Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה את החסרונות של טראמפ, אני רואה את הפזיזות והגסות שלו אך מבחינתי זה משהו שלא באמת מטריד אותי,

א. המצע שלו והדברים שהוא דיבר עליהם עניינו אותי.

ב. גם אני חושב שרוזי אודונל נראית כמו פרה.

ג.אני מעדיף מישהו שאומר את מה שצריך להגיד בפזיזות ובגסות ללא פילטרים על פני מישהו שמנסה לייפות את הכל תוך תוך כדי התעלמות מהבעיות שאכן מטרידות אותי.

אז כן, הוא לא הדמות האולטימטיבית לנשיאות אבל הוא כן מביא רוח חדשה, הוא כן מטלטל את המערכת ועושה, להבדיל מהקודם שבמשך 8 שנים בעיקר דיבר אך בתכלס עשה בעיקר נזק.

אני לא אוהב את אובאמהקר, אני כן בעד שרותי בריאות לכל אך לא במתכונת הנוכחית.

אני לא אוהב את הזילות שיש כלפי חוקי ההגירה ותומך בהסדרת נושא ההגירה והפיכתה לקלה יותר.

אני לא אוהב את זה שהנשיא הקודם בחר לצאת לחופשת גולף כשאסון טבע פגע בדרום, אני לא אוהב את זה שהוא דאג יותר לאיך הוא נראה בתוכנית של אלן מאשר צריך הוא באמת מנהל את המדינה.

אני לא אוהב הרבה דברים אך אני מאמין שאפשר לשנות ולכן אני תמכתי בטראמפ כי הוא הציע שינוי להבדיל מהילארי שהציעה את אותו הדבר רק עם ציצים.

Sent from my Alcatel_6055U using Tapatalk

אוקיי,

א. האם השקרים הבוטים שלו ושל אנשיו לא מפריעים לך בכלל?

ב. האם לדעתך זה בסדר שנשיא אומר על מישהי שהיא נראית כמו פרה? אפילו אם זו רוזי אודונל.

ג. האם אתה רוצה נשיא פזיז וגס בבית הלבן?

ד. אתה לא אוהב איך אובמה דאג לאיך שהוא נראה אצל אלן - האם אתה גם לא אוהב איך שלטראמפ יותר חשוב שהוא יצא טוב בתקשורת או ברשתות החברתיות ושכולם ידעו כמה עשיר ומוצלח הוא, מאשר לנהל את המדינה?

ה. האם זה משפט שלך שהילארי הציעה את אותו דבר רק עם ציצים, או שלקחת את זה מהאוגדן למיזוגן הוצאת 2017?

ו. בלי קשר אבל: מה דעתך על שון ספייסר?

האם אותה השאלה ביחס להילארי, על מגרעותיה ומחדליה הרבים שפורסמו, תהיה לגיטימית, או שזה עובד רק לצד אחד של המפה הפוליטית?

.

ברור שתהיה לגיטימית. רק שהילארי לא נבחרה לנשיאות אז עם כל הכבוד, היא כבר לא מעניינת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ברור שתהיה לגיטימית. רק שהילארי לא נבחרה לנשיאות אז עם כל הכבוד, היא כבר לא מעניינת...

שאלתי כי השרשור התנהל זמן רב לפני שטראמפ נבחר, ושאלות דומות על אופיה של הילארי נתקלו בתגובות שנטו להמעיט מחסרונותיה ומחדליה. מה שמותר לרבנית אסור לרבי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שאלתי כי השרשור התנהל זמן רב לפני שטראמפ נבחר, ושאלות דומות על אופיה של הילארי נתקלו בתגובות שנטו להמעיט מחסרונותיה ומחדליה. מה שמותר לרבנית אסור לרבי?

אני חושב שההמעטה שראית מהחסרונות והמחדלים בעיקר נבעה מכך שהחסרונות והמחדלים של הצד השני היו כל כך הרבה יותר משמעותיים, לדעת רבים מבאי השרשור, שקצת קשה היה להגיד למישהי שזה לא בסדר לחטט באף בציבור בזמן שזה שלידה בועט באנשים שמסביבו.

ובלי קשר - יופי של הסטת דיון, כל הכבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני חושב שההמעטה שראית מהחסרונות והמחדלים בעיקר נבעה מכך שהחסרונות והמחדלים של הצד השני היו כל כך הרבה יותר משמעותיים

לדעתך. אם יורשה לי (וגם אם לא, נפלאות האינטרנט), הייתי ממליץ לך להתחיל להפריד בין דעות (מה שהבעת) לעובדות. הצד השני, מן הסתם, לא מסכים אתך, גם אם די קשה לך, עד עתה וכולל, לקבל את זה שמישהו עלול לחשוב שונה ממך וזאת לא תהיה טעות.

ובלי קשר - יופי של הסטת דיון, כל הכבוד.

חלילה. הכל בטופיק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לדעתך. אם יורשה לי (וגם אם לא, נפלאות האינטרנט), הייתי ממליץ לך להתחיל להפריד בין דעות (מה שהבעת) לעובדות. הצד השני, מן הסתם, לא מסכים אתך, גם אם די קשה לך, עד עתה וכולל, לקבל את זה שמישהו עלול לחשוב שונה ממך וזאת לא תהיה טעות.

אני חושב שכיסינו את זה כבר. כל אחד זכאי לדעתו. אם נורא חשוב לך אז יאללה הנה - להילארי יש המון חסרונות. אפשר להמשיך הלאה עכשיו? השאלה הייתה האם החסרונות של טראמפ לא מפריעים לבוחרים שלו כהוא זה. במיוחד לאור חלק משמעותי מהמעשים שלו בשבוע הראשון לכהונתו (ספיקינג אוף עובדות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא חושב שמישהו בוחר סופרמן, או מאמין באנשי על. בוחרים את מי שסבורים שיתרונותיו ביחס לתפיסת עולם הבוחר הספציפי עולים על חסרונותיו. אין אוטופיה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כמובן, כל זה ברור. אבל שוב זו לא השאלה. השאלה היא - האם החסרונות כלל לא מפריעים וספציפית האם המעשים מרגע עלייתו לשלטון לא מטרידים כהוא זה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבעיה עם טראמפ שהמעשים הנמהרים שלו הם צלש או טר"ש.

אף אחד לא מעוניין להתקע עם נשיא ארה"ב טר"ש וזה סיכון שהאמריקאים לקחו על עצמם ושיתמודדו איתו.

מבלי לחוות דעה על סוג מעשיו, לדעתי הוא עושה טעות אחת ענקית וזה ישר להסתכסך עם ראשי תאגידי/חברות ענק, כל החברות האמריקאיות שמייצרת בחו"ל (כמעט כל המותגים האמריקאים וכמובן חברות הרכב), כל החברות הזרות שמייצרות על גבול ארה"ב עבור ארה"ב (כל יצרני הרכב הגרמנים וכמה יפנים), כל ראשי גוגל/מייקרוסופט/ אמזון/ פייסבוק/ אפל .

להסתכסך איתם הרבה יותר מסוכן (פוליטית ופיזית) מאשר עם פוליטיקאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוא מתנהל כמו טכנאי חובבן שלא מבין לעמוק כיצד המכונה עובדת והוא פשוט מתחיל לשבור. בכנות לא חשבתי שהוא יספיק לריב עם החצי מהעולם רק אחרי 11 ימים בתפקיד.

פורסם

אני חושב שהביטוי המתאים הוא פיל (רפובליקני) בחנות חרסינה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לטעמי זה הרבה יותר חמור מסתם חובבנות (כמו השון ספייסר הטאמבל הזה שמעודד אתר סאטירי שצוחק עליו ומפרסם את הסיסמאות שלו בטוויטר), טראמפ עושה כמה מהלכים מסוכנים לדמוקרטיה, והתומכים שלו מעודדים אותו בהתלהבות "יופי! עכשיו טרוריסטים מסוכנים לא יוכלו להכנס למדינה!" מבלי לחשוב אפילו לשנייה אחת על ההשלכות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הצביעות חוגגת.

אוסרים כניסה לישראלים יהודים ל16 מדינות מוסלמיות (כווית,ערב הסעודית,לוב ועוד ועוד) וזה לא מזיז ת'ביצה לאף אחד.

אוסרים כניסה לאזרחים של מדינות אויב לארה"ב וכולם גועשים! גזענות גזענות גזענות!

טראמפ סכ"ה עושה יישור קו. הוא לא פופוליסט וגם לא פוליטיקלי קורקט. אני מרוצה ממנו.

פורסם

ראיתי את הקשקוש הזה שפורסם ע"י הפוליטיקאי מהולנד. יש בעיה אחת "קטנה" עם הטיעון הזה - המדינות המוסלמיות הללו הן מדינות לא דמוקרטיות ועם אפס אכפתיות לזכויות אדם וזכויות אזרח. והן גם מדינות אויב שלנו.

ארה"ב היא (עדיין) מדינה דמוקרטית, שוחרת שלום ומתהדרת בזכויות אדם, שאינה אויבת של המדינות הללו. לעשות מה שטראמפ עשה זה צעד פשיסטי שמסנן אנשים לפי דתם (גם אם "במסווה" כמו שרודי ג'וליאני בטעות פלט). זה לא שונה מלא לאפשר לנוצרים להכנס למדינה, או לשחורים, להומואים, לאנשים עם זקן וכן הלאה. הבנאדם פאקינג בונה מחנות הסגר להחזיק בהם את הפליטים! איך בתור יהודי אתה לא רואה את הבעיה פה? שלא לדבר על כך שסוריה נמצאת במלחמת אזרחים ועם כל הבעייתיות, זה לא מוסרי לזרוק את הפליטים שלה לכלבים. אתה רוצה שגם אותך יזרקו לכלבים אם תפרוץ פה מלחמה?

ואגב, ספיקינג אוף צביעות - מעניין למה ערב הסעודית לא נמצאת ברשימה השחורה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמאמר הפתגם, "אסטוניי עירך קודמים...", אה, רגע, לא. :-D

ובנימה רצינית, לרגע - יכול להיות, רוני, שנוצר לך דימוי מסוים של ארצות הברית בראש, וכרגע אתה חוזה בהתנפצות הדימוי ומגלה את אמריקה האמיתית, שהיא לא ממש שוחרת שלום וזכויות אדם ובעצם מעולם לא הייתה כזו (סקופ מרעיש). מחנות היו גם לתושבי ארה"ב ממוצא יפני, ופצצות אטום... לא ניכנס לזה.

הדימוי הוורדרד קיים בטלוויזיה האמריקנית ובהוליווד, שמאז ומעולם נטו שמאלה כי ככה זה בעולם אמנויות הבמה, לא רק בארה"ב.

המציאות מורכבת יותר מזה. לא קשור לטראמפ.

התפכחות זה טוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
ראיתי את הקשקוש הזה שפורסם ע"י הפוליטיקאי מהולנד. יש בעיה אחת "קטנה" עם הטיעון הזה - המדינות המוסלמיות הללו הן מדינות לא דמוקרטיות ועם אפס אכפתיות לזכויות אדם וזכויות אזרח. והן גם מדינות אויב שלנו.

ארה"ב היא (עדיין) מדינה דמוקרטית, שוחרת שלום ומתהדרת בזכויות אדם, שאינה אויבת של המדינות הללו. לעשות מה שטראמפ עשה זה צעד פשיסטי שמסנן אנשים לפי דתם (גם אם "במסווה" כמו שרודי ג'וליאני בטעות פלט). זה לא שונה מלא לאפשר לנוצרים להכנס למדינה, או לשחורים, להומואים, לאנשים עם זקן וכן הלאה. הבנאדם פאקינג בונה מחנות הסגר להחזיק בהם את הפליטים! איך בתור יהודי אתה לא רואה את הבעיה פה? שלא לדבר על כך שסוריה נמצאת במלחמת אזרחים ועם כל הבעייתיות, זה לא מוסרי לזרוק את הפליטים שלה לכלבים. אתה רוצה שגם אותך יזרקו לכלבים אם תפרוץ פה מלחמה?

ואגב, ספיקינג אוף צביעות - מעניין למה ערב הסעודית לא נמצאת ברשימה השחורה...

הגיע הזמן הדמוקרטיות הגדולות יקשיחו עמדות, הערבים ניצלו לרעה את כל זכויות האדם שניתנו להם.

לגבי ערב הסעודית זה מוצדק כנראה מסיבות כלכליות, איזה סיבה כלכלית מוצדקת יש עם תימן או סוריה?

כידוע לכולנו,כבר זרקו אותנו לכלבים בתקופת השואה. וכרגע זורקים את הסורים. שזו אגב הסיבה שאני לא רואה שום לגיטימציה לקיום של האו"ם. אסור לנו לסמוך על אף אחד שיגן עלינו במקרי קיצון מהסוג הזה, לכן אני תומך שישראל תשמור על כל ס"מ רבוע שלה שיתן לה יתרון ביטחוני טכני וכמובן לשמור גם על הפצצות הגרעיניות שלה.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

• תוכן חדש...