיהיה לאנשים בהצלחה. אם נתחשב בכך שכיום יש שוק מנופח בטירוף של רכבים שכמעט אף אחד לא רוצה, עם ירידת ערך אסטרונומית שמרסקת כמעט 50% מהמחירון תוך 3 שנים - אז הפער בין "קורולה במחירון" לבין כל רכב אחר מתחדד עוד יותר.

אם אפשר לרכוש קיה פורטה\סיד בת 3, אולי אפילו כזו שהייתה במסלול ליסינג 0 ק"מ, ב-25% פחות מהמחירון (זה מה שקורה בפועל כשקונים מאדם פרטי) - אז איזו סיבה יש לשלם מחירון מלא על רכב שהיה *בפועל* השכרה?

על רכב כזה משלמים מחירון מינוס 20% כנקודת בסיס למו"מ, ומינוס 27% אם עשה קילומטראז' גבוה.

פורסם

יש לידידנו לוי יצחק הנפצה חדשה, בה הוא טוען שההכנה למכירה של חברות הליסינג (ורק אלו המפורטות במחירון שלו) "זכאית" לתוספת של 5% למחיר הרכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

אין בעיה עם אדון יצחק. יש בעיה עם קונה שמוכן ללכת לפיו ובטוח שהרכב מזהב. הרי ברור שאם לא היו נעולים גם המגרש היה מתגמש ..

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לוי יצחק צריך להתמודד בשוק לא פשוט. הוא מהווה מונופול שלפיו הולכות חברות הביטוח והליסינג - מרוויח מזה המון כסף.

כשבעלי הבית באים ודוחקים בו לא להוזיל יותר מדי את מחירי המכוניות, אף על פי שהם מתרסקים מדי יום באחוזים הולכים וגוברים - אז הוא חייב להיות יצירתי. חלק מהיצירתיות הזו היא תוספת של 5% למחיר.

האם חובה לשלם אותם? ממש לא. יש שפע מציאות מדהימות בשוק הפרטי, במחירים טובים בהרבה ממה שיש בחברות הליסינג - אבל זה מצריך מאמץ שרוב האנשים לא מוכנים לעשות אותו. הם מעדיפים לחטוף מכה איומה בטרייד אין, העיקר שהיא תתפרש על פני 60-100 תשלומים - ושהם לא יצטרכו לעשות שום דבר חוץ מעסקה של מפתח תמורת מפתח.

פורסם

כשאתם אומרים אחוזים בודדים מתחת למחירון - הכוונה מתחת למחירון המשוקלל הכולל ירידה על ליסינג/השכרה או מתחת למחירון הראשוני?

ישבתי לפני אי אילו ימים עם איש מכירות מאחת מחברות הליסינג/השכרה הגדולות. הוא טוען שהוא מצליח להעיף כל קורולה העומדת למכירה באחוזים בודדים מתחת למחירון - השוק מדבר יותר מלוי יצחק.

שאלת הכדאיות היא סיפור אחר - אישית לו היו לי 85000 ש"ח הייתי מחפש קיה פורטה או יונדאי i30.

פורסם

אכן - עצלות של אנשים.

מדהים כמה כסף אנשים מוכנים לשפוך על הנוחות.

שרק יחשבו כמה שעות עבודה הם "מבזבזים" רק כדי לממן את הנוחות הזאת...

וכמובן - האשליה שתשלומים זה לא כסף שמתבזבז...

לוי יצחק צריך להתמודד בשוק לא פשוט. הוא מהווה מונופול שלפיו הולכות חברות הביטוח והליסינג - מרוויח מזה המון כסף.

כשבעלי הבית באים ודוחקים בו לא להוזיל יותר מדי את מחירי המכוניות, אף על פי שהם מתרסקים מדי יום באחוזים הולכים וגוברים - אז הוא חייב להיות יצירתי. חלק מהיצירתיות הזו היא תוספת של 5% למחיר.

האם חובה לשלם אותם? ממש לא. יש שפע מציאות מדהימות בשוק הפרטי, במחירים טובים בהרבה ממה שיש בחברות הליסינג - אבל זה מצריך מאמץ שרוב האנשים לא מוכנים לעשות אותו. הם מעדיפים לחטוף מכה איומה בטרייד אין, העיקר שהיא תתפרש על פני 60-100 תשלומים - ושהם לא יצטרכו לעשות שום דבר חוץ מעסקה של מפתח תמורת מפתח.

פורסם
כשאתם אומרים אחוזים בודדים מתחת למחירון - הכוונה מתחת למחירון המשוקלל הכולל ירידה על ליסינג/השכרה או מתחת למחירון הראשוני?

מתחת למחירון הלא משוקלל

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

פותח הנושא,אם זה עדיין רלוונטי ראיתי פרסומת של לובינסקי טרייד על הנחה לטויוטה כזו במהלך השבוע הקרוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...