Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיברתם על עבדים?

הייתי חייב להגיב כאן:

תראו דו"ח מעבודה במוקד טלפוני.

[ATTACH=CONFIG]473815[/ATTACH]

נו באמת. בישראל לא מאחרים? 5 דקות איחור של הפסקה אחרי מספר שעות מתישות מול לקוחות? זאת הבעיה של המעסיקים?

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו באמת. בישראל לא מאחרים? 5 דקות איחור של הפסקה אחרי מספר שעות מתישות מול לקוחות? זאת הבעיה של המעסיקים?

אתה רוצה לקבל מענה תוך 3 דקות, לא?

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי עדיף לעבוד בעבודה פיזית במפעל בשכר מינימום ולא ללכת למוקדים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עצוב מאוד שיש מעבידים כאלה

עצוב שבעתיים שהם מוצאים עובדים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן יש, כנראה שאנשים לא כל כך עצלים כמו שפותח השרשור חושב.

אני זוכר שלקראת תחילת הלימודים שלי ירדתי ל 60-70 אחוז משרה (עשיתי בדיוק קורס פסיכומטרי, נדמה לי), אחרי כמה שבועות לא הבנתי איך החזקתי לפני זה ב 100 אחוז משרה.

איחורים מהפסקות האמת זה לא תקין. כל אחד יאחר קצת ויהיה בלגן. צריך שיהיה סדר.

אני מאוד מקווה (בשביל העובדים שלך) שאתה לא מעסיק שמודד את ה WC TIME שלהם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אתה רוצה לקבל מענה תוך 3 דקות, לא?

אני רוצה לקבל מענה מצד החברה. כשאני מתקשר לכל חברה, אני יודע שאני אצטרך לחכות, כי אני תלוי בנותן השירות. היו מקרים שאני חיכיתי אפילו שעה בשביל מענה.

חברה צריכה להתייעל, לחשוב איך לגרום לעובד להיות יעיל. לא להעניש ולצעוק עליו "למה איחרת 5 דקות". כי הרי 5 דקות האלו לא היו משנים משמעותית את גודל העומס בשירות.

יותר מכך אגיד: אם מנהל לא יודע איך להתנהל מול מצב כזה, אז מבחינתי המנהל לא יודע את העבודה.

אני רוצה לתת לך 2 סוגים של שירות שאני קבלתי בענף התקשורת:

חברה הראשונה:

היו לי מספר בעיות. כל פעם חיכיתי בצורה הגיונית. בהתחלה כשפניתי הרגשתי שבאמת הם מנסים לעזור לי לפתור את הבעיה. הם הבטיחו לי שיחזרו אלי ויפתרו את התקלה. המצב היה הפוך: לא פתרו, לא חזרו אלי, ומשכו לי את הזמן.

חברה שניה (שיותר גדולה מהחברה הראשונה):

היה לאחותי בעיה בסים או בקו. פניתי לחברה. חיכיתי כמעט אותו זמן. בגלל שהבעיה הייתה אצל אחותי, והיא לא הייתה לידי, אז הייתי סוג של "הטלפון השבור". כל פעם הנציג "נפנפף אותי" כי ידע שיש לו עוד אנשים אנשים שמחכים ואמר "אני אחזור אליך, מבטיח שעוד דקה". באותו השעה התקשרתי לאותו מענה 3 פעמים וענו לי 3 נציגים שונים. כל הנציגים ניסו ליעל ולקצר את התהליך בשביל לפתור את הבעיה. כל הנציגים חזרו אלי אחרי מספר דקות.

מסקנה שלי: החברה השניה יותר יעילה מהחברה הראשונה, קבלתי שירות טוב יותר בחברה השניה. כי החברה קבעה את הדרך שבה הנציג פונה אל הלקוח, ולא החברה נותנת עבודה לנציג שירות.

זה ההבדל בין מקום קטן למקום גדול בתחום השירות (שאפרופו די מזכיר לי את הפרסומת "שוקה").

פורסם

היום כל תחום השירות עובר פאזה ל SELF SERVICE, וטוב שכך. זה גם בזכות ההתפתחות הטכנולוגית וגם בזכות התחרות הבריאה שהפכה את כל התמחור ל FIXED PRICE - ובשביל FIXED PRICE לא צריך נציגים לעבור על חשבוניות מסובכות ומסועפות ולהסביר שעה לאנשים את חוקי התוכנית.

כמובן שמוקדי השירות לא יעלמו כל כך מהר מן העולם, אבל הם בהחלט מצטמצמים בגודל ובכוח האדם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מסכים עם אלון ורק אוסיף שהיום רוב השירות מתחיל ללכת לכיוון של צ'אט.

בצ'אט נציג הרבה יותר יעיל מאשר בטלפון(לוקח 3 שיחות במקביל לעומת 1 של נציג טלפוני). מה גם שיש פה ווין ווין כי גם הלקוח מרוויח כי אין כמעט המתנה וגם הנציג מרוויח-לא מקבל צעקות, העבודה הרבה פחות מתישה, אם הוא מיומן מספיק הוא יכול להיות עם אוזניות תוך כדי.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

ואם ישימו לו פנס על הראש, וידחפו מטאטא לתחת, אז הוא גם יוכל לעבוד בלילה, וגם לטאטא את הרצפה תוך כדי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מאוד מקווה (בשביל העובדים שלך) שאתה לא מעסיק שמודד את ה WC TIME שלהם.

אצלי זה עובד אחרת לגמרי כי זה לא שכר שעתי. אבל אני אומר את מה שאמרתי כאחד שיודע איך עסק פועל מהפן הניהולי, ואם בעסק עובדים יתחילו לאחר בהפסקות קבוע, זה מתכון לירידה בתפוקה ולירידה באיכות השירות. לא מדבר על פעם אחל או משהו, אלא באופן קבוע שכל אחד יאחר 2-3-5 דק׳. ממש לא בריא לעסק. זה ממש לא משהו רע או עניין רודני או יחס חרא. ממש לא. עבודה מתבססת על פני כמה שעות, יש תפוקה מסוימת שצריכה להיות בזמן הזה, איבוד של כמה דק׳ פה ושם יביא לאיבוד גדול בסכום הכולל.

אצלי לעובד יש דד ליין. מתי תעשה וכמה זמן תעבוד זה עניין שלך. תעמוד בדד ליין. מצד שני, יש גם תפוקה מינימום שאני מצפה לקבל מהעובד. במגבלות האלה תנהל זמנך חופשי.

פורסם

אז מי אמר שאנחנו לא משלמים על פנסיות תקציביות?

הנהלת האוניברסיטה העברית, על דעת הוועד המנהל, נאלצת להודיע, בצער רב, על דחיית פתיחתה שלשנת הלימודים תשע"ז, בשלב זה בשבועיים. הדחייה מתחייבת כתוצאה מהתמשכות המו"מ עם נציגיהמדינה על היקף התחייבותה להשתתף בנטל הגרעון התקציבי הפנסיוני. במצב זה אין דרך להכין תוכנית

תקציבית ריאלית לאוניברסיטה לשנת תשע"ז.

וכמובן, בלי לציין את הפגיעה בסטודנטים שלימודיהם יפגעו וגם הארנק שלהם (פעם כשיצטרכו לממן את התקציביים ופעם כשיצטרכו לשלם לקורסי השלמה/מורים פרטיים).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ואם ישימו לו פנס על הראש, וידחפו מטאטא לתחת, אז הוא גם יוכל לעבוד בלילה, וגם לטאטא את הרצפה תוך כדי.

לא. אבל אולי הוא יוכל לטוס.

איזה כייף לי :)

פורסם

למדוד זמן WC זה מילא

אבל להציג את זה באופן גלוי אל מול כל העובדים זה כבר חולני.

ועוד החצופים האלה ניכו לי מהמשכורת קנס יציאה.

באמת שכבר עדיף עבודה פיזית, כל יום שעבדתי שם יצאתי משם עם כאב ראש.

כבר לא מסוגל יותר לעבוד במוקדי שירות/תמיכה טכנית, פשוט אין לי יותר סבלנות לזה.

• תוכן חדש...