Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין שוק לגולף\רכבים גרמניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חן, השאלה כמו תמיד היא המחיר. להתחייב למכור במחיר סביר, זה נראה קצת יותר מאתגר ל 24 שעות

סביר לך או סביר לקונה ?

אם המחיר שאתה דורש נראה סביר לקונה, המכונית תמכר.

ואם המחיר אינו סביר, היא לא תמכר.

זה מה שקורה שהיצע וביקוש נפגשים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יאללה, לך על זה. תמכור את שלי. קח אפילו 48 שעות.

תוך 24 הכסף אצלך בחשבון, באחריות.

הכל פונקציה של מחיר.

פורסם

כן. גם אם אמכור ב-30 זה יימכר תוך 5 דק׳. מחיר ריאלי לרכב ביחס למחיר הערכת שמאי וביחס למחיר אחרות שנמכרות. לא להנפיץ מחיר - מצאתי לך קונה ב-80 אלף.

גם וילה בסביון שתעלה 2 מ׳ תימכר הרבה יותר מהר מאשר ב-20. אל תעשה שימוש ציני במושג פונקציה של מחיר.

פורסם

היום השוק יד 2 בעייתי מאוד.

תחשוב על זה כך כל בנאדם יכול לקנות היום רכב חדש בלי להוציא שקל מהכיס.

כל משפחתית תעלה 1500 שח בלי מקדמה... בתשלום בלון ל 60 חודשים.

לאנשים בהרבה יותר קל מאשר להוציא 60.000 שח בתשלום אחד.

פורסם
היי

יש לאחותי גולף 2011 יד 1 (00 ברשיון) עם 50 אלף ק"מ נהנגת יחידה ורכב מפורסם כבר מספר חודשים ואין קונים!! אפחד לא מתקשר

גם לאבא שלי יש גוף 2002 שמורה מאוד לגילה עם 160 אלף וגם לגולף הזאת אין קונים והוא רוצה 9 אלף!

יש לי חבר שהייתה לו פולו 2005 עם נתונים טובים יחסית וגם כן לקחת לו זמן רב למכור.

מצד שני הייתה לי כריזמה 98' עם 120 אלף וצבע דהוי שנמכרה תוך יום! לפני חודש במחיר של 5000 שקל ! (זה המחיר רציתי הוא לא ניסה להוריד אפילו) והיו הרבה טלפונים

השוק של גרמני\פולקסווגן עד כדאי כך קשה?

המחירון של יצחק לוי לא משקף את השוק , זה מחירון בעיקר לתביעות ביטוח וטרייד אין ,אם המחירון 62 אלף ואתה דורש 60 אלף ...כמובן שלא יתקשרו ,כי כמה כבר אחרי מיקוח יורידו ? אלפיים שקל? רק המחירון של יד 2 קובע

פורסם

כשחיפשתי לאחותי סוזוקי סוויפט ידנית מהדגם הנוכחי, המוכרים רצו יותר מהמחירון.

מחירון יד2 היה גבוה הרבה יותר מיצחק לוי.

לא רק שהמוכרים רצו, הם גם קיבלו.

מכוניות עם נתונים טובים נחטפו מהר מאד.

כך, בדיכאון עקבתי אחרי המודעות בלוחות במשך חודש-חודשיים ובסופו של דבר התייאשתי מהחיפושים ואחותי קנתה סוזוקי סוויפט חדשה עם מימון של חצי מהמחיר.

בקיצור כנראה שיש גם מכוניות מבוקשות מאד שנמכרות בקלות.

ואני לא מדבר על משהו שקרה לפני 3 שנים אלא על משהו שקרה לפני 3 חודשים.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
כן. גם אם אמכור ב-30 זה יימכר תוך 5 דק׳. מחיר ריאלי לרכב ביחס למחיר הערכת שמאי וביחס למחיר אחרות שנמכרות. לא להנפיץ מחיר - מצאתי לך קונה ב-80 אלף.

גם וילה בסביון שתעלה 2 מ׳ תימכר הרבה יותר מהר מאשר ב-20. אל תעשה שימוש ציני במושג פונקציה של מחיר.

ביקשת שאמכור לך את המכונית, הסכמתי.

המחיר זו בעיה שלך.

פורסם
רק המחירון של יד 2 קובע

פשוט לא נכון. הבנצ'מרק לעסקאות זה מחירון לוי יצחק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
המחירון של יצחק לוי לא משקף את השוק , זה מחירון בעיקר לתביעות ביטוח וטרייד אין ,אם המחירון 62 אלף ואתה דורש 60 אלף ...כמובן שלא יתקשרו ,כי כמה כבר אחרי מיקוח יורידו ? אלפיים שקל? רק המחירון של יד 2 קובע

איזה קשקוש. מה הוא בדיוק קובע?

קובע בכמה רכב ימכר? הוא לא!

קובע בכמה רכב שנגנב/עבר תאונה יתומחר? הוא לא!

קובע מה נקודת המוצא שממנה יתמכרו את הרכב שלך בעסקת טרייד אין? הוא לא!

מחירון לוי יצחק לא קובע את הראשון (אף מחירון לא יקבע כי זה משול למגדת עתידות), אבל את השני והשלישי הוא כן קובע.

מחירון יד 2 משול לנייר טוואלט. אם הוא רך זה נחמד, ואם לא באסה אבל הדבר הפרקטי היחיד שאתה יכול לעשות איתו הוא לנגב את התחת במקרה של הנייר ואת האגו במקרה של יד 2.

אף אחד מהמחירונים לא משקלל את השינויים שעבר שוק הרכב בזמן האחרון, אף אחד לא משקלל את תנאי הריבית, אף אחד מהם לא משקלל המון דברים שריסקו את שוק היד 2. מחירון הוא נקודת פתיחה בלבד. זה יפה מאוד שאנשים מספרים שהם מכרו את הרכב שלהם במחירון או ב"אלפיים מעל המחירון לאחר מיקוח". ברור שיספרו וברור שזה מה שנשמע. השאלה כמה לא מספרים בכמה מכרו את הרכב שלהם, ובכמה הוא נמכר. משום מה יש לי הרגשה שהרוב מוכרים מתחת, ולא מעט מתחת ולכן גם לא מספרים, אין במה להתגאות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ביקשת שאמכור לך את המכונית, הסכמתי.

המחיר זו בעיה שלך.

בדיוק הציניות שעליה דיברתי.

חברים, אני קונה וילות לכולם. איך תשלמו עליהן זו בעיה שלכם.

פורסם

בכוונה אני לא מגיב למקרה שלך, כי אני לא רוצה לחבל לך במכירה בשום צורה שהיא.

רק אגיד בעדינות שאם עוד לא מכרת, זה סימן שהמחיר שאתה דורש אינו ריאלי.

וזה כלל אינו משנה אם אינו ריאלי במונחים מוחלטים או במונחי ערך המכונית בכלל.

ויש הבדל עצום בין לקנות ללמכור - כקונה אתה לא קובע את המחיר, כמוכר כן.

פורסם (נערך)

רבים שומרים על רכבם במצב מעולה מבחינה מכנית ופיזית. אצלנו במשפחה הרכבים שעמדו למכירה היו תמיד במצב כללי מעולה, קמ נמוך ובעיקר דגמים שאין להם יצוג בליסינג ובדגש על מחירים שפויים. הבעיה הגדולה היתה לשכנע את המטלפנים להגיע ולראות במה מדובר. בודדים שהסכימו לבוא אחרי חודש ויותר אחרי הפרסום, גילו מציאה והרכישה התבצעה במקום. בקיצור, הבעיה שלנו היתה תמיד לשכנע לבוא ולהתרשם, בעיקר שמדובר בקטע חשוב בתהליך, מה עוד שעלות ההגעה ממש זניחה. למרות הכל, רוב רובם של המתקשרים בלבלו את המוח, שאלו אם זה מחיר אחרון וכו. בקיצור עם אוכלוסיה כזו של מתענינים שרובם לא מבינים דבר וחצי דבר בנושא, ומצד שני מספיק "חכמים" לקבל החלטה במידי אחרי שיחה קצרה הופך את תהליך המכירה למאד קשה. מכירת משומשות בתקופה הזו בפרט שהשוק מוצף במשומשות, והפיתוי לחדשות בליסינג מימוני מקרב אותנו למה שקורה בחול. המשומשות בחול בד"כ בנות שנים מעטות , במצב מעולה כמו חדש ובמחירי רצפה. מבחינתו המשומשות הצעירות בחול נמכרים במחירים מגוחכים לגמרי יחסית לעלותם המקורית. כנראה שנאלץ להפנים שירידה של 10 אחוז לשנה בערך הרכב זו כבר לא הנוסחה הנכונה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
אני מיתחייב כאן, קבל עם ועולם, למכור כל מכונית שתגיע לידי תוך 24 שעות, באחריות.

התחייבות זה יפה, קבל עם ועולם עוד יותר, אבל צריך שיהיה מחיר מינימום, אחרת ההכרזה שלך היא משהו בסגנון שתי מדינות לשני עמים של נתניהו.

• תוכן חדש...