Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז תמשיכו לקטר וליילל

אני לא מקטר ולא מיילל - זה לא אומר שאני לא מיואש וחרד מהעתיד הצפון למדינה הזו. בקלפי אני "אומר" את דברי, יש לך עוד משהו להציע ?

להפגין באוהלים אין לי זמן - אני קם כל בוקר לעבודה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חארה של השקעה, היו צריכים לשים אצל עידן :-D

בגלל שהדיון הפך לאישי אין טעם להמשיך.

ישה, להרגיע אותך וכדי שלא תצטרך להשתמש במילים כאלה, אני גם מעדיף ומשקיע בנדלן, אבל רק אחרי שצברתי הון מספיק שחלקו הגיע ממכשירים בשוק ההון. אבל להמונים שאין ברשותם הון עצמי ראשוני, הדרך היחידה זה להתחיל בחיסכון והשקעה בתיק מחקה מדד בגיל צעיר ככל האפשר, ואז אם ירצו לעבור לנדלן אחרי שצברו הון. ועם כל הכבוד לשנות חייך, אתה לא יכול לסתור את זה שבישראל אי אפשר לרכוש נדלן ב100% מימון.

עריכה- הורדתי את החלק של העבודה כי כצפוי התחיל דיון עוין ושלם סביב זה, במקום להתייחס לאיך זוג חוסך ומתקדם.

להת'

עריכה אחרונה על ידי עידן.
פורסם

חמודי .. אתה מקושר חזק עם נצנצנים.

אל תספר את הסיפורים לאלה שעשו קרבי, כמו שאני קולט אתם חברה שמקמבנים אחד את השני.

ממליצים על השקעות ועבודות, בחברות אשר לאנשים אחרים, אין גישה ראשונית.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יופי...

קומבינטור מקושר בקליקה הנכונה שמאפשר לעצמו לזלזל בכל מי שמרוויח פחות ממנו.

נכון שמי שהכניס אותך לעבוד שם הוא מישהו שאתה מכיר או קרוב משפחה?

אני רוצה לראות אותך שורד שנה בעולם האמיתי בלי הקשרים שלך.

מעטים אלו שיכולים באמת לחסוך, במיוחד כמה אלפים טובים לחודש.

בשביל שאני אחסוך 3000 לחודש אני צריך לעבוד 16 שעות ביום (לפעמים גם בסופ"שים) ואשתי 9 (וזה מה שאנחנו עושים, וגם חוסכים).

אגב, הסיבה היחידה שאני מצליח להרוויח מספיק זה כי יש לי כבר 10 שנות ניסיון בתחום שלי.

לפני 5 שנים הייתי מרוויח שליש ממה שאני מרוויח כיום על אותן שעות, אז להגיד לי שהייתי יכול לחסוך גם אז זה אידיוטי.

לא כולם יכולים להיות עצמאיים שמרוויחים כסף מכמה מקורות שונים ושתמיד יש להם עבודה.

רוב האנשים הם שכירים כי הם לא מתמודדים עם הלחץ של להיות עצמאי, וזה לגיטימי.

אבל גם אם כיום אנחנו חוסכים, לא לכולם יש את ההורים שישימו בכל מקרה את ההון הראשוני לדירה.

אם לא היה לנו את ההורים, היינו משלמים כל חודש 1000 ש"ח יותר ממה שאנחנו משלמים כיום על המשכנתא, ואז גם יותר קשה לחסוך וגם היה לוקח 10 שנים יותר לחסוך להון הראשוני.

פורסם
בחברת הייטק הקטנה שאני עובד בה מתוך ה~20 אנשים משהו כמו 17 היו קרביים ותומכים..

אפשר להאשים את כל העולם ואפשר לפעול.

בכייף - ספר הכל, אולי אתם עניים ואתה לא יודע.

האם יש אצלכם גם חברה מירוחם ומיהודה ושומרון.. או רק מהמרכז חבר מביא חבר מביא חבר.

והחיים תותים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

ליאור, אותי מעניין איך אתה חושב שתחסוך סביבות ה-2 מ׳ תוך פרק זמן קצר יחסית (אלא אם אתה מתכנן לגור בשותפות עד גיל 40). גם אם אתה תרוויח 30 בחודש, זה 360 בשנה, משמע אתה צריך לחסוך 5.5 שנים בלי להוציא שקל מהמשכורת. עכשיו אני אצא

מתוך הנחה שאתה לא מרוויח 30 ולא חוסך כל שקל מהמשכורת. משמע פרק הזמן מגדיל עצמו משמעותית. אולי תקנה דירה בירוחם בקצב הזה בלי משכנתה.

אנשים פה זורקים הצהרות כאילו הם הזאב מול סטריט, פאקינג ג'ורדן בלפורד.

וגם עידן, מה גילך אם אפשר לדעת?

כולם פה חוסכים עשרות אלפים בחודש, מבלים את הקיץ בהמפטונס ומלמדים אחרים איך לחיות. מה שנקרא ״טוב אחי״.

אני חשבתי שלי הולך לא רע, אבל לפי סיפורי ההוללות פה, אני צריך לקחת מחברת ולרשום. אנא למדו אותי, מה זה משכורת בורסה?

איך אדם שמרוויח 23 אלף בחודש(כהצהרתו של עידן) מונע מעצמו לבזבז יותר מניח 5-6 אלף בחודש לאורך פאקינג 10 שנים או משהו כזה? אף אדם בלי הון ראשוני שנפל מהשמיים, גם כזה שמרוויח טוב, לא יכול לקנות בית בגיל פחות מ-40. ואני לא מדבר על אנשים שיתחילו קריירה בשנות ה-90, אלא שהתחילו אותה עכשיו. לפני שנה שנתיים שלוש. וכמה אנשים שאתם מכירים, התחילו קריירה ובגיל 25 מרוויחים 20 פלוס?

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם
אני לא מקטר ולא מיילל - זה לא אומר שאני לא מיואש וחרד מהעתיד הצפון למדינה הזו. בקלפי אני "אומר" את דברי, יש לך עוד משהו להציע ?

להפגין באוהלים אין לי זמן - אני קם כל בוקר לעבודה.

תקרא כאן

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%99_%D7%90%D7%A9%D7%9B%D7%A0%D7%96%D7%99

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
יופי...

קומבינטור מקושר בקליקה הנכונה שמאפשר לעצמו לזלזל בכל מי שמרוויח פחות ממנו.

אגב, הסיבה היחידה שאני מצליח להרוויח מספיק זה כי יש לי כבר 10 שנות ניסיון בתחום שלי.

לפני 5 שנים הייתי מרוויח שליש ממה שאני מרוויח כיום על אותן שעות, אז להגיד לי שהייתי יכול לחסוך גם אז זה אידיוטי.

לא כולם יכולים להיות עצמאיים שמרוויחים כסף מכמה מקורות שונים ושתמיד יש להם עבודה.

רוב האנשים הם שכירים כי הם לא מתמודדים עם הלחץ של להיות עצמאי, וזה לגיטימי.

כינוי גנאי זו הדרך הקלה. דבר במספרים ותסביר למה אתה לא יכול לחסוך ולהשקיע לאורך חייך.

בניגוד אליך לא אכנס לפן האישי על ההחלטות שקיבלת לאורך השנים.

*אני לא עצמאי ואת עבודותי מצאתי לבד, אבל אני שמח שהדמיון על קשרי הענפים מזין את פנטזית הזעם שלך.

וגם עידן, מה גילך אם אפשר לדעת?

כולם פה חוסכים עשרות אלפים בחודש, מבלים את הקיץ בהמפטונס ומלמדים אחרים איך לחיות. מה שנקרא ״טוב אחי״.

אני חשבתי שלי הולך לא רע, אבל לפי סיפורי ההוללות פה, אני צריך לקחת מחברת ולרשום. אנא למדו אותי, מה זה משכורת בורסה?

איך אדם שמרוויח 23 אלף בחודש(כהצהרתו של עידן) מונע מעצמו לבזבז יותר מניח 5-6 אלף בחודש לאורך פאקינג 10 שנים או משהו כזה? אף אדם בלי הון ראשוני שנפל מהשמיים, גם כזה שמרוויח טוב, לא יכול לקנות בית בגיל פחות מ-40. ואני לא מדבר על אנשים שיתחילו קריירה בשנות ה-90, אלא שהתחילו אותה עכשיו. לפני שנה שנתיים שלוש. וכמה אנשים שאתם מכירים, התחילו קריירה ובגיל 25 מרוויחים 20 פלוס?

הבא בבקשה את הציטוט בו אני "מצהיר" שאני מרוויח 23. ואני לא בן 25 כבר די הרבה זמן.

אתה צודק, ולכן אני מציע לכל מי שאין הון ראשוני, לחסוך אותו במידת האפשר לאורך תקופה ארוכה. 8% או 5% או 4% תשואה בשנה, עדיף מכלום. לומר שזה לא אפשרי, לבכות ולעודד צריכה חסרת מעצורים זו הדרך הקלה.

עריכה אחרונה על ידי עידן.
פורסם

שאלת תם (הייתי רוצה להבין בכלכלה יותר ממה שאני מבין):

מה מונע מהמדינה לתת קרקעות (אפילו במרכז רחמנא ליצלן) לקבלנים במחיר נמוך בתנאי שהדירות ימכרו לאזרחים במחיר נמוך גם כן.

כמה עשרות אלפי דירות כאלו בשנה ונפתרה הבעיה, לא?

הרי יש מאות אלפי דונמים שפשוט אין בהם כלום.

פורסם
כינוי גנאי זו הדרך הקלה. דבר במספרים ותסביר למה אתה לא יכול לחסוך ולהשקיע לאורך חייך.

בניגוד אליך לא אכנס לפן האישי של ההחלטות שקיבלת לאורך השנים.

הבא בבקשה את הציטוט בו אני "מצהיר" שאני מרוויח 23. ואני לא בן 25 כבר די הרבה זמן.

אתה צודק, ולכן אני מציע לכל מי שאין הון ראשוני, לחסוך אותו במידת האפשר לאורך תקופה ארוכה. 8% או 5% או 4% תשואה בשנה, עדיף מכלום. לומר שזה לא אפשרי, לבכות ולעודד צריכה חסרת מעצורים זו הדרך הקלה.

איפה אני יכול לקבל 8% בשנה?? אשמח לדעת.

• תוכן חדש...