Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמאמר הפתגם, "אסטוניי עירך קודמים...", אה, רגע, לא. :-D

ובנימה רצינית, לרגע - יכול להיות, רוני, שנוצר לך דימוי מסוים של ארצות הברית בראש, וכרגע אתה חוזה בהתנפצות הדימוי ומגלה את אמריקה האמיתית, שהיא לא ממש שוחרת שלום וזכויות אדם ובעצם מעולם לא הייתה כזו (סקופ מרעיש). מחנות היו גם לתושבי ארה"ב ממוצא יפני, ופצצות אטום... לא ניכנס לזה.

הדימוי הוורדרד קיים בטלוויזיה האמריקנית ובהוליווד, שמאז ומעולם נטו שמאלה כי ככה זה בעולם אמנויות הבמה, לא רק בארה"ב.

המציאות מורכבת יותר מזה. לא קשור לטראמפ.

התפכחות זה טוב.

אתה מתבלבל. זה לא עניין של דימוי או איזו תגלית מרעישה שהתנפצה לי ולמיליונים אחרים בפנים כי אני והם רגילים לסרטים אמריקאיים.

זה עניין של מציאות. או שמדינה היא שוחרת שלום ואוכפת של זכויות אדם, או שהיא לא. אם ארה"ב מחליטה שהיא לא, אז היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה, הגבולות פרוצים ואין הבדל מהותי בינה לבין רוסיה, בלארוס, קוריאה הצפונית או שלל מדינות ערב, בהן לחיי אדם ולזכויותיו אין ערך.

אני שב וחוזר - זה מתחיל בדבר אחד קטן ובסופו של דבר זה יגיע גם אליך. כשתצעק "אבל למה אני?" לא יהיה לך לאן לפנות.

הגיע הזמן הדמוקרטיות הגדולות יקשיחו עמדות, הערבים ניצלו לרעה את כל זכויות האדם שניתנו להם.

לגבי ערב הסעודית זה מוצדק כנראה מסיבות כלכליות, איזה סיבה כלכלית מוצדקת יש עם תימן או סוריה?

כידוע לכולנו,כבר זרקו אותנו לכלבים בתקופת השואה. וכרגע זורקים את הסורים. שזו אגב הסיבה שאני לא רואה שום לגיטימציה לקיום של האו"ם. אסור לנו לסמוך על אף אחד שיגן עלינו במקרי קיצון מהסוג הזה, לכן אני תומך שישראל תשמור על כל ס"מ רבוע שלה שיתן לה יתרון ביטחוני טכני וכמובן לשמור גם על הפצצות הגרעיניות שלה.

אתה מקשיב לעצמך? בגלל שלערב הסעודית יש הרבה כסף וארה"ב צריכה אותה, אז אזרחים שלה יכולים להכנס, אבל בגלל שתימן או סוריה לא - שילכו להזדיין. בקיצור - כסף מנצח הכל. להזכיר לך מאיפה הגיעו המחבלים של 9/11? רמז קטן - ערב הסעודית.

ושים לב לטענות חסרות הלוגיקה שלך: אתה תומך במעשים של טראמפ שזורק את סוריה לכלבים, כי גם לנו אסור לסמוך על אף אחד שיגן עלינו. כאילו שהסורי המסכן שהמשפחה שלו נטבחת חשב לפני כן "סמכתי על האמריקאים וקיבלתי זין בעין". ואגב, מדינת ישראל לא הייתה קיימת בזמן השואה. אין, גדול אתה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פיל בחנות חרסינה פודל לידו

אני חושב שהביטוי המתאים הוא פיל (רפובליקני) בחנות חרסינה.

עורך הדין כבר מכין את התביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני חושב שכיסינו את זה כבר. כל אחד זכאי לדעתו. אם נורא חשוב לך אז יאללה הנה - להילארי יש המון חסרונות.

זה לא רציני בלי לגבות את הדברים בקישורים למידע הרלוונטי

פורסם (נערך)

לפעמים אני ממש לא מבין דרך איזה פילטר אתה קורא הודעות, רוני. ניסיתי לרמוז שהמציאות תמיד הייתה כזו. ארצות הברית לא יכולה להחליט "שהיא לא" כשהיא בעצם... מעולם לא הייתה כזו. גם במהלך כהונתם של נשיאים מהמפלגה הדמוקרטית.

דמוקרטיה זה כן עניין יחסי, ולא שחור-לבן ילדותי. בינינו, שנינו לא ממש מאמינים שמאות מיליוני אנשים מתחלקים בדיעותיהם ל-2 מפלגות בלבד... גם כן דמוקרטיה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הבנאדם פאקינג בונה מחנות הסגר להחזיק בהם את הפליטים! איך בתור יהודי אתה לא רואה את הבעיה פה? שלא לדבר על כך שסוריה נמצאת במלחמת אזרחים ועם כל הבעייתיות, זה לא מוסרי לזרוק את הפליטים שלה לכלבים. אתה רוצה שגם אותך יזרקו לכלבים אם תפרוץ פה מלחמה?

רגע המדינה שלך לא בנתה מחנות הסגר לפליטים בנגב ? לך מותר ולו אסור ?

פורסם

כתרומה לדיון שלכם, ערב הסעודית, מצרים ועוד כמה מדינות שהוציאו מפגעים לא נמצאות ברשימה כי הן מוגדרות ע"י ארה"ב כמדינות שמשתפות פעולה במלחמתן בטרור האיסלמי הקיצוני.

לדעתי האיסור הזה (שמראש אמור להיות רק ל 3 חודשים) הוא בכלל בכדי להפעיל לחץ על ממשלות המדינות שבאיסור להתחיל לשתף פעולה עם המלחמה בטרור או שקחו בחזרה את כל הפליטים שלכם ו"לא בא בלובה יותר בחיים".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה לא רציני בלי לגבות את הדברים בקישורים למידע הרלוונטי

איזה קישורים? לכך שלדעתי להילארי יש הרבה חסרונות? מה הקשר עכשיו? היא היסטוריה.

לפעמים אני ממש לא מבין דרך איזה פילטר אתה קורא הודעות, רוני. ניסיתי לרמוז שהמציאות תמיד הייתה כזו. ארצות הברית לא יכולה להחליט "שהיא לא" כשהיא בעצם... מעולם לא הייתה כזו. גם במהלך כהונתם של נשיאים מהמפלגה הדמוקרטית.

דמוקרטיה זה כן עניין יחסי, ולא שחור-לבן ילדותי. בינינו, שנינו לא ממש מאמינים שמאות מיליוני אנשים מתחלקים בדיעותיהם ל-2 מפלגות בלבד... גם כן דמוקרטיה.

אתה טועה ומטעה.

רגע המדינה שלך לא בנתה מחנות הסגר לפליטים בנגב ? לך מותר ולו אסור ?

כמובן שלא.

שימו לב לטיעונים חסרי התוחלת שלכם - אני אומר "טראמפ לא בסדר, לדעתי" ואתם אומרים "אבל גם הילארי הייתה פעם לא בסדר", "אבל גם מדינה אחרת לא בסדר", "אבל לארצות הברית בכלל לא אכפת מזכויות אדם"... ואח"כ אתם אומרים שאי אפשר לנהל איתי דיון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שים לב לחוסר ההיגיון שלך,

אתה דורש מפולטיקאי להיות מצד אחד כליל השלמות. (ומתפלא שהוא מתנהג אחרת )

וגם מתפלא שאותו בחור מממש את מה שהבטיח ערב הבחירות, הבוחרים שלו מרוצים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

Whatever

*מרים כתפיים*

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעצם עזבו, כבר קיבלתי את התשובה שלי לשאלה האם הדברים של טראמפ מפריעים לכם בצורה כלשהי. התשובה היא כמובן לא. אתם אוטמים עיניים, אוזניים ואף. הוא שכנע אתכם שהמצב נורא ואיום ושרק מה שהוא יעשה יפתור את הבעיה, ועכשיו אתם נותנים לו לעשות מה שהוא רוצה. לאסור כניסת אנשים ממדינות מוסלמיות? יאללה. לאסור על ילדים קטנים להכנס או לעכב אותם ללא הוריהם? אחלה. לאיים במשטר צבאי בשיקגו? סבבה. לאשר בניית מחנות ריכוז (=detention centers) למהגרים? מעולה. והרשימה עוד תמשיך, תתכוננו. ותזכרו - זה אולי נשמע לכם בסדר כשזה קורה למישהו אחר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)
ראיתי את הקשקוש הזה שפורסם ע"י הפוליטיקאי מהולנד. יש בעיה אחת "קטנה" עם הטיעון הזה - המדינות המוסלמיות הללו הן מדינות לא דמוקרטיות ועם אפס אכפתיות לזכויות אדם וזכויות אזרח. והן גם מדינות אויב שלנו.

ועדיין, מדינת ישראל דווקא כן מציעה עזרה למדינות הללו. מדינת ישראל מפנה לבתי החולים שבשטחה פצועים של אל-קאעדה! מדינת ישראל היתה מוכנה לקלוט את תושביהם של מחנות פליטים פלסטיניים במרחב הסורי כאשר הלחימה התקרבה לשטחם.

שלא לדבר על שמועות על אודות סיוע ישראלי לוגיסטי לכמה מן הפלגים הלוחמים. יש סיבה שיחסי השכנות עם חזית אל-נוצרא כל כך טובים...

שלא לדבר על כך שסוריה נמצאת במלחמת אזרחים ועם כל הבעייתיות, זה לא מוסרי לזרוק את הפליטים שלה לכלבים. אתה רוצה שגם אותך יזרקו לכלבים אם תפרוץ פה מלחמה?

עזוב, רוני. אנשים פשוט לא קולטים כמה הבעיה ההומניטרית במרחב הסורי ("סוריה" ז"ל) חריפות. הנה תמונה של מחנה פליטים אחד (מבין רבים) בשטח ירדן:

04A35E3700000514-3429835-Pictures_taken_from_a_helicopter_flying_over_the_Zaatari_camp_ha-a-10_1.jpg

ואני מזכיר שמדינות המערב עומדות מנגד, למרות שהיו יכולות לפתור את זה בקלות, ולמרות שפעם אחת כבר היה כפסע בינן לבין פתרון הסכסוך הזה.

לפחות הן יכולות לקלוט את הפליטים שהמצב הזה יוצר בלי להתבכיין. בעתיד עוד ילמדו במדינות שיקומו במרחב הסורי כיצד המערב עמד מנגד, כמו שמלמדים בישראל בבתי הספר על השואה.

ואגב, ספיקינג אוף צביעות - מעניין למה ערב הסעודית לא נמצאת ברשימה השחורה...

כי נפט וכי חברת בואינג. למרות שסעודיה הרבה יותר רודנית והרבה יותר אנטי-זכויות אדם מאשר איראן, למשל.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
בעצם עזבו, כבר קיבלתי את התשובה שלי לשאלה האם הדברים של טראמפ מפריעים לכם בצורה כלשהי. התשובה היא כמובן לא. אתם אוטמים עיניים, אוזניים ואף. הוא שכנע אתכם שהמצב נורא ואיום ושרק מה שהוא יעשה יפתור את הבעיה, ועכשיו אתם נותנים לו לעשות מה שהוא רוצה. לאסור כניסת אנשים ממדינות מוסלמיות? יאללה. לאסור על ילדים קטנים להכנס או לעכב אותם ללא הוריהם? אחלה. לאיים במשטר צבאי בשיקגו? סבבה. לאשר בניית מחנות ריכוז (=detention centers) למהגרים? מעולה. והרשימה עוד תמשיך, תתכוננו. ותזכרו - זה אולי נשמע לכם בסדר כשזה קורה למישהו אחר...

שאלה ברשותך,

עדיף לדעתך לקלוט את כל המהגרים , ללא שאלות , כמו שעושה למשל שבדיה ?

הרי ברור שהפעולות שנוקט טראמפ או בישראל עם מחנות מעצר לפליטים , חומה בגבול הדרומי . ועוד. ממש לא לרוחך.

כי מה שקורה כעת בשבדיה , (שהפכה למשל לסגנית העולמית במקרי האונס. וזה ששלושה מהגרים אפגאנים לאחרונה שידרו בלייב בפייסבוק אונס במשך כמעט 3 שעות.

רק שבתקשורת לא אמרו שאלו מהגרים אפגאנים אלא צעירים) עדיף מבחינתך ?

לדמוקרטיה אין זכות להתגונן ? כל מי שבא , ברוך הבא ?

אחרת קשה לי לראות מה הפיתרון ? ואשמח באמת אם תציע פתרון שמצד אחד יהיה הומני , ומצד שני ישמור על האופי של המדינה.

ובשביל להיות פופוליסטי לגמרי , הרי בלי זה אי אפשר , אני מצרף איזה סרטון קצר.

[video=youtube;psFO_P-8gvU]https://www.youtube.com/watch?v=psFO_P-8gvU

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

פורסם (נערך)
אחרת קשה לי לראות מה הפיתרון ? ואשמח באמת אם תציע פתרון שמצד אחד יהיה הומני , ומצד שני ישמור על האופי של המדינה.

די כבר עם "לשמור על האופי של המדינה". מדינות משנות את פניהן כל הזמן. למה שיהיה לנו אכפת? מה, הלכנו לשכב עם שבדיה או עם צרפת שאנחנו חייבים אותן כמו שהן ולא ישתנו לעולם? היחידים שצריך להיות אכפת להם מזה הם אולטרה-לאומנים כמו...דונלד טראמפ.

מותר למדינה להיות אלטרואיסטית. זו לא מלת גנאי, אתה יודע.

פורסם

ממש לא אכפת לי מה שבדיה או צרפת יעשו. שהשבדים או הצרפתים ישברו את הראש לבד.

נתתי את שבדיה כדוגמא קיצונית למה קורה כאשר מאפשרים לכל דיכפין להיכנס וממול את ישראל שהכינה "מחנות ריכוז" כדברי רוני , ולא מאפשרת לכל מי שרוצה להכנס ולעבוד.

אותי מעניין מה יקרה בישראל. וכן, מעניין אותי לשמור על אופי מדינת ישראל

והשאלה שלי היות שמדברים על ארה"ב , אני מניח שיש גם לא מעט אמריקאים שמעוניים לשמור על האופי של ארה"ב

וטראמפ אכן פועל בכיוון הזה,

ורוני כינה את הפעולות הללו כפגיעה בדמוקרטיה (שזה נכון , השאלה היא המחיר כמובן )

מה הפתרון ?

(ובלי קונוטציות לפתרון הסופי בבקשה )

פורסם (נערך)
אותי מעניין מה יקרה בישראל. וכן, מעניין אותי לשמור על אופי מדינת ישראל

ואתה חושב שהאופי של מדינה, אפילו מדינה צעירה כמו ישראל, לא השתנה כבר פעם או פעמיים מעצמו במהלך תולדותיה?

זה הכל פשוט לשון סגי נהור לאִסלאמופוביה. אנשים פשוט לא אוהבים לראות מִנַארַאת, לשמוע אִד'אן או לראות חִג'אב.

• תוכן חדש...