Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מרצדס SL350 באירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שפורום ייעוץ ברכישת רכב הוא הפורום המתאים, במידה ולא אודה למנהלים להעביר.

אני מתעניין ברכישת רכב בגרמניה (שיועבר לפולין) שישמש אותי כאשר אני נמצא שם (וזה קורה לא מעט).

אני בעל אזרחות אירופאית. מספר שאלות:

1. מצאתי אקזמפלר שמור מאוד, SL350 שנת 2003 ( מדילר) עם 85,000 ק"מ והיסטוריה מסודרת ב-€17,499
    האם יש עלויות נוספות שצריך לקחת בחשבון?
  2. איך בכלל עובד השוק באירופה? בארץ קניתי המון רכבים ויש תהליך די ברור של פגישה ראשונית, בחינה ראשונית של האוטו, מיקוח על מחיר, בדיקת קנייה (מוסך/מכון) ומשם בנק ודואר. כיצד מבוצעת רכישת רכב באירופה? בדיקת רכב? (אני יודע שבארה"ב יש CARFAX, האם יש מקבילה אירופאית)?
  3. ביטוח - ניסתי לקרוא ולא לגמרי הצלחתי להבין. חשוב להדגיש שהרכב עצמו יעמוד בפולין.
  4. תחזוקה לרכב שנוסע מעט - דברים מיוחדים שצריך לקחת בחשבון? הרכב יסע כשבוע בכל חודש.
    שאר הזמן הרכב יעמוד בחנייה מקורה, כיצד מתחזקים רכב במצב כזה?

תודה רבה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא.

Lexus CT200H

פורסם

קרא פה

קרא גם כאן (קצת ישן אבל נראה לי שעדיין רלוונטי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...