Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקוראנית המטומטמת שלי (I20 אוטומט פרימיום 09) כנראה שמעה אתמול שהולכים להחליף אותה, והחליטה הבוקר שהיא לא תעזוב בשקט...

עד כה זיהית את התקלות הבאות: נדלקה לי מנורת כרית אוויר, כפתורי השליטה שממוקמים על ההגה מגיבים לסירוגין ,כפתור הווליום במערכת "קופץ" (כנראה פוטנציומטר דפוק), דוושת הבלם מרגישה ספוגית בבלימה, ורעש תקתוק מוזר מגלגל קדמי ימני...

למרות שהיא עומדת להיות מוחלפת, אני לא מתכוון להעביר הלאה רכב תקול, במיוחד כשהוא עובר לקרוב משפחה.

משיטוט בפורום ראיתי 2 מוסכים מומלצים ליונדאי:

רמי שירותי רכב, נפגשתי עימו בעבר, כשציינתי שאת הטיפולים השוטפים אני מבצע עצמאית סירב בנימוס להתעסק עם הרכב, מקובל.

מוסך כולמוביל בפתח תקווה, בשיחה טלפונית דרשו ממני 564 ש"ח רק עבור בדיקה!, אומנם הנציג ציין שבמידה והרכב יתוקן במוסך הסכום יקוזז מעלות התיקון, אבל עדיין, אם זה המחיר לבדיקה אני מפחד לדעת מה יהיה מחיר התיקון...

האם מישהו יכול להמליץ על מוסך אחר שמתמצא בדגם?

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את התקלה,כניראה מדובר בסליל כרית אוויר,ששבק חיים. עלותו היא 480לפני מע"מ ועבודה.

אוכל להמליץ לך,על מוסך שמכיר את הרכב הזה טוב מאוד.הוא נימצא בפ"ת וניקרא אוטו קליניק. עד לא מיזמן היה מוסך מורשה יונדאי, והמחירים שם שווים לכל נפש.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

לא זולים זה אנדרסטיימנט.

גם יחסית למורשה הם יקרים. כל פעם שהשוותי ביניהם לאחרים - יצאו הכי יקרים.

אבל כן - אף פעם לא הייתה לי בעיה איתם. שירותית או מקצועית.

פורסם

אהלן גד,

ה-I20 ידועה בתקלת סליל כרית האוויר שלך.

נשמח שתגיע אלינו ע"מ לספק את החלקים במחירים הכי טובים בארץ,

כמו כן, להפנותך למוסך מקצועי ואמין שיבדוק ויתקן את התקלה.

בברכת יום מעולה,

שלי טל

פורסם (נערך)

אני מגיע מהדרום ל"רמי שירותי רכב" ברחוב תושיה 4 בתל אביב.

לפי מה שהתרשמתי בחור אמין ומקצועי מאוד.

מוזר שהוא סירב להתעסק עם הרכב.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...