Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עד היום הייתי נועל את ה T1R, ואני מרוצה מהם מעל הגג.

החלפתי אוטו, ולא בטוח שיגיעו בזמן הקרוב T1R במידה של האוטו החדש.

רציתי לבקש המלצה לצמיגים באותה רמה, ופחות או יותר אותו מחיר למידה R17 50 225.

תודה!

פורסם

שלום רב,

מה לגבי המחליף של ה-T1R, צמיג הנקרא T1 Sport?

תוכל למצוא אותו באתר טייר-קלאב בעלות של 554 ש"ח לצמיג.

ברכישת רביעייה וכגולש קארספורום אתה זכאי להנחה שתביא את מחיר הצמיג ל-513 ש"ח בלבד.

המחיר, המלאי והמבצע תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או המוקד הטלפוני שלנו.

לכל שאלה אשמח לעזור.

פורסם

הT1R הצמיג הכי פח שהיה לי ב20 שנה האחרונות.ך לא תהיה לך בעיה למצוא מחליף:wink: . יש מגוון צמיגם מישלין PS4 גודייר אסימטרק 3,טויו T 1SPORT.

פורסם

תודה על העזרה

* TIRE CLUB אם יש את הצמיג שהמלצת במידה שלי זה מעולה (ובכלל נחמד להכיר את האופציה של הזמנה דרך האתר וההנחה)

*

tgt

אם ה T1R הוא פח, אשמח לעלות ממנו לדברים יותר טובים. בינתיים זה הצמיג הכי טוב (ביחס למחיר) שאני מכיר. סופר-גלו לאספלט.

פורסם

הבעיה המרכזית בT1R היוצא היא העובדה שבתחילה הוא צמיג מאוד אוחז ותוך זמן קצר של עבודה ובלאי הוא משתנה מקצה לקצה והופך כאילו לגוש פלסטיק, אני חושב שהם שיפרו בT1S, היו לי רביעייה מהטויוT1R הקודמים שאכזבו אותי ולכן אני בכל אופן שיניתי לכיוון אחר וקיצוני יותר בדמות האנקוק RS3.

על איזה רכב מדובר ומה דרישותייך ואופי נהיגתך?

• אחראי פורום
פורסם

ב-T1Sport שאצלי לפחות (235/45/18 ) יש בעיות מירכוז. האוטו לעיתים ממש מרקד כאילו הגלגלים עקומים.

אורך חייהם גדול יותר משמעותית מה-T1R (היו לי גם, אחרי כמה אלפי ק"מ איבדו תכונות באופן מוחשי)

ובעלי אחיזה לא רעה בכלל. מחיר מצויין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

bigmik, לא יודע למה הפנת אלי שאלה בנוגע לטויו, בעוד שבכלל אמרתי לשים עין דווקא על ההנקוק K117.

אבל כן, נראה לי שיחסית למחירו, הטויו T1 Sport נותן תמורה לא רעה (ע"פ ביקורות. לא יצא לי להתנסות בו). אפשר לחפש את חוות הדעת של misterb.

בכל אופן, אני עדין חושב שאולי שווה להשקיע קצת יותר לכיוון ה-K117 (גם זמין באתר טיירקלאב).

צמיג שמגיע ביותר ויותר רכבים כ-OE (בעיקר גרמניות למיניהן).

הגודייר אסימטריק 3 צריך לבדוק אם מיובא כבר לארץ במידה הזו (לא ראיתי באתר היבואן),

ומישלין PS4 לדעתי עוד לא מיוצר במידה המבוקשת, רק ה-PS3.

פורסם

הK117 מתקרב לPS4 ההבדל 100 שח.

אני מחפש לגיפ X3 245 45 19 במוו וכן מסתכל על מחיר,אבל רוצה צמיג שקט.

למה פניתי אליך? כי אתה מגיב הרבה כאן ואולי יודע דבר או 2 יותר ממני.

פורסם

תודה על הבעת האמון. :-)

יחד עם זאת חשוב לי לציין ולהדגיש (כפי שעושה מדי פעם), שמרבית התייחסותי בנושא נובעת מקריאת ביקורות וחומר נוסף בנושא ולאו דווקא בשל נסיון נרחב עם כל הצמיגים על מידותיהם והרכבים השונים. וזה גם בדיוק חלק מהענין, אותו דגם צמיגים יתנהג מעט שונה ביחס לאחרים במידות שונות וכמובן שעל רכבים שונים. וזה עוד לפני שמכניסים את פקטור הנהג (הסובייקטיבי) שרגיש יותר או פחות לאותם משתנים.

בכל אופן, מספר דברים לי אליך -

• האם הרכב מצויד בצמיגי ראנפלט? ואם כן, האם בכוונתך להישאר עם כאלו? זה מצמצם אפשרויות.
  • מהי מגבלת קוד העומס והמהירות ברשיון הרכב? עשוי לצמצם עוד מספר אפשרויות.
  • באתר טיירקלאב זמין כרגע במידה שלך רק ה-K117, כך שאלא אם תמצא בשוק את הטויו, זה פותר אותך מהתלבטות ביניהם.
  • גם במקרה שלך לא ראיתי שיש מישלין PS4 במידה שלך (ראיתי PS3 בחו"ל ופרימסי 3).
  • עוד ראיתי בחו"ל שנמכר צמיג גודייר אפישנטגריפ RFT עם טכנולוגיית SoundComfort. התייחסתי לטכנולוגיה כאן.
  • ראה את השרשור של Oshri (הנה). מידת צמיגים גדולה יותר (שמתייחסת לתת דגמים שמותאמים במיוחד) ורכב דומה (X5), שבו הוא הביע חיבה גדולה יותר להנקוק (דגם K107A, כאשר ה-K117 מהווה דור שני ל-K107) ביחס לטויו (T1 Sport SUV). שווה לבקש ממנו עדכון על מצב הצמיגים אצלו וההתרשמות לאורך זמן מהם.

* מתנצל בפני פותה"ש על הסטיה הקלה.

פורסם (נערך)

תום, כמי שגם מעדיף להתבסס על ידע פורמלי, אני לא חושב שיש לך צורך להצטנע בכך. דווקא התבססות על נסיון אישי מובילה הרבה פעמים למסקנות לא נכונות עקב כשלי דגימה ומסקנות לא רלוונטיות.

התבססות על ידע פורמלי תהיה שגויה רק אם בסיס הידע שגוי, לא בשל איזשהו הבדל דמיוני בין הידע הפורמלי לבין המתרחש בפועל.

עוד ראיתי בחו"ל שנמכר צמיג גודייר אפישנטגריפ RFT עם טכנולוגיית SoundComfort. התייחסתי לטכנולוגיה כאן.

קראתי על הטכנולוגיה ובשום מקום לא ראיתי שהיצרן טוען שאין השפעה על קשיחות הפניה (כלומר, ביצועי הצמיג). אלו מושפעים מיציבות המדרס והחללים הללו מתחתיו אל-נכון ישפיעו על מקדם קשיחות הפניה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גם כן, לקרוא לחתיכת ספוג שמודבקת לסוליה 'טכנולוגיה', זה קצת משעשע.

אני מסופק שיש לזה השפעה מרובה אם בכלל על קשיחות פניה ושאר משתני ביצועים.

כל מה שזה נועד לעשות זה לספוג קצת את הקוויטציות ושאר רזוננסים בתוך הצמיג עם גלגולו.

ראה גם ציטוט הבא:

Audi first approached Dunlop to devise a sound-reducing technology for some of its sportiest models including the new A8, the RS6 as well as RS7. Dunlop explains that the advanced foam architecture used in the tyre construction is extremely light-weight. It, in no way, affects the tyre’s driving performance, or its speed capability.
פורסם (נערך)

בסופו של יום, זה טיבה של טכנולוגית צמיגים: אמנות "שחורה" של הרכבת שכבות של חומרים על פי שיקולים הנדסיים שונים ובצורה שתעניק לצמיג תכונות כאלו ואחרות.

עדיין, זה נחשב לאחד החלקים המורכבים ביותר ברכב מבחינה הנדסית. גם ההסברים שהיצרנים מפרסמים לטכנולוגיות שלהם הם מאוד כלליים מאחר והאופן המדויק שבו יצרנים מהנדסים את צמיגיהם נשמר בסודיות שלא היתה מביישת סודות מדינה לשותפי סוד מעודפים.

בכל אופן, הרושם מקריאה לגבי העניין הזה (וזה רושם אקס סילינטיו) הוא שהכוונה אינה לביצועים דינמיים. בסוף, חייבת להיות פשרה במקום כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...