Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא ESP

כוכב השחר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כפי שהכותרת אומרת, אחד מהרכבים שאני שוקל לקנות מגיע ללא ESP

מדובר בפיאט בראבו 2009 כאשר ה ESP התחיל החל מ 2010

אני מבין מה המערכת עושה, אך כמה בפועל זה קריטי ביום יום?

הרכב נועל רביעיית פירלי P7 בני יומיים אם זה משנה

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה ההפרש בכסף, לבין מה שיש לך לבין רכב עם esp?

אישית הייתי קונה רכב עם כמה שיותר אותיות של מערכות, כאשר ביום גשם תחליק תדע שה esp הוא זה שיכול להציל אותך.

פורסם

אם אתה לא מתכנן לתקוף עקומות או להיכנס עם פול גז לפניות - לא רואה שום בעיה.

בנסיעה נורמטיבית שמתחשבת בתנאי הדרך אתה תהיה לרוב רחוק מאוד ממגבלות האחיזה, בטח עם צמיגים כמו שציינת.

פורסם

אני שנתיים וחצי עם רכב עם ESP, ובתור אחד שתוקף פניות ונוהג די קשוח הESP לא נדלק לי אף פעם..

אבל זה מסוג הדברים שתמיד טוב שיש, אתה לא שם לב לזה עד היום שזה מציל לך את החיים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

זה נורא כמו לקנות רכב בלי כריות אוויר, ובמובן מסוים אפילו יותר. בעוד שכריות אוויר נועדו להגן עליך כשתאונה מתרחשת, ESP מצמצם (באופן מוכח) את הסיכוי שלך להיות מעורב בתאונה מלכתחילה. בלי קשר לאם אתה "נכנס עם פול גז לפניות" או "נוהג נורמטיבית". מקרה חירום יכול לקרות לכולם, כולל הנהג הכי זהיר בעולם עם המכונית הכי מתנהגת והצמיגים הכי איכותיים.

פורסם
אישית הייתי קונה רכב עם כמה שיותר אותיות של מערכות.

זה נורא כמו לקנות רכב בלי כריות אוויר, ובמובן מסוים אפילו יותר. [...]בלי קשר לאם אתה "נכנס עם פול גז לפניות" או "נוהג נורמטיבית". מקרה חירום יכול לקרות לכולם, כולל הנהג הכי זהיר בעולם עם המכונית הכי מתנהגת והצמיגים הכי איכותיים.

מה שהם אמרו. השאלה שלך לא צריכה להיות ״האם להשקיע ברכב שיש לו גם ESP?״ היא צריכה להיות ״האם להשקיע ברכב שיש לו גם EBD?״ וגם אז התשובה שלך צריכה להיות כן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

היה לי שנתיים רכב בלי ESP וכיום רכב עם ESP ואני יכול לספור על כף יד את מספר הפעמים שהיא נדלקה לי [בהתגרזנות בלבד כמובן]

מצד שני כמו שציינו פה, זה כמו כריות אוויר, אתה צריך רק פעם אחת שזה יציל לך את החיים כדאי להצדיק.

בגדול תוספת מבורכת , לדעתי לא בכל מחיר.

פורסם
זה נורא כמו לקנות רכב בלי כריות אוויר, ובמובן מסוים אפילו יותר. בעוד שכריות אוויר נועדו להגן עליך כשתאונה מתרחשת, ESP מצמצם (באופן מוכח) את הסיכוי שלך להיות מעורב בתאונה מלכתחילה. בלי קשר לאם אתה "נכנס עם פול גז לפניות" או "נוהג נורמטיבית". מקרה חירום יכול לקרות לכולם, כולל הנהג הכי זהיר בעולם עם המכונית הכי מתנהגת והצמיגים הכי איכותיים.

+1

פורד פוקוס חדשה, אולי עשתה 100 ק"מ. יוצא מחניון תת קרקעי בזהירות. בעליה לרמפה שבין קומה 5- בה חניתי לקומה 4- הרכב מתחיל להחליק בגלל מים על המשטח. מערכת ה-ESP התערבה ועצרה את הרכב 30 ס"מ מעמוד בטון מזויין של החניון.

בלי ESP זו הייתה תאונה בטוחה.

להלן נסיעה מנהלתית, זהירה, ברכב חדש ובמרחק שנות אור מ"פול גז בפניות" - המערכת מנעה תאונה.

• אחראי פורום
פורסם

לא הייתי רוכש רכב ,בו אני מתכנן להסיע את משפחתי, אם אין לו ESP.

בדיוק.

מה גם שלבראבו 09' אין hill holder.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני חושב שנהגתי יותר ק"מ על רכבים ללא ESP מאשר עם, אבל אם הייתי רוכש רכב היום, אז הייתי מעדיף רכב עם ESP.

לא הייתי מרחיק לכת עד כדי לא להסיע משפחה ברכב בלי, כי זה עבד הרבה מאוד שנים כשלא היה ESP ועדיין רוב נוסעי המכוניות לא נהרגו. יחד עם זאת, אם ישנה אופציה לרכוש רכב עם ESP והסבלנות אפשרית, בהחלט כדאי לחפש עוד קצת לדעתי האישית.

בהצלחה בחיפושים :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...