Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאצ'יה/MG/אטראז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום,

בני הבכור משתחרר בעוד כשבוע מהצבא ורציתי לקנות לו בתור מתנת שחרור אחת מהאופציות בכותרת.

הוא לא יסע הרבה ברכב ולכן אין כל כך משמעות מבחינת בטיחות. מה שכן, חשוב שהרכב יהיה מפואר ומאובזר כמה שיותר.

לגיסי יש אטראז' מהצבא והוא טוען שהוא מפנק ברמת רכב מנהלים.

אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן, לא נהגתי על אף אחד מהרכבים הללו.

תודה

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה הסטנדרטים של גיסך, אבל לי אין סטנדרטים גבוהים, עיקר הניסיון שלי עם מכוניות סופר מיני ומשפחתיות, האטראז' רחוקה מלהיות מכונית מפנקת. מנוע חלש, איכות גימורים נמוכה, לא נבחנה במבחני ריסוק, גיר רציף מעצבן, חוץ מזה שהרכב הזה מאובזר וחסכוני בידיים של הנהג הנכון, אני לא יכול להגיד עליו שום דבר טוב. לא מהנה לנהיגה, לא חזק, לא איכותי. וכנראה שגם לא יהיה לו שוק במעמד המכירה.

מה התקציב שלך ומה הדרישות מהרכב? מה הנסועה של הבן? האם ידני בא בחשבון?

וזה שהוא לא נוסע הרבה זה לא אומר שהרכב לא צריך להיות בטיחותי, אין קשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראשית, תודה על התגובה!

שנית, התקציב הוא עד 90 אלף ש"ח.

לי אין דרישות מהרכב כי הבן שלי ינהג בו. לא חושב שיש לו דרישות מיוחדות.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

בדרך כלל לצעירים בגיל הזה דוקא כן יש דרישות מיוחדות. נראה טוב, מנוע חזק, מאובזר.

אני במקומך יורד מכל הרשימה שהזכרת, ומחפש לו סיאט איביזה Dr

קח בחשבון עלויות ביטוח גבוהות לנהג צעיר (+חדש?)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מהשלוש שהזכרת ובפרמטרים הדרושים הייתי בוחר mg. האטראז' המונית, מכוערת ולא מצויינת בכלום, הדאצ'יה זולה ובסיסית, לא מפנקת.

Sent from my E7s using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

אתה מוזמן לעשות נסיעת מבחן על ה MG3.

אחרי שתעשה נסיעת מבחן על כל המועמדות, ותקבל הצעה מסודרת לרכישה, תוכל לקבל החלטה מושכלת.

אם תרצה עזרה בתיאום - נשמח לסייע. (שלח לנו בהודעה פרטית כאן באתר שם וטלפון)

שבוע טוב,

צוות לובינסקי

פורסם (נערך)

הMG אופציה טובה, סנדרו לא הייתי קונה עכשיו, מתיחת פנים עם מנוע חדש הוצגה בחול. להשוות אטראז לרכב מנהלים זה מגוחך, רכב רועש, זול ולא יציב ממש.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הגיס נמצא עמוק בהכחשה. חבל שמדינית ה"שפע" מעודדת הצפה של השוק בזבל מסין (באמת לא מעניין איפה בפועל מייצרים את האטרז', ולא מדובר רק על מכוניות). רציתי להגיד שדיכאון רק להסתכל על זה, אבל מה אני מבין ברמת מנהלים, יש בלוטות'.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

הוא לא יסע הרבה ברכב ולכן אין כל כך משמעות מבחינת בטיחות.

לא מבין את ההגיון..

כאילו שתאונה תשאל אותך אם לקרות אחרי 50 אלף ק"מ או אחרי 50..

it only takes one..

לו הייתי צריך לרכוש לבני רכב, הייתי מעדיף כוכבי בטיחות על דיפוני עץ לדלתות גם במחיר של רכישת משומשת על פני חדשה.

פורסם

אני חושב שבתקציב שהגדרת הסיאט איביזה היא הבחירה הנכונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מניח שב"מפנק ברמת רכב מנהלים" הוא התכוון לאבזור הרב שיש באטראז'. מכל בחינה אחרת, מדובר ברכב ירוד שמיועד לשווקים מתפתחים.

ב-90K יש הרבה אפשרויות הרבה יותר מעניינות. הייתי מתמקד ב-208, איביזה וקליאו.

בכל מקרה מומלץ שיקח לנסיעת מבחן.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני מבין שזה לא משנה ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי הולך על האיביזה רק בגלל העובדה שהביטוח יהיה יקר להחריד עבור נהגים חדשים וצעירים. לעומת זאת הפיג'ו 208 תיתן תמורה מצויינת, כמו גם הרנו קליאו ( שדורשת מתיחה קלה של התקציב למרות שאפשר לקנות רכב בן שנה במחיר טוב מאוד )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...