Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביג ג'ו מרביץ מה? אתה אשכרה מתלהב מכמה קשקושים של איזה עילג אחד שאח"כ מחליף צעקות עם איזו בחורה ברחוב? ולמה אנחנו צריכים לראות את הזבל הזה?

אגב, הוא אמר שם שכל הרעיון של planned parenthood זה לעקר אנשים שחורים כדי שהם לא יתרבו. אין, ממש רול מודל הבחור שלך.

חוצמזה שאתה מפספס עקרון מאוד חשוב של הדמוקרטיה - והוא הזכות של הציבור להפגין. האנשים האלה לא "לא מכבדים" את הבחירה הדמוקרטית של טראמפ. הם יוצאים לרחובות כדי להגיד לו "תיזהר, אנחנו בודקים אותך".

דווקא לגבי planned parenthood הוא צודק - המייסדת של הארגון ראתה בו דרך למתן את ההתרבות של אוכלוסיות ״לא רצויות״. זה לא אומר שאני בהכרח נגד הפלות ובטח שלא שאני נגד הארגון הזה, אבל כדאי שתבדוק את העובדות שלך לפני שאתה מתלהם

פורסם
שמתי לב לנטייה הזו שלך, כשהדברים לא נוחים לך אתה נוטה לתקוף את הדובר במקום להתייחס לתוכן הדברים שלו.

ואפילו אתה לא מצליח לתרץ את הסיבה להפגנות האלה. תודה לפחות שזה צביעות מצד דמוקרטים לצאת בהמוניהם לרחובות ולצעוק שהם לא רוצים את הנשיא הנבחר כי בא להם נשיא שמתאים להם, וזה עוד כשהוא רק יום וחצי בנשיאות ולא עשה עוד שום דבר שבאמת פגע במישהו.

לתקוף את הדובר? פעם הבאה אולי תביא וידאו של בובספוג ותתלונן שאני לא מתייחס אליך ברצינות. נו באמת...

וכבר כתבתי לך - זו זכות דמוקרטית לצאת להפגין ברחובות. הסברתי לך כבר למה, תמשיך להתעלם.

והוא צודק לגמרי לגבי planned parenthood, מעניין שאתה קורא לו עילג כשהוא מדבר לעניין ובצורה יפה, הבחורה היא זאת שמתנהגת בדיוק כמוך ופשוט זורקת ססמאות.

מפגינים נגד טראמפ כאשר הוא עדיין לא עשה כלום, ביג ג'ו הזה מדבר על האג'נדה האנרכיסיטית שמונהגת על ידי מתנגדי טראמפ.

ושוב, אתה לא רואה את זה, מבחינתך תמיד תהיה לזאת סיבה, הפעם זה בגלל שיש הרבה אנשים.

זה גם היה ככה במהלך הקמפיין, וגם עכשיו, תומכי טראמפ הם שקטים, שמא חלילה יגידו לנו שאנחנו גזענים או יתקפו אותנו.

והוא ניצח כי אנחנו הצבענו לו בשקט.

תגיד לי, כמה סרטונים יש באינטרנט ממהלך מסע הבחירות שבו תומכי טראמפ גנבו שלטים של הילארי או תקפו את תומכיה.

עכשיו כמה יש מהצד השני?

וכן, CNN שקרנים, העלתי לפה מספיק סרטונים שתמיד ראית רק את ההתחלה ואמרת ישר "בולשיט.

Sent from my Alcatel_6055U using Tapatalk

איך הגענו להתדיין ככה על הביג ג'ו הזה, נשגב מבינתי. ואני רואה שלקחת בשתי ידיים את ה"עובדות אלטרנטיביות" של טראמפ וחבורתו. כמעט כל מה שכתבת פשוט לא נכון.

דווקא לגבי planned parenthood הוא צודק - המייסדת של הארגון ראתה בו דרך למתן את ההתרבות של אוכלוסיות ״לא רצויות״. זה לא אומר שאני בהכרח נגד הפלות ובטח שלא שאני נגד הארגון הזה, אבל כדאי שתבדוק את העובדות שלך לפני שאתה מתלהם

הארגון הוקם לפני 100 שנה, זה היה עולם אחר. להזכירך אמריקה הייתה לא שיוויונית בעליל עד שנות ה-60, ובנוסף גם פולקסווגן שימשה את הנאצים. מה הקשר בין זה לבין מטרת הארגון כיום?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לתקוף את הדובר? פעם הבאה אולי תביא וידאו של בובספוג ותתלונן שאני לא מתייחס אליך ברצינות. נו באמת...

אתה מממשיך בהתקפות על הדובר במקום להתייחס לטיעונים ולתוכן אז אולי הדברים הבאים מפיה של שופטת יעזור

פורסם

WOWOWOW

עכשיו השתכנעתי

כבוד השופטת מדברת

פעם בכנסת ישראל היה ח"כ משה סנה שמו, מטעם מק"י מפלגה קומינסטית ישראלית,

אמרו עליו שהוא גדול הנואמים בכנסת אפילו עולה על מנחם בגין.

פעם מצאו נאום שלו

וליד ארגומנט חלש בנאומו הוא כתב

להרים את הקול כדי לשכנע.

בניגוד ל"סמולנים " אחרים כתבתי ואכתוב פעם נוספת

עול ההוכחה עליו

מקווה בשביל אמריקה והעולם כולו שהוא יצליח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנתיים הוא מבצע את מה שהבטיח.

לאחר ביטול הסכם הסחר , כעת הוא עובר למשימה הבאה :

עצר את הויזות מ"מדינות" איסלאמיות השרויות במלחמת אזרחים (סוריה , עיראק , לוב, תימן ) לתקופה של חודש , עד שיגבשו החלטות כיצד לבצע את הבדיקות ,

ומתחיל את הבניה של החומה מול מקסיקו. (תקצוב ותכנון בהתחלה מן הסתם)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עצירת הויזות, מעבר לפן הפופוליסטי-תדמיתי היא מיותרת וטיפשית להפליא.

כמעט כל מפגעי 9/11 היו סעודים, רק שסעודיה זה לא סוריה ולוב, הם יכולים לבעוט בחזרה על מהלך שכזה, אז אותם לא מגבילים כלל.

בקיצור, הבטיח, קיים, ביצע אבל לעזור באיזושהיא צורה למיגור הטרור האיסלמי הקיצוני זה לא יעזור!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מתעלם, רק לסתום את הסכר אבל להשאיר במודע ובכוונת תחילה חור עצום בתוכו כי "באזור הזה בסכר אנחנו לא נוגעים" זה יעיל כמו לרוקן את הים בכפית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא מתעלם, רק לסתום את הסכר אבל להשאיר במודע ובכוונת תחילה חור עצום בתוכו כי "באזור הזה בסכר אנחנו לא נוגעים" זה יעיל כמו לרוקן את הים בכפית.

הביקורת היא כי ביום השלישי לנשיאות הוא היה צריך לפתור ובצורה יסודית את כל החוליים שהביא הנשיא הקודם ?

פורסם

הממשל החדש גם הורה לעצור את העברת הכספים לעזה שאושרה ממש לפני השבעת טראמפ.

כשהוא דיבר אמרתם שאלו מילים ריקות.

כשהוא עושה אתם אומרים שזה לא יעזור בכלום.

בינתיים, בהשוואה לאובאמה, הוא נכנס לתפקיד במהרה ולא בזבז איזה חמישה ימים במשחקי גולף ומסיבות.

אה, והוא עושה זאת עם שכר של דולר אחד בשנה, אבל גם זה לא משהו חיובי נכון?

Sent from my Alcatel_6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)

ככה זה להתווכח עם רוני:

https://youtu.be/oLcUvuvpGOQ

חופש הביטוי קיים רק אם אתם שומעים את מה שמתאים לך, בגלל זה טראמפ גזען, טיפש ומרושע.

וזה בונוס:

ארה"ב היא מדינה חופשית, מצעד הנשים? שכל הנשים עם הבורקה ינסו ללכת בלי בורקה במדינות מוסלמיות ואז נראה אם יש להן חופש דת.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם
כשהוא דיבר אמרתם שאלו מילים ריקות.

כשהוא עושה אתם אומרים שזה לא יעזור בכלום.

Brace yourself, זה מה שתשמע מהם מעתה ועד תום הכהונה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בקצב הזה שהוא עובד בעוד כמה ימים הוא יסיים את כל הבטחותיו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במקרה של טראמפ, ברוב המקרים יותר מפחיד שהוא באמת יבצע את מה שהבטיח...

לכל המשוכנעים - תמשיכו לשכנע את עצמכם. לא נראה שאני יכול לעשות שינוי משמעותי כאן, אז ניתן למציאות העתידה לבוא לספר לנו את הסיפור. אלא רק אם זו תהיה מציאות אלטרנטיבית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^^

:lol:

מאד אהבתי שהוא מנסה למנוע את המחטף שביצע אובמה עם העברת הכספים לפלסטינאים. בלי קשר לטראמפ, מה שאובמה עשה, מתאים יותר לתלמיד כיתה א', שסוחב סוכריות גומי כשלא רואים אותו, ולא לאדם מבוגר בסטטוס של נשיא ארה"ב. פשוט דוחה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...