Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין שוק לגולף\רכבים גרמניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

יש לאחותי גולף 2011 יד 1 (00 ברשיון) עם 50 אלף ק"מ נהנגת יחידה ורכב מפורסם כבר מספר חודשים ואין קונים!! אפחד לא מתקשר

גם לאבא שלי יש גוף 2002 שמורה מאוד לגילה עם 160 אלף וגם לגולף הזאת אין קונים והוא רוצה 9 אלף!

יש לי חבר שהייתה לו פולו 2005 עם נתונים טובים יחסית וגם כן לקחת לו זמן רב למכור.

מצד שני הייתה לי כריזמה 98' עם 120 אלף וצבע דהוי שנמכרה תוך יום! לפני חודש במחיר של 5000 שקל ! (זה המחיר רציתי הוא לא ניסה להוריד אפילו) והיו הרבה טלפונים

השוק של גרמני\פולקסווגן עד כדאי כך קשה?

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתם מפרסמים במחיר מסויים והרכב לא נמכר, סימן שהמחיר המבוקש גבוה מדי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם אתם מפרסמים במחיר מסויים והרכב לא נמכר, סימן שהמחיר המבוקש גבוה מדי.

60 לרכב שהמחירון 62 והמחיר גמיש

10 לרכב שהמחירון 15

גם שלא רושמים בכלל מחיר לא מתקשרים

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

שוק יד 2 קשה עכשיו. תראה כמה זמן רכבים משלל הסוגים מפורסמים. אלא אם כן יש לך ״מציאה״ - ז״א אוטו טוב מתוחזק טוב במחיר אפסי, תצפה לקושי.

פורסם

זה תקף לכל האירופאיות, במיוחד בדגמים ישנים יחסית ועוד יותר בדגמים ישנים שיש להם אלטרנטיבה יפנית/קוריאנית.

אין מה לעשות, שוק היד השנייה זוועתי. עד לפני כ-6 שנים רכב חדש זול היה עולה כ-80 אלף שקל ומעלה והרכב המבוקש ביותר עדיין היה משפחתית, כיום יש מבחר גדול של רכבים חדשים החל מ-46 אלף שקל, זו כבר לא בושה לנסוע ברכב עירוני, ולכולם מוצמדים תנאי אשראי מצוינים.

בקיצור, מה שדיסקו כתב, זה הכל עניין של מחיר.

פורסם

וגם פחד מעלויות אחזקה יקרות של פולקסוואגן.

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היי

יש לאחותי גולף 2011 יד 1 (00 ברשיון) עם 50 אלף ק"מ נהנגת יחידה ורכב מפורסם כבר מספר חודשים ואין קונים!! אפחד לא מתקשר

גם לאבא שלי יש גוף 2002 שמורה מאוד לגילה עם 160 אלף וגם לגולף הזאת אין קונים והוא רוצה 9 אלף!

יש לי חבר שהייתה לו פולו 2005 עם נתונים טובים יחסית וגם כן לקחת לו זמן רב למכור.

מצד שני הייתה לי כריזמה 98' עם 120 אלף וצבע דהוי שנמכרה תוך יום! לפני חודש במחיר של 5000 שקל ! (זה המחיר רציתי הוא לא ניסה להוריד אפילו) והיו הרבה טלפונים

השוק של גרמני\פולקסווגן עד כדאי כך קשה?

המחירון לא ממש מציאותי גם בקניה של רכבים חדשים, יש את פורמט היד ראשונה 0 ק"מ, הנחות והטבות יבואנים וכו'

פורסם

כנראה שאין מספיק מתאבדים שמוכנים לקנות רכב עם DSG בלי אחריות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

יש כיום דגמים בודדים בלבד שיש להם ביקוש כיד שנייה,רובם גיפונים,השוק קשה מאד,וקשה מאד למכור היום רכבים משומשים,גם יפניים.

פורסם

האוקטביה 2010 הקודמת של ההורים שלי עם מנוע 1.2tsi dsg7 נמכרה באותו יום שפורסמה המודעה ב3000 ש"ח מעל המחירון וזה אחרי מיקוח ובדיקה. לפולקסוואגן אכן יש שוק חלש אבל סקודה (במיוחד אוקטביה) פרטיות נמכרות מהר מאוד.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם (נערך)
יש כיום דגמים בודדים בלבד שיש להם ביקוש כיד שנייה,רובם גיפונים,השוק קשה מאד,וקשה מאד למכור היום רכבים משומשים,גם יפניים.

שחיפשתי אוטו חיפשתי אסטרה 2005\2006 או פיג'ו 406 עם גיר רגיל או אלפא 147\156 ואלה שהיו עם נתונים טובים תמיד נמכרו מהר מאוד, חיפשתי כמה חודשים

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
וגם פחד מעלויות אחזקה יקרות של פולקסוואגן.

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ההורים שלי אומרים שכולם כמעט אותו דבר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
כנראה שאין מספיק מתאבדים שמוכנים לקנות רכב עם DSG בלי אחריות.

יש גם גולף 2002 ב2002 זה לא הDSG

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...