Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל בין שינוי שהוא בתחום הקונצנזוס (לשמור על המדינה כמדינה יהודית , יכול להיות עם יותר השפעה מתפוצה אחת או תפוצה אחרת )

לבין שינוי למשל של הפיכת המדינה למדינת הלכה יהודית

או כאשר יהיה בה רוב לא יהודי , או קרוב לרוב לא יהודי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה ירון, סרטון מעניין.

חזק!

אשמים בעצמם. אם המשטרה לא מפזרת פורענות כשזורקים עליה אבנים, שיסבלו, מגיע להם.

רוני,

הסרטון המצורף ממחיש בצורה הכי טובה, שהטולרנטיות, ליברליות או איך שלא תקרא לזה-פשטה את הרגל. צריך לעזור לנזקקים, על זה אין עוררין, אבל כשזה מגיע לפורענות, פשיעה, זלזול בחוקים של המדינה שקלטה אותך, אז מכניסים חוקים כמו שטראמפ עושה. למען יראו ויראו. הרי כל הפראי אדם הללו הגיעו למסקנה שהמערביים רופסים ופראיירים. צריך להראות להם מי בעל הבית. זה תקף גם לישראל-לטפל בהם ביד קשה. טראמפ הגיע לאן שהגיע, בגלל שלאזרח הממוצע נמאס לראות איך ביתו הופך לפח זבל של האנושות, ושהוא עוד צריך לממן אותם. למה באסטוניה אין אותם ואין בלאגן? בגלל שלשם לא נתנו לבם להיכנס מסיבות כאלה ואחרות (הם גם בעצמם לא היו רוצים, הרי אי אפשר לחיות שפ כמו מלך בלי לעשות כלום).

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
ואתה חושב שהאופי של מדינה, אפילו מדינה צעירה כמו ישראל, לא השתנה כבר פעם או פעמיים מעצמו במהלך תולדותיה?

זה הכל פשוט לשון סגי נהור לאסלאמופוביה. אנשים פשוט לא אוהבים לראות מנהארטים, לשמוע איד'אן או לראות רעלות.

לא נכון! אנשים לא רוצים לפחד לשלוח את הילדות שלהם לחנות לקנות לחם, ולשים מאה מנעולים וקסדות על הראש

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

מה שחן רוצה לומר, בגדול, זה שכולם חשוכים והוא שייך ליחידי הסגולה שרואים את האור. זה שבמבחן התוצאה התיאוריה שלו לא נוחלת הצלחות, לא מפריע לו יותר מדי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ואתה חושב שהאופי של מדינה, אפילו מדינה צעירה כמו ישראל, לא השתנה כבר פעם או פעמיים מעצמו במהלך תולדותיה?

זה הכל פשוט לשון סגי נהור לאסלאמופוביה. אנשים פשוט לא אוהבים לראות מנהארטים, לשמוע איד'אן או לראות רעלות.

ממש לא. אני למשל גם לא אשמח אם יהיה רוב נוצרי בארץ. או רוב בודהיסטי.

וכל עוד החגים היהודים הם גם החגים הלאומיים של המדינה , ועברית היא השפה הרישמית.

מה לעשות אבל לרוב אנשים קרובים אצל עצמם , ורוצים לגור בסביבה שהיא כמו המשפחה / השבט

פורסם (נערך)
בעצם עזבו, כבר קיבלתי את התשובה שלי לשאלה האם הדברים של טראמפ מפריעים לכם בצורה כלשהי. התשובה היא כמובן לא. אתם אוטמים עיניים, אוזניים ואף. הוא שכנע אתכם שהמצב נורא ואיום ושרק מה שהוא יעשה יפתור את הבעיה, ועכשיו אתם נותנים לו לעשות מה שהוא רוצה. לאסור כניסת אנשים ממדינות מוסלמיות? יאללה. לאסור על ילדים קטנים להכנס או לעכב אותם ללא הוריהם? אחלה. לאיים במשטר צבאי בשיקגו? סבבה. לאשר בניית מחנות ריכוז (=detention centers) למהגרים? מעולה. והרשימה עוד תמשיך, תתכוננו. ותזכרו - זה אולי נשמע לכם בסדר כשזה קורה למישהו אחר...

לא הבנתי, יש לך בעיה עם זה שהוא נבחר בבחירות דמוקרטיות ועכשיו מבצע את הדברים שהוא הבטיח או מאמין בהם?

וכן, בוא נוציא את כל מה שהוא עושה מהקשרו, הרי סתם בא לו "להנהיג משטר צבאי" בשיקגו כי הם לא יעפילו לפלייאוף.

די כבר עם "לשמור על האופי של המדינה". מדינות משנות את פניהן כל הזמן. למה שיהיה לנו אכפת? מה, הלכנו לשכב עם שבדיה או עם צרפת שאנחנו חייבים אותן כמו שהן ולא ישתנו לעולם? היחידים שצריך להיות אכפת להם מזה הם אולטרה-לאומנים כמו...דונלד טראמפ.

מותר למדינה להיות אלטרואיסטית. זו לא מלת גנאי, אתה יודע.

באמת? מעניין מה תגיד אם מחר המוני חרדים יתחילו לפלוש לדירות בשכונה/ישוב שלך, תוך שינוי הצביון ואורח החיים בשכונה, כולל הנהגת משמרות צניעות, שיעצרו כל מי שמתלבשת חשוף או כל מי שנוהג בשבת.

לא יהיה לך אכפת, ואתה פשוט תסתגל לאורח החיים החדש (אולי גם תקנה איזו חליפה שחורה כשרה)?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

תראו, לאוכלוסיה שבאה מרקע כמו הפליטים הללו תמיד יהיו בעיות של שמירת חוק. בגלל שהם ברובם מוסלמים סוניים ייתכנו גם אירועי טרור. אני לא מתעלם מזה.

אבל האם היקף הבעיות הללו מספיק משמעותי כדי שמדינות תעמודנה מנגד לחלוטין? אף מדינה כיום לא מוכנה לקלוט פליטים לחלוטין ללא אבחנה - אבל מה שטראמפ החיל הוא סגירת שערים הרמטית.

באמת? מעניין מה תגיד אם מחר המוני חרדים יתחילו לפלוש לדירות בשכונה/ישוב שלך, תוך שינוי הצביון ואורח החיים בשכונה, כולל הנהגת משמרות צניעות, שיעצרו כל מי שמתלבשת חשוף או כל מי שנוהג בשבת.

אני גר על סיפה של בני ברק, אז הדוגמה לא טובה.

ואין מספיק פליטים בשביל שזה יקרה, בוודאי לא בארצות הברית שרק מיעוט מן הפליטים בכלל חושב לנסות להגיע אליה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני גר על סיפה של בני ברק, אז הדוגמה לא טובה.

ואין מספיק פליטים בשביל שזה יקרה, בוודאי לא בארצות הברית שרק מיעוט מן הפליטים בכלל חושב לנסות להגיע אליה.

ואני גר 5 דקות מג'סר א זרקא, זה עדיין לא אומר כלום.

יש אצלך משמרות צניעות בשכונה, הכבישים סגורים בשבת, יש רוב חרדי?

פורסם
יש אצלך משמרות צניעות בשכונה, הכבישים סגורים בשבת, יש רוב חרדי?

שני האחרונים - כן. אין משמרת צניעות בבני ברק, אבל בחגים יש לעתים הפרדה במדרכה בחלק מן המקומות.

פורסם

זה הכל פשוט לשון סגי נהור לאִסלאמופוביה. אנשים פשוט לא אוהבים לראות מִנַארַאת, לשמוע אִד'אן או לראות חִג'אב.

מי שמכיש אותו נחש, נזהר מנחשים, ארסיים ולא ארסיים. הוא לא נחשופוב.

ולגבי אסון הומניטרי. צודק. ויודע מה? על אותו משקל שמדינות המערב יכלו לפתור את בעיית הפליטים אם היו רוצות, מדינות ערב יכלו לפתור את בעיית הפליטים הפלסטינים אם היו רוצות. הן לא רוצות. ולמען האמת הן יכלו לפתור גם בעית הפליטים הנוכחית. למה המערב אמור לספק את הפתרון?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אם לדייק , מה שטראמפ אמר , ורק הוגן לציין שהוא אמר זאת גם במהלך מסע הבחירות , שצריך לעצור לרגע ולבצע חושבים

לכן הוא עצר למשך 4 חודשים את הכניסה ממספר מדינות (מדינות ללא שלטון מרכזי אפקטיבי ואירן ) בכדי לדבריו לבצע חושבים.

ואם מראש אני יודע שלאוכלוסיה תהיה בעיה עם שמירת חוק, אז למה אני צריך לקבל אותה?

כלומר נגזר עלי לקבל את הבעיה הזאת ?

זה כמו שתגיד , אני יודע שאם אלך ברחוב מסוים , קיים סיכוי גדול שישדדו אותו ואולי אפילו ירצחו אותי, אבל אני מקבל את זה וממשיך ללכת באותו רחוב ללא כל שינוי ?

ודוגמא נגדית לבני ברק,

היא מה תגיד אם מחר יקימו מסגד בשכנות , אשר יקרא 5 פעמים ביום למאמינים לתפילה בקולי קולות (כן גם ב חמש בבוקר ) ?

פורסם
שני האחרונים - כן. אין משמרת צניעות בבני ברק, אבל בחגים יש לעתים הפרדה במדרכה בחלק מן המקומות.

כלומר למעשה אתה מנהל אורח חיים דתי בעל כורחך - לא נוסע בשבת, נשות המשפחה מתלבשות באופן צנוע ועוד?

אגב, גוגל לא מסכים עם הקביעה שלך...

פורסם
כלומר למעשה אתה מנהל אורח חיים דתי בעל כורחך - לא נוסע בשבת, נשות המשפחה מתלבשות באופן צנוע ועוד?

לא.

אם לדייק , מה שטראמפ אמר , ורק הוגן לציין שהוא אמר זאת גם במהלך מסע הבחירות , שצריך לעצור לרגע ולבצע חושבים. לכן הוא עצר למשך 4 חודשים את הכניסה ממספר מדינות (מדינות ללא שלטון מרכזי אפקטיבי ואירן ) בכדי לדבריו לבצע חושבים.

מה שנכון נכון. יש לי כמובן חשש שזה יהפוך להיות איסור קבוע, אבל לך תדע.

ואם מראש אני יודע שלאוכלוסיה תהיה בעיה עם שמירת חוק, אז למה אני צריך לקבל אותה? כלומר נגזר עלי לקבל את הבעיה הזאת ?

אתה צריך לשקול את הבעיות שהפליטים יגרמו להם אם תקלוט אותם, כנגד הבעיות שייגרמו לפליטים אם לא תקלוט אותם. במקרה הסורי, המשוואה נוטה בחדות לטובת הפליטים. גם בעשור הם לא יצליחו לגרום לכמות הבעיות שבשאר ממיט עליהם כל שבוע.

מה תגיד אם מחר יקימו מסגד בשכנות?

שזה שונה כי?

פורסם
לא.

אז זה שאתה גר על גבול בני ברק לא קשור לדיון, והשאלה נותרת בעינה - מה תעשה אם מחר צביון השכונה (או הרחוב בו אתה גר) ישתנה במידה כזאת שתפריע לאורח החיים שאליו אתה רגיל (חסימות כבישים מתחת לבית, הערות על לבוש לא צנוע, הערות שכנים על הטלוויזיה/מוזיקה שאתה מדליק בשבת)?

ואולי אין מספיק פליטים ("פליטים" יותר נכון) כדי להפוך את ארה"ב למדינה עם רוב מוסלמי, אבל זה לא מעניין תושבי שכונות או ערים באירופה שכבר אינם מזהים את המקום בו הם חיים.

פורסם (נערך)
ואולי אין מספיק פליטים ("פליטים" יותר נכון) כדי להפוך את ארה"ב למדינה עם רוב מוסלמי, אבל זה לא מעניין תושבי שכונות או ערים באירופה שכבר אינם מזהים את המקום בו הם חיים.

אם אני אשתמש בדוגמה שהובאה לעיל, יש הבדל בין להקים בשכונה מסגד, למשל, לבין להפוך את השכונה למוסלמית. אני בהחלט רואה את הבעייתיות במקרה השני, אם כי צריך לשקול גם אותו כנגד חומרת מצוקתם של הפליטים וברוב המקרים זה עדיין לא כוחות.

המקרה הראשון - לא רואה את הבעיה, אבל מסתבר שיש אנשים במערב שגם זה אסון בעיניהם.

ושוב, אם האיסור על הכניסה לארצות הברית יפוג במועד המתוכנן - ניחא.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

• תוכן חדש...