Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 50000 אלף שקל והשאלה שלי מה אדיף לקנות אקורד או סיוויק מכל הבחינות נוחות, ביצועים, אחזקה, אמינות.

תודה מראש על העזרה!

בברכה שמעון.

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעשות ביטוח מקיף ב 2 המקרים,אז אני הייתי הולך על האקורד.

הביטוח של האקורד מאוד גבוהה , גם של הסיביק מאוד גבוהה יחסית לרכבים מקבילים .

האחזקה של האקורד יותר גבוהה(חלקים\טיפולים), אבל בכל השאר...האקורד עדיפה.

פורסם

זה כמו שתשאל, מה עדיף, מאזדה 3 או מאזדה 6? הבנת למה אני מתכוון?

האקורד דגם יותר יקר ומפואר והסיביק פשוטה יותר ויותר חסכנית... ההוצאות עליה הרבה יותר זולות...

מבחינת ביצועים כמובן שהאקורד עדיפה..

השאלה אבל אילו שנים, אני מדבר למשל על אותו שנתון...

דבר אליי בנתונים גבר גבר...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

גבר גבר ** ההודעה מנוסחת בלשון גבר גבר אך פונה לגברים גברים ונשים נשים כאחד אחד, אחת שתים נסיון ***אני מדבר על 50000 שקל זה הסכום נראה לי שאפשר להביא *** להביא = לרכוש *** סיוויק בשנה או שנתיים יותר מהאקורד

בברכה שמעון.

פורסם

לא הבנתי אותך כל כך...

בשנה או שנתיים יותר מהאקורד?

על מה אתה מדבר? שנתון?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
לא הבנתי אותך כל כך...

בשנה או שנתיים יותר מהאקורד?

על מה אתה מדבר? שנתון?

ב 50000 אלף שקל אפשר לקנות אקורד מודל 96 או סיוויק מודל 97-98 ככה אני חושב.

בברכה שמעון.

פורסם

אהה, עכשיו אני מבין אותך חביבי.

אני ממליץ על הסיביק, כל אקורד אוכלת יותר דלק וכל העלויות שלה יותר יקרות משל הסיביק.

אני בעצמי מחפש סיביק קופה שנת 94-96 לא משנה השנתון, או האצ'בק...

האקורד זה אוטו מנהלים יותר, חוץ מזה, תסתכל הכבישים על כל 10 סיביק יש לך אקורד אחת...זה אומר משהו...

פורסם
חוץ מזה, תסתכל הכבישים על כל 10 סיביק יש לך אקורד אחת...זה אומר משהו...

מה זה אומר?

האקורד טובה יותר אבסולוטית, וגם יקרה יותר לאחזקה. שיעשה את השיקולים שלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דברתי בדיוק מהבחינה של עלות הרכב ועלות האחזקה... שים לב שלא טענתי מעולם שהסיביק טובה יותר מבחינת נתונים יבשים...

פורסם
מה עדיף? סמי טריילר של רנו , או רנו קליאו?
אחי לא שאלתי על משאיות שאלתי על מכוניות *** מסכן אייל, איזה אח יש לו ***

בברכה שמעון.

פורסם
יש לי תקציב של 50000 אלף שקל והשאלה שלי מה אדיף לקנות אקורד או סיוויק מכל הבחינות נוחות, ביצועים, אחזקה, אמינות.

תודה מראש על העזרה!

האקורד יקרה רק באגרת הרישוי ובדלק. הטיפולים השוטפים זהים (הסיביק היא בסה"כ אקורד קטנה מבחינה מכאנית).

האקורד היא ליגה מעל הסיביק בכל מה שקשור לנוחות, מרווח פנים ותא נוסעים.

תעשה את החישוב מה טוב לך... (לשתיהן הביטוח יקר, אבל אם אדם מבוגר נוהג ברכב ויש לו וותק ביטוחי עם העדר תביעות, לא יעלה לו הרבה לבטח את הרכב במקיף). הנ"ל תקף ל-2 הדגמים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...