Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אעשה סדר בדברים.

גם אני מהגר, רוב העובדים שלי מהגרים (כ50 איש) ואני גר בסביבה שרובה מורכבת ממהגרים.

כרגע, צריך לעשות סדר במה שהולך פה, יש חוקי הגירה שלא נאכפים, שוב אלה חוקים שכתובים שחור על גבי לבן לגבי הגירה, חוקית או לא.

יש מיליוני אנשים שחיים ללא שום רישום בארה"ב, חלקם גם לא רוצה להכנס למערכת, אבל אתמקד בבעיות שיש עם מהגרים לא חוקיים ועם העובדה שרובם כרגע לא יכולים להסדיר את מעמדם, נגיד ומישהו לא חוקי נוהג ללא ביטוח ונכנס לי ברכב, אין לו שום אחריות כלפי, לי יש אחריות כלפיו, אותו אדם שנמצא מחוץ למערכת לא רק שלא מקבל את הזכויות שאני מקבל אלא מתעלם מרוב החוקים שחלים עליי, אני משלם מיסים, הוא לא, אני מחוייב לשלם אחוז מההכנסה שלי על מנת שיהיה לו כיסוי רפואי אך הוא לא משלם אגורה מההכנסה שלו למערכת.

להיות חלק מהמערכת משמעו זכויות וחובות.

הבעיה היא לא עם מהגרים, אלא עם מהגרים שנכנסים לפה בצורה לא חוקית, בגלל שאין הסדר הגירה נורמלי, ויש מערכת סוציאלית נהדרת שתתן הטבות לכל מקסיקנית שתחליט להביא פה ילד, על חשבון אנשים נורמטיבים,

יש לי הרבה פועלים שהגיעו לפה בדרך לא דרך, אנשים נהדרים, שמעתי מספיק סיפורי אימה על המבריחים ועל הדרך שהם עברו על מנת להגיע לפה, אני מסייע לאנשים שאין להם שום רישום לפתוח תיק במס הכנסה, להתחיל לדווח ולעבוד על השגת אישורים

אני לא הגעתי לארה"ב בצורה לא חוקית, הגעתי לפה עם ויזת תייר, השגרירות בדקה אותי, ראיינה אותי והנפיקה לי אישור כניסה, נכנסתי לפה דרך המערכת, והתמודדתי מול המערכת בהוצאת האישורים שלי.

צריך לעשות הבדלה בין מישהו שפשוט חוצה את הגדר (שזה כנגד החוק) למישהו שעובר תהליך מול המערכת.

אחרי התמודדות עם המערכת כמהגר, אחרי הכרת האוכלוסיות הרבות מסביבי אני יודע שרבים האנשים שבאו לפה בשביל עתיד טוב יותר אך זה לא מוחק את העובדה שמגיעים לפה גם הרבה פושעים ומה לעשות, יש חוקים שצריך לאכוף.

כל המואדם קצת מנוגד למה שכתבת בהודעות ההמשך שלך .

אבל עזוב

מיציתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנצי, אתה מכיר הרבה שמאלנים ששונאים את עצמם?

אני מכיר לא מעט שמאלנים. בחיים לא פגשתי אף אחד שמסתכל בבוקר במראה ומקלל את עצמו, או משהו כזה.

בעולם האנלוגיות שלך, אם החבר של בבאי לומד באיזה בית ספר, ובבית ספר הזה חבורה של בריונים מציקה לילד אחר, והחבר של בבאי שונא את הילדים האלו, אז הוא שונא את עצמו, כי כולם מאותו הבית ספר. זה לא באמת הגיוני, כן?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

http://bardea.org/america/usa/%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a9-%d7%9b%d7%a1%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%a6%d7%95-%d7%94%d7%9c%d7%95/

אהה , ובנוגע לכותרת . הוא גם החליט שביום הזכרון הבינלאומי לשואה , אין טעם להזכיר יהודים. אלא את העובדה שהרגו מליונים של אנשים במחנות.

(בניגוד לכל הנשיאים הקודמים כאמור )

אוי , מסתבר שטראמפ עושה טעויות לפעמים, ובלי באמת כוונה רעה, אפילו לצה"ל קרה אותו הדבר :

[h=1]צה''ל פרסם פוסט ליום השואה - ולא הזכיר יהודים[/h]

http://rotter.net/forum/scoops1/378904.shtml

פורסם

בנוסף, הן המילה שואה (בהקשר מלהע ה2) והן המילה HOLOCOST הן במובהק מתייחסות להשמדת העם היהודי כך שהשימוש במילה הזו בהתיחסות ל 11 מליון הנרצחים פשוט שגויה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון, לרצח העם של הצוענים יש מונח נפרד.

בכל אופן, במדינות שהנושא הזה פחות קרוב לליבן (כמו ארצות הברית) לפעמים מערבבים את המונחים. אני לא מאמין שזה מכוון או משהו כזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

באנגלית בדר"כ המונח הנפוץ הוא ג'נוסייד (רצח עם), הולוקוסט זו מילה יעודית לרצח העם היהודי בזמן השואה.

מעניין שדווקא בעיברית המילה שואה אינה ייחודית לעצמנו ובהחלט אומרים שואת העם הארמני.

ברור שלא מכוון, בדיוק כמו שהשמטת היהודים מההודעה הראשונית לא הייתה מכוונתף, סתם סימן לאהבל שכתב הודעה דבילית מבלי להשקיע שניה מחשבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתעלק על השרשור לטובת התשומת לב של בנצי.

בנצי האם אפשר לפנות אליך בפרטי לגבי כמה שאלות על מעבר לארה"ב ?

אני עובר בקרוב ושובר את השיניים לגבי כמה נושאים. אגב, ניסיתי לפנות אליך ישירות אך התיבה שלך מלאה.

תודה:) וסליחה לחברי הקבוצה על ההתעלקות.

עדיף על חבר שמאלני עם שנאה עצמית. וגם יש לו מטריה

Sent from my A0001 using Tapatalk

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אוי , מסתבר שטראמפ עושה טעויות לפעמים, ובלי באמת כוונה רעה, אפילו לצה"ל קרה אותו הדבר :

צה''ל פרסם פוסט ליום השואה - ולא הזכיר יהודים

http://rotter.net/forum/scoops1/378904.shtml

אבל טראמפ לא טעה. לפחות לא לפי דבריו.

זה היה בכוונה

http://time.com/4652863/white-house-statement-holocaust-remembrance-day/

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני תוהה ביני לבין עצמי - האם תומכי טראמפ באמת לא רואים את הבעייתיות הקשה שיש באישיות של האיש ובדברים שהוא אומר ועושה, או שהם מבינים שיש פה בעיה רצינית אבל מוכנים "להחליק" אותה בגלל שהם מאמינים שהוא יצליח לשפר דברים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מתעלק על השרשור לטובת התשומת לב של בנצי.

בנצי האם אפשר לפנות אליך בפרטי לגבי כמה שאלות על מעבר לארה"ב ?

אני עובר בקרוב ושובר את השיניים לגבי כמה נושאים. אגב, ניסיתי לפנות אליך ישירות אך התיבה שלך מלאה.

תודה:) וסליחה לחברי הקבוצה על ההתעלקות.

+1.650.743.7595

וואצאפ.

Sent from my Alcatel_6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם
אני תוהה ביני לבין עצמי - האם תומכי טראמפ באמת לא רואים את הבעייתיות הקשה שיש באישיות של האיש ובדברים שהוא אומר ועושה, או שהם מבינים שיש פה בעיה רצינית אבל מוכנים "להחליק" אותה בגלל שהם מאמינים שהוא יצליח לשפר דברים?

אתה יודע את התשובה.

יש דבר כזה, אנשים עם שכל ויכולת הבחנה שבוחרים ברע במיעוטו מבחינתם בכל מיני צמתים בחיים, כולל בחירות ארציות ומקומיות בארץ ובניכר.

עצם הניסיון שלך ושל התשקורת לאגד 50 אחוז מתושבי ארצות הברית למקשה אחת עם מאפיינים שליליים מדברת בעד עצמה. יש עשרות סוגים של רפובליקנים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה יודע את התשובה.

יש דבר כזה, אנשים עם שכל ויכולת הבחנה שבוחרים ברע במיעוטו מבחינתם בכל מיני צמתים בחיים, כולל בחירות ארציות ומקומיות בארץ ובניכר.

עצם הניסיון שלך ושל התשקורת לאגד 50 אחוז מתושבי ארצות הברית למקשה אחת עם מאפיינים שליליים מדברת בעד עצמה. יש עשרות סוגים של רפובליקנים...

לא ענית. האם מבחינתם של האנשים האלה הבחירה היא ברע במיעוטו, והם רואים את הדברים השליליים אצל טראמפ ועדיין מעדיפים אותו, או שהם חושבים שהוא מתת האל לאמריקה?

רוני, יש אנשים שחושבים אחרת ממך וזה לא אומר שהם טועים.

כל הכבוד, התעלמת לחלוטין ממה ששאלתי. לא אמרתי (הפעם) שהבחירה שלהם הייתה טעות, שאלתי האם הם לא רואים את מה שרע בטראמפ, או שהם רואים ובוחרים להתעלם. הרי את מה שרע בהילארי הם ראו די בקלות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רואה את החסרונות של טראמפ, אני רואה את הפזיזות והגסות שלו אך מבחינתי זה משהו שלא באמת מטריד אותי,

א. המצע שלו והדברים שהוא דיבר עליהם עניינו אותי.

ב. גם אני חושב שרוזי אודונל נראית כמו פרה.

ג.אני מעדיף מישהו שאומר את מה שצריך להגיד בפזיזות ובגסות ללא פילטרים על פני מישהו שמנסה לייפות את הכל תוך תוך כדי התעלמות מהבעיות שאכן מטרידות אותי.

אז כן, הוא לא הדמות האולטימטיבית לנשיאות אבל הוא כן מביא רוח חדשה, הוא כן מטלטל את המערכת ועושה, להבדיל מהקודם שבמשך 8 שנים בעיקר דיבר אך בתכלס עשה בעיקר נזק.

אני לא אוהב את אובאמהקר, אני כן בעד שרותי בריאות לכל אך לא במתכונת הנוכחית.

אני לא אוהב את הזילות שיש כלפי חוקי ההגירה ותומך בהסדרת נושא ההגירה והפיכתה לקלה יותר.

אני לא אוהב את זה שהנשיא הקודם בחר לצאת לחופשת גולף כשאסון טבע פגע בדרום, אני לא אוהב את זה שהוא דאג יותר לאיך הוא נראה בתוכנית של אלן מאשר צריך הוא באמת מנהל את המדינה.

אני לא אוהב הרבה דברים אך אני מאמין שאפשר לשנות ולכן אני תמכתי בטראמפ כי הוא הציע שינוי להבדיל מהילארי שהציעה את אותו הדבר רק עם ציצים.

haters will hate

פורסם
לא ענית. האם מבחינתם של האנשים האלה הבחירה היא ברע במיעוטו, והם רואים את הדברים השליליים אצל טראמפ ועדיין מעדיפים אותו, או שהם חושבים שהוא מתת האל לאמריקה?

האם אותה השאלה ביחס להילארי, על מגרעותיה ומחדליה הרבים שפורסמו, תהיה לגיטימית, או שזה עובד רק לצד אחד של המפה הפוליטית?

להבדיל מהילארי שהציעה את אותו הדבר רק עם ציצים.

כנראה לא כאלה טובים, ביל כל הזמן חיפש איך לברוח מהם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...