Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , לא מזמן קיבלתי רישיון וכמו כל בן 18 מתלהב אני רוצה להפוך את הרכב של ההורים לטיל בליסטי ולהגיע איתו ל240 אז החלטתי להחליף גאנטים כי ידוע שזה מה שגורם לרכבים לנסוע מהר ,

בכל מקרה יש להורים כרגע סקודה פאביה 2014 , האיבזור הכי בסיס 1.4 ידני עם גאנט ברזל 14''ראיתי הרבה גאנטים באינטרנט אבל לא בא לי על משהו זבל וסיני , חשבתי אולי לבדוק בפירוקיות , יכול להיות יש להם איזה איביזה FR אחרי תאונה עם גאנטים בדרך הם לא נפגעים או כל רכב VAG עם גאנט יפה , מה אתם אומרים זה רעיון טוב ? יש לכם המלצה אחרת ? חשבתי ללכת לכיוון ה 17 אינטש , וכן אני יודע שזה יפגע בנוחות

תודה לעוזרים ולסליחה על החפירה :-D:-D:-D:-D

פורסם

הבעיה עם פירוקיות זה שהם אומרים לך אני מברר אם יש לי מה שאתה רוצה... בנתיים הם מתקשרים לצמפיון ושואלים כמה עולה חדש ואז המחיר הוא חצי מהמחיר המנופח של צמפיון פלוס מעמ , אצלי לדוגמא שאלתי על מנעול לדלת ואמרו לי 500 שקל פלוס מעמ שזה בדיוק חצי מחיר מהחברה , רק שכאן אתה מקבל מנעול ישן שאתה לא יודע כמה זמן יעבוד.

פורסם
היי , לא מזמן קיבלתי רישיון וכמו כל בן 18 מתלהב אני רוצה להפוך את הרכב של ההורים לטיל בליסטי ולהגיע איתו ל240 אז החלטתי להחליף גאנטים כי ידוע שזה מה שגורם לרכבים לנסוע מהר ,

אתה אמיתי? אם כן אין לי מושג מי נתן לך רישיון..

קודם כל אין קשר בין מהירות לבין ג'אנטים. מאיפה הבאת את ההנפצה הזאת? דבר שני לנסוע 240 בארץ ועוד בגיל שלך זה בדיוק כמו לקחת אקדח ולשחק רולטה רוסית עם עצמך.

בהצלחה! אני מקווה שאני לא גר 200 ק"מ בקרבתך/בכל מקום שאתה נוסע בו.

פורסם
אתה אמיתי? אם כן אין לי מושג מי נתן לך רישיון..

קודם כל אין קשר בין מהירות לבין ג'אנטים. מאיפה הבאת את ההנפצה הזאת? דבר שני לנסוע 240 בארץ ועוד בגיל שלך זה בדיוק כמו לקחת אקדח ולשחק רולטה רוסית עם עצמך.

בהצלחה! אני מקווה שאני לא גר 200 ק"מ בקרבתך/בכל מקום שאתה נוסע בו.

חוש ההומור שלך זקוק לטיפול עשרת אלפים.

לפותח השרשור - כדאי לך לבדוק בחנויות מתמחות שמוכרות ג'אנטים, פעמים רבות יש להם ג'אנטים מקוריים שהשאירו שם אנשים ששידרגו. כמו כן, בפורום Vagit (פורום מתמחה ברכבי קונצרן פולקסווגן) מתפרסמים מפעם לפעם ג'אנטים יד שניה שיכולים להתאים לרכבך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
חוש ההומור שלך זקוק לטיפול עשרת אלפים.

לפותח השרשור - כדאי לך לבדוק בחנויות מתמחות שמוכרות ג'אנטים, פעמים רבות יש להם ג'אנטים מקוריים שהשאירו שם אנשים ששידרגו. כמו כן, בפורום Vagit (פורום מתמחה ברכבי קונצרן פולקסווגן) מתפרסמים מפעם לפעם ג'אנטים יד שניה שיכולים להתאים לרכבך.

אוקיי תודה כנראה זה מה שאני יעשה :lol:

פורסם

ראיתי איזכורים בודדים לענין המידה בקוטר "17, ולכן ציינתי רק מה שמצוין בהוראת הרישום.

אגב, האם המידה שמופיעה הינה 205/40R17 או 215/40R17 (השנתון הוא שנת תפר בין דורות)?

מפנה אותך גם לאמירה מצד עמית (kompy) שהינו בוחן רישוי במקצועו, בתגובה לשאלה מדוע מדבקה על הרכב אינה מספיקה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?96688-%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%92-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D&p=4729971&viewfull=1#post4729971

כמובן שהמצב בין מכון זה או אחר יכול להשתנות מעט.

בדוק בשרשור הנ"ל אם המידה מופיעה גם באוטודאטה (ציין שם באיזה דור ודגם מנוע מדובר).

ובכל מקרה אם יש ספק, הייתי ממליץ לבדוק את האפשרות לאשר במכון לבחירתך (מוסך/צמיגיה הם לא אלו שמאשרים, ולכן אל תסתמך על מילתם) לפני שאתה רוכש משהו, מאחר ואת האישור תקבל רק כאשר תגיע עם הרכב למכון רישוי.

בכל אופן, אני ממש חושב ש-"16 זה מעל ומעבר לרכב כזה.

להבנתי, המידה בקוטר "17 מגיעה עם דגם ה-VRs שהינו בעל יותר מפי 2 כוחות סוס מהרכב שלכם וגם כמעט כפול מומנט.

העליה במידה תוביל גם בעליה של משקל הגלגל כולו (משקל בלתי מוקפץ), לפי מחשבונים ברשת של כ-30%.

הפגיעה בביצועים, לא כל שכן בנוחות, תהיה מורגשת למדי לדעתי.

פורסם
ראיתי איזכורים בודדים לענין המידה בקוטר "17, ולכן ציינתי רק מה שמצוין בהוראת הרישום.

אגב, האם המידה שמופיעה הינה 205/40R17 או 215/40R17 (השנתון הוא שנת תפר בין דורות)?

מפנה אותך גם לאמירה מצד עמית (kompy) שהינו בוחן רישוי במקצועו, בתגובה לשאלה מדוע מדבקה על הרכב אינה מספיקה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?96688-%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%92-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D&p=4729971&viewfull=1#post4729971

כמובן שהמצב בין מכון זה או אחר יכול להשתנות מעט.

בדוק בשרשור הנ"ל אם המידה מופיעה גם באוטודאטה (ציין שם באיזה דור ודגם מנוע מדובר).

ובכל מקרה אם יש ספק, הייתי ממליץ לבדוק את האפשרות לאשר במכון לבחירתך (מוסך/צמיגיה הם לא אלו שמאשרים, ולכן אל תסתמך על מילתם) לפני שאתה רוכש משהו, מאחר ואת האישור תקבל רק כאשר תגיע עם הרכב למכון רישוי.

בכל אופן, אני ממש חושב ש-"16 זה מעל ומעבר לרכב כזה.

להבנתי, המידה בקוטר "17 מגיעה עם דגם ה-VRs שהינו בעל יותר מפי 2 כוחות סוס מהרכב שלכם וגם כמעט כפול מומנט.

העליה במידה תוביל גם בעליה של משקל הגלגל כולו (משקל בלתי מוקפץ), לפי מחשבונים ברשת של כ-30%.

הפגיעה בביצועים, לא כל שכן בנוחות, תהיה מורגשת למדי לדעתי.

בנוגע בפגיעה בנוחות בביצועים , לקחתי את זה בחשבון , לחבר יש איביזה 1.4 ידנית אותו מנוע ותיבת הילוכים , עם גאנט 17 מהחברה , נסעתי עלייה ואין שינוי מורגש מבחינת הכוח , בכל מקרה 16 גם בא בחשבון העניין שלדעתי זה קטן מדיי ולא נראה מתאים

• תוכן חדש...