Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין שוק לגולף\רכבים גרמניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

a900 מאוד מוזר מה שאתה מתאר, מניסיון של מכרים שיש בבעלותם רכבים גרמניים ופולקסווגן בפרט, הרכבים נמכרים הרבה יותר קרוב למחירון או מעל בניגוד ליפניות שנחתכות במחיר.

תעלה לפה קישור למודעת המכירה בטוח יש איזה משהו שמרתיע את הקונים ולא שמת לב.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההורים שלי אומרים שכולם כמעט אותו דבר

+1

נכנסתם פעם עם טיוטה קורולה למוסך יבואן?

זה בדיוק אותו מספר 4 ספרתי כמו וואגית,

עם הונדה סיוויק זה עוד יותר יקר.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
גם שלא רושמים בכלל מחיר לא מתקשרים

ברור. אם לא רושמים מחיר אז הוא כנראה גבוה מדי וחבל על הזמן.

שחיפשתי אוטו חיפשתי אסטרה 2005\2006 או פיג'ו 406 עם גיר רגיל או אלפא 147\156 ואלה שהיו עם נתונים טובים תמיד נמכרו מהר מאוד, חיפשתי כמה חודשים

גיר ידני נמכר מהר יותר מגיר אוטומטי

ההורים שלי אומרים שכולם כמעט אותו דבר

ההורים שלך לא הספיקו עדיין להפיץ את השמועה לכולם.

פורסם

סתם, זה שטויות עניין ה DSG והגרמניות, הרי גם היפניות נמכרות במחירי רצפה, חבר שללי קנה קורולה 2008 ב 28, במצב עלאכיפק,,

כמו שאמר SMIRO, שוק המשומשות חלש מאוד, כשאתה יכול לקנות רכבים חדשים מיבואן החל מ 50 אלף, ולא לשכוח שהיום ניתן לקנות את כל הרכבים החדשים בתנאי מימון מצויינים ומליניג יד 00 בהנחה של כמה אלפים טובים..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

Guest ספורטמוטורי
פורסם

עם כל הכבוד לטויוטה ויש כבוד,

אני מעדיף להיתקע עם גיר DSG מאשר תקלת הממיר הקטליטי P0420.

גם ליפנים לא חסר הפתעות, מסכים שלרוב האמינות שלהם עדיפה, אך לא מושלמת.

ובכלל אם מדברים על יפניות, היתה לי מאזדה לאנטיס לפני הרבה מאוד זמן, ואני בטוח שהרוב מרוצים ממנה, אך לא אצלי, היא היתה מטופלת כמו שעון ללא תאונות, אחרי כמה שנים התחילה להשתגע, רק עברה האחריות ובום תיקונים ב9000 שקלים תקלות ממש ברצף, בסוף העפתי אותה בכלום כסף, ומאז אני פשוט מפחד לראות מאזדה בבעלותי.

פורסם (נערך)
אתה היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.

אין כלל וממילא אין בענין הזה יוצא מין הכלל, ודאי לא במכוניות מודרניות. לגוף הענין, הרי שלמעט מכוניות נישה נחשקות ויש כאלו, השוק מוצף במכוניות ליסינג יד שניה שמרביתן נמכרות בתנאי מימון ואחריות שיד פרטית אינה נותנת וזו הסיבה למיעוט הביקוש והענין במכוניות מיד כזו. גם אני שלפני כחצי שנה ניסיתי למכור פיקנטו ידני יד ראשונה עם כלום קילומטרים, מתוך "ידיעה ברורה" שהאוטו עף אחרי חצי שעה כי זה פיקנטו במצב חדש שכמעט לא נסע, נתקלתי בטלפון מושבת לחלוטין ולולא בת של חבר החליטה שהיא רוצה אוטו, להרגשתי אני תקוע איתו עד היום.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם (נערך)

הבעייה מאד פשוטה : נצמדת למחירון לוי. הוא רלוונטי לחברות( ביטוח). לא ממש רלוונטי למוכר יד2 . קשר מקרי למחיר השוק .

אין טעם לקונה לקחת גולף ישנה שבאותו מחיר משיג בשוק החופשי קוראנית צעירה מאובזרת ולא פחות אמינה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

מה שאתה מתאר הוא מצב של מחיר מבוקש גבוה. זה לא משנה שהורדתם 2000 שקלים מהמחירון, וזה לא משנה שביקשתם "רק" 9000 שקל על גולף מ2002.

אין טלפונים = מחיר גבוה מדי.

תורידו מעט את המחיר ותחכו, תראו אם כמות הטלפונים עולה. לא עלתה? תורידו עוד!

השוק קשה. יש לך משפחתיות 0 ק"מ שלא פחות טובות מהגולף אם בכלל במחירים שנושקים ל100K.

בנאדם פרטי התקשה בקבלת מימון על הגולף שלכם מ2011 הרבה יותר מקבלת מימון על משפחתית חדשה. בראש שלו ההבדל יהיה 1000 שקל בחודש והוא יהנה מרכב חדש בלי תיקונים, בלי DSG, באחריות ובשקט וגם יוציא את העיניים לשכנים.

אני לא מדבר בכלל על רכבים משפחתיים ממודל חדש יותר באותו כסף. 2011 אומנם נשמע לא רחוק, אבל צריך לזכור שאנחנו עוד מעט נכנסים ל2017, כלומר 6 שנים וזה המון בשביל רכב שדורשים עליו 60K בשוק היד 2 של היום.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חיפשתי גולף 2011 ביד 2.

הרבה רכבים עם נתונים טובים.

תמסו להוריד קצת במחיר, לשים תמונות טובות, להיות זמינים ואדיבים בטלפון וכן להראות את הרכב שמבקשים ואני בטוח שתמכרו

פורסם

הכל עניין של כסף.

אחי מכר את הגולף של ההורים (שנת 2000 , מנוע 1600) עם המון דברים לסדר במחיר של 5K תוך 20 דקות.

אני מנסה למכור את הC2VTS שלי כבר תקופה. אני גמיש פה ושם , אבל לצערי אין הצעות באופק . אחת לכמה זמן מתקשר מישהו, שואל כמה שאלות רטוריות וזהו.

שורה תחתונה - אם אתה ממש רוצה למכור , תנסה מגרש. רק קח בחשבון שהמחיר שיתנו לך שם יהיה ממש ממש ממש נמוך.

פורסם

אני מיתחייב כאן, קבל עם ועולם, למכור כל מכונית שתגיע לידי תוך 24 שעות, באחריות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
60 לרכב שהמחירון 62 והמחיר גמיש

10 לרכב שהמחירון 15

גם שלא רושמים בכלל מחיר לא מתקשרים

כשלא רושמים מחיר בכלל, אפילו כלב לא יתקשר.

איזה מחירון 62.0 אלף? לוי יצחק או יד 2?

וגם אם פרסמת ב 60 כשלוי יצחק זה 62, קונה נורמלי שואל את עצמו האם לקנות את הרכב המשומש או להוסיף 500 שקל בחודש במימון ולקנות רכב חדש מהסוכנות / 0 ק"מ.

עדיין יש שוק לכל רכב, ואתם רק צריכים להתאים את רמת הציפיות לשוק.

אם חודשים ארוכים הרכב לא נמכר, אז הבעיה היא אצלכם. ברצינות. מכרתי מכוניות יקרות, מכרתי מכוניות זולות. לכל אוטו יש את הקונים שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...