Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שככל שאני שומע יותר ויותר הרצאות של אומנות הפיתוי , אני מרגיש שאני מתחיל לפתח ש-נ-א-ה אדירה למין הנשי הישראלי.

תתארו לכם מצב שהיה קורסים מיוחדים לפיתוי גברים וכמה הגברים הם עם מסובך שחייב לדעת ב200 אחוז איך לפתות אותו ולמשוך אותו ורוב הבנות היו צריכות קורסים ולימודים ו"מבחנים" שצריך לדעת עלינו כדי למשוך אותנו כאילו אין להם לימודים וקריירה של החיים עצמם... מה היו אומרות עלינו?

מסכם הכל.

דבר אחד שאני מסכים איתכם לגבי אולי עזרה מקצועית זה שקל לשטוף לי את המוח גם שמי שאני שומע אותו לא מתכוון בכלל לזה, אבל נוח ללכת למחוזות האלה.

ברור שאתה תפתח, כי אתה לא עושה כלום ומתמרר עם עצמך.

לך תעשה דברים שאתה אוהב. תרגיש טוב עם עצמך.

תצא עם אנשים, תכיר אנשים, תחייך ויחזירו לך חיוך.

מי תרצה לצאת עם מישהו שהוא ממורמר על כל דבר?

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא משדר שאני ממורמר עם נשים. לדוגמה, שיחקתי אותה יותר מדי אופטימי אז היא אמרה לי "תהיה אופטימי כמו שאתה\אתה אומר ותכיר מישהי חדשה". אני מזייף עם נשים את התסכול והמרמור, אז אין קשר לנושא הזה.

אבל בהחלט שאני ממורמר, שונא, וכועס, החיים של חברים ואנשים קרובים אליי בגילאים שלי שונים בהרבה משלי מבחינת לימודים, עבודה וחיי זוגיות ואי אפשר שלא להסתכל על זה.

פורסם

כשאתם מדברים על הנשים הישראליות וכל מה שאתם לא אוהבים בהן, חשבתם פעם שאתם פשוט נמשכים לנשים הלא נכונות? תנסו נורמליות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כשאתם מדברים על הנשים הישראליות וכל מה שאתם לא אוהבים בהן, חשבתם פעם שאתם פשוט נמשכים לנשים הלא נכונות? תנסו נורמליות.

כאמור , אצלי כל בחורה מתקבלת . ועדיין אף אחת לא רוצה אותי.

פורסם

rk, כשאתה נואש לזוגיות והבחורה שניצבת מולך היא נראית בסדר(כמו שאני עובר מסך אצלה גם היא עוברת מסך אצלי) אני מוכן להתפשר על הרבה דברים אחרת לא הייתי יוצא עם חננה כזאת. ראית? עדיין, לא עוזר כשאתה מתפשר.

לא מתבכיין בלי הפסקה, אני פשוט נותן דוגמאות למה שחוויתי.

פורסם (נערך)
כאמור , אצלי כל בחורה מתקבלת . ועדיין אף אחת לא רוצה אותי.

אוי מספיק עם זה כבר. אתה אדם מתיש. לא רוצות אז לא רוצות. תגיד תודה שאלו הצרות שלך בחיים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
אוי מספיק עם זה כבר. אתה אדם מתיש. לא רוצות אז לא רוצות. תגיד תודה שאלו הצרות שלך בחיים.

בסדר, אבל זאת גם סוג של צרה. והצרה הזו מנפנפת לך מול הפנים עם חברים שלך ומכרים שלך, בארוחות משפחתיות\יציאות עם חברים\חגים וגורמים לך לאכול את הלב ולהרגיש אפס שכולם חיים בזוגיות ואתה מפספס את זה כל פעם מחדש (בלי קשר לסיבה, אלא לעובדה שזה לא עבד).

פורסם (נערך)

לך תתנדב בעמותות ותבין מה זה צרות בחיים.

קודם צריך כסף

יופי לך תעבוד. תנתב את האנרגיות למשהו מועיל.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...