Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאצ'יה/MG/אטראז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי מילה ממה שכתבת :| אני יודע רק שיש לי גיר רציף וזה בסדר...

לגבי האטרז', זה רכב שאני אישית שונא גם בגלל השם המטומטם שמזכיר את פריד אל אטרש וגם בגלל הצורה המאוד משעממת שמזכירה רכבים עתיקים בלי שום קשר למודרניזציה. אבל תיסכל אותי לראות איך דעה קדומה משתרבבת להבעת דעה שהיא כביכול אובייקטיבית, הבנאדם כותב שאמרו לו שזה רכב מפנק; מסתבר שזה רכב מפנק כי גם ההוא שקטל את הרכב לגמרי הודה בעל כרחו שהוא "מאובזר".

היה לעיל אחד שצחק על ההשוואה לרכב מנהלים, הנה מתוך ביקורת באתר 'אוטו': "

ואז, תוך כדי סינון הצילומים, נדמה היה לי לרגע שאני מתעסק עם מכונית פרימיום מצוידת. וגם אם כבר הכרתי את המפרט, וביליתי כמה מאות קילומטרים בנהיגה – אין כמו צילומים כדי להעביר את המסר. כך עברתי מצילום של גלגל הגה לידית הילוכים מצופי עור, מערכת בקרת אקלים אלקטרונית, מולטימדיה גדולת מסך (אבל עם קליטת רדיו גרועה) ומצלמת חנייה, חיישני אורות וגשם, התנעה ללא מפתח, חישוקי גלגל וספייר מסגסוגת, פנסי ערפל מעוטרי כרום, 4 חלונות חשמליים ואפילו שמשות אחוריות כהות ומחשב דרך. מרשים!"

בהמשך הוא מפרט עוד על זה שהוא מרווח ונוח.

כאמור לעיל, מצחיק אותי שאני צריך לספר בשבחיו של רכב שאני אישית לא הייתי קונה בחיים, אבל לפעמים צריך לאזן את הקיצוניות לאידך גיסא.

וזה היה שיעור כיצד לכתוב טקסט ארוך ומייגע שלא קשור לשרשור כי פות"ש מחפש עכשיו רכב עם 200 כ"ס+...

ובכלל נראה לי שהשרשור הזה איבד את דרכו ולפיכך ינעל.

MiKe LiToRiS כשתסגרו על עצמכם אתה והבן שלך - אתם מוזמנים לפחות שרשור חדש וממוקד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...