Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה קורה בעולם , אבל בישראל , שיש הפגנות גדולות , לא בהרבה מקרים זכורים לי מקרים של ונדליזים לשמו. למשל אם אתה זוכר את הפגנת ה" 400 אלף" בעקבות סברה ושתילה לדוגמא , ההפגנה שבה נרצח רבין לדוגמא ועוד כמה.

זה גם עניין של תרבות, ואולי זה מוכיח שאנחנו קצת יותר תרבותיים ממה שאנחנו חושבים שאנחנו. לחילופין יכול להיות שהפגנות בארץ מנוהלות טוב יותר ע"י המשטרה. ובכל מקרה, אל תשכח שכשכמה מיליוני אנשים צועדים ברחובות, יש עימותים, והתקשורת נוטה לפרסם את העימותים כי זה מה שמעניין. זה לא אומר כלום על מהות ההפגנה או על מארגני ההפגנה, אבל הציבור הצופה בחדשות מפרש את זה איך שמתאים לאג'נדה שלו. במקרה הזה כשמדובר בהפגנה של מתנגדי טראמפ, השמרנים שמחים נורא לצעוק "תראו את הליברלים האלה מתנהגים כמו ונדליסטים" כשבפועל המשפט הזה הוא פשוט קשקוש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בד"כ ולדעתי - האלימים בבסיסם פחדנים (חסרי ביטחון)

מאחר והם לא בטוחים בדרכם, עקב המרחק בין ההצהרות והחלומות שלהם, לבין המציאות.

דבר זה גורם לתסכול.. ומכאן הדרך לאלימות ..

לכן הימין מתנער מהם, ואומר.. :wink: כי

זה לא אומר כלום על מהות ההפגנה או על מארגני ההפגנה.

אבל הציבור הצופה בחדשות מפרש את זה איך שמתאים לאג'נדה שלו.

במקרה הזה כשמדובר בהפגנה של מתנגדי ,,,, (/ השמאל / ליברלים / ימין).

השמרנים שמחים נורא לצעוק "תראו,,,,, אותם, מתנהגים כמו ונדליסטים"

כשבפועל המשפט הזה הוא פשוט קשקוש.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

או שמדובר בקבוצות קיצוניות, חסרות תמיכה נרחבת שיודעות שבלי אלימות קולם לא ישמע ובטח שלא יוכלו להשפיע.

תקף גם לימין הקיצוני וגם לשמאל הרדיקלי הכלכלי-חברתי.

המחתרות הרויזיוניסטיות בימי המנדט, על כל הטוב והרע שבהן, אני יכול להגיד עליהן הרבה דברים אבל פחדנים הם בטח לא היו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם כאן היו הפגנות אלימות

מואדי סליב והפנתרים השחורים עד להפגנות של האתיופים.

אהה לא היה לפני כמה ימים פיגוע דריסה

שלא לדבר על האלימות של ההפגנות נגד רבין גם אם לא היה בהם ונדליזם.

אז בואו לא נתייפייף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה ,

לא טענתי שלא היו הפגנות אלימות. טענתי נגד הטענה של רוני שכאשר ההפגנה עוברת כמות מסוימת של אנשים היא בהכרח הופכת אלימה.

מה שנראה לי מופרך למדי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני כיוונתי לרוני ולא אליך ירון , למרות שהאותיות בשם זהות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טענתי נגד הטענה של רוני שכאשר ההפגנה עוברת כמות מסוימת של אנשים היא בהכרח הופכת אלימה.

מה שנראה לי מופרך למדי.

זו לא הייתה הטענה שלי.

הטענה היא שברגע שכמות גדולה מאוד של אנשים יוצאת לרחובות, גדל הסיכוי שחיכוכים אלימים כאלו ואחרים יצוצו. אתה לא מסכים?

ואהבתי את התמונה. תיכף יגיעו כל מיני שמרנים שיגידו שגם אובמה הוא אנס סדרתי כמו קלינטון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
או שמדובר בקבוצות קיצוניות, חסרות תמיכה נרחבת שיודעות שבלי אלימות קולם לא ישמע ובטח שלא יוכלו להשפיע.

תקף גם לימין הקיצוני וגם לשמאל הרדיקלי הכלכלי-חברתי.

המחתרות הרויזיוניסטיות בימי המנדט, על כל הטוב והרע שבהן,

אני יכול להגיד עליהן הרבה דברים אבל פחדנים הם בטח לא היו.

מדובר על הפגנות אלימות.

עד כמה שזכור לי .. מראיית זהו-זה בחינוכית.

בימי המנדט ראיתי את יאצק עם האקורדיון .

לא ראיתי בהפגנות את שמיר.. אלה אם השתולל באלימות ,:grin: והיה מחופש כ שושנה דמארי.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
זו לא הייתה הטענה שלי.

הטענה היא שברגע שכמות גדולה מאוד של אנשים יוצאת לרחובות, גדל הסיכוי שחיכוכים אלימים כאלו ואחרים יצוצו. אתה לא מסכים?

ואהבתי את התמונה. תיכף יגיעו כל מיני שמרנים שיגידו שגם אובמה הוא אנס סדרתי כמו קלינטון.

לא מסכים.

נכון שסטטיסטית אם תיקח קבוצה גדולה , גדל הסיכוי שיהיו שם 2 רוצחים, 2 אנסים וגנב.

אבל

כאשר מגיעה קבוצה להפגין , אפשר להפגין כמו הערבים במהומות אוקטובר 2000 או כמו העצרת לשלום שבה נרצח רבין.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

נניח יוצאים 100 איש להפגין. הם קבוצה קטנה, מלוכדת. כולם ביחד באותו ראש. אי אפשר להתחיל פתאום להתפרע בלי שכל אלו מסביבך ירגיעו אותך.

נניח יוצאים 100000 איש להפגין. יש כמות אדירה של אנשים ברחובות. אין סדר. יותר אנשים = יותר קיצוניות בדעות. קל יחסית להתחיל להתפרע.

לחילופין:

נניח יוצאים 100 איש להפגין, ואתה גם רוצה להפגין ולעשות קצת בלגן. יבחינו בך בתוך ה-100 איש. אז לא תעשה בלגן.

נניח יוצאים 100000 איש להפגין - פתאום אתה אחד מ-100000. אתה יכול לזרוק ספסל על חלון ראווה ולברוח, מי יתפוס אותך?

כמובן שיש פה הקצנה מ-100 ל-100000, אבל אותה הלוגיקה פועלת גם כשמתקרבים יותר (נניח 1000 מול 10000).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תרשו לי רגע להתגלגל מצחוק על התמימות של כל הפתיים, לקח פחות מיומיים מההשבעה והנה טראמפ נתקל במציאות, שגרירות ארהב לא תעבור לירושליים, ייתכן שמעונו הפרטי של השגריר הבא יוגדר כ"קונסוליה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...