Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני 100-110 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין האופציות שעלו על השולחן,

208 / קליאו / פולו.

שווה לעשות נסיעת מבחן ע"י כל המיועדים לנהיגה ברכב.

הרכב שירגיש לכם כמתאים ביותר מבחינות רבות

הוא הרכב שכדאי לכם לרכוש.

אישית ממליץ על הפיג'ו 208 בגרסה המאובזרת.

תשומת הלב לגיר הרובוטי DSG של הפולו.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למאזדה 2 יש כבר הרבה זמן מבצע על אמת אבזור דיינאמיק. בצבע כחול או סגול - 97 אשח.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
יוליאן, בוא נתעלם רגע מהנוחות מאחור,

כמה אנשים לדעתך יכולים לשבת בצורה נעימה מאחור?

dr6633 -

אכן אני מכוון למוגדשות,

הג׳אז מעולם לא הייתה שיקול, גם מטעם אישי.

הפולו מאוד קוסמת לי, אך החשש מהגיר די מטריד, המרווח ספסל אחורי של הפולו נהדר.

אם ב208 המצב של הספסל האחורי זהה, אז זה הופך את ה208 לחבילה הטובה ביותר.

אני חושב שמבין הסופרמיני שישבתי בהן מאחור, הפולו היתה הכי מרווחת by far ואני 1.88. ב 208 ישבתי ממש לרגע מאחור ולא ממש נסעתי בה אז לא יכול לחוות דעה אישית.

פורסם

2 אנשים ישבו בנוחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז עדכון קצר,

נציג לובינסקי בפורום היה מאוד אדיב וסייע בנחמדות מאוד,

למרות קצר קטן בדרך, יצרו קשר מלובינסקי בסופו של דבר וסיפקו שירות נהדר,

והגירסא שמעניינת אותי זה 1.2 אוטומט ice edition

התמחור שקיבלתי לא היה משהו מיוחד וסופר אטרקטיבי, רגיל במסגרת יום המכירות שלהם,

ולכן בהעדר הצעה מיוחדת ואטקרטיבית,

הייתי מעוניין בסיוע שלכם לבחון את שאר האופציות,

ראיתי את הפולו, אומנם מרווחת מאחור.. אבל, השעמום, לא יאומן.

שקלתי את הקליאו, 1.2 טורבו, על פניו.. אופציה לא רעה.

ה-ds3 ירדה מהפרק כי היא מבוססת על דגם ממש ישן..

c3 לא בא בחשבון בדגם הנוכחי והבנתי שרק בדצמבר תגיע לה מחליפה\מתיחת פנים.

אז מה עוד הייתם מציעים?

פורסם (נערך)

הייתי מציע שתבחן את הפאביה למרות שאם לא התלהבת מהפולו אז לא מצפה שממנה כן.

בעקרון עברת על כל האופציות המוגדשות בקטגורית הסופרמיני ונשארת עם אוטומטיות או רציפות אטמוספריות בעיקר (להוציא את הפיאסטה שלא מומלצת עקב גיר לא אמין.)

אולי עכשיו בימי מכירות של לובינסקי ה2008 יכנס בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
ה-ds3 ירדה מהפרק כי היא מבוססת על דגם ממש ישן..

ה-DS 3 מבוססת על אותה פלטפורמה כמו ה-208, ה-PF1 של פיז'ו-סיטרואן, וכך גם ה-C3 החדשה. הפלטפורמה הבאה של PSA תושק רק בשנת 2018 ותיקרא EMP1.

לא כ"כ הבנתי למה פסלת את ה-208 אם אתה שוקל מכוניות יקרות ממנה. אם זה רק בגלל שיעור ההנחה, מה ההיגיון לקנות רכב יקר יותר?

פורסם
ה-DS 3 מבוססת על אותה פלטפורמה כמו ה-208, ה-PF1 של פיז'ו-סיטרואן, וכך גם ה-C3 החדשה. הפלטפורמה הבאה של PSA תושק רק בשנת 2018 ותיקרא EMP1.

לא כ"כ הבנתי למה פסלת את ה-208 אם אתה שוקל מכוניות יקרות ממנה. אם זה רק בגלל שיעור ההנחה, מה ההיגיון לקנות רכב יקר יותר?

איפה ראית שאמרתי שפסלתי?

אני בסך הכל אומר שבהינתן המצב שההצעה היא ׳סטנדרטית׳ ואני אגיע בערך לאותו מצב שיעור ההנחה באחוזים גם עם שאר הרכבים, אני מעוניין למצות את שאר האלטרנטיבות קודם ולהיות בטוח.

לשיעור הנחה יש שיקול ללא קשר למחיר הרכב שאתה רוכש והאם לבסוף תבחר דגם שעולה יותר, כי לבסוף זה יחסי.

פורסם
עם איזה גיר?

שאלה מצוינת שאי אפשר לענות עליה בלי לשוחח איתם כי המאפיינים באתר שייכים לדגם הישן..

בכל מקרה זה פיאסטה 2016 ככה שהגיר הרובוטי הדפוק לא רלוונטי, או שזה ידני או הפלנטרי החדש

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

יואב - אין בעיה למתוח את התקציב, ה-2008 זה פשוט לא גודל וסוג הרכבים שאליהם אני מכוון.

Opher - נשמע מעניין, אבדוק, תודה.

פורסם

לא התכוונתי למתוח את התקציב אלא לבדוק אם יש הנחה שמכניסה אותה לתקציב.

בכל מקרה אם היא לא רלוונטית אז לא רלוונטית.

פורסם

אם אין לך בעיה למתוח את התקציב אתה יכול לבדוק את אאודי A1 שמוצעת עכשיו בהנחה במבצע של צ'מפיון. הספורטבק 1 ליטר במבצע עולה 125K, מניח שה-3 דלתות תעלה כמה אלפים פחות.

לא ממש הצלחתי למצוא את התמחור של המיני האוטומטית אבל אני רואה שלא מעט כאלה מתגלגלות לכל מיני מגרשים וחברות ליסינג אז אולי גם אצל היבואן תצליח לקבל הצעה מעניינת.

פורסם

Mike808 - תודה על ההצעה, אך זה קצת חורג מהמטרה הראשית של עלות טיפולים סבירה וממוצעת..

למרות שאמרתי לשכוח מאיביזה.. אבל..

כן, אז שאלה, איביזה FR, תיבה DSG יש ממה לחשוש?

• תוכן חדש...