Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, אפילו אני שחלק כינו את תגובותיי בשלל כינויים, בין היתר קיצוני, לא מאוזן וכו', חושב שאתה הזוי.

בהחלט נשמח לפירוט של ניסיון תעסוקתי, גיל ומה נותן לך מעמד שמאפשר לך לקרוא למישהו ולפועליו מסכנים ושלל הכינויים הנחמדים.

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מסכים שהמדינה צריכה לסבסד דירות לזוגות צעירים. אתה יוצר פה העדפה של סוג אוכלוסיה מסויים (זוגות צעירים) על השאר. מה עם אלה שרווקים עד גיל מאוחר ? מה עם אלה שלא רוצים להתחתן ? וכו'

אבל מה שיותר הפריע לי במה שאמרת זה איך אתה מתכוון לסבסד ושזו תהיה פגיעה רק בצד ההכנסה ?

בנוסף אם אתה מסבסד שכירות מחירי השכירות יעלו כי אם נגיד אני כזוג מוכן לשלם 3000 על שכירות ואתה מסבסד לי סתם נגיד 1000 ש"ח מהשכירות אני כבר אהיה מוכן להוציא על השכירות 4000 ש"ח. א'-ב' בכלכלה.

זכותך לא להסכים לכלום.

תקרא את הודעתי עליה הגבת תראה שגם לרווקים אני אדאג אבל לא עכשיו, קודם זוגות צעירים.

רוצה יותר קיצוני, זוגות צעירים ששירתו בצבא יקבלו יותר מאלה שלא שירתו, ואלה ששירתו בקרבי יקבלו יותר מאשר אלה ששירתו בקריה.

גם אם התרומה של אותו ששירת בקריה גבוהה מאשר של אותו לוחים בגוןלנ י / גבעתי.

אתה מוזמן לעבור על כל ה 13000 הודעות שלי לא תמצא אחת מהן בה אני מציע לסבסד שכירות.

חוסך לך את הזמן לא תמצא.

והסבר קטנטן על חסכון מצד ההכנסה.

המשאב ושמו קרקע שייך לכולם

לכן אם יזם מוכן לשלם על קרקע 20 מיליון ש"ח לרשות מקרקעי ישראל, אני אציע לו , שלם רק 15 מיליון בהפרש תבנה במתחם עשרים דירות לזוגות צעירים. הם ישלמו לך על כל דירה "רק" 250 אלף ש"ח.

כיףףףףף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אנחנו ממש לא חלוקים בנושא העזרה אלא בנושא הסיכון. אם ההורים יכוים לשלם משכנתא של נניח 2000 ש"ח בחודש אז שישימו 2000 ש"ח בחודש בצד ויוסיפו את זה להון העצמי שהילדים צוברים בזכות עצמם.

חמי ז"ל היה פנסיונרמלא חי חיי רווחה אף פעם. הוא היה דוחף לנו ולאחיות של אשתי לא מעט כסף בחגים, אירועים וסתם ככה. בהתחלה הייתי מסרב לקחת אבל בהמשך כשראיתי שאם אני לא לוקח אז השאר לוקחים יותר התחלתי לקחת אבל את הכל הפקדתי בחשבון נפרד. כשהוא חלה והיינו צריכים כסף כדי לתת לו חיים טובים כמובן שאלה שלקחו כל השנים בכו שאין להם וזה הרבה כסף ואז השתמשנו במה ששמתי בצד.

אנשים מבוגרים לא יודעים מה יהיה מחר. הדירות של ההורים שלנו הם הביטוח הסיעודי שלהם.

שוב אני לא מבקש שיסתכנו, כרגע חלק מהבעיה היא השגת ההון העצמי, ולא ההחזר החודשי ( גם הוא בעייתי )

לכן בהצעתי ניתן לרכוש דירה, בהצעתך, אתה רודף אחרי הזנב, כי המחירים לצערינו עולים ועולים.

כתב כאן מישהו שרכש ברמלה לפני 10 שנים.

המחירים היו חצי מהיום, ניתן היה לקבל מימון של 95% ( כולל ביטוח AIG ) הכל בסבבה.

היום זה לא כך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בהחלט נשמח לפירוט של ניסיון תעסוקתי, גיל ומה נותן לך מעמד שמאפשר לך לקרוא למישהו ולפועליו מסכנים ושלל הכינויים הנחמדים.

להיפך, מי שטוען שלעבוד עד גיל 60 ולחסוך+ להשקיע תוך כדי זו עבדות (כמו נהג לילה), הוא זה שמתייחס לפועלים שלו כמסכנים וחסרי תושיה לשפר את מצבם.

אני מציע פיתרון מעשי שכל פרט יכול ליישם היום, כל אחד לפי יכולותיו. לחסוך כמה שאפשר ולהשקיע לאורך עשרות שנים בתיק טיפש מחקה שוק. לא רוצים? אפשר להתלונן, לא חסר מקום ברשת.

*אני לא הדיון פה, אתם מוזמנים לשאול בפרטי או לפתוח דיון מקביל לגבי ואשמח להרחיב.

פורסם

אתה זה שאמרת שהם צריכים להתכלב כל חייהם כדי להגיע לדירה בגיל הפרישה שאותה יוכלו להוריש לילדיהם שלא יהיו כי לאנשים כאלה אין זכות להתרבות.

אני אומר שדירה היא לא ערך עליון ואם אין אפשרות לקנות אז שוכרים (ואם ממילא עובדים במינימום אז אפשר לשכור גם בירוחם. שכר המינימום בירוחם זהה לזה שבמדינת תל אביב).

מעניין שאתה יותר חכם מכל הקרנות בשוק שלא מצליחים להעמיד תשואה ממוצעת של 10%.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני 4.5 שנים קנינו בית ליד ההורים, בחוזה עלה 650k, בפועל בשל עיכובים מדדים ותוספות 750. מימון: קיבלנו מתנה מסבתא בחתונה 100k, עוד 120k הלוואה ללא ריבית מההורים, ועוד כ450k משכנתא ל30 שנה.

לאורך כל השנים חסכנו לילדים (כיום 4) כ250 ש"ח לחודש לכל אחד, תמיד תמיד היינו במינוס. לא כלכלי, אני יודע, אבל לנו זה עבד. היום יש חיסכון לילדים של כ100 אלשח.

מה לומדים מזה? לא יודע. אבל באמת אין לי מושג איך הילדים שלי יקנו בית.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

רכשתי בית קרקע חדש על חצי דונם בגודל 130 מ"ר.

כתוב לך בדיוק. מושב נעמה. תבנה בית של 150 מר ויישאר לך עודף ממיליון. בסטנדרט טוב.

ואכן המחירים בקיבוצים גבוהים משמעותית

חשבתי לתומי שחכמי הדור שהתקבצו פה ( ולא בציניות ) יקפצו לשמים , ואכן הם קפצו, אבל למסקנה הנכונה לא התקרבו.

מישהו בתחומי מדינת ישראל בנה לצביקי בית ב650K ולא בסטנדרט נמוך אלא אפילו שידרג אותו קצת.

ואותו קבלן אני מניח , לא הפסיד.

עכשיו נדמיין שהממשלה שבחרתם, מחליטה כמו שכתבתי כאן כמה הודעות קודם, לא לגבות על הקרקע, רוצה להתאמץ, גם מע"מ לא תגבה על הדירה הראשונה לזוג הצעיר.

צריך להביא רק כמה סינים, ולבנות, במחיר שנראה דמיוני.

עכשיו כל מה שנשאר לכם להחליט הוא בחירה של המיקום של אותה עיר.

הממשלה ממתינה להצעות שלכם.

כמובן שהיא תהיה מקושרת במערכת כבישים יעילה ובקווי רכבת לתפארת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

צביקי

כמו שעזרו לך, ככה אתה תעזור לילדיך.

כבכר חסכת לילד אחד, תמשיך בדרך זו גם עבור האחרים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
חשבתי לתומי שחכמי הדור שהתקבצו פה ( ולא בציניות ) יקפצו לשמים , ואכן הם קפצו, אבל למסקנה הנכונה לא התקרבו.

מישהו בתחומי מדינת ישראל בנה לצביקי בית ב650K ולא בסטנדרט נמוך אלא אפילו שידרג אותו קצת.

ואותו קבלן אני מניח , לא הפסיד.

עכשיו נדמיין שהממשלה שבחרתם, מחליטה כמו שכתבתי כאן כמה הודעות קודם, לא לגבות על הקרקע, רוצה להתאמץ, גם מע"מ לא תגבה על הדירה הראשונה לזוג הצעיר.

צריך להביא רק כמה סינים, ולבנות, במחיר שנראה דמיוני.

עכשיו כל מה שנשאר לכם להחליט הוא בחירה של המיקום של אותה עיר.

הממשלה ממתינה להצעות שלכם.

כמובן שהיא תהיה מקושרת במערכת כבישים יעילה ובקווי רכבת לתפארת.

כתבנו את זה לפני, ואז נירו כתב את החוויות שלו מוועדות הבניה השונות, שבשתי מילים מסתכמות ל - בזבוז זמן.

נתחיל בלהחליף את הממשלה, אבל אז זה הופך לדיון פוליטי, וגם ככה לא מחליפים פה את הממשלה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כתב מישהו כאן לגבי קציר.

לפני כ 12 שנה רכשה הבת שלי דו משפחתי , 3 חדרים 65 מטר ועוד גינה של כ 300 מטר.

המחיר 56 אלף דולר, , המוכר אדם נוח לבריות ניאות לרשום בהסכם 70 אלף דולר, , שמאי מטעם הבנק בא לראות את הנכס.

הוצאת מחיר טוב ( כאמור 70אלף דולר ) כך הוא שח.

חיש קל אישר הבנק הלוואה על 85% מסכום ההסכם

לחובבי החשבון , המוכר קיבל 59500 דולר והחזיר לבת שלי את ההפרש + המקדמה של ה 15%.

היום הנכס שווה, כמיליון ש"ח. אז בשקלים עלה כ 250K

חארה של השקעה, היו צריכים לשים אצל עידן :-D

מה יהיה שוויו בעוד 10 שנים?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מצחיק אותי שעידן כותב דברים פשוטים כלכך שברור שהם נכונים כי אפשר לבדוק אותם במספרים של ה100 שנים האחרונות, ואנשים מתבכיינים לו שאי אפשר... אין לו פה אינטרס להמציא שטויות. זה עובד וככה נהיים עמידים.

תפסיקו להביא תירוצים, אתם יכולים לחסוך 2000 שקל בחודש וגם הרבההה יותר מזה אם אתם עובדים במשהו שהוא לא במינימום, לשים בבנק כל חודש ולהשקיע ב2 מדדים כמו שהסולידית אומרת ולהיות מסודרים כדי שהחיים שלכם לא יכללו בתל"מים כל יומיים, ואתם אישית תהיו עם הסכומים האלו בגילאים שהוא אמר. גם אם היו פאשלות בחצי (!!!) מהחודשים אז זה עדיין סכומים מכובדים מאוד.

זה שרוב האנשים טיפשים ולא מסוגלים לא לזרוק את כל הכסף שהם מרוויחים כל חודש זה לא אומר שאתם לא יכולים.

וכל מי שקורא את זה ומתכוון לכתוב תגובה מפגרת של למה אני טועה ואיך יהיו לי בלתמים מוזמן לשמור אותה לעצמו כי זה לא מעניין.

אני בנתיים חוסך, הון עצמי לדירה מעפנה כבר יש לי אבל אני לא אבזבז את המשכורת בורסה שלי בשביל לשלם לבנק על משכנתא :) בנתיים גר עם שותפות במחיר זנות בתלאביב וחוסך, כשאני באמת אצטרך דירה אני כבר אוכל לקנות בלי משכנתא בקצב הזה.

מי שחכם ולוקח את עצמו בידיים מוזמן להקשיב לי ולעידן ולסולידית ולכל מי שבפורום שלה, ומי שרוצה רק להתבכיין למה המצב פה חרא יכול להיות מסכן לנצח.

המצב פה באמת חרא בהרבה דברים אבל זה לא אומר שאי אפשר להתייעל כדי לפצות על זה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
כתבנו את זה לפני, ואז נירו כתב את החוויות שלו מוועדות הבניה השונות, שבשתי מילים מסתכמות ל - בזבוז זמן.

נתחיל בלהחליף את הממשלה, אבל אז זה הופך לדיון פוליטי, וגם ככה לא מחליפים פה את הממשלה.

אז תמשיכו לקטר וליילל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
להיפך, מי שטוען שלעבוד עד גיל 60 ולחסוך+ להשקיע תוך כדי זו עבדות (כמו נהג לילה), הוא זה שמתייחס לפועלים שלו כמסכנים וחסרי תושיה לשפר את מצבם.

אני מציע פיתרון מעשי שכל פרט יכול ליישם היום, כל אחד לפי יכולותיו. לחסוך כמה שאפשר ולהשקיע לאורך עשרות שנים בתיק טיפש מחקה שוק. לא רוצים? אפשר להתלונן, לא חסר מקום ברשת.

*אני לא הדיון פה, אתם מוזמנים לשאול בפרטי או לפתוח דיון מקביל לגבי ואשמח להרחיב.

אתה לגמרי הנושא. כי אתה מתעקש לכתוב דברים לא ריאליים או הגיוניים, שגם אם מסתדרים הבלוג או בתיאוריה כלשהיא, לא מתחברים לחיים עצמם. ולכן, כשאנשים שבניגוד אליך כבר עשו משהו בחייהם מנסים להעמיד אותך על טעותך, אתה תוקף. ולכן נשאלת השאלה-מה בניסיון החיים שלך הביא אותך לחשוב שדעתך מחוברת למציאות?

ועוד, אתה טוען לשכר גבוה מאוד. אך מסרב לומר אפילו באיזה תחום אתה עובד?

• תוכן חדש...