Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופר,

כל מה שכתבת על מטומטמים וכו' זה איש קש.

לא כתבתי שום דבר שדומה לזה.

לטוב ולרע, הכוונה מבחינת עתיד לחיים בשלום.

אני אישית, מעבר לרווחה כלכלית ורמת החיים בבית הפרטי שלי, הייתי רוצה לחיות בלי שאני או הבנים שלי נצטרך לעמוד במחסומים ולבצע מעצרים.

הייתי רוצה לחיות בלי עננה של חשש ממלחמה או מבצע, כל קיץ.

וכן אני יודע. לא הכל בידיים שלנו. והפלסטינים עשו ועושים כל טעות\מעשה אפשרי כדי להכשיל את זה. גם אנחנו.

אבל מותר לי לחלום? ולנסות?

אבל זה אני. יש אנשים שיש להם סדר עדיפויות אחר. לגיטימי.

Sent from my SM-A730F using Tapatalk

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בדיוק! ומהצד השני יש אנשים שהבינו שחלומות לחוד ומציאות לחוד.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

וחלק מאותם אנשים עשו ועושים כל שביכולתם כדי להכשיל את החלומות האלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אני דווקא מוחא לו כפיים על ההשקעה בהשוואה של תחזיות של אנשים למימוש בפועל על טווח של שנים. הלוואי שביותר דיונים אפשר היה לעשות זאת.

אוקיי, סבבה. לי נראה שצריך להיות ממש משועמם בשביל זה.

זה שזה לא תואם את הנבואות שלכם לא עושה את זה אוף טופיק. אדרבא, זה ספוט און.

מי זה שלכם? אין נבואה אחת שלי, אני גם לא נביא.

מה שעושה את ההודעה שלי אוף טופיק היא שהיא מתייחסת לזה שיש דברים יותר פרודקטיבים לעשות מאשר ללכת לחפש הודעות של כמה משתמשים מהפורום שחשבו שמשהו יקרה וטעו.

"נבואות" בוא.

"תחזיות". אפשר לחשוב שיש פה מומחים לפוליטיקה אמריקאית.

אני בטוח שאפשר לבזבז את הזמן ולמצוא נבואות "שלכם" שלא התגשמו, אבל לא משעמם לי עד כדי כך.

אולי M3 יכול לעבור על 5500 הודעות ואולי למצוא כמה, לא יודע, החלטה שלו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
וחלק מאותם אנשים עשו ועושים כל שביכולתם כדי להכשיל את החלומות האלו.

למשל, גל הפיגועים המטורף של שנות ה-90 ואינטיפדת 2000 לקינוח, בדיוק אחרי הסכמי השלום וניסיונותיו של ברק לוותר על כל העולם ואישתו כדי להירשם בהיסטוריה כמביא השלום, או הבריחה מלבנון ולבנון השניה.

אבל היי, תמשיכו. אנחנו אשמים בזה שלא הצלחנו להביא את הצד השני לפתרון שהוא מעולם לא רצה. אל תשכח שאצלנו ילדים לומדים את "שיר לשלום" ושם משחקים בשהידים, וזה לא הולך להשתנות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אוקיי, סבבה. לי נראה שצריך להיות ממש משועמם בשביל זה.

מי זה שלכם? אין נבואה אחת שלי, אני גם לא נביא.

מה שעושה את ההודעה שלי אוף טופיק היא שהיא מתייחסת לזה שיש דברים יותר פרודקטיבים לעשות מאשר ללכת לחפש הודעות של כמה משתמשים מהפורום שחשבו שמשהו יקרה וטעו.

"נבואות" בוא.

"תחזיות". אפשר לחשוב שיש פה מומחים לפוליטיקה אמריקאית.

אני בטוח שאפשר לבזבז את הזמן ולמצוא נבואות "שלכם" שלא התגשמו, אבל לא משעמם לי עד כדי כך.

אולי M3 יכול לעבור על 5500 הודעות ואולי למצוא כמה, לא יודע, החלטה שלו.

זה הרבה יותר פשוט מכל מה שכתבת. באופן מאד אופייני העובדות (כולל אלה שהובאו) לא מעניינות את הצד שלך, אלא האג'נדה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כי ביבי חיסל את ראשי החמאס יחד עם ליברמן.

כולם מונעים גם עם ידי אגנדה. שאל את עצמך את השאלה הפשוטה: מי בשרשורים כאן לפחות לפעמים מבין שהוא מביע דיעה. אני מסוגל לכתוב משפט ביקורתי על השמאל. עכשיו תבקש ממ3מ3מ3 ללכת לספור מתי פעם אחרונה איש ימין כאן היה אפילו קרוב לרמיזה שמה בימין גם לא בדיוק עוסקים במדע מדויק.

ומי אמר שדוד סמולן? זה בערך התגובה השלישית שלו כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מביע את הדעות שלי, אבל אתה ממילא מכיר את רובן. חוץ ממך אין פה מגיב שמאל אחד שלא יורה מנטרות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא שאתה חף מזה, אבל יחסית פחות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
למשל, גל הפיגועים המטורף של שנות ה-90 ואינטיפדת 2000 לקינוח, בדיוק אחרי הסכמי השלום וניסיונותיו של ברק לוותר על כל העולם ואישתו כדי להירשם בהיסטוריה כמביא השלום, או הבריחה מלבנון ולבנון השניה.

אבל היי, תמשיכו. אנחנו אשמים בזה שלא הצלחנו להביא את הצד השני לפתרון שהוא מעולם לא רצה. אל תשכח שאצלנו ילדים לומדים את "שיר לשלום" ושם משחקים בשהידים, וזה לא הולך להשתנות.

כתבתי בתגובה לעופר, אז הנחתי שלא צריך לחזור על הדברים:

וכן אני יודע. לא הכל בידיים שלנו. והפלסטינים עשו ועושים כל טעות\מעשה אפשרי כדי להכשיל את זה. גם אנחנו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
מה רע כל כך?

הכל תותים

אני זוכר את עצמי פה מסביבות שנות השמונים.

זוכר תקופות גרועות יותר.

צודק

צריך להפנים. אם הציבור מצביע במספרים גדולים לשלטון, לא רע להם.

ה״שלטון״ כלשונך בדיוק לא הצליח להרכיב ממשלה כי רבים בציבור בחרו בדרך אחרת, אז שיקוף של הטענה שלך היא שאם הציבור מצביע במס׳ גדולים לאופוזיציה אז כן רע להם. הטענה שלך מופרכת (כי היא סותרת את עצמה).

כן, כן... אני יודע. כל המצביעים האלו הם מטומטמים. כ"כ מטומטמים שהם בכלל מודעים לזה שרע להם. אם הם רק היו קוראים יותר "הארץ" הם היו מבינים שהם סובלים. לא כמו ילדה פליפינית שצריכה לחזור לפליפינים, אבל סובלים.

איכות החיים בישראל השתפרה לעומת לפני עשור (או שניים, או שלושה), אני מניח שזה טריוויאלי לרובנו.

א-מה-מה זה גם לא מאוד מעניין, כי איכות החיים בכל העולם המערבי השתפרה בעשורים האלו, ולכן השאלה המעניינת יותר (לדעתי) היא לא האם איכות החיים השתפרה, אלא מה קצב השיפור ביחס למערב (בהנחה שישראל מחזיקה מעצמה מדינה מערבית).

כך בהסתכלות הן על ההווה, והן על התחזיות לעתיד (כלכלה / בטחון / דמוגרפיה וכו׳), אפשר לדון ב:

א. האם קצב השיפור של ישראל מדביק את המערב (נניח OECD), צמוד לו, או טוב ממנו.

ב. האם איכות החיים גרועה/שווה/טובה ממדינות א׳ ב׳ ג׳

לגבי כל הסיפור על כן או לא מודעים שרע להם, זו סוגיה מורכבת ומעניינת מאוד בעיני. אישה בערב הסעודית שלא יכולה לנהוג או ללכת בלי ליווי ברחוב יכולה להיות מבסוטה על החיים - heck - אני מניח שיש לא מעט כאלו. אז... מה זה מוכיח? הפואנטה היא שנק׳ המבט שלנו אינן מגיעות ממקום זהה, ומי שמעולם לא חווה x אולי יחזיק בנק׳ מבט שתראה מהצד כמעוותת (או אפילו מטופשת).

הרי לומר שיש נשים סעודיות שמבסוטות על חוסר הזכויות שלהן לא מוכיח דבר וחצי דבר מבחינת האם פמיניזם זה חשוב או הכרחי, נכון? ומצד שני, אם הן מבסוטות, מי אנחנו שנאמר להן שאפשר אחרת, ״טוב יותר״ (לכאורה)?

אולי זה פילוסופי מדי, לא יודע, אני מוצא את זה מאוד מעניין. אם יש לי חברים עם משק בית שמכניס פי 4-5 מהממוצע במשק, אבל חי ברווחה ברמה עלובה ביחס למה שהיו חיים במקום אחר, מה זה אומר בעצם? האם הם צריכים לשאוף לטוב יותר, או לקבל את המצב as is? האם לא לדעת שאפשר אחרת זה עדיף (כי אז אתה לא מתבאס על מה שאין) - כמו בדוגמא עם הסעודית?

טוב חפרתי

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
האם לא לדעת שאפשר אחרת זה עדיף (כי אז אתה לא מתבאס על מה שאין)

לטעמי כן.

אבל זה לגמרי לא קשור לשירשור.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
תראה רוני, אם המשחק הוא כדורגל, לא באים לשחק בכללים של כדורסל, נכון?

אם נמשיך את הקו הזה, המשחק היה כדורגל, טראמפ נכנס למגרש, בעט לשוער בביצים, תפס את הכדור בידיים ושם אותו בתוך השער.

ועכשיו אתה תגיד "אז כל הכבוד", ואני אגיד - אם זה היה משחק הכדורגל שבו היית צופה, לא היית מתעצבן?

אז בחזרה לעניין - טראמפ לא "סתם" שיחק מלוכלך. הוא שיחק מגעיל. הוא קלקל את המשחק לדורות הבאים. עובדה, עכשיו אתה אשכרה אומר שהמתמודד נגדו צריך לרדת נמוך לרמה שלו בשביל לנצח.

אני לא חושב שלטראמפ יש בעיה עם כלכלה ללא גבולות. יש לו בעיה עם כלכלה ללא גבולות שארה"ב מפסידה ממנה ומדינות אחרות יוצאות מרוויחות. וזה די לגיטימי שנשיא מדינה שהיא גם מעצמה, ידאג קודם כל למדינה שלו, ואחר כך ייתחשב בעולם כולו.

זו חשיבה צנטרליסטית שמתעלמת לחלוטין מהכלכלה הגלובלית וחושבת שאיכשהוא זה יהיה לטובתה. וטראמפ עושה בזה שימוש פופוליסטי ציני ועל הזין שלו כמה הציבור שלו באמת סובל מזה.

אבא שלו הוריש לו הרבה כסף, והוא עשה על הכסף הזה עוד כסף, ובנוסף מתפקד כבר עשורים כדמות ציבורית. יש מגדלים בניו יורק על שמו, תוכנית ריאליטי והוא נשיא ארה"ב.

אתה כמה אנשים ירשו כסף מאבא שלהם ויצא להם מזה טחורים?

בד"כ אנשים שנולדים לכסף הם פחות רעבים. לפחות הוא לא בטלן...

"ניסה הרבה פעמים והיה לו מזל"...

הוא אולי היה יכול להרשות לעצמו להיכשל, אבל אף אחד לא מגיע למה שהוא מגיע, בפוקס.

אמרתי כבר, אף אחד פה לא היה שורד שבוע ברמת האינטסיביות שהאיש הזה חי בה. וזה שהוא נכשל, כמה כישלונות אתה מסוגל לספוג בחיים ולהמשיך הלאה?

האיש בולדוזר. הוא עובד בלהיות דמות ציבורית, וזה פאקינג קשה.

ברמה הפרסונלית, אני לא סובל אנשים כמוהו. פופוליסטים עושים לי חררה. אבל טיפש... האיש לא טיפש. הוא מאוד חכם, וחרוץ.

חרוץ? הוא הנשיא הכי עצלן שהיה לארה"ב. אתה ראית כמה executive time יש לו? אתה רואה כמה הוא עסוק בלצייץ בטוויטר במקום לעבוד? אתה קראת ראיונות ועדויות מאנשים שעבדו איתו צמוד צמוד ותיארו כמה הוא עצלן וכמה מזל יש לארה"ב ולעולם שהם לא עשו חלק מהדברים שהוא ביקש מהם לעשות?

סורי, אני לא מתרשם מזה שהוא עשה את הכסף שלו מקניית מגדלים בהלוואות בריבית שהוא לא החזיר, שהוא פשט רגל 6 פעמים, שהוא דרס אנשים ועקף את החוק, שעשרות מיזמים שלו כשלו בגדול ושהוא משקר בלי הפסקה לגבי העושר שלו.

כידוע טראמפ נשבר הרבה פעמים בכמעט 4 שנים האחרונות

רוני מנסה ללמד אותו מה מאפיין משטר פשיסטי, רק חבל שלא קרא את ההגדרה לפני כן

רוני גם השלישי שנופל למלכודת, מיזוגניות, שוביניסטיות וגזענות:

פלא רוני, תראה מה נשאר מ-ISIS

רוני בטוח שלא תהיה חומה כמו שטראמפ לא יבצע 99% ממה שהבטיח:

רוני מסביר לנו למה חומה בגבול מקסיקו זה רע וכו' (אני רק אזכיר שתחת איומים להעלאת מיסוי על יבוא ממקסיקו, האחרונה פרסה חיילים שעוצרים מהגרים):

m3, אתייחס רק לדברים שאמרת על הדברים שלי, אם כי אתה באמת way off גם ברוב השאר.

1. טראמפ נשבר הרבה מאוד פעמים בתור נשיא. הוא התבכיין עשרות פעמים שאוכלים לו ושותים לו. הוא תקף עשרות אנשים ברמה האישית בזמן הכהונה שלו. הוא מתנהג כמו ילד קטן ובכיין על בסיס יומי.

2. טראמפ רמז שהוא רוצה כהונה שלישית ורביעית. הוא מעריץ דיקטטורים ומעדיף את המילה שלהם על פני המילה של אנשי הביטחון שלו. אבל עזוב את כל זה. הסממן הכי טוב של השאיפה לפשיזם שלו היא אירועי הראלי שהוא מקיים בלי הפסקה כמעט. יש שם הכל: פולחן אישיות, האדרה עצמית, הפצת שנאה ופחד, נייטיביזם... לא חסר.

3. מה מלכודת, איזו מלכודת... הוא גזען, מיזוגן ושוביניסט - ויש עשרות דוגמאות.

4. כן. זו הגאונות הצבאית של טראמפ שהביסה את ISIS. אהא.

5. אל תגיד לי שנפלת למלכודת ואתה אשכרה מאמין שטראמפ בונה את החומה...

בקיצור - אם אתה מביא ציטוטים, לפחות תעשה להם debunk נורמלי...

תראה איך רוני קפץ עם האפיזודה האחרונה של "תראו כמה טראמפ גזען"

והנה, כשרק קוראים את הציוץ שלו, ברור שהאמירה שלו לא גזענית, ודווקא אלו שהוא תקף, הן גזעניות פר אקסלנס, וגאות בזה. אחת מהן אפילו כנתה את טראמפ עצמו "לא אנושי" (באנגלית זה מתפרש כדה-הומניזציה).

אף אחד לא טורח לא לקרוא ולא להבין.

טראמפ הוא נשיא טוב מאובמה בכמה רמות, מבחינת מדיניות חוץ. ההתמודדות שלו עם איראן, מדוייקת. ההתנהלות שלו בסוריה - פגז. השיתוף פעולה עם ישראל, ללקק את האצבעות.

הקטסטרופות שצפו בזמן כהונתו, לא קרו.

כן, הוא מביך.

אובמה דיבר יותר יפה. יותר אינטיליגנטי.

מצד שני, המליך את האחים המוסלמים במצרים, וכמעט האכיל אותנו מרור.

זכותך לקרוא את הציוץ שלו ולהקשיב לטקסט ולסאבטקסט בדבריו ולהגיד שזה לא גזעני. זכותם של מיליוני אנשים אחרים לחשוב אחרת.

מה אתה נופל על מישהי שאמרה משהו לא יפה על טראמפ, אם אתה לא מניד עפעף כשטראמפ דורך על אנשים על בסיס יומי?

להגיד שטראמפ הוא נשיא טוב מאובמה בכמה רמות מבחינת מדיניות חוץ זה לחיות בעולם מקביל. עולם בו אתה מעליב מנהיגים של מדינות דמוקרטיות ידידותיות ומאדיר מנהיגים של מדינות דיקטטוריות חשוכות. עולם בו אתה יוצא כנגד כל הסכם שהוביל קודמך רק כי הוא היה קודמך, ולעזאזל עם הגנת הסביבה או היציבות הבינלאומית. עולם בו הבריון מנצח וכל הלקקנים מריעים לו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, כדור הארץ התקשר וביקש שתחזור מהכוכב שאתה נמצא בו... אבל ברצינות:

מישהו פה מעז לעשות צחוק מארז טל?!?

באמת?!?

הבנאדם מכר פורמט טלוויזיה (הכספת). אתך יודעים כמה זה קשה להמציא פורמט חדש? ועוד למכור אותו לחו"ל?

אז נכון, הוא מין כזה נעבעך מעצבן כזה, אבל זה בדיוק הקטע. נורא קל לזלזל מאחורי מסך של סמארטפון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...