Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה דוקטור בכור קשור לפרשנות על אמריקה?!

האיש מזרחן, ובעיקר מזרחן שעובר טוב מסך. לא איזו אושיה בעולם המחקר המזרחני.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה גם לא סיכום של השבועות האחרונים. זה ראיון שהתפרסם יום אחרי הבחירות.

הוא טוען שם כל מיני "עובדות" עתידיות שהתבררו כלא נכונות, ומבסס עליהן כל מיני טענות.

הוא מקשקש כל מיני טענות פסיכולוגיות לא קשורות ("אם נראה שהכל אבוד, אז לא באמת הכל אבוד").

הוא מבסס אמירות כמו "כמה קל להרוס אדם" על טענות לא נכונות.

הוא מצהיר שמקסיקו תשלם על החומה.

הוא מצהיר שסעודיה יכולה לקלוט פליטים.

הוא טוען שטראמפ יהיה נשיא 8 שנים.

הוא טוען שבתוך 8 השנים הללו אנחנו נסגור את כל הסכסוכים.

הוא טוען שהשגרירות תעבור לירושלים.

הוא טוען ששר החוץ יהיה ניוט גינגריץ (הוא לא).

הוא טוען שג'וליאני יהיה בכיר משפטי בממשלה (לא קרה).

בקיצור, הרבה בולשיט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנקודה הישראלית מעניינת בדיוק 0.01 מקהל הבוחרים שלו, במקרה הטוב.

טראמפ ניצח במדינות הצפוניות שהצביעו בשתי מערכות הבחירות האחרונות לאובמה, ואם יאכזב את קהל הבוחרים שלו במדינות האלו, הם ישובו להצביע למועמד הדמוקרטי, וישלחו אותו לעשות לביתו.

טראמפ מאשים את הגלובליזציה, וכאן הוא טועה ומטעה.

הבעיה הגדולה בארה"ב אלו פערי השכר ביו המדינות העשירות לאלו העניות, וכאן גם אם ירצה לא יכול לעשות הרבה, אם בכלל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אגב, אהבתי את עשרות הפולדרים הריקים שטראמפ הביא למסיבת העיתונאים שלו. אהבתי גם את העובדה שהוא הכחיש לחלוטין שהוא עשה דברים שיש סרטונים שלו עושה. וכמובן שאהבתי את העובדה שהוא לא הסכים לקבל שאלות מ-CNN כי הם "fake news".

לשאלה "האם עכשיו אחרי שנבחרת אתה הולך לשחרר את הצהרות המס שלך כדי להוכיח שאין לך עסקים עם הרוסים?" הוא ענה "לא, כי היחידים שאכפת להם מהמסים שלי הם העיתונאים, לאף אחד אחר לא אכפת בגלל שניצחתי".

אין, הבנאדם הולך להיות נשיא מעולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא יהיה טוב, יעוף הביתה אחרי 4 שנים, ומקסימום יזכר כאפיזודה קצרת ימים ולא משמעותית.

יהיה טוב, יזכה לקדנציה שניה.

פורסם

כי ככה זה עובד במערכות גדולות. חשבתי שאתה עובד בחברת הייטק גדולה...

מרוב שכולם מקשקשים וגועשים על טראמפ, שוכחים לגמרי שיש רוב רפובליקאני לא קטן בסנאט, והוא זה שמשפיע ומזיז דברים, בעיקר במדיניות הפנים. ממש git revert.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא נמאס לכם?

עוד שבוע אובאמה יעוף מהבית הלבן, זאת כבר התחלה טובה ודוגמא נהדרת איך נשיא גרוע נבחר לקדנציה נוספת.

haters will hate

פורסם

למה נמאס? בדיוק להפך. אם הילארי הייתה נבחרת היה משעמם. עכשיו כשטראמפ נבחר אני כבר לא יכול לחכות בשביל לראות מה יקרה. אני צופה עוד הרבה עדכונים לשרשור הזה :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא נמאס לכם?

עוד שבוע אובאמה יעוף מהבית הלבן, זאת כבר התחלה טובה ודוגמא נהדרת איך נשיא גרוע נבחר לקדנציה נוספת.

היחיד שעף מהבית הלבן היה ריצ'רד ניקסון.

בבחירות 08' ו 12' הוא ניצח בקלות את שני יריביו, ובהפרש מכובד, הן במיניין הקולות והן באלקטורים.

נשיא גרוע לא נבחר לקדנציה שניה, ע"ע ג'ימי קרטר וג'ורג' בוש האב.

אובמה קיבל את ארה"ב אחרי משבר כלכלי עמוק שאיים למוטט אותה, ומחזיר אותה במצב טוב, עם שיעורי צמיחה טובים.

פורסם

חן מה אתה מבין

בנצי אמר והוא יודע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתם חיים פה, אתם גם מבינים טוב מאוד איך הכל השתנה פה?

מעניין מאוד, אני פה מ2008, מאז שהמשבר התחיל, להגיד שנהיה פה טוב יותר זה קל, לכם מרחוק אולי.

הרבה דברים שליליים קרו בתקופת שלטונו של אובאמה, גדילת החוב הלאומי הצורה ענקית, הורדת הסנקציות מאיראן ועוד המון דברים שכבר דיברתי עליהם פה.

אז אני אהיה הנושא לבדיחה פה, בזמן שאני הוא זה שחי באמריקה, משלם פה מיסים ואוכל את החרא הזה שאתם לא רואים.

אני אנטי סוציאליזם, פרו קפיטליזם, ככה העולם שלי עובד ואני לא רוצה לשלם מיסים בשביל חארות שנולדו פה ולא עושים כלום חוץ מלבכות ולסחוט את המערכת, אתם כבר חיים בישראל ורגילים שדופקים אתכם על בסיס קבוע, אין לי בעיה לשלם 40% מס, יש לי בעיה כשהנשיא שלי בזבזן שמנתב את המיסים שלי למקומות שליליים.

haters will hate

• תוכן חדש...