Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהוא יפוג , ואז יכנסו תקנות חדשות.

מהן בדיוק ? לא נראה לי שיש אדם בעולם שיודע כרגע

אני מניח שיבצעו תחקיר מעמיק יותר על כל אחד ,

ויחתימו אותו על הצהרה בדומה למה שהחתימו את הגרמנים שהגיעו אחרי מלחמת העולם השניה , (שלא היו חלק מהמשטר הנאצי )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

6fd8a53fc14cc0148ef7f8777ec325c3.jpg

טראמפ עושה דברים משוגעים....

כל העולם אינטרסנט אבל ארה"ב צריכה לאכול את החרא של כולם?

די, מצעד של נשים למען זכויות במדינה שבה יש שיוויון זכויות, שיעשו את המצעד הזה בסעודיה, בעזה, באיראן.

וזה לא איסלאמופביה, זה היגיון, פיגועים לא נעשים על ידי נוצרים בשם ישו הכביר.

haters will hate

פורסם
שים לב לחוסר ההיגיון שלך,

אתה דורש מפולטיקאי להיות מצד אחד כליל השלמות. (ומתפלא שהוא מתנהג אחרת )

וגם מתפלא שאותו בחור מממש את מה שהבטיח ערב הבחירות, הבוחרים שלו מרוצים.

אני לא דורש ממנו להיות כליל השלמות, לא יודע מאיפה הבאת את זה.

אני לא מתפלא שהוא מממש - אני שואל את הבוחרים (יותר נכון במקרה הזה את התומכים, כי אף אחד מאיתנו חוץ מבנצי לא בחר) אחרי שהוא התחיל לממש, האם זה באמת מה שהם רוצים.

שאלה ברשותך,

עדיף לדעתך לקלוט את כל המהגרים , ללא שאלות , כמו שעושה למשל שבדיה ?

הרי ברור שהפעולות שנוקט טראמפ או בישראל עם מחנות מעצר לפליטים , חומה בגבול הדרומי . ועוד. ממש לא לרוחך.

כי מה שקורה כעת בשבדיה , (שהפכה למשל לסגנית העולמית במקרי האונס. וזה ששלושה מהגרים אפגאנים לאחרונה שידרו בלייב בפייסבוק אונס במשך כמעט 3 שעות.

רק שבתקשורת לא אמרו שאלו מהגרים אפגאנים אלא צעירים) עדיף מבחינתך ?

לדמוקרטיה אין זכות להתגונן ? כל מי שבא , ברוך הבא ?

אחרת קשה לי לראות מה הפיתרון ? ואשמח באמת אם תציע פתרון שמצד אחד יהיה הומני , ומצד שני ישמור על האופי של המדינה.

כמובן שלא עדיף לקלוט את כל המהגרים ללא שאלות. אבל למה להישאר בנקודות הקיצון? צריך למצוא נקודת אמצע שתתן את הכי פחות סבל שאפשר לכולם.

להזכירך אני לא פוליטיקאי או אפילו פעיל זכויות אדם, כך שאין לי מושג מהו הפתרון המתאים. אבל אני בהרבה מקרים יכול לזהות פתרון לא מתאים כשאני רואה אחד.

רוני,

הסרטון המצורף ממחיש בצורה הכי טובה, שהטולרנטיות, ליברליות או איך שלא תקרא לזה-פשטה את הרגל. צריך לעזור לנזקקים, על זה אין עוררין, אבל כשזה מגיע לפורענות, פשיעה, זלזול בחוקים של המדינה שקלטה אותך, אז מכניסים חוקים כמו שטראמפ עושה. למען יראו ויראו. הרי כל הפראי אדם הללו הגיעו למסקנה שהמערביים רופסים ופראיירים. צריך להראות להם מי בעל הבית. זה תקף גם לישראל-לטפל בהם ביד קשה. טראמפ הגיע לאן שהגיע, בגלל שלאזרח הממוצע נמאס לראות איך ביתו הופך לפח זבל של האנושות, ושהוא עוד צריך לממן אותם. למה באסטוניה אין אותם ואין בלאגן? בגלל שלשם לא נתנו לבם להיכנס מסיבות כאלה ואחרות (הם גם בעצמם לא היו רוצים, הרי אי אפשר לחיות שפ כמו מלך בלי לעשות כלום).

הסרטון ממחיש שהשוודים מפגרים. אמריקה לא כזאת מפגרת, תן לה יותר קרדיט. הטענה שלי היא שהחוקים שטראמפ מקדם מסוכנים, ושצריך למצוא פתרון אחר.

מה לעשות אבל לרוב אנשים קרובים אצל עצמם , ורוצים לגור בסביבה שהיא כמו המשפחה / השבט

ברור, רק תן לי להזכיר לך שארה"ב נבנתה ע"י מהגרים ושמלבד 200 מיליון לבנים יש שם איזה 40 מיליון שחורים, 15 מיליון אסייתים, 50 מיליון היספנים/לטינו ועוד כמה עשרות מיליונים מסוגים אחרים או משולבים. ואגב, מתוך ה-200 מיליון לבנים יש אנשים שהגיעו מכל קצוות העולם.

לא הבנתי, יש לך בעיה עם זה שהוא נבחר בבחירות דמוקרטיות ועכשיו מבצע את הדברים שהוא הבטיח או מאמין בהם?

וכן, בוא נוציא את כל מה שהוא עושה מהקשרו, הרי סתם בא לו "להנהיג משטר צבאי" בשיקגו כי הם לא יעפילו לפלייאוף.

ברור שיש לי בעיה שהוא מבצע את הדברים שהוא הבטיח. לי ולעוד מיליונים שיוצאים להפגין.

והוא צייץ שהוא יכניס את ה-FBI לשיקגו בגלל שיש שם הרבה רציחות. עכשיו תסביר לי את ההקשר שהייתי אמור להבין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן רוני ארה"ב אכן נבנתה על ידי מהגרים מכל העולם , אבל עדיין שאתה מסתובב בעיר גדולה יש שם china town , ו little italy ועוד ,

ובקשר לFBI, הוא אומר שיש בעיה רצינית בשיקאגו, כמות הרציחות שם מטורפת , ואם המשטרה המקומית לא מצליחה להסתדר , אז כן אפשר לקרוא לזה מצב חרום ולהכניס את ה FBI שיעזור בפתרון הבעיה.

כמו שאם יש הוריקן בלואיזינה אז ברור שצריך לשלוח את הצבא שיעזור לתושבים ולא להמתין .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

די, מצעד של נשים למען זכויות במדינה שבה יש שיוויון זכויות, שיעשו את המצעד הזה בסעודיה, בעזה, באיראן.

ערב הסעודית מרשה לעצמה לא לקחת פליטים כי אין אף אחד שיגיד לה אחרת, כולל ארה"ב.

ארה"ב לא אוכלת את החרא של כולם. מתחלקים בחרא. תפסיק להתבכיין.

ויופי של הגיון להמליץ לנשים להפגין במדינה שבה אסור להן להפגין. ממש חכם. חשבת אולי רק לרגע שכל המפגינים מפחדים שאותה מדינה שהם גרים בה ואוהבים אותה תפסיק לתמוך בשיוויון זכויות, ולכן הם מפגינים? שכחת אולי שרק לפני 50+ שנה גם במדינה הזאת לא היה שיוויון זכויות מלא, ושזה לא טוב לאף אחד לחזור לתקופה החשוכה הזאת?

ובטח שזה הגיון - פיגועים נעשים ע"י מוסלמים -> בואו נעשה סנקציות לכל המוסלמים. על אותו בסיס למשל... רמאויות בבנקים נעשות ע"י יהודים -> בואו נעשה סנקציות לכל היהודים. מה, לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כן רוני ארה"ב אכן נבנתה על ידי מהגרים מכל העולם , אבל עדיין שאתה מסתובב בעיר גדולה יש שם china town , ו little italy ועוד ,

ובקשר לFBI, הוא אומר שיש בעיה רצינית בשיקאגו, כמות הרציחות שם מטורפת , ואם המשטרה המקומית לא מצליחה להסתדר , אז כן אפשר לקרוא לזה מצב חרום ולהכניס את ה FBI שיעזור בפתרון הבעיה.

כמו שאם יש הוריקן בלואיזינה אז ברור שצריך לשלוח את הצבא שיעזור לתושבים ולא להמתין .

לא, הוא איים על שיקגו שהוא יכניס לשם את ה-FBI. והיו פחות רציחות משנה שעברה. וזה לא כמו במצב של הוריקן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
e8b8017587aa95db29ea9f0bd52db190.jpg

אסביר לך כשאגיע למשרד ואסיים את הקפה הנהדר של הבוקר.

נסה לפרסם את התמונה בפורום ערסים וילדות בנות 14, אני משוכנע ששם זה יעשה את הרושם שניסית להשיג כאן...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
6fd8a53fc14cc0148ef7f8777ec325c3.jpg

שתי עוולות לא עושות צדק.

אגב, ללא מעט מדינות במזרח התיכון יש צרות שמונעות מהן לקבל פליטים גם אילו רצו. אתה רואה את מצרים על כלכלתה המדשדשת מקבלת כל כך הרבה אנשים?

הנצרות עשתה דברים הרבה יותר גרועים מהאסלאם. אבל זה ״עבר״ לה. הוא הדין גם באסלאם. טרוריזם כלל אינו מרכיב אינהרנטי בדת המוסלמית. הוא יכול לחלוף כלעומת שבא.

אבל להפנות לאסלאם הסוני כתף קרה (למרות שכל המדינות הסוניות הן בעלות ברית של המערב) כשבניו נטבחים על ידי שיעים (לצורך העניין נחשיב עלווים ודרוזים כשיעים) לא בדיוק עוזר לעקור את התופעה הזו. נהפוך הוא. זה רק מגדיל את המוטיבציה לפגע במערב.

ואסלאם זה עדיין עם חיריק! :mad:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ואולי אין מספיק פליטים ("פליטים" יותר נכון) כדי להפוך את ארה"ב למדינה עם רוב מוסלמי, אבל זה לא מעניין תושבי שכונות או ערים באירופה שכבר אינם מזהים את המקום בו הם חיים.

מי שמגיע מסוריה הוא לא פליט?

מי כן? אני יודע. רק יהודים בתקופת השואה, נכון?

היכולת שלך להתעלם מזה שיש *גם* גויים, מוסלמים, בעולם, שהם לא טרוריסטים צמאי דם היא פנומנלית אפילו לישראלי ימני.

ולא, זה לא "אד הומינם", לפני שיקפצו עוד פעם. זו המציאות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אגב, ללא מעט מדינות במזרח התיכון יש צרות שמונעות מהן לקבל פליטים גם אילו רצו. אתה רואה את מצרים על כלכלתה המדשדשת מקבלת כל כך הרבה אנשים?

נכון, למצרים יש כלכלה מדשדשת, אז את הפליטים שלהם הם מעבירים הלאה לישראל, ומי שמתעכב, או חוזר בחזרה, יורים בו.

כידוע, כדור 5.56 יותר זול מסנדביץ' ובקבוק מים.

צריך לתת להם פרס על התנהלות כלכלית יעילה [emoji19]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...