Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני נוסע בדייהטסו שרייד 1991 עם 280 אלף ק"מ.

"הבעיה" היא שהיא נוסעת מצוין בלי שום תקלות- אמינות מרבית! לרוב נסיעות קצרות אך אין לה בעיה לנסוע בשבילי עפר גם עד אילת (בלי להגזים). היא פשוט חבוטה ובלי מזגן ויש גבול לכל תעלול.

אני מחפש לה מחליפה, ידנית ואמינה במחיר של 15 עד 20 אלף ש"ח. מה אתם מציעים לי?

בפרט האם יונדאי גטס GLS משנת 2007-2008 עם 170 אלף ק"מ זה קילומטראז מוגזם שצריך שצריך להדאיג אותי? אם אפשרי על מה יש לתת דגש ומה לבדוק?

פורסם

בעבר גם לי היתה שרייד מהדור הזה רכב מצויין . אם אתה לא זקוק לרכב עם מרחב פנימי גדול אז חפש לך בסכום של 20000 ש"ח סוזוקי אלטו ידנית משנתון 2011-2012 .רכב הרכה יותר אמין מיונדאי גטס והרכה יותר חסכוני בקיצור סוס עבודה.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על אלטו אם הדרישות שלך זה באמת חיסכון מקסימאלי ומזגן. גם פיאט פנדה יכולה לבוא בחשבון והיא תהיה נוחה ומרווחת יותר מהאלטו.

לגבי הגטס, הקילומטראז' הוא סביר לגמרי לרכבים מ-2007-8, אולי מעט גבוה, אבל רכב שטופל בזמן ולפי ההוראות לא אמור למות בקילומטראז' כזה.

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד:

העניין הוא שאם תחשוב מכיוון קצת אחר הדייהאטסו שלך זה רכב מתקופת ייצור שונה ממה שמיוצר בשנים האחרונות, רכב מיד פרטית, שלא עבר חיי גהינום, שבנוי מלכתחילה לגמוע ק"מ כלומר עם חשיבה לטווח רחוק.

מה שיש היום בשוק זה בדיוק חשיבה 180 מעלות מהרכב שלך, הכל בנוי בשביל לא להחזיק לטווח רחוק מידיי ובפרט המכוניות הקוריאניות, תוסיף על זה שהליסינג שבר את שוק הפרטיות כ 90 אחוז מהמכוניות על הכביש זה ליסינג/השכרות/רכבי חברה וכו.

ואלו רכבי שעברו חיי גהינום ועדיין עוברים.

לרוב שורדים מבחינה מכאנית כי הטכנולוגיה השתפרה אך לטווח הרחוק, אני לא נביא אבל אל תסתכל רחוק.. תסתכל אחורה רכבים בני שלוש ארבע שנים ותראה איך הרכב נראה היום.

הכל רק על דעה אישית שלי מצטער אם פגעתי במשהו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הגטס רכב אמין ולא יקר לאחזקה,רמת איבזור GLS היא המבוקשת יותר ואין בעיה עם רכב שעשה 170 אלף,הגטסים בצבא עברו הרבה יותר ללא בעיות מיוחדות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א. היתה לי שרייד 92 1300 16 שס'

מכרתי לפני 8 שנים, ואין יום שאני מתחרט על כך

ב. יש פה בפורום גטס למכירה, אמנם קילומטראז גבוה מאוד, אבל האוטו שייך לחבר כנופיה שטיפל בו כהוגן

אם הייתי קונה היום גטס, זה היה האוטו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אופצייה קצת שונה- להתקין מזגן ברכב הנוכחי שלך.

זה במידה ותרצה להישאר עם הרכב הזה.

במידה ולא, גטס זה רכב זול לקנייה, אמין, זול לאחזקה וזהו בערך. לא יותר מזה. אבל לפי הדרישות שלך גם לא צריך יותר.

פורסם

אני בעלים של גטס כבר שנה. הרכב אמין מאוד ותחזוקה שלה מאוד פשוטה. יחסית לסכום שאתה מחפש, זה רכב מצוין (ואולי אני אומר כי אני משוחד).

אני גם עובד בתחנת דלק, וראיתי גטס בדור השני שעברה 300K, והבעלים אמר שלא החליף מנוע או גיר.

דבר נוסף, אם אתה לוקח את הרכב לבדיקה, יתכן שיש פגיעה בקצה השלדה. נשיקה קצת חזקה פוגעת בקצה השלדה. קח את זה בחשבון.

פורסם
א. היתה לי שרייד 92 1300 16 שס'

מכרתי לפני 8 שנים, ואין יום שאני * לא * מתחרט על כך

ב. יש פה בפורום גטס למכירה, אמנם קילומטראז גבוה מאוד, אבל האוטו שייך לחבר כנופיה שטיפל בו כהוגן

אם הייתי קונה היום גטס, זה היה האוטו

לא ניתן לערוך

ורק עכשיו אני מדלה שחסרה המילה "לא" :roll:

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אני בעלים של גטס כבר שנה. הרכב אמין מאוד ותחזוקה שלה מאוד פשוטה. יחסית לסכום שאתה מחפש, זה רכב מצוין (ואולי אני אומר כי אני משוחד).

אני גם עובד בתחנת דלק, וראיתי גטס בדור השני שעברה 300K, והבעלים אמר שלא החליף מנוע או גיר.

דבר נוסף, אם אתה לוקח את הרכב לבדיקה, יתכן שיש פגיעה בקצה השלדה. נשיקה קצת חזקה פוגעת בקצה השלדה. קח את זה בחשבון.

אולי הייתה צבאית בעבר אבל כן,כזה קמ לא פעם הופיע בגטסים מהצבא והם שרדו כמו גדולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האלטו לא "אמינה בהרבה" מהגטס, היונדאי גטס רכב אמין להפליא שבטיפולים נכונים ובדירים לא מתקלקל ושורד שנים רבות,

רכבים היום לא "מתוכננים" להתקלקל, במרבית המיקרים הם פשוט מסובכים יותר לאחזקה ויקרים יותר והבעיות מתחילות כאשר עוברים לתחזוקת שבר\טיפולים אצל מוסכים שלא מבינים,

כל זה תוך הסתייגות מהדור האחרון של מנועי טורבו מתוחכמים, ותיבות אוטומטיות\רובטיות מרובות הילוכים.

פורסם

האלטו אכן קטנה, אבל ל 1.83 לא תהיה בעייה לנהוג בה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כיום אני נוסע בדייהטסו שרייד 1991 עם 280 אלף ק"מ.

"הבעיה" היא שהיא נוסעת מצוין בלי שום תקלות- אמינות מרבית! לרוב נסיעות קצרות אך אין לה בעיה לנסוע בשבילי עפר גם עד אילת (בלי להגזים). היא פשוט חבוטה ובלי מזגן ויש גבול לכל תעלול.

אני מחפש לה מחליפה, ידנית ואמינה במחיר של 15 עד 20 אלף ש"ח. מה אתם מציעים לי?

בפרט האם יונדאי גטס GLS משנת 2007-2008 עם 170 אלף ק"מ זה קילומטראז מוגזם שצריך שצריך להדאיג אותי? אם אפשרי על מה יש לתת דגש ומה לבדוק?

תשקיע כמה אלפי שקלים במזגן ובפחחות, וסע בשרייד עד שהיא תתפגר.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...