Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בנצי, בפוסטים האחרונים כתבת (לדעתי) לא מעט דברי טעם בקשר לצורך בהסדרת הליך ההגירה ובהקלות מס על השכבות הנמוכות. ברור שלמישהו שמרוויח 30K בשנה וישלם 3K מיסים במקום 6K מדובר בתוספת של 12.5% שזה לא מבוטל בכלל, וזה לפני שמדברים על האפשרות של מס הכנסה שלילי (כמו בארץ).

אבל עדיין לא ברור לי איפה החומה נכנסת בכל זה. לפי דבריך שלך העובדים שלך לא היו בכלל מגיעים לעבוד אצלך אם החומה היתה קיימת. כל מה שהחומה תעשה (אם תעשה את תפקידה, וגם זה לא ברור לגמרי) היא לעצור זרימה של כוח עבודה זר (וחיוני! אפילו לדבריך) לארה״ב, לא להסדיר את ההגירה שלו. לטעמי, אם אכן יש בעיה בירוקרטית כפי שאתה מתאר והיא תוסדר דרך חקיקה לא יהיה צורך בחומה.

בעיה אחרת בכל ההצעות שלך היא שהן ההצעות של בנצי ולא המעשים של טראמפ. לא שמעתי שום דבר מכיוונו מאז שנבחר על רפורמות מס או על הסדרה של הליך ההגירה. אם אני טועה, אשמח להפניה - לא בקמפיין אלא צו נשיאותי למשל כמו בנושא החומה. אני חושב שאם במקום כל נושא החומה הוא היה מצהיר על כל הצעדים שאתה כתבת היחס אליו היה שונה לגמרי.

אבל ההרגשה שלי (ושוב, זה רק אני) שיותר קל לו לזלזל באינטיליגנציה של הבוחרים שלו וללכת על הפתרון ה״פשוט״ של לבנות קיר, במקום לתת להם קרדיט ולהתחיל בשורת רפורמות בנושאי ההגירה והמיסוי (למשל). הרי קיר זה משהו שכל אחד יכול להבין, ואילו רפורמות כאלה צריך להסביר ולמכור לקהל וזה לא כ״כ פשוט.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

וכמובן טארמפ לא מפסיק לרגע.

כעת הוא נפנה לטפל בכל "מכוני המחקר" בוואשינגטון אשר מאויישים על ידי בכירי ממשל לשעבר וממומנים על ידי מדינות זרות

(לרוב מדינות המפרץ הפרסי ) המכונים הללו אמורים להשפיע על הדעות בממשל הבא. (משהו כמו מעבר של נערי האוצר אצלנו לעבודה אצל הטייקונים )

http://bardea.org/america/usa/%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a9-%d7%9b%d7%a1%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%a6%d7%95-%d7%94%d7%9c%d7%95/

אהה , ובנוגע לכותרת . הוא גם החליט שביום הזכרון הבינלאומי לשואה , אין טעם להזכיר יהודים. אלא את העובדה שהרגו מליונים של אנשים במחנות.

(בניגוד לכל הנשיאים הקודמים כאמור )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בנצי, בפוסטים האחרונים כתבת (לדעתי) לא מעט דברי טעם בקשר לצורך בהסדרת הליך ההגירה ובהקלות מס על השכבות הנמוכות. ברור שלמישהו שמרוויח 30K בשנה וישלם 3K מיסים במקום 6K מדובר בתוספת של 12.5% שזה לא מבוטל בכלל, וזה לפני שמדברים על האפשרות של מס הכנסה שלילי (כמו בארץ).

אבל עדיין לא ברור לי איפה החומה נכנסת בכל זה. לפי דבריך שלך העובדים שלך לא היו בכלל מגיעים לעבוד אצלך אם החומה היתה קיימת. כל מה שהחומה תעשה (אם תעשה את תפקידה, וגם זה לא ברור לגמרי) היא לעצור זרימה של כוח עבודה זר (וחיוני! אפילו לדבריך) לארה״ב, לא להסדיר את ההגירה שלו. לטעמי, אם אכן יש בעיה בירוקרטית כפי שאתה מתאר והיא תוסדר דרך חקיקה לא יהיה צורך בחומה.

בעיה אחרת בכל ההצעות שלך היא שהן ההצעות של בנצי ולא המעשים של טראמפ. לא שמעתי שום דבר מכיוונו מאז שנבחר על רפורמות מס או על הסדרה של הליך ההגירה. אם אני טועה, אשמח להפניה - לא בקמפיין אלא צו נשיאותי למשל כמו בנושא החומה. אני חושב שאם במקום כל נושא החומה הוא היה מצהיר על כל הצעדים שאתה כתבת היחס אליו היה שונה לגמרי.

אבל ההרגשה שלי (ושוב, זה רק אני) שיותר קל לו לזלזל באינטיליגנציה של הבוחרים שלו וללכת על הפתרון ה״פשוט״ של לבנות קיר, במקום לתת להם קרדיט ולהתחיל בשורת רפורמות בנושאי ההגירה והמיסוי (למשל). הרי קיר זה משהו שכל אחד יכול להבין, ואילו רפורמות כאלה צריך להסביר ולמכור לקהל וזה לא כ״כ פשוט.

זה היה חלק מהמצע שלו במרוץ לנשיאות, ושוב המדיה כולה דואגת לדבר על דברים כמו החומה.

בניית חומה וארגון מחדש של משמר הגבול ייצרו תדמית טובה יותר, הרי הפרצה קוראת לגנב.

כרגע אין גבול אמיתי, יש מקומות שבהם הגדר לא קיימת כלל, אתה יודע כמה סמים נכנסים לפה? אתה יודע כמה פושעים נכנסים לפה? אז אם החומה תיצור רתיעה מסויימת אז מדובר בצעד חיוני.

ולא תהיה ברירה אחרת אלא פניה לצינורות המקובלים על מנת להגר.

haters will hate

פורסם

זו לא המדיה. שים לב שמתוך כל המצע שלו במהלך הקמפיין (מאמין לך, אני לא זוכר) הוא עצמו בחר להתחיל בבניית החומה ולא ברפורמות אלה או אחרות. שוב, לדעתי מטעמי פופוליזם טהור.

אני חושב שאם הליך ההגירה ישופר והבירוקרטיה תופחת משמעותית אולי פחות אנשים ינסו להסתנן דרך הגבול ויותר ילכו על המסלול הלגיטימי. ולא להיפך.

אם יש פרצות בגבול אז צריך לתקן אותן, אין ספק. זה שונה מאוד (וקל וזול בהרבה) מאשר לבנות חומה באורך 3000 ק״מ.

פורסם
ולא תהיה ברירה אחרת אלא פניה לצינורות המקובלים על מנת להגר.

כמו להוציא ויזת תייר, להגיע למדינה, ולהיעלם אל ערבות הפרא (או השיטה הישראלית).

טוב, זה עדיין עדיף מלקפוץ מעל הגדר, כאן לפחות יש מעקב של מי נכנס ולא יצא, ואפשר למנוע כניסה ממבוקשים למיניהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן מספר היאה לששה סימני קריאה.

רק שמאז 2009 מספר השוהים הבלתי חוקיים בארה"ב לא רק שלא גדל, אלא אפילו ירד. (2009 הייתה השיא עם 12.2). גם מספר השוהים הבלתי חוקיים בשוק העבודה לא עלה במשך כ-7 שנים והוא כ-8 מיליון. חצי מהשוהים הבלתי חוקיים הם מקסיקנים, אבל מספרם יורד בשנים האחרונות. דווקא ממדינות אחרות המספר עולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני תמיד תמה איך יודעים את המספר השוהים הבלתי חוקיים כמו איך יודעים כמה הון שחור מסתובב.

כבר כתבו אחרים לפני, על הכניסה "החוקית " לפי ויזת תייר והישארות בארה"ב.

בעיני רשויות ההגירה אתה וזה שקפץ מעל הגדר במקום שהגדר לא קיימת שניכם עבריינים.

גם אתה כמעסיק של מהגרים בלתי חוקיים אתה עבריין.

סביר שאתה גם מנצל את העובדה הזו כדי לשלם להם משכורת שנמוכה ממשכורת שמשלם מעסיק לעובד ליגאלי, שלא לדבר על תנאים סוציאליים כאלה ואחרים.

ככה גם קל לך להתחרות במעסיק מסודר.

ובטח עם התחרות הבלתי הוגנת הזו אותו מעסיק בוודאי אוהב אותך עד אין קץ.

כתבתי אי שם במעלה השרשור הזה

לא האמנתי לך אז כאשר תיארת בלהט את אמריקה כארץ זבת חלב ודבש והנה כרגע אתה באותו להט , ועוד מחצית המצביעים לערך , הצבעתם לברווז כדי לעשות את אמריקה למדינה ללא מהגרים, ללא סמים, ללא פשע, ללא בטלנים / עצלנים שגוזלים את המדינה היקרה הזו, ועוד חוליים שאפילו אובמה קר לא מסוגלים לרפא.

בקיצור שחרר אותנו:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אכן מספר היאה לששה סימני קריאה.

רק שמאז 2009 מספר השוהים הבלתי חוקיים בארה"ב לא רק שלא גדל, אלא אפילו ירד. (2009 הייתה השיא עם 12.2). גם מספר השוהים הבלתי חוקיים בשוק העבודה לא עלה במשך כ-7 שנים והוא כ-8 מיליון. חצי מהשוהים הבלתי חוקיים הם מקסיקנים, אבל מספרם יורד בשנים האחרונות. דווקא ממדינות אחרות המספר עולה.

אתה ממציא את זה ?

מאיפה הבאת את המספרים האלה ???

פורסם
אני תמיד תמה איך יודעים את המספר השוהים הבלתי חוקיים כמו איך יודעים כמה הון שחור מסתובב.

כבר כתבו אחרים לפני, על הכניסה "החוקית " לפי ויזת תייר והישארות בארה"ב.

בעיני רשויות ההגירה אתה וזה שקפץ מעל הגדר במקום שהגדר לא קיימת שניכם עבריינים.

גם אתה כמעסיק של מהגרים בלתי חוקיים אתה עבריין.

סביר שאתה גם מנצל את העובדה הזו כדי לשלם להם משכורת שנמוכה ממשכורת שמשלם מעסיק לעובד ליגאלי, שלא לדבר על תנאים סוציאליים כאלה ואחרים.

ככה גם קל לך להתחרות במעסיק מסודר.

ובטח עם התחרות הבלתי הוגנת הזו אותו מעסיק בוודאי אוהב אותך עד אין קץ.

כתבתי אי שם במעלה השרשור הזה

לא האמנתי לך אז כאשר תיארת בלהט את אמריקה כארץ זבת חלב ודבש והנה כרגע אתה באותו להט , ועוד מחצית המצביעים לערך , הצבעתם לברווז כדי לעשות את אמריקה למדינה ללא מהגרים, ללא סמים, ללא פשע, ללא בטלנים / עצלנים שגוזלים את המדינה היקרה הזו, ועוד חוליים שאפילו אובמה קר לא מסוגלים לרפא.

בקיצור שחרר אותנו:shock:

כתבתי שאני מעסיק אנשים חוקיים.

אני לא יכול לשלם משכורת למי שאין ניירת, אם הסניף אותו אני מנהל מוציא 4 מיליון דולר בשנה על תשלומים אז אין משחקים, לשלם בשחור זה משהו שאי אפשר לשחק איתו במיוחד כשאני צריך לוודא שכל ההוצאות רשומות כמו שצריך.

אבל, מרבית האנשים שעובדים אצלי הגיעו בדרך לא חוקית.

haters will hate

פורסם
אתה ממציא את זה ?

מאיפה הבאת את המספרים האלה ???

יש לי חבר, שמו ג. שם משפחה וגל. הוא נאמן לי מאוד וברגע שאני מבקש ממנו משהו, הוא ישר נותן לי תשובה. בעצם, הוא נותן לי איזה 10000 תשובות אז לפעמים אני צריך לשבת ולעשות פעולה שנקראת "קריאה" בשביל למצוא את התשובה הנכונה. זה די מתיש לפעמים, כי יש המון תשובות לא נכונות שמתחבאות להן בין התשובות הנכונות, ואני לא מתעניין במיוחד בעובדות אלטרנטיביות.

בכל מקרה, לענייננו. הנה דוגמא. והנה עוד אחת, עם גרפים.

אני יכול למצוא עוד, אם תרצה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...