Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תובנות/חוויות סלקום TV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתעלק על השרשור במקום לפתוח חדש.

איזה ערוצי לייב מקבלים בסלקום טיוי מבלי להוסיף על ה-99 ש"ח?

אני רואה שיש ערוצי חדשות (CNN / FOX), ערוצי LIFESTYLE (נשיונאל גאוגרפיק / בית וכו') וערוצי רוסית - השאלה היא האם הם בתשלום נוסף? לא ראיתי תשובה חד משמעית באתר שלהם, ראיתי רק שיש כמה ערוצים שהם חינם לחצי שנה ראשונה - אבל לא כתוב מה.

אני מעדיף לא להתקשר אליהם לשאול כי אני ימניח שאחרי שיש להם את הפרטים שלי הם ימשיכו לנדנד לי אחת לתקופה.

הרוסית חינם לעוד 5 חודשים, הספורט לייב וגולד חינם עד סוף מרץ.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה באמר...לעברית יש?

כן, ממה שראיתי כל ערוצי הסרטים והסדרות של סלקום באים עם כתוביות בעברית.

אני לא בטוח לגבי ערוצים זרים, למשל Food Network וכד'.

פורסם

לא מבין למה אנשים כ"כ רוצים להצטרף לשירות בהנתן דברים כמו קודי ?

אנחנו חיים על קודי שמותקן על ה ATV וכמות התכנים אינסופית.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

~

כי 90% מהאוכלוסיה אינם אנשים טכניים, בקיאים באינטרנט או בעלי אנגלית ברמה גבוהה. וגם אצל אלו שכן יש קרובי משפחה שגרים איתם בבית, אז משתדלים לרצות את המכנה המשותף הנמוך ביותר.

נו, והקטע המוסרי הזניח שקודי זה פירטי...

פורסם

קודי זאת אחת השיטות היותר מסובכות לצפות בדברים, כל הזמן נופלים ה add ons כמו ג'נסיס ו salts וכו..

וצריך לרדוף אחרי אד און חדש ולקוות שהוא עדיין יעבוד.

היתה לי תקופה נפלאה שהיה לי קודי וצפיתי דרך ג'נסיס אבל אז הוא הפסיק לעבוד וזה הפך למעיק בכל פעם לחפש דרך אחרת למצוא תכנים בקודי.

יש לך המלצה למשהו אמין בקודי שעובד תמיד בלי בעיות ?

פורסם

חווית משתמש של קודי לא קרובה להיות חלקה כמו שירותי VOD שיש לחברות הטלוויזיה.

המון פעמים לא עובד,איטי,תרגום שצריך לכוון. לי אין סבלנות לדברים האלה.

פורסם

למצוא תוכן, הרבה יותר מהר בקודי מאשר ב-Yes. ממשק ה-VOD שלהם מדכא.

תרגום זה משהו שאני צריך רק בסרטים שלא באנגלית. לרב אין בעיות כיוון.

לעומת זאת, כמות התוכן בקודי ה-רבה יותר גדולה.

בסה"כ, הרבה יותר נוח.

בשביל המצפון אני גם משלם לנטפליקס משהו כל חודש.

לקראת סדרת הגמר של ה-NBA אולי אני גם אוסיף סלקום + חבילת ספורט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ביטלתי את נטפליקס לפני חודש בערך.

הקש האחרון היה ביקור בארה"ב. ריציתי למות מכמות התכנים שזמינה להם שם.

כשחזרתי לארץ ניתקתי.

ניסיתי פתרונות של VPN אבל אף אחד לא ממש פעל באופן קבוע.

אם יש למישהו VPN שעובד אשמח על מידע (פה או בהודעה פרטית)ץ.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אותו סיפור בדיוק עם נטפליקס הוביל אותי לקודי. 12.90$ לשנה פריצה לאפל טיוי ויש לי קודי. את נטפליקס ביטלתי ובחיים אני לא אחזיר.

הקטע עם מגבלת התכנים בכל מדינה הוא קטסטרופלי. אני מבין את זה שתכנים מסויימים כבר קיבלו בלעדיות ברשתות מסויימות ועל כן לא ניתן להציע אותם לאותה מדינה בנטפליקס (אפילו שזה ממש לא בעיה שלי), הקטע שהם נלחמים ב VPN מלחמה אקטיבית היה הקש ששבר את גב הגמל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לך המלצה למשהו אמין בקודי שעובד תמיד בלי בעיות ?

http://kodi-senyor.co.il/%D7%A4%D7%93%D7%A8%D7%A0%D7%A1-%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%93-senyor-wizard/

תעבור על זה ידידי.

אני מסכים עם מה שכתבת לגבי השימוש המסורבל.

אם יהיו שאלות שאל חופשי, אני עם זה חודשיים (סה"כ מעל שנה עם קודי בלבד) וזה משנה חווייה לחלוטין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע אם זה כ"כ קשור לת'רד הזה, אבל מה יכול להיות הענין (שלא זכור לי שהיה עם הראוטר של בזק) שכל הזמן יש התנתקויות בWIFI של הסלולר כשאני בבית. זה כל הזמן מפסיק להיות מחובר ושוב מתחבר אוטומטית או ידנית. גלקסי S7 אדג'.

אני מדבר גם כאשר אני קרוב לראוטר של סלקום. ואין לו אנטנות חיצוניות כמו שהיה בראוטר של בזק משום מה, אולי זה קשור?

פורסם

לא הבנתי. הם יכולים להעלות מחירים גם למי שחתם על חוזה שמצוין בו כמה עולה החבילה שהוא רכש ?

לפני שמצטרפים לתוכנית כלשהי, תמיד מקבלים הצעת מחיר של כמה עולה התוכנית ולכמה זמן, אז החברה יכולה להעלות אותו על דעת עצמה מתי וכמה שהיא רוצה?

• תוכן חדש...