Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משעמם לרגע עם הדייר החדש בבית הלבן. אסר על כניסה לארה"ב על אזרחים של 7 מדינות מוסלמיות, והורה להפסיק לקלוט פליטים

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
רוני בטח ימצא לבד

אני לא

נא להביא מקור מוסמך לכל שורה שכתבת.

נתחיל בעצרת

מול גל ההסתה נגד תהליך השלום שנוהל על ידי הליכוד ( ראה כדוגמה רק את את אותה הפגנה בה הולבש מדי קצין נאצי ) הוחלט כי תיערך הפגנה גם של אלה שהם בעד תהליך השלום בה נכחו מאות אלפים.

גל הסתה? ואיך תתאר את מה שעושים נגד טראמפ?

כשהשמאל מפגין, מלביש דמות במדים נאצים, מסרב להכיר במציאות, תוקף את חופש הביטוי בשם חופש הביטוי מדובר במהלך לגיטימי לחלוטין?

ישה ורוני, אתם צבועים.

חופש הביטוי לא קיים על מנת לבטא רק את מה שנוח לשמוע, רק את מה שהוא פוליטיקלי קורקט ולא פוגע באף אחד.

טראמפ נבחר לנשיאות, טוב או לא רק הזמן יגיד וזה איפה שהצביעות שולטת, אף אחד לא הפגין נגד אובאמה, אף אחד לא שרף רכבים, בזז חנויות ותקף אנשים שבחרו באובאמה, אם אני שם סטיקר של טראמפ על האוטו בקליפורניה, רוב הסיכויים שלא ישאר לי רכב לחזור אליו.

לאורך כל מסע הבחירות, מתנגדי טראמפ הם אלו שתקפו, בזזו והתנהגו כפראי אדם, הם אפילו שכרו אנשים שיתפרעו כתומכי טראמפ והעלתי מספר סרטונים שצולמו בסתר על תשלום למען הסתה.

מי ששיחק מלוכלך זה הצד השני וכשהם הפסידו המשחק המלוכלך לא פסק, עצרת הנשים הייתה עצרת נגד טראמפ ללא שום אג'נדה אמיתית, צעדה נגד מה? ביג ג'ו דיבר לעניין אבל רוני כרגיל תקף את הדמות במקום את הטקסט, מאוד נאור ד"א, בתור אדם שמנסה לצייר את עצמו כליברלי אתה מתנהג בצורה יותר מדי גסה כלפי האחר.

מעטים האנשים שמתנגדים לטראמפ שאפשר לנהל איתם שיחה רגועה שלא מושתת על ססמאות, אבל יש עובדות.

טראמפ נבחר בצורה דמוקרטית כי המצע שלו נגע בהרבה אנשים שמאסו בדרך הרופסת שבה אובאמה הנהיג את המדינה, אומרים על טראמפ שהוא פופוליסט אבל אובאמה היה נשיא שדאג יותר להופעות בתוכניות טלוויזיה מאשר לניהול המדינה.

ד"א את אותה הצביעות אפשר למצוא בגוף הרקוב שנקרא black lives matter, גוף שלא דואג לרווחת האוכלוסיה השחורה, שלא מפגין כאשר מדי יום נרצחים שחורים על ידי שחורים, שלא דואג לחינוך הולם בקהילה או מסתכל בהיגיון על הנתונים שבשטח לגבי המעורבות של הקהילה השחורה בפשע.

הממשל הקודם רמס את הקהילה השחורה, יצר פילוג בעם ותמך בגזענות.

Sent from my Alcatel_6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם
לא משעמם לרגע עם הדייר החדש בבית הלבן. אסר על כניסה לארה"ב על אזרחים של 7 מדינות מוסלמיות, והורה להפסיק לקלוט פליטים

מעולה, בשנה שעברה נכנסו לפה למעלה מ80000 פליטים מסוריה, למעלה מחצי מוסלמים, זה עולה כסף.

יש לנו הומלסים, יש לנו עניים שצריכים עזרה, יש לנו שכונות בעייתיות שצריכות השקעה, יש לנו תושבים שצריכים עזרה לפני זרים.

haters will hate

פורסם
פליטים מסוריה, למעלה מחצי מוסלמים.

מוסלמים?! :shock:

אללי! שוד ושבר!! איך הם מעזים להיות מוסלמים?! הם לא יודעים שאסור!?

תתקשר למשטרה, תזעיק את המארינס, קרא לנאס״א שיארגנו מבצע לשגר אותם לירח.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חצי מהם מוסלמים משמעו שיש סיכוי שחלק מהם רדיקלים, כמה מהם תומכים בחוקי השריעה?

אני האחרון שיהיה נגד מישהו מדת אחרת אני פשוט מסתכל על הכל בהיגיון, אין screening, אתה יכול לקנות תעודות ב$30 דולר בסוריה ולהכנס לפה בתור פליט וזה לא פותר כלום, ההצעה של טראמפ לגבי הטיפול בפליטים מסוריה ושאר המדינות הרבה יותר ריאלית, בדרך כלל אלו הנוצרים שאוכלים זין במדינות ערביות.

haters will hate

פורסם (נערך)

מה זאת אומרת ״תומכים בחוקי השריעה?״ זה כמו לשאול כמה נוצרים ״תומכים״ בברית החדשה....

העניין הוא שלרוב המוסלמים, החלת חוקי השריעה על הציבור - בוודאי במדינה מערבית - היא חזון אוטופי, כשם שכיבוש מחצית הסהר הפורה (״ארץ ישראל השלמה״) הוא חזון אוטופי לרוב היהודים המאמינים.

זה גם לא העניין כמה מן המוסלמים הם ״רדיקליים״. השאלה היא האם הזרם הרדיקלי הזה אינהרנטי לאסלאם - והוא הרי לא.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

אז זה בסדר מבחינתך? להביא לפה מוסלמים שחוק השריעה הוא החוק לפי הם חיים? כמו שקורה באירופה?

לי זה נראה כמו יריקה בפרצוף, כשאובאמה מקצץ 3 מיליארד דולר מהתקציב שהולך לחיילים משוחררים אך מעביר 5 מיליארד לטיפול ב"פליטים" מאותן המדינות בהן אותם חיילים שרתו.

haters will hate

פורסם (נערך)

רוב הפליטים כיום הם מהסהר הפורה (עיראק ז״ל, והחלק שאתה מתעקש לקרוא לו ״סוריה״ משום מה) ומאפריקה - לא מהזירות בהן הצבא האמריקני היה פעיל.

ופליטים הם אנשים אשר נפלטו מארצות מוצאם (אני יודע, מפתיע, לא?) וארץ אחרת צריכה לקלוט אותם. ככה זה עובד.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

אז למה שלא תקלוט אותם בעצמך? למה שלא תאמץ איזה בחור בן 24 מעיראק?

וארה"ב פעלה בעיראק לכן אמרתי שהפליטים מגיעים מאיפה שהחיילים שלנו חזרו, לפי מיטב ידיעתי אין נוכחות רגלית בסוריה.

haters will hate

פורסם

חן ג.,

פליטים? ראיתי את "הפליטים" האלה, כל אחד עם טלפון חדש מהדגם האחרון וסטפה של € במזומן בכיס. בחיי, אתה כמו חלק מהאירופאים, אבל אותם עוד איכשהו אפשר להבין, אבל אדם שגדל וגר בישראל?!

בנצי דווקא נתן לך הצעה טובה. אולי תשמש דוגמא אישית?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
תראה לי איפה כתבתי נגד הזכות להפגין ?

הצעקות בהפגנות היו בפירוש "לא רוצים אותו כנשיא " תבדוק שוב את הכתבות.

לגבי אם אני ליברל או שמרן אני מניח שעל הסקאלה ביניהם אני קרוב יותר לשמרנים.

נו ברור, חצי מהמדינה לא רוצה אותו כנשיא. לכן הם בחרו קלינטון. זה לא אומר שהם יצעדו על וושינגטון או יפוצצו את הבית הלבן.

חופש ביטוי להפגין כן, אבל להפוך את החופש הזה לאלימות ולאיים לפוצץ את הבית הלבן ? רק מראה עד כמה הליברלים צבועים כבר אמרתי ?

א. זה לא "הליברלים", זאת מדונה.

ב. טוב, הבנו, הליברלים צבועים. תגיד את זה עוד כמה פעמים, זה בטוח יהפוך לאמת אלטרנטיבית.

ג. מדונה אמרה, ואני מצטט: "כן, חשבתי הרבה מאוד על לפוצץ את הבית הלבן, אבל אני יודעת שזה לא ישנה כלום". אם אתה או כל גאון אחר חושב שזה איום - לך תעצור את מדונה :lol:

אולי כדאי להבין את שורש הבעייה לפני שרצים לשפוט את הקמת החומה.

מהמעט שאני יודע יש 2 בעיות גדולות סביב הגבול , כניסת מהגרי עבודה לא חוקיים לארה"ב שמורידים את המשכורות לאזרחים, ובעיית הברחות של סמים וסחורות ומעבר פושעים בין המדינות.

מהגרי עבודה יכולים להגיע גם ממקומות אחרים, ונורא קל להגיד שלאזרחים לא נשארו עבודות כי המהגרים לוקחים אותן, אבל לך תנסה לגרום לאזרחים לעשות את העבודות האלו קודם...

מי ששיחק מלוכלך זה הצד השני וכשהם הפסידו המשחק המלוכלך לא פסק, עצרת הנשים הייתה עצרת נגד טראמפ ללא שום אג'נדה אמיתית, צעדה נגד מה? ביג ג'ו דיבר לעניין אבל רוני כרגיל תקף את הדמות במקום את הטקסט, מאוד נאור ד"א, בתור אדם שמנסה לצייר את עצמו כליברלי אתה מתנהג בצורה יותר מדי גסה כלפי האחר.

תהיה רציני ותביא לי מישהו לא קשקשן כמו הביג ג'ו הזה. ויופי של ניסיון לסובב את זה עלי (רוני=אליטיסט ליברל שמאלני נאור שמתנהג באופן גס כלפי אחרים. נורא מקורי)

מעולה, בשנה שעברה נכנסו לפה למעלה מ80000 פליטים מסוריה, למעלה מחצי מוסלמים, זה עולה כסף.

יש לנו הומלסים, יש לנו עניים שצריכים עזרה, יש לנו שכונות בעייתיות שצריכות השקעה, יש לנו תושבים שצריכים עזרה לפני זרים.

צודק, הפליטים צריכים ללכת למדינות אחרות, כאילו שחסרות מדינות דמוקרטיות נאורות שהם יכולים לברוח אליהן. הם חייבים דווקא להגיע לדיקטטורת ארה"ב? חוצפנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני שים לב

דונלד טראמפ בגימטריה יוצא משיח בן דוד !

וואלה, שכנעת אותי.

אה רגע, זה גם יוצא "המשוגע", "ונאנסה בדרום", "הצופן בעצה הההההא" ואפילו "גימטריה זה למפגרים". מדהים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

בנצי, אתה קצת מתעלם מהעובדה שכלכלת ארה״ב מבוססת בחלקה הגדול (אם לא ברובה) על שימוש בכוח עבודה זר. האם לדעתך ניתן פשוט להפסיק את זרימת הזרים לארה״ב מבלי לפגוע אנושות בכלכלה שלה?

נו ברור, חצי מהמדינה לא רוצה אותו כנשיא. לכן הם בחרו קלינטון. זה לא אומר שהם יצעדו על וושינגטון או יפוצצו את הבית הלבן.

חייב לומר שגם לי צרמו קצת כל ההפגנות שבאו (ובאות) אחרי הבחירה בטראמפ. אני ממש לא חושב שהן לא דמוקרטיות או משהו כזה, מלבד כמובן ההתפרעויות האלימות. זו זכותם להפגין אם בא להם. אני סתם חושב שזה מטומטם ובזבוז של זמן ואנרגיה. טראמפ נבחר, וזו עובדה מוגמרת. שום הפגנה לא תשנה את זה או תגרום לו לעשות דברים אחרת משתכנן. מה הטעם בהפגנות האלה? במקום הדמוקרטים, אני הייתי משקיע את כל המשאבים שלי בצמצום נזקים והכנות כבר מעכשיו לבחירות הבאות. ספציפית בהתקרבות חזרה לחלק בעם שהדמוקרטים התרחקו ממנו כל כך (וההפגנות האלה רק מרחיקות אותו מהם יותר) ואיתור מועמד/ים ראויים יותר להנהגה הדמוקרטית.

א. זה לא "הליברלים", זאת מדונה.

ב. טוב, הבנו, הליברלים צבועים. תגיד את זה עוד כמה פעמים, זה בטוח יהפוך לאמת אלטרנטיבית.

ג. מדונה אמרה, ואני מצטט: "כן, חשבתי הרבה מאוד על לפוצץ את הבית הלבן, אבל אני יודעת שזה לא ישנה כלום". אם אתה או כל גאון אחר חושב שזה איום - לך תעצור את מדונה :lol:

ברור שאף אחד לא חושב שמדונה מהווה איום על הבית הלבן. אבל זה קצת לא הוגן לקרוץ בחיוך כשמדונה אומרת דברים כאלה, כשברור לגמרי שבמקרה ההפוך - אמן קאנטרי רפובליקני שהיה אומר את זה על אובמה בזמן שלטונו, למשל - זה היה נתפס כהסתה. לדעתי צריך להוקיע דיבורים כאלה ולא משנה מי אומר אותם, אחרת עולה מכל העניין ריח לא נעים של התנשאות, כאילו ברור שאף דמוקרט (או ״ליברל״) לא יעלה בדעתו בכלל לפוצץ את הבית הלבן ולכן אם מדונה אומרת את זה אפשר לפטור את זה ב-:lol:

צודק, הפליטים צריכים ללכת למדינות אחרות, כאילו שחסרות מדינות דמוקרטיות נאורות שהם יכולים לברוח אליהן. הם חייבים דווקא להגיע לדיקטטורת ארה"ב? חוצפנים.

חבל, דווקא על הנושא הבאמת עקרוני כאן ענית בסרקזם. מעניין אותי לשמוע את דעתך הרצינית והאמיתית בנושא.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • תוכן חדש...