Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההמבורגר הכי טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות דיון השווארמה ובגלל שממש בא לי לטעום בורגר חדש וטוב - פותח את הדיון הנ"ל

אני מאוד בררן בהמבורגר שלי והגעתי למצב שמעטים המקומות שמוצאים חן בעיני

הדירוג שלי עד היום (בשר חתול כמו של יומנגס וכו' לא נכנס לדירוג כמובן)

1. ויטרינה (אבן גבירול) - 9.5: מקום ראשון ומכובד, אחרי עשרות מקומות שניסיתי - הויטרינה באבן גבירול בהחלט הכי טובה ובמחיר מצחיק.
  2. המבורג (רחובות) - 9.0: אוכל במקום כ 9 שנים, literally מאות פעמים - לא מאכזב. הקציצה הכי טובה שאכלתי, חבל שהם מזלזלים ב "מסביב". מתבטא בצ'יפס, טבעות בצל וכו' תעשייתי, לחמנייה סבירה- שהרבה פעמים לא מחזיקה את הקציצה. אבל שירות מדהים (בהתבסס על מאות ביקורים) וקציצה מעולה.
  3. מיטבאר (הרצליה) - 8.5: צהריים לפחות פעמיים בשבוע - באמת רמה גבוהה מאוד, אם כי יקר אפילו בהתחשב בזה שהמסעדה נחשבת מסעדת בשרים יוקרתית.
  4. מו ומו (רחובות) - 8.0: קציצה ברמה גבוהה מאוד, אבל יחסית די יקר, ולמען האמת כשאני מגיע למו ומו אני משקיע בפילה ולא בהמבורגר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשראלה בקניון אושילנד בכפר סבא נחמד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בורגרים שתמיד באים לי בטוב :

הדסון - ביפבורגר (קצבים).

אגאדיר - דיאנה (לא לשכוח להעיף את הלימון הכבוש).

מג'יק בורגר - כשר אמנם, אבל שווה את זה אם במקרה נקלעתם לאיזור כיכר רבין.

פורסם

עמבורגר בראש פינה.

הייתי שם לפני קצת יותר משנה ונכון לעכשיו הוא נמצא במקום הראשון אצלי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

חייב להגיד את האמת...לא מבין למה אנשים כל כך מתלהבים לרוץ לאכול בשר שברוב המקרים הוא לא באיכות גבוהה,

גם כשמבטיחים לך אנטריקוט זה בפועל 20% אנטריקוט ועוד 80% שומן כזה או אחר, תוספות הזויות ששמים בקציצה (הרי לא באמת הגיוני שתשלם 50 שקל על 300 גר' אנטריקוט שאמור לעלות 150 שקל)

מעבר לזה כל הרטבים, צ'יפס וכו' - מלאים בסוכר, שמן ודברים מזיקים אחרים

יוצא לי לאכול המבורגר פעם בכמה חודשים.....נגיד 3 פעמים בשנה

איך אנשים מגיעים למצב שהם אוכלים את זה כמה פעמים בשבוע?

רק דעתי כמובן

פורסם

יש מספר יבואנים לבשר האנטריקוט, הן קפוא והן טרי.

כיום עם פתיחת היבוא מפולין וברזיל המחירים נעים בין 80-150 לק"ג.

בנוסף אפשר להוסיף חלקים נוספים לתערובת בשר ההמבורגר.

של שריר או חלקים קדמיים יותר זולים, ועדיין התערובת איכותית וטעימה.

( יש הרבה אנשים, אשר טעם האנטריקוט דומיננטי מידי עבורם - לכן לכל רשת, מסעדה

יש את תערובות המבורגר אשר הם בונות, לקלוע לטעם הלקוחות שלהם.

ויש תערובות אשר הן על בסיס אנטריקוט בלבד)

כך כי יש אפשרות להמבורגר טוב, במחירים סבירים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

דלישס בר בשוק צפון - בשר מצויין, מחיר עסקית טוב.

מיטבול בראשל"צ - קציצה עסיסית, ותוספות משדרגות, והמחיר הולם בהחלט.

גורמה 26 במקווה ישראל ת"א - ההמבורגר מצוין, לחמנית הבריוש בהחלט נותנת עניין שונה, גם התוספות הצרפתיות. רק חבל שהצ'יפס מתאים יותר למרכז באולינג, והמקום לא מזמין להשאר לשבת (אין שתיה חמה, הכסאות והשולחנות מתנדנדים, הפרגולה לא מחוממת מספיק (ובכלל הזמנו מקום מראש אז למה לא ישבנו בפנים...))

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

בנוסף לחלק מהמקומות שהומלצו כאן, אני אוסיף את מורדן בר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מיטבול בראשל"צ - קציצה עסיסית, ותוספות משדרגות, והמחיר הולם בהחלט.

מזמן הפסקתי לאכול שם, ההמבורגר בינוני אם כי הרוטב שום שלהם משדרג בהחלט וזאת הסיבה היחידה שמדי פעם אני אוכל שם.

פעם הייתי הולך אליהם קבוע וקונה משם המבורגרים לעשות בבית על האש, כשרואים את כמות השומן והשמן מבינים למה זה כזה זול יחסית.

בנוסף, באחת הפעמים נאלצתי להכין את ההמבורגר שלהם על מחבת פסים, לשמן אין לאן לנזול וזה היה דוחה ברמות.

בנוסף לחלק מהמקומות שהומלצו כאן, אני אוסיף את מורדן בר.

שילובים מעניינים אך לא הייתי מכריז על זה כההמבורגר הכי טוב.

• תוכן חדש...