Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תמשיך לקרוא ב'יומנה של רווקה' לא תגיע רחוק.

הצצתי שם לא מזמן, מזמן לא ראיתי כ"כ הרבה רדידות, התעסקות בשטויות מוחלטות ותובנות בחצי שקל במקום אחד.

היו שם לא מעט דיונים על נושא התשלום בדייט. תילי תילים של דיונים (והתלהמויות, כמיטב תרבות הדיון הישראלית) על גברים קמצנים - כי אחרי חצי שנה הוא מבקש ממנה להתחלק בתשלום, או כי הוא מוציא אותה 'רק' פעמיים בשבוע, על חשבונו - ונשים ש'לא מחזירות את ההשקעה', כי שילמתי על הקוקטייל והניוקי שהזמינה, אז בתמורה היא צריכה לשכב איתי, לא?

אם לא הייתי מכיר אנשים ונשים שפויים קצת יותר מזה, הייתי מאבד תקווה ומאמץ חתול כבר בגיל המופלג של 23.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אקו, על מה אתה מדבר?

לא כל בחורה בנויה לקשר זוגי. ישנן נשים שברגע שהן ירגישו שזה מתקדם לקשר רציני ומשמעותי הן יחזרו 1000 צעדים אחורה...

אני זוכר פוסט ביומנה של רווקה על הנושא הזה. אני כמעט בטוח שיש המון בנות כאלה ולצערנו , אם אתה נופל לידיים של אחת כזאת יקרה מה שקורה לי - ביאוס תחת.

אושריקו, על מה אתה מדבר ?

אתה יודע כמה גברים "מבצעים פרסה" רגע לפני החתונה ? כמה גברים מושכים את האישה שלהם 7-10 שנים בלי טבעת ?

אתה יודע כמה גברים תופסים רגליים קרות ברגע שהאישה רוצה לעבור לגור ביחד ? לא יכול לספור את זה.

מה שאתה צריך לעשות זה לשים לב ולהבחין כאשר אתה בזוגיות. אתה יודע מה מפריע לך אצל האישה שלך, אז אם אתה ריאלי (יותר נכון רק אם אתה ריאלי) תשים לכך לב.

אם מפריע לך שהאישה שלך "לא מחזיקה ממך הגבר מס'1" ו/או מפריע אתה קנאי, אז אל תתחתן עם אישה שאתה רואה שהיא מסתכלת לצדדים. כמו שיש גברים חרמנים שמפשיטים עם העיניים כל בחורה שהם רואים בים, ככה יש נשים שנועצות עיניים בגברים בים.

אבל אל תתעלם מהכל "בגלל האהבה" ואחרי כמה שנים פתאום "יפתחו לך העיניים", זה אם כבר, מה שיגרום לך "לחזור 1000 צעדים אחורה".

אתה חתיך? [שואל ברצינות]

נראה רגיל, כמוני כמוך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
כבר הסבירו לך מיליון פעם, לא צריך להיות חתיך .

אתם מתבססים על אינטרנט, ולא חוויות אישיות .

אז בוא נדבר תכלס - פגשתי עכשיו בחורה ברכבת \ באוטובוס \ בפאב - על סמך מה היא תרצה להמשיך איתי לשיחה אם לא על סמך מראה לטעמה?

אז סבבה , אולי ברכבת שהיא "חייבת" להיות תקועה איתי עכשיו שעה ובכל זאת אין לה משהו יותר מעניין לעשות, היא תמשיך לדבר איתי ואולי משם אדליק אותה,

ובכל מצב אחר שהיא לא "חייבת" להמשיך לדבר איתי ?

אולי אני מתבלבל ולא יודע, אבל כשאתה יוצא לפאב, על סמך מה אתה ניגש למישהי?

פורסם

הקטע של זה שיש לכל בחורה חבר - זה נכון יותר מדיי לצערי. רק אלה שבאמת לא שוות כלום אין להם חבר.

הרי בשביל שבחורה תיהיה רווקה צריך להתקיים אחד מהתנאים: או שהיא מכוערת פצצות [והאמת ,שלא זכור לי שראיתי אי פעם דבר כזה], או שהיא ממש מפגרת ושרוטה.

וואו...מה?? :shock:

פורסם

אתה יודע כמה גברים "מבצעים פרסה" רגע לפני החתונה ? כמה גברים מושכים את האישה שלהם 7-10 שנים בלי טבעת ?

אתה יודע כמה גברים תופסים רגליים קרות ברגע שהאישה רוצה לעבור לגור ביחד ? לא יכול לספור את זה.

מה שאתה צריך לעשות זה לשים לב ולהבחין כאשר אתה בזוגיות. אתה יודע מה מפריע לך אצל האישה שלך, אז אם אתה ריאלי (יותר נכון רק אם אתה ריאלי) תשים לכך לב.

אם מפריע לך שהאישה שלך "לא מחזיקה ממך הגבר מס'1" ו/או מפריע אתה קנאי, אז אל תתחתן עם אישה שאתה רואה שהיא מסתכלת לצדדים. כמו שיש גברים חרמנים שמפשיטים עם העיניים כל בחורה שהם רואים בים, ככה יש נשים שנועצות עיניים בגברים בים.

אבל אל תתעלם מהכל "בגלל האהבה" ואחרי כמה שנים פתאום "יפתחו לך העיניים", זה אם כבר, מה שיגרום לך "לחזור 1000 צעדים אחורה".

נראה רגיל, כמוני כמוך.

אז אני נראה חרא, וזה ההבדל הקטן בינינו. או ביני לבין כולם בעצם.

פורסם (נערך)
אז בוא נדבר תכלס - פגשתי עכשיו בחורה ברכבת \ באוטובוס \ בפאב - על סמך מה היא תרצה להמשיך איתי לשיחה אם לא על סמך מראה לטעמה?

אולי אני מתבלבל ולא יודע, אבל כשאתה יוצא לפאב, על סמך מה אתה ניגש למישהי?

אצלי הפיתרון הוא פשוט, ועד היום ברוך ה' עובד לי טפו טפו, אני נכנס לבר/מועדון/מועבט/קופת חולים/כל מקום, אם הבחורה מחייכת אליי (לא מסתכלת, לא בוחנת, לא נועצת מבטים בחבילה שלי) אלא אך ורק מחייכת ? רוב הסיכויים שיש לך דייט.

.

למקרה שפיספסת ;)

אז אני נראה חרא, וזה ההבדל הקטן בינינו. או ביני לבין כולם בעצם.

אתה באמת מגזים, אני בטוח ב99.9% שאתה לא "נראה חרא". ידידי, תעלה קצת את הביטחון העצמי ! מה חסר לך ?

גם גבוהה, גם יש לך רכב, גם בן אדם נעים, יודע להתנסח ולהתבטא, יש אנשים שהיו הורגים בשביל זה ! היו מוותרים על העיניים הכחולות או שריר מנופח כזה או אחר בשביל להתחלף איתך.

תרים את הראש ותצעד קדימה, תרבה לחייך לסובבים אותך, אל תשפוט, ותרחיב קצת את המעגלים החברתיים שלך.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נראה רגיל, כמוני כמוך.

נכון, גם גברים עושים את זה ולא מכובד. בעיניי, יש לגבר או לאישה החלטה די מהירה אם להמשיך את הקשר. אל תתנו אשליות שווא לא אישה ולא גבר. כמה פעמים אתה שומע על דייט ראשון שלא המשיך לעולם לעוד דייט? אני מעריך כזה מצב, מאשר ליפול על כאלו שמתנדנדות ויוצאות או מתנדנדים ויוצאים וכשזה כבר עובר את ההיכרות ויש כימיה לא רעה, נחתך בגלל משהו.

אני מסכים לגמרי שגברים גם נעלמים...

איפה הדור של פעם? מכירים ונשארים עד הסוף.

פורסם
נכון, גם גברים עושים את זה ולא מכובד. בעיניי, יש לגבר או לאישה החלטה די מהירה אם להמשיך את הקשר. אל תתנו אשליות שווא לא אישה ולא גבר. כמה פעמים אתה שומע על דייט ראשון שלא המשיך לעולם לעוד דייט? אני מעריך כזה מצב, מאשר ליפול על כאלו שמתנדנדות ויוצאות או מתנדנדים ויוצאים וכשזה כבר עובר את ההיכרות ויש כימיה לא רעה, נחתך בגלל משהו.

אני מסכים לגמרי שגברים גם נעלמים...

איפה הדור של פעם? מכירים ונשארים עד הסוף.

כבר אמרתי לך אושריקו ואתה לא מקשיב, אם אתה באמת מוכן להתחזק מבחינת דת (בשבילך, לא בשביל שום דבר אחר), תכיר בחורה שסיימה את האולפנה. זה פשוט תפור עלייך ברמות כאלו שאני לא יכול לתאר.

גם אתה בן אדם שיכול להיעזר בחייו בספר שנותן הנחיות, תחשוב על זה.

פורסם
למקרה שפיספסת ;)

אתה באמת מגזים, אני בטוח ב99.9% שאתה לא "נראה חרא". ידידי, תעלה קצת את הביטחון העצמי ! מה חסר לך ?

גם גבוהה, גם יש לך רכב, גם בן אדם נעים, יודע להתנסח ולהתבטא, יש אנשים שהיו הורגים בשביל זה ! היו מוותרים על העיניים הכחולות או שריר מנופח כזה או אחר בשביל להתחלף איתך.

תרים את הראש ותצעד קדימה, תרבה לחייך לסובבים אותך, אל תשפוט, ותרחיב קצת את המעגלים החברתיים שלך.

בהצלחה!

אוקי, זה תשובה לחלק השני. משום שהוא לעולם לא קרה, אשמח לקבל תשובה לחלק הראשון.

מגזים או לא מגזים, זה מה שבנות בפועל חושבות וזה מה שמשנה.

גובה, רכב, נעימות, ניסוח או ביטוי הם לא פאקטורים מושכים..

מנגד, שיער שופע או שרירים בהחלט כן.

פורסם

כולם אומרים לי את זה, אבל אני מעדיף להתחזק (או לא) מאהבה לדת ולא בגלל בחורה, כי אתה תכיר את הבחורה ולא תתחבר ל"הנחיות" שצריך לעשות ומה אז?

לפי מה שאני גם יודע, בחורות דתיות רוצות בחור דתי ולא "מתחזק".

אבל אין לי ספק שכנראה סוג הבחורות האלה מתאימות לי , ולכן , מתבאס כ"כ על הזאת . (לא דתייה, אבל בהחלט לא משתוללת)

פורסם

אני חייב להיות בוטה, אתה מקשקש על דברים שאין לך מושג בהם. לוקח את כל התכונות הטובות שלך, אומר "זה מה שבחורות לא מחפשות", ואז לוקח את כל התכונות שאין לך ואומר "זה מה שבחורות כן מחפשות". מה הקטע?

אני יכול להגיד לך שאני נראה ממש טוב וזה לא עזר לי הרבה יותר מדי עם בחורות, כי עד לאחרונה פשוט לא ידעתי מה לעשות עם זה. אתה יודע כמה הזדמנויות מפוספסות היו לי בעבר? במיוחד בצבא, עם אינטרקציה יומיומית עם עשרות בחורות, שפשוט לא קלטתי רמזים? נראה לך שבחורה רצינית עם כוונות לקשר רציני תגיד אחרי דייט אחד כושל עם דוגמן "הוא ממש מפגר אבל נראה אש, נמשיך איתו"? לא יקרה. מראה חיצוני במקסימום יעזור לך להשיג מספר טלפון, או יהפוך את העניין ליותר קל. זה ממש לא הכל, צא מזה.

פורסם (נערך)

ידידי היקר אני אשמע קצת בוטה ותסלח לי אבל אין לי דרך אחרת להעביר את זה - אתה ילד(!!!!!)

גובה זה לא מושך ?! איפה אתה חי תגיד לי ? אתה חי בישראל, מדינת הגובה הממוצע 172, או אתה חי במדינה אחרת ? אולי אתה חי בסרביה ולא ידעתי ?

גובה אחד הפאקטורים מהמשמעותיים בנוגע למשיכה, גם אני גבוה ואתה לא מבין כמה פעמים שמעתי את המשפט (המבחיל בעיני) "בזכותך אני אשפר את הגנים". באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר, גובה הוא גורם משיכה מ-ט-ו-ר-ף. אולי תדבר עם מישהו נמוך ותתחיל לקבל קצת פרופורציות.

בנוגע לשיער, אולי שוב, כדאי לצאת קצת לרחובות ישראל, ולספור מה יש יותר - בעלי שיער או בעלי קרחת.

בין בעלי השיער תספור - מה יש יותר - עם מפרצים או בלי מפרצים ?

בין בעלי השיער בלי מפרצים תספור - מה יש יותר - בעלי שיער דליל או בעלי שיער מלא ?

עכשיו מהקבוצה שנותרה לך, תבדוק כמה רווקים בני 22-35 יש לך, ותראה כי הם מיעוט בין בני 22-35 בארצנו.

באמת שזה נשמע כמו תירוצים.

ובנוגע לשאלה בחלק הראשון, זה לא רלוונטי, נניח והיינו בעולם הפוך בו הנשים מתחילות עם הגברים - לפי מה היית מסנן ? רק מראה חיצוני ? ככל הנראה - לא.

יש כאלו שיחשבו איך הילדים המשותפים שלכם יראו, יש כאלו שירצו את הביטחון שאתה משדר, יש כאלו שירצו לשדרג את רמת החיים שלהם, יש כאלו שירצו בעל טוב ובית טוב, יש כאלו שירצו פלייבוי רע שיסבלו ממנו, ויש ויש ויש....

עכשיו לי יש שאלה אלייך -

איך היו החברים שלך עד היום ? הם תומכים, הם מורידים את הביטחון, הם חברים טובים/הם חברים אמיתיים ?

כולם אומרים לי את זה, אבל אני מעדיף להתחזק (או לא) מאהבה לדת ולא בגלל בחורה, כי אתה תכיר את הבחורה ולא תתחבר ל"הנחיות" שצריך לעשות ומה אז?

לפי מה שאני גם יודע, בחורות דתיות רוצות בחור דתי ולא "מתחזק".

יפה מאוד אושריקו תשובה בוגרת ולעניין ! רק דבר אחד קטן, יש דברים ש"באים ביחד", נניח כמו לשמור שבת. ביחד עם בת זוג זה קל הרבה יותר.

בדבר אחד אתה טועה - אם מצאת חן בעיני הבחורה, ואתה מוכן גם לתת מעצמך, אין לה בעיה אם תהיה "מתחזק" ואפילו אם תהיה "חילוני". זה תלוי יותר בך ובכוח רצון שלך, כי אם הבחורה ראתה כי טוב - זה שווה את ההשקעה והמאמץ (מצידה ומצידך כאחד).

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
פורסם

דאבל בטעות למחוק

פורסם
אני חייב להיות בוטה, אתה מקשקש על דברים שאין לך מושג בהם. לוקח את כל התכונות הטובות שלך, אומר "זה מה שבחורות לא מחפשות", ואז לוקח את כל התכונות שאין לך ואומר "זה מה שבחורות כן מחפשות". מה הקטע?

אני יכול להגיד לך שאני נראה ממש טוב וזה לא עזר לי הרבה יותר מדי עם בחורות, כי עד לאחרונה פשוט לא ידעתי מה לעשות עם זה. אתה יודע כמה הזדמנויות מפוספסות היו לי בעבר? במיוחד בצבא, עם אינטרקציה יומיומית עם עשרות בחורות, שפשוט לא קלטתי רמזים? נראה לך שבחורה רצינית עם כוונות לקשר רציני תגיד אחרי דייט אחד כושל עם דוגמן "הוא ממש מפגר אבל נראה אש, נמשיך איתו"? לא יקרה. מראה חיצוני במקסימום יעזור לך להשיג מספר טלפון, או יהפוך את העניין ליותר קל. זה ממש לא הכל, צא מזה.

אז כמה דברים -

ראשית, לא חסר בנות שימשיכו לצאת עם גבר רק כי הוא נראה טוב , ואני בטוח ששמעת אלפי סיפורים על בנות שאחרי שנתיים נזכרו לזרוק מישהו כי הוא "חרא ומאנייק ופגע בי והרביץ לי ולא ספר אותי" - נכון?

ואם תגיד שזה "מסוג הבנות שאני לא רוצה" - אז לא יודע מה הסטנדרטים שלך, אבל אני לא צריך יותר ממישהי שתתן לי יחס , שיהיה אפשר לצאת איתה ואם אפשר גם לקבל ממנה קצת סקס למרות שאפילו זה כבר לא חובה.

תיהיה טיפשה או משכילה , זה ממש לא מעניין אותי, אני את הלימודים שלי סיימתי וזה לא משהו שאני צריך מהבחורה שלי.

למרות שברור שבשאיפה הבחורה תיהיה משכילה.

שנית, בהחלט יש חלק מהאוכלוסיה הנשית שבאמת לא תמשיך עם "מפגר שנראה אש", זה לא סותר את העובדה שמכוער אפילו לא יקבל מספר ממנה, ולא יצליח להגיע איתה אפילו לשלב שחתיך אבל מפגר הצליח להגיע.

ידידי היקר אני אשמע קצת בוטה ותסלח לי אבל אין לי דרך אחרת להעביר את זה - אתה ילד(!!!!!)

גובה זה לא מושך ?! איפה אתה חי תגיד לי ? אתה חי בישראל, מדינת הגובה הממוצע 172, או אתה חי במדינה אחרת ? אולי אתה חי בסרביה ולא ידעתי ?

גובה אחד הפאקטורים מהמשמעותיים בנוגע למשיכה, גם אני גבוה ואתה לא מבין כמה פעמים שמעתי את המשפט (המבחיל בעיני) "בזכותך אני אשפר את הגנים". באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר, גובה הוא גורם משיכה מ-ט-ו-ר-ף. אולי תדבר עם מישהו נמוך ותתחיל לקבל קצת פרופורציות.

בנוגע לשיער, אולי שוב, כדאי לצאת קצת לרחובות ישראל, ולספור מה יש יותר - בעלי שיער או בעלי קרחת.

בין בעלי השיער תספור - מה יש יותר - עם מפרצים או בלי מפרצים ?

בין בעלי השיער בלי מפרצים תספור - מה יש יותר - בעלי שיער דליל או בעלי שיער מלא ?

עכשיו מהקבוצה שנותרה לך, תבדוק כמה רווקים בני 22-35 יש לך, ותראה כי הם מיעוט בין בני 22-35 בארצנו.

באמת שזה נשמע כמו תירוצים.

ובנוגע לשאלה בחלק הראשון, זה לא רלוונטי, נניח והיינו בעולם הפוך בו הנשים מתחילות עם הגברים - לפי מה היית מסנן ? רק מראה חיצוני ? ככל הנראה - לא.

יש כאלו שיחשבו איך הילדים המשותפים שלכם יראו, יש כאלו שירצו את הביטחון שאתה משדר, יש כאלו שירצו לשדרג את רמת החיים שלהם, יש כאלו שירצו בעל טוב ובית טוב, יש כאלו שירצו פלייבוי רע שיסבלו ממנו, ויש ויש ויש....

עכשיו לי יש שאלה אלייך -

איך היו החברים שלך עד היום ? הם תומכים, הם מורידים את הביטחון, הם חברים טובים/הם חברים אמיתיים ?

אני לא רוצה חלילה שזה ישמע בקטע רע, אבל יש עוד סטטיסטיקות לא מדוייקות כמו -

חצי מדינה לא סוגרים את החודש [אבל טסים פעם לשנה לחו"ל , ומגיעים לנתבג עם הספורטאג' החדשה],

שיש יותר נשים מגברים בעולם [ואת זה אני חווה יום יום, כמובן],

או שהגובה הממוצע הוא 172 .... אני 1.82 , והרוב המוחלט של האנשים שאני מכיר גבוהים ממני או לכל הפחות בגובה שלי.

או שאולי 1.82 זה נמוך, לא יודע ..

בנוגע לשיער - אז תאמין או לא אבל זה משהו שאני בודק כמעט כל יום על כל בנאדם שאני רואה,

והממצאים הם של-85% בערך יש שיער מלא, 10% מפרצים אבל שיער מלא, ו-5% עם שיער דליל [מפרצים או לא].

ואני כמו בכל דבר נפלתי בקבוצה הפחות טובה [אם כי לא בטוח שפה בהכי גרוע] - בין ה-10%.

אתה לא מבין איזה כאב זה לראות אנשים עם שיער מלא שיכולים לעשות כל מני תספורות ורק אני כמו מאנייק חייב לדפוק גלאח עד הסוף אחרת אני נראה עוד יותר כמו ביצה.

מיילא אם הייתי עוד אחראי לזה , אבל פאקינג לא עשיתי כלום בשביל לגרום למצב העגום הזה .

מה אני אגיד לך , חוץ מלבכות כבר אין מה לעשות .

כל החיים האלה לא הוגנים, יש אנשים שיזכו להרגיש איך זה אהבה מאישה ויש שלא.

אולי מתישהו אני אקבל את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...