Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תובנות/חוויות סלקום TV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לשים להורים שלי במקום צלחת של עדין+ שיש להם היום על הגג.

אשמח לקבל דעה מבעלי נסיון.

תודה מראש :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כשלושה חודשים התקנתי סלקום TV, יחד עם חבילת גלישה של 40M (בעלות של 159 ש"ח)

בגדול הילדים מאוד מרוצים כל ערוצי הספורט פתוחים, יש נשיונל גאוגרפיק וסה"כ מבחר לא רע של סרטים וסדרות,

הבעיה מבחינתי שכבר פעמים היה אצלי טכנאי שהחליף חלקים )-:

פורסם

בעיות הן ברשת או בממירים?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק על השרשור במקום לפתוח חדש.

איזה ערוצי לייב מקבלים בסלקום טיוי מבלי להוסיף על ה-99 ש"ח?

אני רואה שיש ערוצי חדשות (CNN / FOX), ערוצי LIFESTYLE (נשיונאל גאוגרפיק / בית וכו') וערוצי רוסית - השאלה היא האם הם בתשלום נוסף? לא ראיתי תשובה חד משמעית באתר שלהם, ראיתי רק שיש כמה ערוצים שהם חינם לחצי שנה ראשונה - אבל לא כתוב מה.

אני מעדיף לא להתקשר אליהם לשאול כי אני ימניח שאחרי שיש להם את הפרטים שלי הם ימשיכו לנדנד לי אחת לתקופה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הצטרפתי שבוע שעבר.

179 ש"ח לטריפל + מאה מגה + אפל TV. (במקום הממיר שלהם-חיוב וזיכוי של 29. אין לי צורך ביותר מממיר אחד)

בינתיים עושה רושם נחמד. מבחר נאה של סרטים וסדרות וערוצים.

ממשק נחמד מאד והכל רץ וזורם.

אם ימשיך כך - בהחלט מומלץ.

פורסם

תודה.

תוכל לשתף לגבי התכנים של הערוצי LIVE (לא תכני VOD) - מה יש זמין ומה מתוכם הוא ל6 חודשים ראשונים?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מצטרף לשאלה, כמה ערוצים שמשדרים בסטרימינג יש?

כי לפעמים סתם רוצים כשמגיעים הביתה לפתוח את הטלויזיה, לזפזפ ולראות משהו, בלי הצורך להפעיל את הראש ולבחור ב vod.

פורסם

יש את הראשון הערוץ, ערוץ 2, 10, נשיונל ג'יאוגרפיק, טיולים, אוכל, חיים טובים (לא אלה של YES, אבל האמת שדווקא נחמדים), ערוצי הספורט (כרגע חינם, בקרוב זה ייגמר, לא כולל צ'רלטון שבתשלום בכל מקרה) CNN, FOX ועוד כמה שכנראה שכחתי.

בסה"כ אני מרוצה. בזכות הטריפל זה יוצא זול משמעותית מYES ואיני חווה בעיות בסך הכל.

ה-VOD שלהם לא רע, החיסרון שאין פונקציית חיפוש.

לאנשים שלוקחים את האפל TV, שימו לב שאין אפשרות להקליט תכנים.

פורסם

אחד הדברים שאהבתי זה שאין יותר 8000 ערוצים מיותרים ש7992 מתוכם אתה בכלל לא משתמש.

יש כאן מחשבה לנסות להיות מוכוון שימושים אמיתיים.

אז נכון שאנשים שונים מתעניינים בדברים שונים אבל סה"כ המכנה המשותף הרחב די חוזר על עצמו.

לגבי ההקלטה, אכן אין באפל TV את הפונקציה הזו אבל יש להם פיצ'ר בשם "השבוע שהיה" ובו תכנים רבים ששודרו בערוצים בימים האחרונים. אולי זה לא עולה 5 דקות אחרי סיום השידור אבל נראה שהם עושים שם את העבודה לא רע בכלל.

פורסם

~

דודי הפנסיונר התקין את המערכת לאחרונה - התקנה עצמית פשוטה, תפעול קל ואינטואיטיבי, הכל באיכות HD, בינתיים די נהנה.

נקודת חולשה לרוסים שבקהל - יש ערוצים רוסיים, אבל אין כתוביות לסרטים/סדרות בערוצים הרגילים. מקווה שזה יגיע עם הזמן.

קצת מטריד שכל העסק תלוי אינטרנט, אבל זה לא בדיוק מכשיר שאי אפשר בלעדיו, וגם YES מושפע ממזג אוויר גרוע.

פורסם

די מבאס.

רק נשיונל ג'אוגרפיק לא מספיק בשביל זפזופ.

חבל שאין גם ערוץ ההיסטוריה, דיסקברי.

פעם היתה אפשרות לוותר אצלם על הממירים שאני לא מבין בשביל מה צריך אותם ולשלם פחות ולראות רק דרך האפליקציה, אבל אני לא מוצא אותה עכשיו.

בשביל רק vod, אולי עדיף לעשות מנוי לנטפליקס בשליש מחיר.

פורסם
מישהו יודע האם ניתן להשתמש בשירות מחו"ל באמצעות ATV

אם תתקין VPN זר בבית, יתכן. רוב השירותים בחו"ל חסומים לכתובות IP זרות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
נקודת חולשה לרוסים שבקהל - יש ערוצים רוסיים, אבל אין כתוביות לסרטים/סדרות בערוצים הרגילים. מקווה שזה יגיע עם הזמן.

איזה באמר...לעברית יש?

משכנתא זה קל

פורסם

אם מישהו רוצה להצטרף אשמח אם יעשה זאת דרכי(צירפתי הרבה חברים בפורום, מוזמנים לקרוא שרשורים), מוזמנים לפנות אלי בפרטי..

• תוכן חדש...