Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אתה חש שבראי הזמן, עדיף היה להקריב עוד הרבה חיים של חיילים ולהתעקש על איזו פיסת מדבר (שלא היתה בשליטתנו מלכתחילה) רק כדי להפטר מההרגשה המציקה הזאת של ״לצאת פראייר״.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

ועוד פיסת מדבר שהוכיחה את עצמה כקן צרעות של טרוריסטים, סוחרי סמים, מבריחים והשד יודע מה עוד.

וזה במקום שיתוף פעולה בטחוני, מדיני וכלכלי די פורה, כן? כי מי צריך את זה בכלל...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

האדמה הוכיחה את עצמה כזאת בגלל ההסכם שלום.

הסכם שהגביל את הפעילות הגם ככה מוגבלת של הצבא באזור.

תחשבו על הפוטנציאל התיירותי מעבר לשאר הדברים.

אוסיף בסוף שדעות יש לכל אחד וזה היופי במדינה כמו שלנו, מותר שיהיו לנו דעות וזו דעתי.

כמו שאני לחלוטין לא מסכים ואעדיף לעבור סירוס לפני שאסכים עם הדעות של יבגניפ ורוני, כך גם בטוח יש אנשים שלא מסכימים איתי.

בסה"כ יש כאן אוסף מעניין של דעות מכל קצוות הקשת הפוליטית.

פורסם

הפוטנציאל תיירותי לא כה גדול כמו שנדמה לך. מצרים מתפרנסת מתיירות, אבל חלק גדול ממנה הוא במצרים האפריקנית: אלכסנדריה, לוקסור, ע׳רדקה ולא סיני.

והבעיה בסיני לא קשורה רק לנוכחות צבאית. זה עניין של מאפיינים גאוגרפיים (בעיקר גודל שמקשה על משילות), מאפיינים חברתיים (שבטים בדואים שנאמנותם היא קודם כל לשבט) ודתיים: תנועה צופית גדולה שבתגובה לה קמו ארגונים אסלאמיסטיים.

אילו שלטה שם ישראל, שיכולה להעמיד הרבה פחות כוחות צבאיים כדי למשול על שטח כזה, ומבינה אותו הרבה פחות טוב ממצרים - אוי ויי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הפוטנציאל התיירותי ניתן למימוש רק אם יש שלום. אבל בשביל שלום צריך להפרד מהשטח. סתירה.

פורסם
האדמה הוכיחה את עצמה כזאת בגלל ההסכם שלום.

הסכם שהגביל את הפעילות הגם ככה מוגבלת של הצבא באזור.

אוסיף בסוף שדעות יש לכל אחד וזה היופי במדינה כמו שלנו, מותר שיהיו לנו דעות וזו דעתי.

כמו שאני לחלוטין לא מסכים ואעדיף לעבור סירוס לפני שאסכים עם הדעות של יבגניפ ורוני, כך גם בטוח יש אנשים שלא מסכימים איתי.

בסה"כ יש כאן אוסף מעניין של דעות מכל קצוות הקשת הפוליטית.

כמו שאמרו לך, אין ממש פוטנציאל תיירותי, וגם אין "שאר דברים", כך שלשמור בקנאות על השטח רק בשביל לא לצאת פרייארים זה... לא חכם.

וספיקינג אוף דברים לא חכמים, רק... לא חכם דבק בדעתו גם כשמוכיחים לו שהאמת הפוכה. לא טוען שהאמת בהכרח בצד של יבגני ושלי, אבל כמו שאם תוכיח לי שאתה צודק אני אשנה את דעתי, כך ממליץ גם לך לעשות אם המצב יהיה הפוך (בכל תחום בחיים, אגב, ממש לא רק בפן הפוליטי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא רוצה להוכיח כלום.

כולנו אנשים שונים שחושבים באופן שונה.

מצד אחד זה טוב, מצד אחד זה לא.

שנה חדשה טובנ לכולנו!

באמת, לכולנו!

פורסם

רק הימין יכול להעביר החלטות כואבות כי יש לו את תמיכת השמאל.

אותם החלטות אם השמאל היה מבקש להעביר הימין היה מראה לו את נחת אקדחו ( תרתי משמע ).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הפוטנציאל תיירותי לא כה גדול כמו שנדמה לך. מצרים מתפרנסת מתיירות, אבל חלק גדול ממנה הוא במצרים האפריקנית: אלכסנדריה, לוקסור, ע׳רדקה ולא סיני.

והבעיה בסיני לא קשורה רק לנוכחות צבאית. זה עניין של מאפיינים גאוגרפיים (בעיקר גודל שמקשה על משילות), מאפיינים חברתיים (שבטים בדואים שנאמנותם היא קודם כל לשבט) ודתיים: תנועה צופית גדולה שבתגובה לה קמו ארגונים אסלאמיסטיים.

אילו שלטה שם ישראל, שיכולה להעמיד הרבה פחות כוחות צבאיים כדי למשול על שטח כזה, ומבינה אותו הרבה פחות טוב ממצרים - אוי ויי.

אוי וויי - :cool:.. אם אתה עדיין מעורבב לסירוגין בנושא.

בקש קצת שיחות רקע, איך היה.

כיום המצב שונה - כי המצרים הרסו שם את המרקם, העבירו אוכלוסיה ממצריים לסיני.

זלזלו מאוד בשבטים הבדויים, לא השקיעו בהם לעתיד.

ובמיוחד לא נתנו להם להשתלב במצריים גופה של מעבר לתעלה.

(התייחסו אליהם כמצורעים)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...