Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, זה מתחיל ממש מהר. ביטול הסכמי סחר (מה שעשוי לגרום למגוון תרחישים, אף אחד מהם לא חיובי במיוחד), השתלחויות חסרות רסן בכל מי שבא לו (במקום להפסיק עם הבולשיט ולהתחיל לעבוד) ושקרים על גבי שקרים - שזה אולי הכי מפחיד, כי נשיא פאקינג ארה"ב משקר בגלוי ביומו הראשון בתפקיד. ממש התחלה נהדרת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מזעזע? מה מזעזע? בחיי שאני לא מבין.

מי שעקב אחרי ההבטחות שלו בכנסים למיניהם (והקשיב לאמריקנית צחה במקום לפילטר המעוות של התשקורת הישראלית)

יודע שזאת אחת ההבטחות העיקריות שלו במהלך הקמפיין - הוא טוען שביכולתו להשיג הסכמים טובים בהרבה.

הנה, אני מצטט: ״טראמפ אמר כי הוא יחליף את ההסכם בהסכמים בילטרליים שיושגו במשא ומתן״.

למישהו יש ספק ביכולותיו כסוחר?

נא להפנים - הוא נשיא ארצות הברית. לא נשיא העולם ולא נשיא ניו זילנד ולא נשיא סינגפור.

רוני ושות׳ - נא לא לאבד עשתונות. באמת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברור שזו הייתה אחת מהבטחות הבחירות. להזכירך, טראמפ אמר שהוא יכול לעשות המון דברים. לבטל הסכם זה קל. להחליף אותו - קצת פחות.

ואין לי ספק ביכולותיו לרמות את כל העולם ואחותו, הוא עושה את זה מצוין במשך שנים.

ואגב, אתה כנראה לא מבין את המשמעות של הסכמי סחר בינלאומיים. תבין שארה"ב לא נמצאת בוואקום. היא אולי הכלכלה הגדולה בעולם (סוג של) אבל היא לא יכולה להשאר כזו אם היא תיצור אנטיגוניזם בקרב חצי מהעולם. חוצמזה שביטול ההסכם יכול להוביל בכמה תרחישים לאיבוד מיליוני משרות בארה"ב.

חוצמזה, באמת לא מפריעים לכם כל השקרים שלו? הציוצים ההיסטריים? ההשתלחויות בתקשורת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זו לא הייתה הטענה שלי.

הטענה היא שברגע שכמות גדולה מאוד של אנשים יוצאת לרחובות, גדל הסיכוי שחיכוכים אלימים כאלו ואחרים יצוצו. אתה לא מסכים?

ואהבתי את התמונה. תיכף יגיעו כל מיני שמרנים שיגידו שגם אובמה הוא אנס סדרתי כמו קלינטון.

חיכוכים אלימים עם מי? עם סניף של סטארבאקס? עם מכוניות?

די כבר, הדמקורטים לא מאמינים בדמוקרטיה, הטענות שעולות מצד המפגינים נגד טראמפ חסרות בסיס, אף אחד לא הפגין ככה נגד ביל קלינטון שהוא ללא ספק עבריין מין.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

בנצי, אם אתה לא מבין את כוונתי, אין לי דרך טובה יותר להסביר לך.

במיוחד כשאתה אומר "הדמוקרטים לא מאמינים בדמוקרטיה" - אתה מקשיב לעצמך? הם יצאו להפגנות. זה חלק ממהות הדמוקרטיה.

ועל אחת כמה וכמה כשאתה קובע באופן מוחלט שקלינטון עבריין מין. עם כזו קביעה, איך אפשר בכלל לטעון אחרת :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הפגנות שכללו אלימות, שריפת שיער של מפגינה ועוד.

באופן פלא אחת ממובילות ההפגנות תומכת בחמאס בשריעה.

פורסם

נכון שהיה צפוי, ובכל זאת היה נחמד אם לפני או במקביל לביטול החתימה, היה הנשיא החדש מצהיר על איזושהי תוכנית שתפצה על כך או אפילו איזשהו כיוון חוץ מ״סמכו עלי, אני אשיג עסקה יותר טובה״. בכל זאת, מדובר בעתידו של העם האמריקאי ולא באיזו עסקת נדל״ן מפוקפקת כשיש לך אבא מיליונר שיממן את הכשלונות שלך.

למישהו יש ספק ביכולותיו כסוחר?

כן, לי.

פורסם
בנצי, אם אתה לא מבין את כוונתי, אין לי דרך טובה יותר להסביר לך.

במיוחד כשאתה אומר "הדמוקרטים לא מאמינים בדמוקרטיה" - אתה מקשיב לעצמך? הם יצאו להפגנות. זה חלק ממהות הדמוקרטיה.

ועל אחת כמה וכמה כשאתה קובע באופן מוחלט שקלינטון עבריין מין. עם כזו קביעה, איך אפשר בכלל לטעון אחרת :-P

ביל קלינטון עבריין מין.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

הוא שייך למחנה האהוב על התקשורת לכן הם לא שאלו את אישתו מה דעתה על כך.

אבל טראמפ? הכל כשר, סיפורים על זונות במוסקבה.

פורסם

http://rotter.net/forum/scoops1/377486.shtml

בכירים בארה"ב מוסרים הערב (שני) כי ממשל אובמה, בשעותיו האחרונות בשלטון, שחרר בשקט 221 מיליון דולר לרשות הפלסטינית, למרות התנגדותם של חברי קונגרס רפובליקנים אשר הציבו מניעה על העברת הכספים לפני כן.

ספר לי עוד על דמוקרטיה, נשיא שמעביר כספים למחבלים, חוקים נגד ישראל, ולך תדע מה עוד, במחטף, פשוט מביש.

אני מניח שהאמריקאים ישמחו לדעת לאין כספי המיסים שלהם מגיעים .

פורסם

זה שאובמה מנוול גדול, זה עניין ידוע.

נראה איזה הסכם לטובת ארה"ב טראמפ יוציא, אבל לדעתי זה כיוון טוב שהוא מכריח יצרנים גדולים לחזור לייצר בבית. קאדילאק אסקלייד מייד אין מכסיקו, זה לא רציני. טכנולוגיה והכל זה טוב ויפה, אבל צריך להעסיק את האנשים בעבודות "אמיתיות" ויפה שהוא עושה את זה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

טראמפ לא ביטל את ההסכם הצפוי וסתם את הגולל.

האמריקאים אמרו כי במקביל, הם יכנסו להסכמים מול כל מדינה בנפרד.

הם טוענים כי ההסכם הקודם, אשר עדיין לא נכנס לפועל.

לא הוגן לאמריקה והם רוצים לבנות הסכם יותר טוב.. ימים יגידו.

לכן, לא צריך ישר לשלול, ואולי הם צודקים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
רגע, אבל ביטול הסכם הסחר הפסיפי לא היה אחת מהבטחות הבחירות שלו?

זה לא נקרא שהוא מתחיל לעבוד?

זה נקרא לעבוד כמו אידיוט גמור. טראמפ נמצא בקושי יומיים בבית הלבן, הוא לא היה עובד ציבור יום אחד בחיים שלו, אין לו שמץ של מושג כיצד המערכת עובדת והוא מבטל הסכם סחר בינלאומי שמומחים עמלו עליו 8 שנים כאילו מדובר במנוי ב-19.90 להוט מובייל. מזעזע. פשוט מזעזע.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

ואתה באמת מאמין שוועדות בירוקרטיות של פקידים המנהלות סחבת דיונים אינסופית אה-לה איחוד אירופי זה דבר יעיל? אני שואל ברצינות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...