Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, המצבר ברכב עומד למות, ממש קשה להניעו לאחר כיומיים ללא נסיעה.

רציתי לדעת אם ישנה עדיפות לחברה מסויימת?

כמו"כ האם קיימת עדיפות למצבר יבש?

וכמה אמפר הוא אמור להיות?

הרכב שלי: מאזדה 6 פרימיום שנת 2007 מנוע 2,300 סמ"ק.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

אם נמצא ברשותך ספר הרכב, בדף של הנתונים הטכניים צריך להיות רשום איזה מצבר מתאים לרכב.

על פניו, בהתאמה למצברי VARTA, הרכב שלך צריך מצבר מהסדרה הכחולה של 70AH.

וודא שאתה קונה מצבר עם "אבא", עם שירות ואחריות, ושאתה קונה ממשווק מסודר.

בהצלחה,

שרות לקוחות VARTA

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם (נערך)

אין משמעות לחברה כל כך. יש משמעות לחודשי האחריות . היו לי מצברי ורטא שמתו אחרי שנה אבל היתה אחריות לשנתיים (silver) והוחלפו בחדש! היו לי מצברים זולים ללא שם ששרדו 3 שנים אבל נקנו עם שנה אחריות אחת. הרבה מזל. אצל השכן במזדה מצבר שנפ 60 אמףר שרד שנה וחודשיים. חודשיים מעבר לאחריות. הוחלף במצבר startup דומה. שכן אחר עם אותו מצבר שנפ כבר שנה וחצי ללא תקלות. לך תבין...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אין משמעות לחברה כל כך. יש משמעות לחודשי האחריות . היו לי מצברי ורטא שמתו אחרי שנה אבל היתה אחריות לשנתיים (silver) והוחלפו בחדש! היו לי מצברים זולים ללא שם ששרדו 3 שנים אבל נקנו עם שנה אחריות אחת. הרבה מזל. אצל השכן במזדה מצבר שנפ 60 אמףר שרד שנה וחודשיים. חודשיים מעבר לאחריות. הוחלף במצבר startup דומה. שכן אחר עם אותו מצבר שנפ כבר שנה וחצי ללא תקלות. לך תבין...

וואלה כמה שאתה צודק. עניין של מזל

פורסם

שאלה שאולי נציגי VARTA יוכלו לענות,

האם אורך חיים של מצבר לרכב מושפע גם מטמפרטורת סביבה?

ידוע לי שבארצות קרות (כמו רוסיה למשל) מצברים זולים מתפקדים תקופות ארוכות יותר - עם ממוצע של 5-6 שנים.

כאשר מותגים מובילים "מחזיקים" גם יותר מזה.

באמת חום מקצר כל כך את חיי המצברים או שיש סיבה אחרת?

• תוכן חדש...