Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה מה שנקרא...(תופים בבקשה; העדפה לטייקו, בונגו, גונגים טיבטים וסט טימפאני)...שליט במדינה דמוקרטית. הכוח של שליט כזה מוגבל והוא לא מסוגל לשנות הרבה מאוד במהלך תקופת שלטונו. ככה זה.

אין "סוריה" ואין "לוב". אלו מרחבים גאוגרפיים - לא מדינות. בכל אופן, אובמה לא אחראי להתפרקות של המדינות שהיו שם, אלו היו תהליכים פנימיים בעולם הערבי.

דווקא בלוב יש ראיות מוצקות לסיוע אמריקני לחפתר במאבק נגד ארגוני הטרור וגם לחיסולים שהאמריקנים ביצעו על דעת עצמם.

במקרה הסורי הוא אחראי לאי הגשת סיוע לכוחות המתנגדים לבשאר, אך קשה לי להאמין ששליט אמריקני אחר היה פועל בצורה שונה.

במקרה המצרי, הוא אחראי רק לעצירה (זמנית) של הסיוע הצבאי למצרים תחת אל-סיסי, אבל חוץ מזה - ידיו נקיות בנושא הזה.

צריך לזכור שהאמריקנים מתעניינים הרבה יותר בזירה הפסיפית וכמובן במדיניות פנים אמריקנית ובבטחון הגבולות שלהם. זו הסיבה שניתוח של מדיניות אמריקנית מהפריזמה הישראלית תמיד תהיה לוקה בחסר.

סליחה ? , אובמה לא אחראי לנפילתו של מועמר קדאפי (זצ"ל )

להזכירך את איסור הטיסה , והתקיפות האוויריות שנתנו סיוע למורדים , בלעדיהם לא בטוח שהם היו מפילים אותו.

והבלאגן בסיני ? אילולי הם הפנו עורף למובראק, וזרקו אותו לכלבים , הוא היה נשאר בשלטון כנראה , או שהיה לו יורש אחר מטעם הצבא.

שלא נדבר על תימן , וסוריה .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

איזה אדם נורא, נפטר מקד׳אפי. פשוט איום ונורא. הרי היה לו כדור בדולח שחזה שבמקומו יבואו אנצאר אל-שריעה ופג׳ר ליביא. אתה צודק.... :puzzled:

הפלת מובארכ היתה תהליך מצרי פנימי, ואין לו קשר למתרחש בסיני. תומכי ירושלים, ארגון הטרור העיקרי בסיני, היה שריר וקיים טרם למפלת מובארכ. אם כבר, המשטרים שבאו אחריו היו פעילים יותר בטיפול בטרור.

תימן?! זה חלק ממלחמת השיעה בסונה. אם אתה לא זוכר את גן חובה, אז אני אזכיר לך שהחות׳ים שהשתלטו על תימן הם שיעים זיידים. אם אתה רוצה להאשים מישהו, תאשים את איראן שמסייעת להם, למרות שהיא (כמו שהגננת לימדה) שייכת לשיעה האת׳נאעאשרית.

אני לא אכנס לתקרוב ולא לחידושים ההלכתיים של מוסא אלצאדר שאיפשרו את המצב הזה. את כיתה א׳ אתה בוודאי עוד זוכר....:wink:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא בוכה על קדאפי, אבל מצד אחד אתה טוען שהוא לא אשם במצב בלוב, ומצד שני איך יכל לדעת ?

ואם נחזור לכיתה א' , אז אותי לימדו

אם משהו ביצע פעולה , אם התוצאה טובה = זה בזכותו

התוצאה רעה = זה בגללו. והוא אשם.

ולא צריך היה כדור בדולח בכדי לנחש את זה.

פורסם (נערך)

פסיכיאטרים ומרכזי גמילה הולכים לעבוד שעות נוספות בשנים הקרובות.

אתר הבית הלבן שונה ישר אחרי ההשבעה.

אחד הדברים שישר הקפיץ את מתנגדי טראמפ, בחיפוש באתר אין LGBT.

עד לפני כמה שעות היה הסברים על חוקים והסטוריה.

טוסו לשם מהר ותקנו כמה מריחואנה שאתם יכולים כי אני בטוח שזה השלב הבא של הרפובליקנים השמרנים.

זה החיפוש

https://search.whitehouse.gov/search?query=lgbt&op=Search&affiliate=wh

זאת כתובת האתר

https://www.whitehouse.gov/lgbt

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

מצידי שיקום שם שלטון טוטליטארי כמו בברית המועצות בשנות ה30, לא באמת אכפת לי.

הבעיה זה שהוא מתחיל להתערב בדברים כאן (אומנם עדיין לא כמו אובמה, אבל נחיה ונראה), וזה כבר לא טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חלקים ממה שכתוב באתר נכתבים על ידי הראש ממשלה לכן הגיוני שהם הוסרו עד שינסח אותם טראמפ.

כולה אתר, אף אחד לא שלח את ההומואים והלסביות למשרפות.

רק מחפשים מה להגיד עליו, אפילו עם הציטוטים של "ביין" שכידוע שומר את כל הזכויות למשפטים וצמדי המילים שהשתמש בהם לעצמו כי אף אחד בעולם לא אמר דברים כאלה לפני כן...

פורסם
איזה אדם נורא, נפטר מקד׳אפי. פשוט איום ונורא. הרי היה לו כדור בדולח שחזה שבמקומו יבואו אנצאר אל-שריעה ופג׳ר ליביא. אתה צודק.... :puzzled:

הפלת מובארכ היתה תהליך מצרי פנימי, ואין לו קשר למתרחש בסיני. תומכי ירושלים, ארגון הטרור העיקרי בסיני, היה שריר וקיים טרם למפלת מובארכ. אם כבר, המשטרים שבאו אחריו היו פעילים יותר בטיפול בטרור.

תימן?! זה חלק ממלחמת השיעה בסונה. אם אתה לא זוכר את גן חובה, אז אני אזכיר לך שהחות׳ים שהשתלטו על תימן הם שיעים זיידים. אם אתה רוצה להאשים מישהו, תאשים את איראן שמסייעת להם, למרות שהיא (כמו שהגננת לימדה) שייכת לשיעה האת׳נאעאשרית.

אני לא אכנס לתקרוב ולא לחידושים ההלכתיים של מוסא אלצאדר שאיפשרו את המצב הזה. את כיתה א׳ אתה בוודאי עוד זוכר....:wink:

הבעיה עם המדיניות של אובמה במזרח התיכון היא א ספציפית מובארק או קדאפי או כל אחד אחר. הבעיה החמורה היא שכל דיקטטור בעולם הסתכל על מאורעות "האביב הערבי" והבין שארה"ב היא משענת קנה רצוץ ורוסיה היא בת ברית איתנה. אף אחד לא טוען שמובארק לדוגמה הוא אמא תרזה (דרך אגב, גם אמא תרזה לא היתה ממש "אמא תרזה" במקרים רבים, מזמין אותכם לקרוא קצת עליה), אבל הצורה שבה ארה"ב "נפנפה" אותו, בהשוואה לתמיכה הטוטאלית שמקבל אסד, תדחוף כל רודן לזרועות רוסיה. מהאדם החזק בעולם אני מצפה לעשות את השיקולים האסטרטגים האלה, אפילו אם הוא צריך לבלוע קצת קיא.

פורסם

מאז ומעולם האמריקאיים היו משענת קנה רצוץ, אובמה לא המציא את זה.

הם לא תמכו בסעודים ובמדינות המפרץ מאהבה אלא מאינטרס כלכלי נטו, דהיינו נפט זול.

מאותה סיבה בדיוק תמכו במשטרו המושחת של השאה הפרסי.

ברגע שארה"ב הגיעה למצב שבו אינה זקוקה למקורות אנרגיה חיצוניים, המפרציות למדו להכיר את פרצופה האמיתי של וושינגטון.

לאור החלשות הלובי היהודי, נקווה שזה לא יהיה גם גורלנו.

הפקת נפט מפצלי שמן היתה אחד ההישגים הגדולים של אובמה, ולמרות שהוסרו הסנקציות על איראן והיא יכולה לייצא נפט בחופשיות, מחירו נותר נמוך כי אין מי שיקנה אותו.

אבל הציבור מעריך רק מתלהמים ורעשנים, כי ככה בנוייה התקשורת המודרנית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה הקשר להפקת נפט מפצלי שמן ואובמה, כמו לטעון שבגלל ביבי פותחה התרופה של קופקסון על ידי טבע.

זאת טכנולוגיה שהתפתחה במשך שנים כולל קידוחים אנכיים.

פורסם

התכנית קיבלה דחיפה משמעותית מאד בתקופתו של אובמה.

נפט הוא משאב בעל חשיבות אסטרטגית, בניגוד לתרופות.

המטרה העיקרית היתה הורדת התלות מהנפט הערבי, וזה לקח חשוב שנלמד ממשבר האנרגיה של 73'.

פורסם

כל מילה בסלע

ומי שקשה לו עם טקסטים ארוכים, כמה ציטוטי אמלק:

"המערכת הפוליטית בארצות הברית נותנת לבוחרים כפתור 'אני מה־זה כועס' שהם יכולים ללחוץ עליו. ככה טראמפ מיצב את עצמו: 'אם אתה כועס, תלחץ על הכפתור הזה. אני משבש, אני לא חלק מכל זה'. אבל הבוחרים צריכים להיזהר ממה שהם מאחלים לעצמם"

"טראמפ אמר לבוחרים 'מה יש לכם להפסיד', וזה דיבר ללבם של הרבה אנשים שאמרו לעצמם 'מה כבר יקרה'. הוא יוצר אלמנט של בידור, של תוכנית ריאליטי, ואף אחד לא לוקח את זה ברצינות"

"הרפובליקנים גילו את כוחו של הזעם נגד האליטות. "חלק מהפרויקט של הממסד הרפובליקני, שנהפך לשמרני יותר במשך 35 השנים האחרונות, היה ליצור זעם נגד וושינגטון, נגד הממשלה ונגד האליטות. זה היה מהלך מוצלח באופן יוצא דופן."

"במערכת הפוליטית האמריקאית יש טריק נחמד שקצת קשה לעשות במקומות אחרים. אתה יכול להיות בתוך הממשלה וגם נגדה באותו זמן. אנשים מתמקדים בנשיא וחושבים שהוא אחראי למה שקורה, אבל כפי שאובמה גילה, אם אין לך רוב בבית הנבחרים, יש מגבלות למה שאתה יכול לעשות, במיוחד בנושאי פנים"

"לפעמים הבוחרים אפילו לא מודעים לדברים שהדמוקרטים כן עשו, ושסייעו להם. יש עכשיו דיון בשאלה מה יעלה בגורל תוכנית הבריאות של אובמה, ופתאום אנשים מבינים קצת: רגע, יש לי הטבות שקיבלתי בגלל תוכנית הבריאות הזאת, ואולי עכשיו אני אפסיד אותן. וזו רק דוגמה אחת"

"הפוליטיקאים כבר לא מצמצמים את עצמם לנורמות של תקין ופסול, אלא פועלים לפי לוגיקה חדשה — מה ניתן לעשות בלי לשלם מחיר. "זה לא אמור להיות בסדר להתייצב לעימות טלוויזיוני ולהגיד 'לא אמרתי את זה, לא אמרתי את זה, את ממציאה את זה', כשיש תיעוד וידיאו שלך אומר את זה". אבל זה בדיוק מה שטראמפ עשה בעימות עם קלינטון, הוא הפר את הנורמות של מה שנחשב תקין, ולא קרה לו כלום"

"אחד הדברים שהם למדו הוא שאנשים לא מקדישים תשומת לב, ולא עד כדי כך מתעניינים בתהליך הפוליטי. הם רק רואים חבורת אנשים מתקוטטים. מעבר לכך, בשיטה הפוליטית שלנו, המגמה היא שאנשים פשוט מאמצים את מה שהצד שלהם אומר להם"

"הבעיה עם כלי התקשורת היא שהם רוצים שהסיפור ישתנה כל הזמן. משהו חייב לקרות בכל יום כדי לזכות בתשומת הלב שלהם או לפחות כל שבוע או כל חודש. כך שאם הרפובליקנים מחליטים לא לאפשר למנות מישהו, זה סיפור לשבוע. אבל הוא לא הולך לזכות לכיסוי תקשורתי מעבר לכך, כי שום דבר לא קורה. אז התקשורת עוברת לסיפור אחר"

"אם אנחנו עוברים לעולם שבו האנשים שבשלטון יכולים למכור כל מיני דברים, ואנשים שמשתייכים לקבוצה שלהם יאמינו להם, עולם שבו אין שופט עצמאי, אין סמכות תקשורתית, אין מוסדות נערצים שאומרים 'מה שהם עשו נקרא לרמות', או 'זה פוגע בכם באופן רציני'. אם כל הדברים האלה נעלמים, אם לא אכפת לנו ממומחים יותר — זו בעיה ענקית. המשמעות של ההתפתחות הזאת היא שעל האנשים שמקבלים את ההחלטות לא חלות מגבלות. הם לא מוגבלים על ידי הציבור הרחב ולא על ידי דעת הקהל. הם לא צריכים לספק את הסחורה"

חלקים ממה שכתוב באתר נכתבים על ידי הראש ממשלה לכן הגיוני שהם הוסרו עד שינסח אותם טראמפ.

כולה אתר, אף אחד לא שלח את ההומואים והלסביות למשרפות.

רק מחפשים מה להגיד עליו, אפילו עם הציטוטים של "ביין" שכידוע שומר את כל הזכויות למשפטים וצמדי המילים שהשתמש בהם לעצמו כי אף אחד בעולם לא אמר דברים כאלה לפני כן...

א. אתה חי בסרט אם אתה חושב שהנשיא כותב משהו. הנה דוגמא נהדרת - אם נדמה לך שהוא באמת יושב וכותב את הנאום שלו, אז אתה יותר פתי מכל המצביעים שלו. בכל מקרה, זה לא "כולה אתר". זה האתר של הבית הלבן. זה אתר שמצהיר על מדיניות. ואם זו המדיניות - יש כאן בעיה. זה מתחיל בצעד קטן ומהר מאוד מתגבר.

ב. הקישור ל"ביין" באמת מפגר רצח, סתם עיתונאות צהובה שמחפשת כותרות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יותר ויותר נשמעים הקולות של אנליסטים (טוב, אנחנו יודעים מה הם שווים...) שטראמפ לא ישרוד בשלטון מעל חצי שנה ויודח בבושת פנים.

נחיה ונראה...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לצערי, אלא רק אם ימצאו עליו משהו מפליל, זה כנראה לא יקרה. הבעיה היא שהרפובליקנים שבחרו בו לא יכולים להרשות לעצמם לצאת נגדו, אז הם ישמרו עליו באש ובמים. רוב הבוחרים שלהם תומכים בטראמפ, ואם הוא ייכשל, הפולטיקאים הרפובליקנים יאבדו רלוונטיות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד היום רק נשיא אחד לא סיים את כהונתו, ריצ'רד ניקסון, וסביר להניח שלולא התפטר היה מודח בבושת פנים.

את קלינטון לא הצליחו להדיח בשל פרשת מוניקה לוינסקי.

אין שום סיבה בעולם שלא ישלים כהונה מלאה, וכך יקרה.

מה שכן, בבחירות הבאות השטיקים והתעלולים שעבדו לו הפעם לא יעבדו עוד, ואם לא ישפר דרמטית את מצבם של תושבי המדינות המתנדנדות שבחרו בו, יהפוך להערת שוליים בהיסטוריה האמריקאית.

גם במדינות ה"אדומות" המובהקות, הנצחונות שלו היו די דחוקים, והוא מביא את זה בחשבון.

פורסם

להדיח נשיא בארהב זאת פעולה מאוד רדיקלית. ובשביל שזה יקרה (ולא כמו שהדיחו את קנדי ) בתוך חצי שנה , צריך להתחיל את התהליך ממש בקרוב.

• תוכן חדש...