Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני 100-110 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במבצע של צ'מפיון יש פאביה אמבישן ב-93 במקום 99. אני מניח שהסטייל תרד לאזור ה-98-99.

הייתי אתמול. על הסטייל יש הנחה של 5 אש"ח. הרכב יוצא "על הכביש" כמעט 107 אש"ח לא כולל גג בצבע שונה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
ראיתי תאי נוסעים גרועים יותר, אבל כן.. הוא לא נהדר.

והפולו רק מלהסתכל עליה מבלי לדרוך רגל בפנים אפילו, יש תחושה של שעמום, שלדעתי קיימת גם בגולף לצורך העניין.

הקליאו לייף זו אכן הגרסא הערומה, הייתי גם שם.. לא משתווה באבזור לאף אחד מאלו שציינתי.

ה-208 ובכן.. במחיר של 95 על הכביש במסגרת יום מכירות לא נהדר (אקטיב פרו אוטומט), והחצי יום שנתנו לי בכדי להגיע להחלטה, לא תרם.

Mike808

גרסאת הסטייל כולל חישוק מגנזיום הוצע לי ב-87 על הכביש.

אכן פער מהותי..

אבל יש שינוי איבזור שלפחות בעין עושה הבדלים לא קטנים, ומכיוון שאני מחפש לקחת את המקסימום במסגרת התקציב,

זה בסדר גמור, האם אני מפסיד על זה? האם זה ישתלם במכירה חזרה? ובכן, אני לא קונה רכב תחת כאלו שיקולים.

שלא נדבר על הפער בזמני אספקה.. ה-FR כמעט מיידי, הסטייל זה בערך חודשיים בכיף.

אגב, הפער של ה-20K קיים עוד ברמת המחירון הבסיסי.

אני ממש לא מבין למה אנשים משלמים עוד מעל ל-20 אש"ח בשביל ה FR שהשוני בו הוא בסה"כ חבילת אבזור נחמדה וזהו.. אני יכול להבין כשמדובר ברכבי יוקרה או כשמקבלים חבילת אבזור משמעותית הרבה יותר, אבל לשלם על רכב סופר מיני שמוצף בשוק עוד 20%-25%!! ממחיר הבסיס כשמדובר בדיוק באותו המנוע ומקבלים סה"כ גג פנורמי ועוד כל מיני דברים קוסמטיים קטנים - נשמע לי מופרך (אבל זה רק אני)

פורסם

זה מופרך ? המחיר של סופרמיני אוטומטיות מופרך. לא מבין למה יש כזה הבדל בין ידני לאוטומטי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני מבין את ההתרעמות,

אבל זו דרך קצת שטחית להציג את הדברים, יש מגוון תוספות שעבורי עושות הבדל, מנוע זה לא פקטור מבחינתי, אלא האבזור הפנימי והחיצוני.

ולמה? ובכן כי אני רואה ברכב יותר מאשר פח עם ארבעה גלגלים שנועד רק לשרת אותי, אני רוצה להנות בזמן השהות שלי ברכב.

האם הפער מצדיק את התוספות? זה כבר דיון אחר.

• תוכן חדש...