Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ואובמה ממשיך בהתקפת הטירוף שלו של לנסות לקבוע לטראמפ עובדות בשניה האחרונה לפני שהוא עוזב את השילטון :

הם לא אמורים לדעת להפסיד בכבוד הדמוקרטים האלה ?

קודם הילארי מתחילה עם יבבות שהספירה היתה מוטה לרעתה בכמה מדינות אז עשו ספירה מחדש והתברר שאין שום טעות. ועכשיו אובמה משתגע כשהוא צריך להחזיר את השילטון

http://www.youtube.com/watch?v=CJW_GW60Oxg

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)
תגיד, נתקע לך משהו בגרון?

היית שקט עד התגובה האחרונה שהזכרתי את הילארי.

זו אמורה להיות תגובה צינית ארסית על זה שכתבתי משהו לא נעים על הילארי ?

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
היית שקט עד התגובה האחרונה שהזכרתי את הילארי.

זו אמורה להיות תגובה צינית ארסית על זה שכתבתי משהו לא נעים על הילארי ?

אפילו לא ראיתי את התגובה האחרונה שלך לפני ששלחתי. פשוט נפעמתי מה"ח" המרשימה שלך והרגשתי צורך להביע את התפעמותי מהשטויות שאתה כותב.

ובשביל לאזן, דווקא התרשמתי מהמילים החמות של טראמפ לישראל. נראה מה יעשה בפועל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^^ - :grin: מדוע אתה לא מגיב לסרט מעלה.

של שתי הבחורות החמודות, המקצב די מדליק.

ואם ארה"ב לא תשמור על הגב של ישראל.

לדעתי - ההופעה שלהן + המילים די קולעות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני רוצה לציין שרומן סיכם את מצב העניינים בצורה די פרגמטית בעמוד הקודם, ואני נוטה להסכים איתו לשם שינוי. ובהתאם, זה מאוד סביר להניח שהפתרון פשוט יוכתב לנו מבחוץ - אם לא בעידן טראמפ, אז על ידי הדמוקרט שיבחר אחריו.

מדוע אתה בטוח שייבחר דמוקרט אחריו? כלומר, ודאי שייבחר מתישהו דמוקרט אחריו, כך מראה ההיסטוריה, אבל מדוע שזה יקרה כבר בשנים הקרובות? ייתכן שטראמפ ייבחר פעמיים, ואחריו ייבחר שוב רפובליקן.

כל זה לא אומר שטראמפ עצמו לא יכפה עלינו פתרון לסוגייה הפלסטינית או שרפובליקן אחר יעשה זאת.

אבל כפי שאמרתי בעבר, כשהערבים ירצו מדינה, הם יקבלו. זה עד כדי כך פשוט. זה היה פשוט גם בתחילת המאה ה-20 כאשר קמו הארגונים "בר-גיורא" ו-"השומר" וזה עד כדי כך פשוט עד היום.

פורסם

אובמה, כהרגלו, לא ממש הצליח לקרוא את המהלכים של פוטין מראש (שעשה לו שוב בית ספר), ויצא קטן ועלוב, יחסית למנהיג של אחת המעצמות הגדולות. ממש כמו ילד שהקבוצה שלו הפסידה, ובמקום לקבל את זה בכבוד, הוא מתחיל לעשות דווקא כדי להרוס גם לקבוצה השנייה.

יהיה גם מעניין לבדוק אם ההתנהגות ה"אקטיבית" שלו לקראת סיום הכהונה (במטרה להקשות או לסנדל את טראמפ, לכאורה), אכן נחשבת כמשהו חריג בהשוואה לתקופות סוף קדנציה של נשיאים קודמים. אם כן, אז בהחלט מדובר בהתנהגות שלא הולמת חילופי שלטון "שקטים" במדינה שנחשבת לדמוקרטית.

אגב, מה שהכי מצחיק אותי הוא הדיסוננס העמוק ששרוי בו חלק מהשמאל - כשאובמה "מעניש" ופועל באגרסיביות מול רוסיה (בצורה שעלולה להגביר עוד יותר את המתיחות בין 2 המדינות), בעוד שטראמפ שומר על מה שנראה כאיפוק, אז זה כי אובמה מנהיג חזק שמעמיד את רוסיה במקום, בעוד שטראמפ נוהג כך בגלל שהוא סוכן של הקג"ב, חבר/כלבלב של פוטין וכדומה.

מצד שני, כשביבי נוקט בפעולות ענישה כנגד הרשות (או מדינות אחרות), אז הוא מטורף, מוביל לבידוד, חסר אחריות וכדומה.

פורסם
מדוע אתה בטוח שייבחר דמוקרט אחריו? כלומר, ודאי שייבחר מתישהו דמוקרט אחריו, כך מראה ההיסטוריה, אבל מדוע שזה יקרה כבר בשנים הקרובות? ייתכן שטראמפ ייבחר פעמיים, ואחריו ייבחר שוב רפובליקן.

כל זה לא אומר שטראמפ עצמו לא יכפה עלינו פתרון לסוגייה הפלסטינית או שרפובליקן אחר יעשה זאת.

אבל כפי שאמרתי בעבר, כשהערבים ירצו מדינה, הם יקבלו. זה עד כדי כך פשוט. זה היה פשוט גם בתחילת המאה ה-20 כאשר קמו הארגונים "בר-גיורא" ו-"השומר" וזה עד כדי כך פשוט עד היום.

אחריו בהחלט יכול להיות גם בעוד 8 שנים. וכן, בהחלט יכול להיות שטראמפ ייכפה.

אני לא ככ מבין מה רוצים מאובמה.

פוטין ודובריו כבר הודיעו שהוא לא מעניין אותם, והם מחכים לטראמפ, כך שמול רוסיההוא לא פוגע בשום דבר.

את ישראל הוא העמיד במקום לראשונה מזה שמונה שנים. בין אם זה אפקטיבי או לא, זה לפחות אמור לגרום לנתניהו והאחים שלו להבין שהעולם לא שכח מההתנחלויות.

להשוות את גירוש הדיפולמטיים הרוסיים לביטול הפגישה בין נתניהו לתרזה מאי?

כן, אנחנו וארה"ב זה אותו הדבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין ספק שביבי התחרפן לגמרי מההחלטה הזו. ביטול פגישות עם חצי מהעולם שלא היו מבוטלות אילולא אובאמה היה מטיל וטו.

פורסם

אגב, מה שהכי מצחיק אותי הוא הדיסוננס העמוק ששרוי בו חלק מהשמאל - כשאובמה "מעניש" ופועל באגרסיביות מול רוסיה (בצורה שעלולה להגביר עוד יותר את המתיחות בין 2 המדינות), בעוד שטראמפ שומר על מה שנראה כאיפוק, אז זה כי אובמה מנהיג חזק שמעמיד את רוסיה במקום, בעוד שטראמפ נוהג כך בגלל שהוא סוכן של הקג"ב, חבר/כלבלב של פוטין וכדומה.

מצד שני, כשביבי נוקט בפעולות ענישה כנגד הרשות (או מדינות אחרות), אז הוא מטורף, מוביל לבידוד, חסר אחריות וכדומה.

רק כדי לשים דברים בפרספקטיבה, יש כמובן את הדיסוננס המקביל בימין.

כשביבי נוקט בפעולות ענישה הוא מנהיג חזק ותקיף שפועל מתוך דאגה לבטחון המדינה.

כשאובמה פועל באגרסיביות מול רוסיה הוא רק מגביר את המתיחות בין שתי המדינות, שלא לדבר על מגלומן מטורף שיוצא קטן ועלוב ומתנהג כמו ילד.

פורסם

כדאי להשוות תפוחים לתפוחים, תשווה את זה אם ביבי יעשה את אותה פעולה שהוא בממשלת מעבר והממשלה הבאה כבר מעבר לדלת. ולא בזמן כהונה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני לא חושב שמישהו יכול לחזות את מעשיו של נתניהו בסיטואציה כזו, אבל זה ממש לא יפתיע אותי אם יעשה כפי שאובמה עשה. להיפך.

• תוכן חדש...