Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד, (וגם אושריקו), אתם צריכים ללמוד את המשפט "איזהו העשיר השמח בחלקו".

נמרוד אצלך נאמר שהבעיה היא מבנה גוף וקו שיער. אז מה דעתך שיהיה לך את הגוף הבא:

spx-ocean-13452-06.jpg

את קו השיער הבא:

4221396001_5419946214001_5419935425001-vs.jpg

ותגדיל את התמונה ותראה שגם השיער מלא ובריא.

אבל זה לא הכל, מה אם גם הבחורה הבאה תהיה על זרועתך לאן שתלך -

article-1283242-09D608E4000005DC-113_224x382.jpg

אבל זה לא הכל, החלטתי גם לצ'פר אותך ולתת לך משכורת של מיליוני אירו כל שנה.

הגשמתי את כל חלומתייך בערך לא ? וגם את החלומות של רוב גברי הפורום. "לא ככה?"

אז אספר משהו לגבי הבחור בתמונה.

ארון לנון שמו.

הבחורה המהממת בתמונה הייתה חברה שלו, סחבק כריש, תראה איזה יפיפיה "הוא הביא".

השכר השנתי שלו עומד על מיליוני אירו.

אתה יודע איפה הוא היה בתחילת החודש ?

הוא רץ נגד כיוון התנועה בכביש מהיר.

הוא לא הצליח להתמודד עם חייו והתחיל לסבול ממחלת נפש הקשור ללחץ ומתחים.

היום הוא מאושפז בבית חולים לבריאות הנפש, ללא אישה לצידו. ללא אפשרות נראית לעין לשיקום הקריירה.

אז מה אתה חושב, הריבועים בבטן, הכסף בארנק, השיער המלא, או החברה "הכוסית" זה מה שהסב לו אושר ? אם כן, הוא לא היה מפתח מחלת נפש.

הרי בן אדם שבאמת מאושר ושמח, אין לו נגיעה בעניינים הללו.

לכן שימו דברים בפרופורציות, גם אם אין הרבה, צריך להגיד תודה. אבל לא להגיד תודה ולחכות, אלא להגיד תודה ולנסות לשפר את הקיים.

ויותר מזה חשוב לזכור, שאף פעם לא מאוחר מידי.

אתם חושבים שהבחור בתמונה, אארון לנון, הגיע לקרקעית ? יכהוא בטוח חשוב, אבל מה שהוא לא יודע - הרבה לפניו שלא "תפסו" אותם, התאבדו.

כי כפי שאמרתי בהתחלה - איזהו העשיר ? השמח בחלקו. ברגע שבאמת תחשבו ככה, זה יקרין לסביבה, ואנשים ירצו להיות בחברתכם. באחראיות.

על בעיות עולם ראשון.

מה זה משנה אם זה עולם ראשון או עולם שלישי ? בעיות זה דבר יחסי.

אנחנו בפורום מכוניות ויש יותר מ200 עמודים של תלונות על הספורט מוטורי/תרבות ספורט מוטורי/מיסים על ספורט מוטורי בארץ, מהצד יסתכלו עלינו ויגידו "יש באפריקה אנשים בלי לאכול ואתם בוכים שאין לכם איפה לעשות דריפטים" אבל מה הקשר ?

זה שיש ילדים באפריקה בלי אוכל, זה משהו אחד, אבל זה לא נותן לגיטימציה ליחס לספורט המוטורי בארץ.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. אתה באמת מתלונן על תרבות הספורט המוטורי כאשר 50 ק"מ מכאן מאות אלפי בני אדם מתו במלחמת אזרחים?

ב. מדובר באנשים שלא רוצים עזרה. סתם שלושה מבלבלי מוח. אחד בגובה 1.90 שאם רק היה טורח להזיז את הישבן שלו לחדר כושר פעמיים בשבוע היה הופך לז'לוב עם פוטנאציל להחליף את "ההר" בצילומי משחקי הכס. השנים הנוספים סתם ילדים שמבלבלים את המוח במקום לעשות משהו מועיל בחיים שלהם.

פורסם

ארקו, מסתבר שזאת תופעה ידועה אצל כדורגלנים. הם לא עומדים בלחץ. רוברט אנקה כדוגמא, אמנם קיצונית, אבל עדיין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב, אז קראתי מחדש את 1000 ההודעות האחרונות בשרשור הזה (DAMN) והחלטתי לתרום קצת מניסיוני.

זה הכל הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה:

אושריקו, אתה לא מוכן לזוגיות.

אתה לא מבין זוגיות ואני בטוח שלא היית יודע מה לעשות איתה אם היתה לך זוגיות.

זה הרבה מעבר למה שאתה עושה, אלא זו צורת המחשבה שלך.

ברור לי שזו לא אשמתך, כן?

פשוט היית חשוף (כמו כולנו) לקלישאות של הטלוויזיה ולדעות של נהגי מוניות או אנשים אחרים עם "חוכמה עממית" (ממורמרים נצחיים), שרואים את העולם בצורה הרבה יותר גרועה ממה שהוא ("כל הגברים הנשואים בוגדים", "כל הנשים זונות", "נשים רוצות שתהיה חרא אליהן" וכו').

אתה רוצה באמת מערכת יחסים עם אישה?

קודם כל אתה צריך לעבוד על עצמך. תשנה את העדיפויות שלך.

כרגע יש לך אוטו שכל אישה שרואה אותו תגיד לעצמה "הוא ישקיע באוטו הזה יותר ממה שהוא ישקיע בי", וזה ממש לא אטרקטיבי.

אני בטוח שזה תקף גם לבגדים שלך או לשיער.

אתה לא במקום של זוגיות כרגע וגם אם מישהי תיפול בקסמיך, זה יידפק מהר מאוד כי אתה "לא שם".

תראה, אם אתה רוצה להיות ערס ולהתנהג ככה, אתה תמשוך סוג מסוים של בנות, שהן לא ממש איכותיות וגם יזרקו אותך ברגע שהם ייראו מישהו עם קורולה יותר חדשה, או רחמנא ליצלן, עונדה.

אגב, בדרך הן גם יעבירו לך מנדבושקעס.

אבל אם אתה רוצה באמת להיות במקום של זוגיות, אתה חייב לשים את האדם השני במקום יותר חשוב מזה של הרכב שלך.

אתה אמנם אומר שאתה רוצה זוגיות אבל אתה עושה כל מה שאפשר בשביל לטרפד אותה.

אלא אם תחזור בתשובה אתה לא תמצא מישהי שהיא בתולה אבל מקבלת את העובדה שאתה זיין-על, שניהנת לנסוע בקורולה שהיא אימת כל הקורולות באזור חיוג 04, שמקשיבה לך ויש לה מוסר של אשת מערות.

היא לא קיימת, ובנוסף לחיות עם מישהי כזאת זה יהיה מתסכל וזוועה.

ככה זה נשמע כרגע, גם אם אתה נפגע.

זה נשמע כאילו שאתה מחפש משהו שלא קיים.

אבל מעבר לזה, גם אם אתה מוצא את הבחורה, אתה צריך לדעת איך לשמור עליה.

בשביל זה אתה צריך לדעת לטפח יחסים שוויוניים והדדיים.

כלומר מה שאתה דורש ממנה, דרוש גם מעצמך.

אל תבקש בתולה אם אתה לא בתול.

אל תבקש חכמה אם אתה לא חכם.

את תבקש בחורה עם כסף אם אין לך כסף.

אתה צריך לחפש בן אדם, לא רשימת קניות.

עד שלא תפנים את כל זה, לא תוכל להיות בזוגיות או אפילו לגרום לבחורה רצינית להסתכל עליך.

אם לא, כל מה שאתה תמצא זו פרחה מטומטמת שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה.

לסיכום: תתבגר

פורסם
לך תתנדב בעמותות ותבין מה זה צרות בחיים.

יופי לך תעבוד. תנתב את האנרגיות למשהו מועיל.

צריך להגן על המדינה, כדי שאחרים יוכלו לצאת עם בנות בלי שיהיה פיגוע.

פורסם
טוב, אז קראתי מחדש את 1000 ההודעות האחרונות בשרשור הזה (DAMN) והחלטתי לתרום קצת מניסיוני.

זה הכל הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה:

אושריקו, אתה לא מוכן לזוגיות.

אתה לא מבין זוגיות ואני בטוח שלא היית יודע מה לעשות איתה אם היתה לך זוגיות.

זה הרבה מעבר למה שאתה עושה, אלא זו צורת המחשבה שלך.

ברור לי שזו לא אשמתך, כן?

פשוט היית חשוף (כמו כולנו) לקלישאות של הטלוויזיה ולדעות של נהגי מוניות או אנשים אחרים עם "חוכמה עממית" (ממורמרים נצחיים), שרואים את העולם בצורה הרבה יותר גרועה ממה שהוא ("כל הגברים הנשואים בוגדים", "כל הנשים זונות", "נשים רוצות שתהיה חרא אליהן" וכו').

אתה רוצה באמת מערכת יחסים עם אישה?

קודם כל אתה צריך לעבוד על עצמך. תשנה את העדיפויות שלך.

כרגע יש לך אוטו שכל אישה שרואה אותו תגיד לעצמה "הוא ישקיע באוטו הזה יותר ממה שהוא ישקיע בי", וזה ממש לא אטרקטיבי.

אני בטוח שזה תקף גם לבגדים שלך או לשיער.

אתה לא במקום של זוגיות כרגע וגם אם מישהי תיפול בקסמיך, זה יידפק מהר מאוד כי אתה "לא שם".

תראה, אם אתה רוצה להיות ערס ולהתנהג ככה, אתה תמשוך סוג מסוים של בנות, שהן לא ממש איכותיות וגם יזרקו אותך ברגע שהם ייראו מישהו עם קורולה יותר חדשה, או רחמנא ליצלן, עונדה.

אגב, בדרך הן גם יעבירו לך מנדבושקעס.

אבל אם אתה רוצה באמת להיות במקום של זוגיות, אתה חייב לשים את האדם השני במקום יותר חשוב מזה של הרכב שלך.

אתה אמנם אומר שאתה רוצה זוגיות אבל אתה עושה כל מה שאפשר בשביל לטרפד אותה.

אלא אם תחזור בתשובה אתה לא תמצא מישהי שהיא בתולה אבל מקבלת את העובדה שאתה זיין-על, שניהנת לנסוע בקורולה שהיא אימת כל הקורולות באזור חיוג 04, שמקשיבה לך ויש לה מוסר של אשת מערות.

היא לא קיימת, ובנוסף לחיות עם מישהי כזאת זה יהיה מתסכל וזוועה.

ככה זה נשמע כרגע, גם אם אתה נפגע.

זה נשמע כאילו שאתה מחפש משהו שלא קיים.

אבל מעבר לזה, גם אם אתה מוצא את הבחורה, אתה צריך לדעת איך לשמור עליה.

בשביל זה אתה צריך לדעת לטפח יחסים שוויוניים והדדיים.

כלומר מה שאתה דורש ממנה, דרוש גם מעצמך.

אל תבקש בתולה אם אתה לא בתול.

אל תבקש חכמה אם אתה לא חכם.

את תבקש בחורה עם כסף אם אין לך כסף.

אתה צריך לחפש בן אדם, לא רשימת קניות.

עד שלא תפנים את כל זה, לא תוכל להיות בזוגיות או אפילו לגרום לבחורה רצינית להסתכל עליך.

אם לא, כל מה שאתה תמצא זו פרחה מטומטמת שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה.

לסיכום: תתבגר

עצם זה שקראת 1000 הודעות אחרונות וניתחת את הדברים זה מעורר הערצה (באמת).

קודם כל, לגבי הקורולה והכל הצחקת אותי לגמרי, אבל ברור לך שאני לא באמת חושב שהיא מעל הבחורה?

כאילו, כשאני מקבל מחמאות או דיבורים מהן על הרכב אני זורם ומתלהב, אבל אני לא מראה לה שזה יותר חשוב ממנה. לאן הגענו? להחדיר לאגזוז ?!

אני מסכים איתך לגמרי לגבי סוג הבנות, אבל הסגנון שלי הוא לבוש קצת "ערסי", ביחד גם עם תספורת. זה נכון שברחוב אני הבן אדם הכי רחוק מלאיים (אני אומר לך שאני נראה ילד, אני לא צוחק )אבל הסגנון שלי הוא סגנון "ערסי". לפעמים גם בדיבור ובאופי, מודה. אבל בד"כ זה ממש לא ככה, לא תמצא אותי מעשן, שותה כמו אלכוהוליסט, יוצא למועדונים ומציק לאנשים ומחפש רק לזיין... מה שנקרא, המראה מטעה כנראה.

אבל אני לא מסכים איתך בכלל לגבי זה שאני לא מוכן לזוגיות... אני יותר ממוכן ויותר רוצה. אני מרגיש שאני רוצה את זה יותר מלזכות בלוטו ולא לעבוד בעבודה החר* שלי או כל עבודה לעולם.

אתה צודק שאתה אומר שכשמו שאתה מתאר את עצי אני לא יכול לצאת עם מישהי "אשת מערות ", אבל מצד שני אני גם לא מתחבר לסוג הבנות שאמרת כי ברוב המקרים הן יותר מדי פרחות, וכל החמולה שלהן הם לא בדיוק הבנים הטובים של העיר... כן?

מה שיוצא מצב שאני לא יודע איזה בנות יתחברו אליי ואיזה בנות אני אתחבר אליהן. בעיה.

פורסם
גבר, אתה מכיר בחורה שרוצה מישהו והיא לא תמצא בשבריר שניה?

אני לא מכיר.

איזה קשקוש. פשוט אין לך מושג.

ואם תגיד שזה "מסוג הבנות שאני לא רוצה" - אז לא יודע מה הסטנדרטים שלך, אבל אני לא צריך יותר ממישהי שתתן לי יחס , שיהיה אפשר לצאת איתה ואם אפשר גם לקבל ממנה קצת סקס למרות שאפילו זה כבר לא חובה.

תיהיה טיפשה או משכילה , זה ממש לא מעניין אותי, אני את הלימודים שלי סיימתי וזה לא משהו שאני צריך מהבחורה שלי.

אתה לא מבין איזה כאב זה לראות אנשים עם שיער מלא שיכולים לעשות כל מני תספורות ורק אני כמו מאנייק חייב לדפוק גלאח עד הסוף אחרת אני נראה עוד יותר כמו ביצה.

מיילא אם הייתי עוד אחראי לזה , אבל פאקינג לא עשיתי כלום בשביל לגרום למצב העגום הזה .

מה אני אגיד לך , חוץ מלבכות כבר אין מה לעשות .

כל החיים האלה לא הוגנים, יש אנשים שיזכו להרגיש איך זה אהבה מאישה ויש שלא.

אולי מתישהו אני אקבל את זה.

א. עצם העובדה שאתה מחפש מישהי ש"תתן יחס, יהיה אפשר לצאת איתה ואם אפשר אז גם לקבל ממנה קצת סקס" מראה על הבעיה. תחשוב הפוך - מישהי שאתה יכול לתת לה יחס, שאתה יכול לבלות איתה בבית ושאתה יכול לעשות איתה סקס (לא "לקבל").

ב. לא אכפת לך אם היא טיפשה או משכילה? אז כמו קודם - אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ג. שיער זה לא הכל בחיים. יש לי כמה וכמה חברים שהתקרחו לגמרי בגילאי ה-20 המוקדמות, אחרים עם מפרצים עוד מהתיכון. כולם היום בני 35-36, נשואים באושר ועם ילדים.

ד. החיים לא הוגנים ואז מתים. לא רק לך - לכולם. תפסיק להתבכיין ותוציא מזה את המקסימום. בגילך גם אני הייתי מדוכא מהחיים. זה תקופה וזה עובר. היו לי תקופות דכאוניות בגיל החטיבה, בגיל 19, בגיל 21, בגיל 25, בגיל 29. כל פעם מסיבה אחרת טובה יותר או פחות. ממשיכים לחיות והמצב משתפר. ואז מורע, ואז משתפר שוב. אלה החיים.

האמת שככל שאני שומע יותר ויותר הרצאות של אומנות הפיתוי , אני מרגיש שאני מתחיל לפתח ש-נ-א-ה אדירה למין הנשי הישראלי.

זה בגלל שאתה עושה את השטות לשמוע הרצאות של אומנות הפיתוי, שרק מלמדות אותך איך להחפיץ נשים ולא להתייחס אליהן כאל בני אדם. זאת ל-א המציאות!

אני לא הכי נורמלי בעצמי... לא בגדר הלא שפוי חלילה, אבל אני שונה מאנשים אחרים בגילי.

אתה לא שונה מאף אחד, תפסיק עם ההתמסכנות. אין בך, או באף אחד אחר, שום דבר מיוחד. תפסיק לחשוב שאתה פתית שלג ויפה שעה אחת קודם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה קשקוש. פשוט אין לך מושג.

א. עצם העובדה שאתה מחפש מישהי ש"תתן יחס, יהיה אפשר לצאת איתה ואם אפשר אז גם לקבל ממנה קצת סקס" מראה על הבעיה. תחשוב הפוך - מישהי שאתה יכול לתת לה יחס, שאתה יכול לבלות איתה בבית ושאתה יכול לעשות איתה סקס (לא "לקבל").

ב. לא אכפת לך אם היא טיפשה או משכילה? אז כמו קודם - אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ג. שיער זה לא הכל בחיים. יש לי כמה וכמה חברים שהתקרחו לגמרי בגילאי ה-20 המוקדמות, אחרים עם מפרצים עוד מהתיכון. כולם היום בני 35-36, נשואים באושר ועם ילדים.

ד. החיים לא הוגנים ואז מתים. לא רק לך - לכולם. תפסיק להתבכיין ותוציא מזה את המקסימום. בגילך גם אני הייתי מדוכא מהחיים. זה תקופה וזה עובר. היו לי תקופות דכאוניות בגיל החטיבה, בגיל 19, בגיל 21, בגיל 25, בגיל 29. כל פעם מסיבה אחרת טובה יותר או פחות. ממשיכים לחיות והמצב משתפר. ואז מורע, ואז משתפר שוב. אלה החיים.

זה בגלל שאתה עושה את השטות לשמוע הרצאות של אומנות הפיתוי, שרק מלמדות אותך איך להחפיץ נשים ולא להתייחס אליהן כאל בני אדם. זאת ל-א המציאות!

אתה לא שונה מאף אחד, תפסיק עם ההתמסכנות. אין בך, או באף אחד אחר, שום דבר מיוחד. תפסיק לחשוב שאתה פתית שלג ויפה שעה אחת קודם.

0. קשקוש? אם בחורה רוצה גבר רווק, היא לא תשיג אותו אחרי יום? אתה באמת חושב ככה?

א. אמרת את אותו משפט בערך, רק מההסתכלות שלה . מה ההבדל?

ב. למה צריך לשנות לי אם היא סיימה תואר בפיזיקה או לא?

ג. מעניין. אולי הזמנים השתנו. היום זה לא קורה.

ד. המצב לא משתפר קרוב ל-21 שנה...

פורסם

באמת? לדפוק אותה לא בעיה, שתשיג אותי? משמע בן זוג? צריכה להיות מישהי שאני רוצה להיות בחברתה .

לגבי ג' - מכיר אישית בחורות שחולות על קירחים, בלי שום קשר תסתפר בהתאם .

ד. לא ממש 21 שנה, מאיזה גיל אתה בקטע של בחורות לקשר רציני? 17-18? 3 שנים סך הכל .

תן לזמן לרוץ, תראה שפה ושם תהיה שרוטה, יהיה סטוץ, יהיה סטוץ עם מכוערת/ שמנה, וכל מיני חוויות .

תהנה בינתיים, בסוף יסתדר .

פורסם

אושריקו ונמרוד, סלחו לי שאני שובר לרגע את מעגל האוננות שעף כאן -

אבל שימו לב לדברים שאתם רושמים:

"כל הבנות יכולות להשיג זיון כל רגע"

"כל מי שפנויה בגיל שלי היא או מכוערת פצצות או דפוקה בשכל"

"אני שומע דברים ועם הזמן יותר ויותר שונא נשים"

וכו'

שניכם מיזוגנים, והשיח שלכם על מהן ומיהן נשים מוציא אתכם די... בוא נקרא בורים בשביל לא להעליב, למרות שעל השיט שאתם זורקים כאן באוויר אני חושב שיש מקום להרבה יותר בוטות.

השיחות שלכם זה כמו לשמוע שני ילדים בני ארבע מדברים על איך הכי נכון להכנס לאייפאקס - כאילו, אולי הם ראו את זה בטלויזיה מתישהו, אבל ניכר שהנסיון שלהם אפסי, שהם מדברים המון שטויות, ושלפחות לאחד מהם צריך להחליף חיתול.

נשים - אני אגלה לכם כאן סוד - הן בני אדם. הן אפילו - ושוב, שזה לא יצא ממכם - יצור תבוני והמוח שלהם כן גדול יותר משל סנאי, למרות הניסוי שהזכיר בוראט כפרה עליו.

יש לי כמה חברות רווקות שהן נראות מצוין והן חריפות (מאוד), באופן אירוני-משהו יש לי יותר חברות כאלו מחברים - בגיל מסוים המאזן התהפך ודווקא 'בנים שווים' נהיה המצרך היותר קשה להשגה. אז אל תאמרו נואש, אולי תגיעו לנק' זמן בה בנות 'שוות' יסתכלו עליכם בצורה טובה יותר מאשר השונאי-נשים שאתם מפאת חוסר ההיצע בשוק. לכו תעשו איזה קורס בכלכלה ותתמקדו בעקומות ביקוש והיצע ייתכן שזה ישפר לכם את מצב הרוח.

ואדים, אם אתה עדיין כאן - תתעודד, תסתכל ימינה ושמאלה ואולי תבין שאתה לא במצב כזה גרוע. ברגע שתוציא את הראש מהתחת ותתחיל לטפל בעצמך אתה עלול לגלות שאתה ממוצב במקום לא רע, כי שכל יש לך טעם טוב יש עבודה סבירה יש... תחלים מהמצב הקליני והדרך למעלה כבר די סלולה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוריו כתב בדיוק את מה שרציתי לכתוב.

אוסיף רק לגבי נמרוד - שים לב שאתה לא מחפש שום דבר מעבר לבובה מתנפחת ומזלזל במה שהופך בן-אדם למעניין להיות איתו. כך לפחות זה נראה מהכתוב.

לכו שניכם ללמוד תואר או סתם מקצוע מעניין, תראו עולם, תתבגרו בכמה שנים ותתעניינו באדם שמולכם.

אני גם מכיר המון רווקות בגילאי 24-28. הן עושות את מה שהן עושות בינתיים, כמו כולם - לימודים, עבודה, תחומי עניין. אם אתם מראש לא מתעניינים בשום דבר ולומדים מחרא כמו אומנות הפיתוי או בלוגים רדודים במקום לפתח את עצמכם, למה שבחורה תסתכל עליכם? תהיו מעניינים לעצמכם קודם.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ב. אין קשר בין טיפשות להשכלה. השכלה קונים בבית הספר ובאוניברסיטה אבל אינטיליגנציה זה משהו שנולדים איתו.

לא חסר טיפשים עם תארים מאוניברסיטאות ואנשים חכמים שבקושי בגרות יש להם.

העניין הוא שאתה לא רוצה להיות עם אישה טיפשה ורדודה שאין לך מה לעשות איתה חוץ מסקס, וגם בזה לא בטוח שהיא תהיה טובה כי זה לא רק עניין של מראה.

ד. עם כל הכבוד, אתה קיים בסך הכל 21 שנה שמתוכן היית מודע לעצמך ולעניין הזוגיות בערך רבע מהזמן, אולי פחות. יש לך (ולרובנו) עוד הרבה מה לחוות ולהבין כדי לקבל פרספקטיבה נכונה יותר על איך דברים עובדים.

אתם צריכים להפסיק עם הגישה הקיצונית הזאת של שחור או לבן. "אני אפס, אין לי תקווה, אין לי שיער"

נכון שזה כיף להתלונן ולהתמרמר, אבל אם מגזימים עם זה בסוף שוכחים שזה היה סתם בשביל הצחוקים ובאמת מתחילים לחשוב שמשהו אצלכם דפוק ומתנהגים בהתאם. מספיקה שניה אחת שאתה מצליח לעלות מעל זה, לעשות מעשה אמיץ ולזרוק איזה משפט, משם הכל מתחיל להתגלגל. עוד לא הספקת לקלוט מה קורה וכבר אתה level up ונפתח לך המסך של הperks.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

0. אני באמת חושב ככה. כנראה שיהיה לה יותר קל להשיג זיון איתו, אבל ממש לא בסבירות של 100% כמו שאתה מתאר, ובטח שלא למשהו יותר רציני. אתה חי באיזה עולם של בני טיפשעשרה שמכוון סביב "להשיג בחורות", ולכן אתה מסתבך עם עצמך. אתה צריך להוציא את הראש מהתחת ולהתבגר קצת. ואני לא מנסה להעליב.

א. ההבדל הוא שאם אתה מתייחס לאשה כאל משהו שמספק את צרכיך, אתה מסתכל על כל הסיפור מכיוון הפוך לחלוטין. תפסיק להתייחס אליה כמו אל משהו שעושה דברים בשבילך, ותתחיל לחשוב מה אתה צריך לעשות בשביל שאשה תרצה אותך. וחוצמזה - זה מה שאתה רוצה מאשה? "קצת יחס", "לצאת איתה" ו"לעשות קצת סקס"? חוזר שנית - תתבגר...

ב. אם אתה רק רוצה שהיא תעשה לך קיצי בגב, תרקוד איתך במועדון ותשכב על הגב כמה פעמים בשבוע, אז אתה צודק - היא לא צריכה להיות לא נעל. אבל במקרה הזה קנה בובת מין רובוטית וסגור עניין.

ג. קשקוש. אחוז הגברים הקרחים לא השתנה משמעותית באוכלוסיה ב-15 שנה האחרונות, ואני מבטיח לך שכל הקרחים לא יושבים בבית ומבכים את מר גורלם כל היום.

ד. עשה טובה, אתה בן 21 שנה. היו לך תקופות טובות יותר ופחות, אני בטוח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חייב להוריד את מפלס הכבדות בשרשור הזה עם סיפור משעשע -

לפני כמה חודשים התחלתי עם מישהי באוטובוס, לקחתי את הטלפון שלה, בסוף מסתבר שיש לה חבר. אתמול בלילה, מאץ' בטינדר איתה. לא יודע אם היא זוכרת אותי, כנראה שלא, אבל הולך משעשע :-P

פורסם

אם כבר,

בתקופת הרווקות המאושרת, החלטתי שנמאס לי מבחורות חכמות, ואני מחפש מישהי טיפשה אבל שתהיה שווה. מפה לשם מצאתי אותה בבניין הסמוך, לא יצאנו מהבית, אבל הייתי מסתכל עליה לפעמים במבט של "איך לא כואב לך להיות כל כך מטמטמת?" היתה פצצה אבל מטומטמת ברמות על. היית מסתכל בעיניים ויודע שאין מאחוריהן שום מחשבה. כלום. שום דבר. נאדה. ריק. חלל. יצור אנוש בלי יכולת לחשוב יותר מצרכים בסיסיים. לא יכולתי להתמיד בזה למרות שזה היה קורע מצחוק. הייתי מדבר לעצמי כי היא לא היתה מבינה דבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...