Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדמוקרטים בהגדרה לא יכול להיות מישהו שיקרוץ לבייס של טראמפ / רפובליקנים.

יוצא מהכלל זה התהפכות בין המפלגות כפי שהיה כבר פעם אחת, אבל זה נראה אפילו פחות סביר.

אם פעם היה מקסימום ליצן תורן אחד שהיה אנטי ישראלי אצל הדמוקרטים, והיית צריך להכיר פוליטיקה אמריקאית בצורה ממש עמוקה כדי לבטא את השם שלו, היום זה מספיק נרחב שהיה אחד כזה שהגיע להיות Runner-up בפריימריס הדמוקרטים לבחירות לנשיאות (כלומר הוא לא היה רחוק מלהתמודד על הנשיאות), ובטח ובטח שלא נפסל על הסף הרבה לפני.

הם גם רואים את עצמם הרבה יותר מועמדים לתפקידים בכירים, ועדות, ראשי ועדות, מתמודדים בפריימריס.

ובד"כ אנשי שמאל שהם אנטי ישראלים הם גם סופר-סוציאליסטים עד כדי קומוניסטים, כל עוד אחד כזה יהיה המתמודד לנשיאות, טראמפ יהיה עד 2024 והמחליף שלו עד 2032 ועוד ועוד עד שהדמוקרטים יצמיחו להם מנהיגים שפויים.

הדמוקרטים עוברים עכשיו תהליך מאוד דומה לזה שעברה פה מפלגת העבודה, רק הרבה הרבה יותר מואץ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
העובדה שהוא נשיא ואני לא מסוגל להיבחר לועד הבית.

אם הוא טיפש, מה אני?

אנחנו מניחים שמנהיג נבחר הוא בהכרח חכם. גם את זה צריך להוכיח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא. אתם מניחים (מה מניחים, בטוחים) שמנהיג שנבחר להנהיג את המדינה מס' 1 בעולם הוא אידיוט. אני לא יודע אפילו לאילו רמות היבריס זה מגיע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היבריס? זה לא מעיד עלי כלום. מנהיגים הם לא בהכרח חכמים. ואין שום סיבה להניח אחרת. כדי להוביל אנשים אחריך צריך כישורים מסוימים. אבל אין סיבה להניח שאתה צריך להיות שלדון מהמפץ הגדול. ולמה ללכת רחוק עד אמריקה? יאיר לפיד :)

פורסם
אנחנו מניחים שמנהיג נבחר הוא בהכרח חכם. גם את זה צריך להוכיח.

היה לו איזה מסלול חיים שהוביל אותו עד הלום. הוא עשה דבר או שניים בחייו. אדם שמסוגל לעשות את מה שהוא עשה בחייו, מטומטם הוא לא.

יש מגדל בניו יורק שקרוי על שמו, הוא הוביל תוכנית ריאליטי, ונבחר לנשיא ארה"ב.

מטומטם הוא לא.

הוא יותר חכם ומוכשר מכל מי שכותב פה בפורום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היבריס? זה לא מעיד עלי כלום. מנהיגים הם לא בהכרח חכמים. ואין שום סיבה להניח אחרת. כדי להוביל אנשים אחריך צריך כישורים מסוימים. אבל אין סיבה להניח שאתה צריך להיות שלדון מהמפץ הגדול. ולמה ללכת רחוק עד אמריקה? יאיר לפיד :)

יאיר לפיד כדוגמא למה? כוכב מדיה שהבליח, לא הצליח לשמור על ההישגים שלו ומאז עושה כל טעות אפשרית, מול מיליארדר שעל הניסיון הראשון הגיע להיות נשיא המעצמה הגדולה בעולם? רילי, כאילו זאת ההקבלה שלך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עוד לא הבנתם שבעיני השמאל, מי שלא מסכים איתם הוא טיפש, מטומטם, אידיוט ודביל שמי בכלל נתן לו את המפתחות לצוללת (בד"כ התשובה פשוטה - העם שלו, בבחירה דמוקרטית), ומי שמבקר אותם הוא גזען, מיזוגן, נאצי, פאשיסט וטרוריסט שאיך לא פסלו אותו מכל תפקיד ציבורי והגלו אותו למחנה חינוך מחדש?

ואוי ואבוי לבעל התפקיד שאשכרה יתעלם ממה שכל מיני שמאלנים באקדמיה או בתקשורת יחליטו שצריך לעשות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פאלו, יכול להיות ויכול להיות שלא. רוב החנונים הגאונים שהכרתי בחיי היו נטולי כריזמה ויוזמה. זה גם חשוב.

רומן, לפיד כמעט היה לראש ממשלה ואולי עוד יהיה. ושוב, הנקודה היא שבהעדר בדיקת אייקיו מספיקה דוגמא אחת בדיוק למנהיג מטומטם כדי להראות שמנהיגים לא בהכרח חכמים.

פורסם

אתה מציג נקודת השקפה מאד אקדמית ובעיקר צרה - חוכמה היא בהיבט הלימודי/אקדמי של המילה. זה לא תמיד מה שמביא אנשים להישגים בחיים, מחוץ לאקדמיה כמובן. וגם שם לא תמיד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פאלו, יכול להיות ויכול להיות שלא. רוב החנונים הגאונים שהכרתי בחיי היו נטולי כריזמה ויוזמה. זה גם חשוב.

רומן, לפיד כמעט היה לראש ממשלה ואולי עוד יהיה. ושוב, הנקודה היא שבהעדר בדיקת אייקיו מספיקה דוגמא אחת בדיוק למנהיג מטומטם כדי להראות שמנהיגים לא בהכרח חכמים.

דוגמא אחת לא מספיקה לכלום.

יש שני מנבאי הצלחה אישיותיים, IQ וחריצות (סדר, ממוקדות במטרה וכו').

העניין הנוסף, בהכללה, הוא שכל המטומטמים מטומטמים באותו אופן. החכמים, בעלי IQ גבוה, בד"כ מראים יכולות יוצאות דופן בתחום יותר צר (למשל, אינטליגנציה מילולית או מתמטית וכו').

אבל להגיד שטראמפ מטומטם... האיש החזיק תוכנית ריאליטי.

אתה יודע כמה קשה להחזיק ערוץ יוטיוב?

מישהו החזיק פה פעם משרה ציבורית, כלשהי?

בנה בניין של שלוש קומות?

אף אחד כאן לא חי ברמות עשייה ולחץ שהאיש הזה חי בהם, כבר כמה עשורים.

אתם לא באותה פלנטה כמוהו, ורחוקים מהיכולות שלו בערך באותו מרחק שאתם רחוקים מהיכולת של סטף קארי לקלוע שלשות.

אפשר להגיד עליו הרבה דברים רעים, אולי הוא אפילו נשיא רע.

אבל האיש לא טיפש. הוא פנומן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רומן, לפיד כמעט היה לראש ממשלה ואולי עוד יהיה.

באיזה תרחיש? לפי סקרי מינה צמח יכל להיות קצת פחות מחצי קדנציה ראש ממשלה אם היה מושיב יחד איתו (35) את העבודה (6), מר"צ (4), כחלון (4) - הגיע ל-49.

צריך עוד יהדות התורה וש"ס (16) - כאילו שיהדות התור וש"ס יישבו עם לפיד ומצד שני עם מר"צ.

או אולי במקום זה את ליברמן (5) ואיחוד מפלגות הימין (5) בממשלת מיעוט?

אולי את חד"ש-תע"ל (6), רע"מ-בל"ד (4) בממשלת מיעוט? אולי להוסיף לשם את ליברמן?

אין שום קונסטלציה שאיפשרה או מאפשרת לכחול לבן להרכיב 61 אלא רק עם הליכוד, באיזה מין דמיון כאילו שמה שיקרה זה שהם ייקחו 34 מנדטים של ליכוד בלי ביבי.

בקיצור כל תרחיש שרואה את כחול לבן מרכיבה את הממשלה הזוי יותר מהקודם.

לראיה בכל הסקרים מסתכלים על גושים ימין-חרדים (גוש שתאהב או לא, הוא קיים ועובד כבר כמה ממשלות), ושמאל-ערבים, כאילו שזה אי פעם עבד

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ככלל הוליווד משופעת ב-SJWs שרוצים לנצל את הכוח שלהם כדי לדחוף אג'נדות דרך הסרטים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פאלו, דוגמא אחת מספיקה כדי לסתור טענה. בכל מקרה, יכול להיות שטראמפ גאון ויכול חהיות שהוא מטומטם. אולי אתה צודק, אין לי מושג. יכולת הניסוח שלו בהחלט גורמת לי לפקפק. גם כי בעבר הוא הצטייר כאדם שלא מסוגל להתמודד עם נושאים מורכבים.

מ3מ3, חבל על המקום בשרת. אני לא מפיק כלום מאף פוסט שלך באף נושא. מניח שזה הדדי. את זה שהשמאל זה חרא כבר הוכחת מימלא.

• תוכן חדש...