Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

באוטו של חברתי (סופר לנסר 96' אוטומט) גיליתי השבוע שכשהיא מכניסה לרוורס האורות לא נדלקים.

מיד בדקתי את המנורות והכל תקין. מבירור קטן הבנתי שיש איזה יחידה ליד הידית הילוכים שצריך לבדוק.

במוסך נאמר לי שרק בשביל לבדוק זה 350 שקל ועם התיקון יכול להגיע גם לאלף. סכום שמבאס לשלם על אוטו של 5 אלף. ומיכוון שאני מתמצא טוב באלקטרוניקה וחשמל, ועובד בתחום דומה החלטתי לנסות לפתור לבד.

אם יש למישהו כיוון לתת לי מאיפה להתחיל, מה לבדוק והיכן זה נמצא אני אשמח.

תודה מראש ושבת שלום.

:-) just smile
פורסם

זה דומה בכל רכב אוטומט.

תציץ על הגיר, בחלק העליון שלו, או בפאה הקדמית שלו.

תמצא את היוניט הזה שנראה כמו מגרש בייסבול.

Wrigley_field_720.jpg

תפרק אותו ותנקה את המגעים הפנימיים שלו.

[video=youtube;r8QJX-MWkBU]

Stay Dirty

פורסם

אז ככה, מצאתי את החלק בקדימה של הגיר. ניתקת, פתחתי כמו בסרטון, ניקיתי למרות שהוא ממש לא היה מלוכלכך כמו בסירטון. החזרתי למקום והבעיה לא נפתרה. יש לציין שבלוח שעונים זה כן מראה שזה נכנס לרוורס. כלומר לפי ההיגיון המגעים ביחידה כן תקינים ועושים את עבודתם. אך משום מה מתח למנורות לא מגיע. יש רעיון איפה להמשיך? מה שכן ליד המדיד שמן גיר היה קונקטור לא מחובר. חיברתי אותו אבל זה לא עזר ואין לי מושג מה זה בכלל. ( מצורף תמונה למטה של הקונקטור המדובר).IMG_20161022_101612.jpg

פורסם

את הקונקטור הזה לא בדקתי. לא יודע אם יש לו קשר לרוורס. החוטים שיוצאים ממנו זה חוט שחור וחוט הארקה. מה גם שניסיתי להוציא את החלק שיושב על הגיר עצמו והוא לא יוצא לא בהברגה ולא בלחיצה. אם היה שרטוט חשמל מהיכן מגיע מתח לנורות עצמן היה לי יותר קל לאתר את התקלה. לא מצליח למצוא שרטוט כזה באינטרנט.

פורסם (נערך)
ערב טוב לכולם.

באוטו של חברתי (סופר לנסר 96' אוטומט) גיליתי השבוע שכשהיא מכניסה לרוורס האורות לא נדלקים.

מיד בדקתי את המנורות והכל תקין. מבירור קטן הבנתי שיש איזה יחידה ליד הידית הילוכים שצריך לבדוק.

במוסך נאמר לי שרק בשביל לבדוק זה 350 שקל ועם התיקון יכול להגיע גם לאלף. סכום שמבאס לשלם על אוטו של 5 אלף. ומיכוון שאני מתמצא טוב באלקטרוניקה וחשמל, ועובד בתחום דומה החלטתי לנסות לפתור לבד.

אם יש למישהו כיוון לתת לי מאיפה להתחיל, מה לבדוק והיכן זה נמצא אני אשמח.

תודה מראש ושבת שלום.

הי.

האם בדקת מתח בבית מנורה ?

האם הדקת מתח תקין בבית מנורה בין זוג המגעים בזמן שאתה ברוורס ?

אם הזמן מגעים זזים ואין מגע תקין בין מנורה לבין מגעים.במקרה הזה צריך להוציא מגעים טיפ טיפה החוצה על ידי משיכה עדינה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

היוניט רוורס יושב על הגיר בסיגנון של התמונה שצילמת. קח את הפרובים של הרב מודד ותדקור את החוטים של הקונקטור שצילמת ותעביר לרוורס ותראה אם אתה מקבל קריאת מתח.

• תוכן חדש...