Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי טויוטה יאריס 2021 מטויוטה סלקט ומאז הקניה יש ריח של טחב מהמזגן.

הטיפולים שנעשו:

- החלפת פילטר מזגן

- ספריי לניקוי מזגנים

- רימון לחיטוי מזגן

- ספריי קצף של טויוטה

- טיפול באוזון

כיום, מספר חודשים מאז הטיפולים, נשארו 3 ריחות ברכב: ריח של ספריי הקצף, ריח של אוזון ו... ריח של טחב.

בטויוטה מסרבים לפרק את מערכת המיזוג ולאתר את החלק עם הטחב, וגם לא ממליצים לעשות זאת באופן פרטי.

האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויכול להציע פתרון או להמליץ על מישהו מקצועי שידע לטפל בבעיה?

תודה מראש

• מבאס 1
פורסם

הייתה לחבר שלי קורולה מליסינג עם אותה בעיה בדיוק ולא הצליחו במוסך מורשה של טויוטה לפתור אותה למרות שהוא נכנס לטפל כמה פעמים יזום כל פעם ניסו משהו אחר שלא צלח.

לשמחתו נגמרה תקופת הליסינג לרכב והוא הוחזר לחברה ולקח משהו אחר. 

הייתי מנסה במקומך לנסוע מס' ימים כשהשטיחי בד בבגז תראה אם הריח לא עולה מהם ומתחזק בסירקולציה פנימית.

פורסם

היה לי מקרה כזה לפני הרבה שנים.

זה התחיל מהרצפה שהייתה רטובה ולא התייבשה כמו שצריך. 

ככה קיבלת את הרכב? אולי הרכב סבל מרטיבות ובגלל זה נפטרו ממנו?..

למיטב זכרוני בסוף נאלצתי ללכת לאיש מקצוע שנכנס עם אנדוסקופ לתוך מערכת המיזוג לאתר עובש ופטריות. 

בהנחה שחיטאת כמו שצריך את מערכת המיזוג, והבעיה לא מגיעה מחלל הנוסעים (שטיחים, רצפה וכו) זו כנראה הבדיקה הבאה שלך.

בבדיקה שלי ראו שהמערכת מזוהמת וגם אני בחרתי לא לטפל בזה..

אולי שווה לך לבקש חוות דעת כתובה ולחזור למי שמכר לך את האוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

טויוטה סלקט לא אמורה לבוא עם אחריות מקיפה??

אם מסרבים לטפל בבעיה ומתנערים ממנה הייתי מנסה לשקול יעוץ משפטי ולפעול בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי NickName1
פורסם

קח את הרכב לנציג מכירות שמכר לך את העסקה או למוסך טויוטה (אני מאמין שהרכב באחריות) ותן להם להריח את הריח של הטחב, על פניו הם אמורים לסדר את זה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...