Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, ברחוב שלי בחיפה, דירה של איזה 200 מ"ר עם נוף לים שלא צפוי להיחסם בשנים הקרובות, מוצעת ב-3.3 מש"ח. כבר כמה חודשים המודעה ביד 2 והפרסום במדלן מופיעים ללא שינוי. איני מכיר את הדירה, אבל הדרישה נראית הזויה.

סקרן אם בת"א קופצים על "מציאות" מעין זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא בפרוייקט החדש בפלורנטין עם הבניינים שנראים כמו חתיכות במבה דירות עולות פחות מזה, ומדובר בבניינים חדשים. הכתבה הזאת לא מתארת מציאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דיברתם על עבדים?

הייתי חייב להגיב כאן:

תראו דו"ח מעבודה במוקד טלפוני.

[ATTACH=CONFIG]473815[/ATTACH]

הייתי שם גם כן בעברי, אכן קשה מתיש ושוחק.

עבדתי שנה ועזבתי לצורך התחלת לימודים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה ברגע שיתחיל להיות מסוכן כאן, כאן אין תופעות של שוד, ברמה שאתה מפחד להוציא את הרכב מהחנייה שלא יפרצו לך לבית.

ובמדינות רבות יש את זה...

בחלק מהאזורים בדרום תל אביב אכן קורה את מה שתיארת שעלול לקרות בארץ.

אפרופו דרום תל אביב, חיים שם כ100 אלף מסתננים שהסתננו למדינה בצורה לא חוקית. תחשבו שבמקום ה100 אלף מסתננים שגרים 8 בדירה אחת, היו חיים כ10000 זוגות צעירים? זה היה פותר לא מעט בעיות דיור(וגם מפחית פשע).

דיברו על חרדים כאן, לצערי יש פרויקטים שמיועדים, למרות שלא נאמרים באותן מודעות, שמיועדות רק לציבור החרדי ובמחירים מאוד אטרקטיביים. אגב, עוד גורם לבעיית הדיור זו הבניה הלא חוקית של הערבים. לא שאני גזען חלילה, אבל לכל משפחה ערבית יש לא מעט ילדים, כל ילד כזה בגילאי ה20 המוקדמות מתחתן ומביא עוד ילדים שגם יבנו בצורה לא חוקית בתים. ומילא שבונים לא חוקי, הם גם לא בונים לגובה, רק דירות קרקע. אם אני צריך לשלם 1.5 מיליון על דירה עם משכנתא לכל החיים, הם צריכים כ200 אלף ש"ח לחומרים(שגם נקנים בצורה פיראטית) והופ, יש להם דירה.

מה המסקנה ? שלהיות חרדי, ערבי או מסתנן זה משתלם. להיות יהודי חילוני בארץ ישראל זה להיות אזרח סוג ב.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אתה לא גזען

אתה הדוגמה הטובה לגזענות.

יש לך מושג מה מחירי קרקע בערים / כפרים הערביים?

לא בטוח בעצם משוכנע שמעטים הזוגות הצעירים שהיו מוכנים להתגורר בדרום תל אביב בחושות בהם מתגוררים המסתננים, שמהווים בעיה ולא רק בנושא בדיור.

לגבי החרדים, אכן נבנים להם דירות בשכונות מסויימות, המחירים הם יקרים גם להם, יחסית למקומות בהם הדירות נבנות, ולא תמיד אזרח סוג ב' מוכן להתגורר בהם.

כי הפרנסה לא מצוייה בהם בשפע, ולחרדים "הפרנסה" נופלת משמים, וזו גם בעיה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני כשש שנים הלכתי עם חבר למהנדס הראשי או תפקיד דומה של עיריית בית שמש, ושאלתי למה הם מפרסמים מכרזים למגזר החרדי בלבד. התשובה שלו הייתה שהם פרסמו מכרז בכוונה לקהל החילוני, עם ציורים של בנות לא צנועות רוכבות על אופניים. ראה עסקן חרדי וקנה הכל כדי למכור למגזר החרדי.

אין לי מושג אם זה אמיתי או לא אבל זאת הייתה התשובה, ולמען האמת, עם ההתנהלות של החרדים אני לא אתפלא אם זה נכון.

פורסם
הייתי שם גם כן בעברי, אכן קשה מתיש ושוחק.

עבדתי שנה ועזבתי לצורך התחלת לימודים.

ברחתי משם כל עוד נפשי בי לאחר 3 חודשים. באמת שכבר לא יכולתי יותר.

רכבת הרים של טירוף וצעקות.

המקום הזה חצה מבחינתי את כל הקווים האדומים שלי.

ולא, זה לא מתקזז...

וד"א הדוח פורסם מול כל העובדים תלוי על הקיר במוקד.

פורסם
אתה לא גזען

אתה הדוגמה הטובה לגזענות.

יש לך מושג מה מחירי קרקע בערים / כפרים הערביים?

לא בטוח בעצם משוכנע שמעטים הזוגות הצעירים שהיו מוכנים להתגורר בדרום תל אביב בחושות בהם מתגוררים המסתננים, שמהווים בעיה ולא רק בנושא בדיור.

לגבי החרדים, אכן נבנים להם דירות בשכונות מסויימות, המחירים הם יקרים גם להם, יחסית למקומות בהם הדירות נבנות, ולא תמיד אזרח סוג ב' מוכן להתגורר בהם.

כי הפרנסה לא מצוייה בהם בשפע, ולחרדים "הפרנסה" נופלת משמים, וזו גם בעיה.

אני רחוק מלהיות גזען ואפילו יש לי כמה חברים ערבים. אין פה קשר לגזענות.

חוץ מזה, אמרת משפט ולא הבאת שום טענות אחריו.

שוב, זה לא פוליטיקלי קורקט לומר זאת, אבל בעיית הדיור קשורה הרבה יותר לבעיות שציינתי קודם מאשר בראש ממשלה כזה או אחר(ואני ממש לא מחסידיו של ביבי, אף פעם לא הצבעתי לליכוד).

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

מכל מקום - החליבה של המדינה היא מה שמתרחש בימים אלה. לפני 3 דקות שי שטרן הביא דוגמא מצויינת - לב לבייב שעושה "תספורות" לכל עם ישראל, אבל מתגורר בארמון שלא היה מבייש רודן של איזה מדינה מרכז אסייתית.

ואיך זה קשור למדינה, או לדיון?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
דיברתם על עבדים?

הייתי חייב להגיב כאן:

תראו דו"ח מעבודה במוקד טלפוני.

[ATTACH=CONFIG]473815[/ATTACH]

הייתי שם חצי שנה, במוקד שירות לקוחות של חברת ביטוח.

שבר אותי נפשית.

זה באמת סוג של עבדות.

פורסם

ברור שהפתרון מצוי בהחלטה של השלטון.

לא החלטה , בפרל'ה

אלא החלטה שמבצעים אותה, ולא מחרטטים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלום לחבריי הפורום .

ברצוני לרכוש דירה בשכונת נווה רמז בחולון ברחוב פנחס לבון 14 ,הדירה היא 3 חדרים קומה ראשונה

ללא מעלית וחנייה משותפת,שטח הדירה 63 מ"ר (למרות שנראה שהיא יותר גדולה) והמחיר הוא 1350000.

ברצוני לדעת על האיזור האם האוכלוסייה טובה? האם האיזור נחשב טוב בחולון? בתי ספר וגנים וכו"...........

תודה מראש ,אלי.

• תוכן חדש...