Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי, כשבודקים תל"ג של מדינה וגידול בצמיחה, לא לוקחים כל אחד ואחד בצורה פרטנית.

בגדול, מצבה של ארה"ב טוב לעין ערוך ושיעור היום ממה שהיה בסוף 08'.

הבעיה הגדולה בארה"ב היא לא הגלובליזציה והעברת הייצור למקסיקו, קנדה או סין, אלא פערי השכר העצומים, ואת זה טראמפ לא יוכל לשנות גם אם יבחר ל 12 קדנציות.

זה החל עוד בימי רונלד רייגן, וזה מה ששיפר בצורה דרמטית את רמת חייהם של עשרות מיליוני אמריקאיים, אבל השאיר מאחור לא מעט אנשים, בעיקר במדינות המתועשות.

זה קרה גם בארץ, זה פשוט הורגש פחות כי כח האדם הפחות מקצועי הורכב ברובו מפועלים פלסטיניים.

גם בארץ אנחנו משלמים מיסים ומממנים אוכלוסיה לא יצרנית, ואין הרבה מה לעשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אובמה קיבל את ארה"ב אחרי משבר כלכלי עמוק שאיים למוטט אותה, ומחזיר אותה במצב טוב, עם שיעורי צמיחה טובים.

זה היה בציניות נכון ?

אובמה מחזיר מדינה על סף תהום, הנפקה מטורפת של שטרות, חוב לאומי שהוא הצליח להגדיל למימדים מפחידים, רפורמת בריאות שבמקרה הטוב מקבלת ציון של בלתי מספיק, אובמה גם דאג להציל את כל החברות הגדולות שהיו הגורם לקריסה של 2008, כמעט אף אחד מהמנהלים שהביאו לקריסה הזו לא שילם שום מחיר, והחברות חוגגות היום כמו ערב המשבר. מדיניות כלכלית הרסנית של ריבית אפסית שגרמה להתנפחות בועות חדשות כמו בועת ההלוואות לרכבים חדשים שיש שצופים שזו תהיה הקריסה הבאה, מדיניות חוץ שהביאה אסון על כמה מדינות וגררה את המזרח התיכון בפרט לתוהו ובוהו, חיזוק של מדינות טרור כמו איראן ואבטחת יכולת הגרעין שלה,

ממש מדינה במצב מצויין.

פורסם

הרבה דברים שליליים קרו בתקופת שלטונו של אובאמה, גדילת החוב הלאומי הצורה ענקית, הורדת הסנקציות מאיראן ועוד המון דברים שכבר דיברתי עליהם פה.

אז אני אהיה הנושא לבדיחה פה, בזמן שאני הוא זה שחי באמריקה, משלם פה מיסים ואוכל את החרא הזה שאתם לא רואים.

אני אנטי סוציאליזם, פרו קפיטליזם, ככה העולם שלי עובד ואני לא רוצה לשלם מיסים בשביל חארות שנולדו פה ולא עושים כלום חוץ מלבכות ולסחוט את המערכת, אתם כבר חיים בישראל ורגילים שדופקים אתכם על בסיס קבוע, אין לי בעיה לשלם 40% מס, יש לי בעיה כשהנשיא שלי בזבזן שמנתב את המיסים שלי למקומות שליליים.

למי להאמין

למואדם כאן או לאלפי ההודעות שלך שבהם ארה"ב זו ארץ זבת חלב ודבש.

בגיל צעיר קל להיות אנטי סוציאליזם ופרו קפיטליזם , אבל אם אתה נכה חס וחלילה או מגיע לגיל זקנה משתנים דעותיך. או חס וחלילה נמצאים בתקופה של אבטלה.

כן סיוע לחלש זה חלק מחברה מתוקנת וקפיטליזם חזירי לא רואה אף אחד ממטר.

לגבי אותו חלש שלא היה לו זכות לקבל שירותי בריאות , ואובמהקר מספקת לו כרגע את שירותי הבריאות, הוא מרוצה מאוד ואולי גם נשאר חי מאוד.

כל זה לא מבטל את הצורך לבצע שינויים בארה"ב , ( או בכל מדינה אחרת בעולם , אין משהו מושלם עדיין )

בוא נראה מה יעשה טראמפ.

מעניין שלמעלה מחצי מהבוחרים חשבו שונה ממך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
זה היה בציניות נכון ?

אובמה מחזיר מדינה על סף תהום, הנפקה מטורפת של שטרות, חוב לאומי שהוא הצליח להגדיל למימדים מפחידים, רפורמת בריאות שבמקרה הטוב מקבלת ציון של בלתי מספיק, אובמה גם דאג להציל את כל החברות הגדולות שהיו הגורם לקריסה של 2008, כמעט אף אחד מהמנהלים שהביאו לקריסה הזו לא שילם שום מחיר, והחברות חוגגות היום כמו ערב המשבר. מדיניות כלכלית הרסנית של ריבית אפסית שגרמה להתנפחות בועות חדשות כמו בועת ההלוואות לרכבים חדשים שיש שצופים שזו תהיה הקריסה הבאה, מדיניות חוץ שהביאה אסון על כמה מדינות וגררה את המזרח התיכון בפרט לתוהו ובוהו, חיזוק של מדינות טרור כמו איראן ואבטחת יכולת הגרעין שלה,

ממש מדינה במצב מצויין.

מדיניות של 0 ריבית מאפיינת את כל מדינות העולם המערבי, אובמה ממש לא המציא את זה.

שיעורי הריבית היו תמיד כלי משחק בידי נגידי הבנקים, ברצונם "לחמם" את השווקים היו מורידים את שיעורי הריבית, וברצונם "לקרר" היו מעלים אותה.

ארה"ב ב 08' היתה על פי התהום, ולא באשמת בוש הבן שהיה נשיא גרוע לכל הדעות, והיום מצבה טוב בהרבה (מאד) על פי כל מדד כלכלי.

לגבי מדיניות החוץ - העולם הערבי היה קורס בכל מקרה, עם אובמה ובלעדיו.

הסיבה לכך נעוצה במילה אחת ובסיבה אחת, שגרמה להתפוררות הגוש הקומוניסטי - תוצר.

בכל מדינות ערב התוצר לנפש אפסי, וזו הסיבה לפרוץ המהומות.

שים לב שמדינות עם תוצר סביר יחסית כמו מרוקו או תוניס עברו את האביב הערבי בשלום, ואילו מדינות עם תוצר אפסי כמו מצרים או סוריה נקלעות לבעיה.

ומה בדיוק רצית שאובמה יעשה בסוריה ?

ילחם לצד איראן והחיזבאללה במורדים ?

או שישתף פעולה עם דאעש וג'בהת אה נוסרה נגד אסד ?

זה מוכיח שהאוייב של האוייב שלך הוא לא בהכרח החבר שלך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבעיה הגדולה בארה"ב היא לא הגלובליזציה והעברת הייצור למקסיקו, קנדה או סין, אלא פערי השכר העצומים, ואת זה טראמפ לא יוכל לשנות גם אם יבחר ל 12 קדנציות.

הגלובליזציה היא כן אחת הבעיות הגדולות. העתקת מפעלים לסין ומקסיקו, אוטסורסינג של עבודות משרדיות (למשל בעולם הביקורת העבירו המון עבודה שחורה להודו). בנוסף, אוטומציה לוקחת המון משרות.

הבעיה שדווקא המסכנים שבחרו בו ירוויחו הכי פחות ממנו. הוא בחר בשר בריאות שלא מאמין בזכות של אנשים לקבל ביטוח בריאות זול, הוא בחר בשרת חינוך מיליארדית שחושבת שצריך להפריט את החינוך הציבורי, הוא בחר בשר תעסוקה מקושר לתעשיית המזון המהיר שלא מאמין בזכויות עובדים ותומך נלהב של אוטומציה, שר לאיכות הסביבה שלא מאמין בהתחממות גלובלית, שרים גזענים, אנטישמים והרשימה ממשיכה.

http://www.haaretz.co.il/news/world/america/CARD-1.3221027

פורסם
למי להאמין

בגיל צעיר קל להיות אנטי סוציאליזם ופרו קפיטליזם , אבל אם אתה נכה חס וחלילה או מגיע לגיל זקנה משתנים דעותיך. או חס וחלילה נמצאים בתקופה של אבטלה.

לגבי אותו חלש שלא היה לו זכות לקבל שירותי בריאות , ואובמהקר מספקת לו כרגע את שירותי הבריאות, הוא מרוצה מאוד ואולי גם נשאר חי מאוד.

כל זה לא מבטל את הצורך לבצע שינויים בארה"ב , ( או בכל מדינה אחרת בעולם , אין משהו מושלם עדיין )

בוא נראה מה יעשה טראמפ.

+10000000000

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
למי להאמין

בוא נראה מה יעשה טראמפ.

ברור, אחוז נתמכי הסעד גדל בעשרה אחוזים בזכות אובאמה, זה מספק כמות נכבדה של בוחרים, בכלל, בוא נחליש אוכלוסיות נוספות ונשיג עוד קולות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

אתה לא מכיר את האוכלוסיות המדוברות, טיילתי יותר מדי בארה"ב כולה, הייתי במקומות שבהם אנשים חיים בגישה של "למה לי לעבוד בשביל מינימום?" יש תלושי מזון, נביא ילדים כמו מים ונחיה על רווחה.

עזוב נו, זה בדיוק כמו הציבור אוכל החינם בישראל שלך אין בעיה לממן.

haters will hate

פורסם (נערך)

בוא נבטל את הסיוע לאותם אנשים ונראה כיצד אחוז קטן מהם מידרדר בכל מקרה, וכיצד אחוז גבוה בהרבה לוקח את עצמו בידיים ומשנה את דרכיו כי ככה נבנתה ארצות הברית של אמריקה.

ההצבעה של האמריקנים הייתה בדיוק נגד תופעות ההחלשה הסוציאליסטית ועיקור חופש הבחירה במדרון החלקלק המוביל לוונצואלה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק, זה הורג אותי איך מהגרים בוחרים להצליח, ואנשים מסויימים שגם ככה מופלים לטובה במערכת בוחרים לשים זין ולהתעצל.

אני שונא רחמים עצמיים, לא קונה את זה, אתה משקיע אנרגיות בלבכות על כמה אתה מסכן, תשקיע את אותה האנרגיה בלשפר את החיים שלך.

haters will hate

פורסם
בוא נבטל את הסיוע לאותם אנשים ונראה כיצד אחוז קטן מהם מידרדר בכל מקרה, וכיצד אחוז גבוה בהרבה לוקח את עצמו בידיים ומשנה את דרכיו כי ככה נבנתה ארצות הברית של אמריקה.

ההצבעה של האמריקנים הייתה בדיוק נגד תופעות ההחלשה הסוציאליסטית ועיקור חופש הבחירה במדרון החלקלק המוביל לוונצואלה.

אה, נכון, כי כל מה שהם צריכים זה "לקחת את עצמם בידיים". לאן הם ילכו לעבוד? הרי התעשייה עוזבת את הארה"ב למרות הטבות המס המטורפות שהמפעלים מקבלים.

פורסם

אז תחליט, מצד אחד התעשיה שעוזבת היא לא הבעיה ומצד שני היא כן?

אתה יודע כמה משרות לא מאוישות יש?

אתה יודע איך אנשים לא עושים כלום עם עצמם מבחירה? או שאתה באמת חי בעולם אוטופי שבו כולם סובלים כי באמת אין להם אפשרות אחרת.

זאת פאקינג אמריקה

haters will hate

פורסם

אהבתי את שינוי הכותרת

לא כל אחד שלא עובד מסוגל לעבוד

מצד שני לא כל מי שמתבטל אינו מסוגל לעבוד.

צריך למצוא את המינון הראוי

אצל הדמוקרטים הוא יותר קרוב לסיוע נרחב אצל הרפובליקנים הוא לא כל כך.

אבל גם אצלם אין תזה שגורסת שכולם לעבוד ואין סיוע למסכן לחולה.

התקופה בה האסקימוסי הזקן משמש טרף לדובים חלפה מן העולם.

האמת לא בכל מקום בעולם אבל במקומות האלה אני חושב שאנחנו לא רוצים לחיות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז תחליט, מצד אחד התעשיה שעוזבת היא לא הבעיה ומצד שני היא כן?

אתה יודע כמה משרות לא מאוישות יש?

אתה יודע איך אנשים לא עושים כלום עם עצמם מבחירה? או שאתה באמת חי בעולם אוטופי שבו כולם סובלים כי באמת אין להם אפשרות אחרת.

זאת פאקינג אמריקה

אתה מדבר מנוקדת מבט של גבר צעיר, חזק, רווק וללא ילדים שילוב סופר אטרקטיבי למעסיקים פוטנציאליים. ברגע שיהיה לך ילד ו/או תזדקן תראה איך דלת אחר דלת תיסגר בפינך.

• תוכן חדש...