Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תובנות/חוויות סלקום TV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי. הם יכולים להעלות מחירים גם למי שחתם על חוזה שמצוין בו כמה עולה החבילה שהוא רכש ?

לפני שמצטרפים לתוכנית כלשהי, תמיד מקבלים הצעת מחיר של כמה עולה התוכנית ולכמה זמן, אז החברה יכולה להעלות אותו על דעת עצמה מתי וכמה שהיא רוצה?

לפי מה שרשום כ-200 אלף לקוחות עם תוכנית קיימת יצטרכו לשלם יותר ‚ חוקי או לא אני לא יודע צריך לבדוק את החוזה שהם חתמו עליו .

:fadein:
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיתי פתרונות של VPN אבל אף אחד לא ממש פעל באופן קבוע.

אם יש למישהו VPN שעובד אשמח על מידע (פה או בהודעה פרטית)ץ.

מכיוון שזה התחום שאנחנו מתעסקים בו, בדקתי את רוב הקליינטים בשוק. בשורה התחתונה:

שירות בתשלום - ExpressVPN - טיפה יקר, אבל מוצר מעולה. קח בחשבון שהחברה יושבת פיזית בהונג-קונג, עם כל מה שמשתמע מהעניין.

שירות חינמי - Betternet - מוצר טוב אם המהירות והאיכות לא חשובה לך. לא בדקתי את גירסת הפרימיום - יכול להיות שהאיכות בה יותר טובה.

אתה מוזמן לנסות גם את המוצר של החברה שלנו - Keenow Unblocker - https://www.keenow.com

בנתיים לא מצאתי שירות מהיר מאיתנו לנטפליקס, ובהמשך השבוע נכניס פיצ'ר של Virtual Router שיתן למשתמשים אפשרות לחבר את כל המכשירים שלהם לרשת WiFi חדשה שמקושרת ל VPN.

מבחינת קודי, we're not big fans, הפלאג אינים שלו מוצצים bandwidth מאתרי שיתופי קבצים בלי תמורה לבעלי האתרים, ובנוסף הם גם לא תורמים להתחזקות רשת הטורנט. לעניות דעתי, עניין של כמה שנים עד שקודי יהיה נחלת העבר.

אנחנו עובדים על http://www.keen.tv עם 850 ערוצים לייב מכל העולם, ובנוסף VOD Guide עם deep links לאתרי סטרימינג אמריקאים מובילים.

No worries 8)

פורסם
לא הבנתי. הם יכולים להעלות מחירים גם למי שחתם על חוזה שמצוין בו כמה עולה החבילה שהוא רכש ?

לפני שמצטרפים לתוכנית כלשהי, תמיד מקבלים הצעת מחיר של כמה עולה התוכנית ולכמה זמן, אז החברה יכולה להעלות אותו על דעת עצמה מתי וכמה שהיא רוצה?

מי שבחוזה הקיים שלו כלול רכיב של VOD חינם - לא יעלה לו עד סוף החוזה, מי ש-VOD אצלו זה אקסטרא ישלם יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מכיוון שזה התחום שאנחנו מתעסקים בו, בדקתי את רוב הקליינטים בשוק. בשורה התחתונה:

שירות בתשלום - ExpressVPN - טיפה יקר, אבל מוצר מעולה. קח בחשבון שהחברה יושבת פיזית בהונג-קונג, עם כל מה שמשתמע מהעניין.

שירות חינמי - Betternet - מוצר טוב אם המהירות והאיכות לא חשובה לך. לא בדקתי את גירסת הפרימיום - יכול להיות שהאיכות בה יותר טובה.

אתה מוזמן לנסות גם את המוצר של החברה שלנו - Keenow Unblocker - https://www.keenow.com

בנתיים לא מצאתי שירות מהיר מאיתנו לנטפליקס, ובהמשך השבוע נכניס פיצ'ר של Virtual Router שיתן למשתמשים אפשרות לחבר את כל המכשירים שלהם לרשת WiFi חדשה שמקושרת ל VPN.

מבחינת קודי, we're not big fans, הפלאג אינים שלו מוצצים bandwidth מאתרי שיתופי קבצים בלי תמורה לבעלי האתרים, ובנוסף הם גם לא תורמים להתחזקות רשת הטורנט. לעניות דעתי, עניין של כמה שנים עד שקודי יהיה נחלת העבר.

אנחנו עובדים על www.keen.tv עם 850 ערוצים לייב מכל העולם, ובנוסף VOD Guide עם deep links לאתרי סטרימינג אמריקאים מובילים.

תודה על התשובה המפורטת.

דרך אגב, עד כמה השירותים האלה מסוכנים מבחינת אבטחת מידע ופרטיות? כלומר, הם יכולים תיאורטית לראות לאיפה אני גולש ולאתר את הסיסמאות שלי לEBAY / AMAZON / GMAIL, לא?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
דרך אגב, עד כמה השירותים האלה מסוכנים מבחינת אבטחת מידע ופרטיות? כלומר, הם יכולים תיאורטית לראות לאיפה אני גולש ולאתר את הסיסמאות שלי לEBAY / AMAZON / GMAIL, לא?

צריך להבדיל בין שירותי פרוקסי (כולל Smart DNS), לבין שירותי VPN.

בפרוקסי, הנתונים שלך לא מוצפנים - מצד אחד המהירות אמורה (אני מדגיש - אמורה - בפועל, על שרתי פרוקסי בד"כ יש יותר משתמשים) להיות מהירה יותר, אך מצד שני, אתה יכול ליפול על שירות לא מהימן שידע מה לעשות על מנת לדלות ממך פרטים מזהים או להזריק לך פרסומות. אגב - רוב תוספי ה VPN שמפורסמים בחנות של הגוגל כרום הינם למעשה שירותי פרוקסי ולא VPN...

שירותי Smart DNS ידעו כמובן באילו אתרים אתה מבקר.

לגבי VPN, החיבור מוצפן מהקליינט שלך עד לשרת שאתה מתחבר עליו, ובפרוטוקולים מודרנים (OpenVPN לדוגמא) אין אפשרות שמישהו באמצע, כדוגמת ספק האינטרנט שלך, יראה מה אתה עושה. יש אבל מספר עניינים:

1. ספק ה-VPN מחזיק את ה Private Key של ההצפנה, איתו הוא יכול לראות בדיוק מה התנועה שעוברת (במידה ולא מוצפנת על ידי HTTPs) בדיוק כמו ספק האינטרנט שלך יכל לעשות זו שגלשת ללא VPN - אני די בטוח שחלק משירותי ה VPN הפופלריים היום מהווים Honey pots של ממשלות ורשויות אכיפה שונות.

2. לרוב הקליינטים יש Leaks ברמת ה DNS וה IPv6 כך שניתן לזהות את מיקום המשתמש למרות השימוש ב VPN. במידה ואתה משתמש בקליינט טוב, ה IPv6 יבטול כליל (או יתועל לחיבור ה VPN) והשרתי DNS יוגדרו בתור השרתים של ספק ה VPN (במקום ה ISP שלך) - ואז כאמור ספק ה VPN יכול לראות בדיוק באילו אתרים גלשת. לא משהו שה ISP שלך לא יכל לעשות לפני.

No worries 8)

• תוכן חדש...