Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סביר להניח שרבין היה מפסיד בבחירות לנתניהו, ובהפרש לא גדול.

אלא אם היה עוצר ומבצע הערכה מחודשת בנוגע ליחסים עם הפלסטינים.

לצד מחדל אוסלו, נזכור לממשלתו את הצמיחה הכלכלית המואצת, ההשקעה העצומה בתשתיות ושיפור ניכר במשכורתם של עובדי המגזר הציבורי.

הצמיחה הכלכלית החזקה של שנות ה90, היתה בזכות הגעתם של מיליון ידיים עובדות ומשכילות (לפחות בחלקן), ובזכות תרומות ענק של הממשל האמריקאי, כדי לארגן את חיי היום יום של אותם עולים. לא תופס צד בדיון, פשוט עובדה לאלו שלא זוכרים/יודעים מה קרה לפני יותר מ25 שנה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

זה שרשור טראמפ, נא להמשיך בנושא זה.

עבור ספקולציות מופרחות והזויות של הימין, מלוות בדמגוגיה בשקל ועיוות עובדות היסטוריות, יש שרשור פוליטי, נא להמשיך שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הפגנות חוקיות אז למה אתה מתרעם על ההפגנות של הדמוקרטים בארה"ב.

מה היו תוצאות הבחירות אפשר היה לדעת רק בקלפי

סקרים = שקרים והעובדה היא כמה פעמים שהסוקרים טעו.

לגבי מלחמת ששת הימים

האווירה והחרדה שהייתה אז בארץ הגיעה למימדים חריפים כאשר הכינו מגרשי כדורגל לבתי קברות זמניים.

לא פלא שזה השפיע על ראש הממשלה בנאומו המגמגם וגם על הרמטכ"ל

אשר לאחר יום חזר לפעילות מלאה והוליך את ישראל למלחמה מוצלחת מאוד.

זהו ? זה מה שיש לך לכתוב בתגובה על מה שעניתי לך ?

מבטל את הכל בשליפה,בלי שום קישור בלי שום טיעון חלש ישה, חלש מאד.

אם אוירת הפחד והחרדה השפיעה כל כך על שר הביטחון בעל עבר צבאי "מרשים" איך הוא יכול לתפקד כשר ביטחון ?

אבל רבין כבר היה ידוע אז כאישיות חלשה ומפקד גרוע והיו לא מעט מקרים שהעידו על כך.

אז שנדבר אולי איך רבין ברח משדה הקרב הלך לישון באיזה פנסיון והשאיר את חייליו להלחם לבדם ?

"

• רבין: "קרה דבר נורא, השיירה הותקפה, מכוניות מפוזרות לאורך הדרך. איום ונורא. הרוגים ופצועים. צריך להחיש עזרה".
    טבנקין: "היחידות תחזורנה לקריית ענבים תוך שעה, ואז אוכל לשלוח עזרה. אתה תוכל לחזור לכביש עם המשוריינים שלי".
    רבין: "יוספ'לה, אני עייף ורוצה לישון. אני נוסע לירושלים".

"שמעתי, נדהמתי, לא הוספתי דבר", סיפר טבנקין. "כמעט אמרתי לו: 'אנשים שאינם מסוגלים לעמוד בקרב, אל יקבלו על עצמם פיקוד'. לצמרת הפיקוד הסתננו אנשים לא מתאימים, שמכריזים על עייפות ורוצים לישון, סימן שהם נשברו. חשבתי אז שאלון מינה לתפקיד בכיר אדם שאינו יכול לעמוד בתנאי הלחץ של הקרב. עזבתי אותו וניגשתי לארגן את התגבורת".

פורסם

אם אוירת הפחד והחרדה השפיעה כל כך על שר הביטחון בעל עבר צבאי "מרשים" איך הוא יכול לתפקד כשר ביטחון ?

אבל רבין כבר היה ידוע אז כאישיות חלשה ומפקד גרוע והיו לא מעט מקרים שהעידו על כך.

.

ככל הנראה היסטוריה זו לא החלק החזק אצלך.

בששת הימים רבין היה "רק" הרמטכל

שר הביטחון היה מר ביטחון משה דיין.

מציע לך לקרוא את כל מה שהתחולל סביב כיבוש רמת הגולן ההתנגדות העיקשת של דיין לביצוע המהלך מפחד הרוסים , מול ממשלה שלמה ומטכ"ל שלם

עד שבבוקרו של ה 9.6.67 שינה את עמדתו והורה לדדו לצאת לכיבוש הרמה.

דרך אגב, רבין ישן אז בביתו.

זקוף זאת לחובתו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון, בטעות (ולא מחוסר ידע) כתבתי "שר ביטחון" במקום רמטכ"ל. כמובן שבמקום לענות לעניין העדפת להטפל לפרט השולי הזה ולהתעלם לגמרי מכל השאר.,

ורבין לא לן בביתו כשהוא ברח מהקרב בשער הגיא

"רבין נסע למטה החטיבה בפנסיון רייך בגבעת בית הכרם והלך לישון"

אבל מה זה משנה איפה הוא ישן כשהוא ברח מהקרב ??? אתה שוב נטפל לטפל.

טוב ביקשו שנחזור לעניין טראמפ וקלינטון אז אני רק אגיב כאן לדבריך בעניין ההפגנות נגד טראמפ. אני כלל לא מלין עליהן, אני רק אומר שההפגנות האלה חושפות את הצביעות של הליברלים שאומרים להיות אמונים על הדמוקרטיה אבל כשפתאום נבחר נשיא לא נוח להם הם יוצאים בטענות שהוא לא נשיא לגינטימי. צביעות במיטבה, זה הפרצוף של הליברלים.

פורסם

איפה כתוב שליברלים לא אמורים להפגין כשנבחר מישהו כמו טראמפ?

בספר הליברלים הגדול?

מה בכלל המושג "ליברלים" אומר בשנת 2017?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
טוב ביקשו שנחזור לעניין טראמפ וקלינטון אז אני רק אגיב כאן לדבריך בעניין ההפגנות נגד טראמפ. אני כלל לא מלין עליהן, אני רק אומר שההפגנות האלה חושפות את הצביעות של הליברלים שאומרים להיות אמונים על הדמוקרטיה אבל כשפתאום נבחר נשיא לא נוח להם הם יוצאים בטענות שהוא לא נשיא לגינטימי. צביעות במיטבה, זה הפרצוף של הליברלים.

אמרתי כבר חמש פעמים ואגיד שוב - אחד מיסודות הדמוקרטיה זה חופש הביטוי והזכות להפגין היא זכות אדם בסיסית שמדינות דמוקרטיות אמונות עליה.

הטענות הן לא "אנחנו לא מסכימים לכך שהוא הנשיא" אלא "אנחנו לא מסכימים עם מה שהוא עושה".

וחוצמזה ליברלים לא "אמורים להיות אמונים על הדמוקרטיה". ארה"ב היא מדינה דמוקרטית, בין אם אתה דמוקרט או רפובליקן. בין אם אתה ליברל או שמרן.

ואגב, חותם לך שאם תישאל לגבי הדעות שלך - תגלה שאתה הרבה יותר קרוב לליברל מאשר לשמרן.

מה בכלל המושג "ליברלים" אומר בשנת 2017?

אה זה קל - סמולנים :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תרשה לי לסיים כאן שמחקריו של ד"ר אורי מילשטיין הם לא האמינים ביותר.

הוא מצטט בעיקר אנשים שעדותם אחרי עשרות שנים היא לא בהכרח האמת

ולא מסמכים / פרוטוקולים וכיו"ב שלגביהם קשה להתווכח על אמינות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תרשה לי לסיים כאן שמחקריו של ד"ר אורי מילשטיין הם לא האמינים ביותר.

הוא מצטט בעיקר אנשים שעדותם אחרי עשרות שנים היא לא בהכרח האמת

ולא מסמכים / פרוטוקולים וכיו"ב שלגביהם קשה להתווכח על אמינות.

ושוב אתה חוזר כאן לרטוריקה המוכרת של תקיפה אישית של הדובר במקום להתייחס לדבריו.

למה המחקרים שלו לא אמינים בדיוק ?

תגובה אופיינית כשלא נוח להתמודד עם העדויות, מבטלים אותם מבטלים את הדובר ולא מתייחסים כלל לתוכן.

נו שוין...

פורסם
אמרתי כבר חמש פעמים ואגיד שוב - אחד מיסודות הדמוקרטיה זה חופש הביטוי והזכות להפגין היא זכות אדם בסיסית שמדינות דמוקרטיות אמונות עליה.

הטענות הן לא "אנחנו לא מסכימים לכך שהוא הנשיא" אלא "אנחנו לא מסכימים עם מה שהוא עושה".

ואגב, חותם לך שאם תישאל לגבי הדעות שלך - תגלה שאתה הרבה יותר קרוב לליברל מאשר לשמרן.

תראה לי איפה כתבתי נגד הזכות להפגין ?

הצעקות בהפגנות היו בפירוש "לא רוצים אותו כנשיא " תבדוק שוב את הכתבות.

לגבי אם אני ליברל או שמרן אני מניח שעל הסקאלה ביניהם אני קרוב יותר לשמרנים.

פורסם

ננסה לחזור לנושא הדיון - אני לא כ״כ מבין את העניין החדש הזה של להכריח את מקסיקו לממן את החומה מולה ע״י הטלת מס של 20% על מוצרים המיובאים ממקסיקו לארה״ב. האם המס לא ישולם בעצם מכיסם של האזרחים האמריקאים (הרי הם קונים את המוצרים)? איך בדיוק זה אומר שמקסיקו תשלם את העלות?

פורסם

אולי כדאי להבין את שורש הבעייה לפני שרצים לשפוט את הקמת החומה.

מהמעט שאני יודע יש 2 בעיות גדולות סביב הגבול , כניסת מהגרי עבודה לא חוקיים לארה"ב שמורידים את המשכורות לאזרחים, ובעיית הברחות של סמים וסחורות ומעבר פושעים בין המדינות.

פורסם

חופש ביטוי להפגין כן, אבל להפוך את החופש הזה לאלימות ולאיים לפוצץ את הבית הלבן ? רק מראה עד כמה הליברלים צבועים כבר אמרתי ?

• תוכן חדש...